35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aprilka wrote:No tak tylko stosując sie do wszystkich takich rzeczy musialybysmy sie cofnąć do starożytności choć i wtedy domniemam pełno przyczyn niepłodności by sie znalazło na liście....Matka fantastycznej 4
-
kkisia wrote:Wrocilam , wizyta przelozona na przyszla srode bo lekarzowi wyskoczyla pilna operacja
Od mojej lekarki dostalam jeszcze pare badan do zrobienia bo jej sie nie wszystkie wyniki podobalywe wtorek usg i zobaczymy co ta moja watroa znowu wymyslila
Bliska 77 lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Simba wrote:Dzien dobry
Spoznilam sie na lekcje? Ojej...
Chyba musze zaczac wozic termos w drodze do pracy - te korki mnie tak usypiaja...
A poza tym jakis wkurw mam na prace, ze w ogole musze tu przychodzic. Jeszcze w dodatku mam dzisiaj zebranie z ta pizdolencja od dobrych pomyslow, o ktorej Wam ostatnio pisalam.
No i jeszcze (zale ciag dalszy...) od wczoraj mam bardzo powiekszony i bolesny wezel chlonny pod lewa pacha - normalne to? Samo przejdzie?
I ostatnie - a propos wpisu Agi - jako ze jeszcze nie widzialam sie z zadnym lekarzem (najblizszy termin to 18 czerwca) nie wiem jak u nas wyglada sprawa z seksieniem a zaczyna mnie to coraz bardziej interesowacZ jakiego powodu u niektorych ciezarowek byl okres karencji i jak dlugo trwal?
No i pytanie kiedy mi ten pieprzony progesteron odstawia...Ale to juz takie pytanie w kosmos, bo przeciez i tak to lekarz musi stwierdzic.
No! To ja tyle!
Milego dnia!Simba, Bliska 77, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Andzej co to za avatar?? Aż mnie zemglilo
jak to co to? bociana sie spodziewam na dniach...z przesyłkąWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 18:12
Reni, Bozia3, polarmiś, peppapig, Mega, Bliska 77, Sabina, malgos741, iwcia77, samira, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Wchodzi do marynarskiej knajpy 90-letnia babcia* z papugą na ramieniu i
mówi:
- Kto zgadnie co to za zwierzę... - i wskazuje na papugę ... będzie mógł kochać się ze mną całą noc.
Cisza. Nagle z końca sali odzywa się zapijaczony głos:
- Aligator.
Na to babcia:
- Skłonna jestem uznaćpolarmiś, Bozia3, peppapig, Reni, Bursztyn, Mega, Bliska 77, EwaT, Pusurek, inessa, Sabina, iwcia77, samira, Mango, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
Aprilka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a ja nie wytrzymałam i w ogródku trochę popracowałam, gałęzie poobcinałam, pozarastało jak diabli, chwastów nie tykałam, choc mnie korci jak diabli, efekt taki, że brzuch napięty jak diabli, maż oczywiście mnie opieprzył.........
EwaT, Mega, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:a ja nie wytrzymałam i w ogródku trochę popracowałam, gałęzie poobcinałam, pozarastało jak diabli, chwastów nie tykałam, choc mnie korci jak diabli, efekt taki, że brzuch napięty jak diabli, maż oczywiście mnie opieprzył.........
Bliska 77, polarmiś lubią tę wiadomość