X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    chcesz urodzic wczesniej, jak diabli... ;)
    ale wiesz, że to się tak nie da, no co mam zrobić, wszystko poprane, naszykowane, torba tylko niespakowana, wypożyczone książki przeczytane, dopiero w piątek wymieniam

Mega, Simba, Bursztyn lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Mega Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    a ja nie wytrzymałam i w ogródku trochę popracowałam, gałęzie poobcinałam, pozarastało jak diabli, chwastów nie tykałam, choc mnie korci jak diabli, efekt taki, że brzuch napięty jak diabli, maż oczywiście mnie opieprzył.........
    no normalnie trza by cię przełożyć przez kolano i wlać na gole dupsko! niech cię maz do fotela przywiąże zebys troche posiedziala w spokoju ;)

Bliska 77, peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    no normalnie trza by cię przełożyć przez kolano i wlać na gole dupsko! niech cię maz do fotela przywiąże zebys troche posiedziala w spokoju ;)
    oj tam oj tam, uważam na siebie :-)

Mega lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    ale wiesz, że to się tak nie da, no co mam zrobić, wszystko poprane, naszykowane, torba tylko niespakowana, wypożyczone książki przeczytane, dopiero w piątek wymieniam
    szydelkuj

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    jak nie pasuje jak on już jest w drodze niedaleko...42 lata do mnie leciał!
    no wlasnie! dlugo mu zeszlo...cholera wie co robil po drodze...poliki czerwone to pewnie chlal ;)

Bliska 77, Mega, EwaT, Simba, Żanet lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    szydelkuj
    to nie dla mnie :-) dziękuję

Mega lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no wlasnie! dlugo mu zeszlo...cholera wie co robil po drodze...poliki czerwone to pewnie chlal ;)
    tak to już jest z tymi chłopami - no bo w końcu bocian to też chłop prawda?

Mega, EwaT, Bursztyn, Aprilka, samira lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciezarowki, czy wy tez macie taka ch... kondycje?? Wrocilam wlasnie z miasta, tam jest czasem z gory i pod gore, sporo schodkow, w pewnym momencie dostalam takiej zadyszki, jak stary dziad... Cala spocona dotarlam do auta i gorzko zaplakalam nad swoim losem. ;) A wakacje sie jeszcze nie zaczely...Do plazy nie dopelzne, a mam do niej niecaly kilometr...
    Za to kupilam przewijak Gulliwer z IKEA, uzywany, ale jak nowy, z materacykiem. Wszystko dla dzieciaka juz mam. Teraz juz moge czekac na dzieciaka. :)

Mega, EwaT, Simba, peppapig, Sabina, Bliska 77, iwcia77, samira, caffe, gosia7122, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    No ale troche rozsadku by sie przydalo , zachowujesz sie jak nierozsadna malolata.

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszedzie pisze zeby pieluchy jedynki do szpitala brać, kupilam cale pudlo dwójek 3-6kg bo mały ma juz teraz ok 4kg to chyba moge wziążć?
    caffe, trzeba tetrowe tez brac? jak myslicie?

peppapig, Bliska 77, samira, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ciezarowki, czy wy tez macie taka ch... kondycje?? Wrocilam wlasnie z miasta, tam jest czasem z gory i pod gore, sporo schodkow, w pewnym momencie dostalam takiej zadyszki, jak stary dziad... Cala spocona dotarlam do auta i gorzko zaplakalam nad swoim losem. ;) A wakacje sie jeszcze nie zaczely...Do plazy nie dopelzne, a mam do niej niecaly kilometr...
    Za to kupilam przewijak Gulliwer z IKEA, uzywany, ale jak nowy, z materacykiem. Wszystko dla dzieciaka juz mam. Teraz juz moge czekac na dzieciaka. :)
    Ja mam tak bez ciazy :-)

Pusurek, Mega, Simba, iwcia77, Reni, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    chcesz urodzic wczesniej, jak diabli... ;)
    Urodzi wczesniej, wiec bedzie male, to sama przyjemnosc. A potem powie: no, tak wyszlo. :P Cwano, powiem Ci, Aga, cwano. :P
    Ale ja mam podobny plan, wiec nie jestes sama. ;) :P

Bliska 77, iwcia77, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    No ale troche rozsadku by sie przydalo , zachowujesz sie jak nierozsadna malolata.
    no dokładnie

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ja mam tak bez ciazy :-)
    A ja tak, kuzwa, nigdy nie mialam. Myslicie, ze to ze starosci? Zaczynam sie frustrowac...

Mega, Żanet lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa tetrowych nie bierz, pampersy tylko

EwaT lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    wszedzie pisze zeby pieluchy jedynki do szpitala brać, kupilam cale pudlo dwójek 3-6kg bo mały ma juz teraz ok 4kg to chyba moge wziążć?
    caffe, trzeba tetrowe tez brac? jak myslicie?
    Tetrowa pielucha od urodzenia Twojego malucha bedzie Twoim drugim ja. Bedziesz miala ja wszedzie i zawsze. Przydatna przy kArmieniu , odbijaniu, kapieli, przykryciu dziecka w upalny dzien w wozeczku - duzo by wyliczac. Tetrowa pielucha jest niezastapiona!

EwaT, Aprilka, Sabina, Bliska 77, Simba, iwcia77, samira, gosia7122, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fascynujace...
    http://wyborcza.pl/politykaekstra/1,139027,16132384,Czlowiek_w_muszce__Obraza_i_przeraza.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza
    Fascynujace jest to, ze ten gosciu ma jeszcze jakies poparcie. Kto na niego glosuje? Jakie to grupy spoleczne??

Bliska 77, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A ja tak, kuzwa, nigdy nie mialam. Myslicie, ze to ze starosci? Zaczynam sie frustrowac...
    E tam. Upal !

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    E tam. Upal !
    Moze tak byc! :D Bylo 26 stopni. Tak, to musial byc upal. :P

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Tetrowa pielucha od urodzenia Twojego malucha bedzie Twoim drugim ja. Bedziesz miala ja wszedzie i zawsze. Przydatna przy kArmieniu , odbijaniu, kapieli, przykryciu dziecka w upalny dzien w wozeczku - duzo by wyliczac. Tetrowa pielucha jest niezastapiona!
    Amen ;)

Ewa weź 2, Tomasz jest duży :)

polarmiś, EwaT, Bliska 77 lubią tę wiadomość

‹‹ 3626 3627 3628 3629 3630 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ