35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:chcesz urodzic wczesniej, jak diabli...
Mega, Simba, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:a ja nie wytrzymałam i w ogródku trochę popracowałam, gałęzie poobcinałam, pozarastało jak diabli, chwastów nie tykałam, choc mnie korci jak diabli, efekt taki, że brzuch napięty jak diabli, maż oczywiście mnie opieprzył.........
Bliska 77, peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:ale wiesz, że to się tak nie da, no co mam zrobić, wszystko poprane, naszykowane, torba tylko niespakowana, wypożyczone książki przeczytane, dopiero w piątek wymieniam
-
nick nieaktualnyCiezarowki, czy wy tez macie taka ch... kondycje?? Wrocilam wlasnie z miasta, tam jest czasem z gory i pod gore, sporo schodkow, w pewnym momencie dostalam takiej zadyszki, jak stary dziad... Cala spocona dotarlam do auta i gorzko zaplakalam nad swoim losem.
A wakacje sie jeszcze nie zaczely...Do plazy nie dopelzne, a mam do niej niecaly kilometr...
Za to kupilam przewijak Gulliwer z IKEA, uzywany, ale jak nowy, z materacykiem. Wszystko dla dzieciaka juz mam. Teraz juz moge czekac na dzieciaka.Mega, EwaT, Simba, peppapig, Sabina, Bliska 77, iwcia77, samira, caffe, gosia7122, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:ale wiesz, że to się tak nie da, no co mam zrobić, wszystko poprane, naszykowane, torba tylko niespakowana, wypożyczone książki przeczytane, dopiero w piątek wymieniam
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Ciezarowki, czy wy tez macie taka ch... kondycje?? Wrocilam wlasnie z miasta, tam jest czasem z gory i pod gore, sporo schodkow, w pewnym momencie dostalam takiej zadyszki, jak stary dziad... Cala spocona dotarlam do auta i gorzko zaplakalam nad swoim losem.
A wakacje sie jeszcze nie zaczely...Do plazy nie dopelzne, a mam do niej niecaly kilometr...
Za to kupilam przewijak Gulliwer z IKEA, uzywany, ale jak nowy, z materacykiem. Wszystko dla dzieciaka juz mam. Teraz juz moge czekac na dzieciaka.Pusurek, Mega, Simba, iwcia77, Reni, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:chcesz urodzic wczesniej, jak diabli...
Cwano, powiem Ci, Aga, cwano.
Ale ja mam podobny plan, wiec nie jestes sama.Bliska 77, iwcia77, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:wszedzie pisze zeby pieluchy jedynki do szpitala brać, kupilam cale pudlo dwójek 3-6kg bo mały ma juz teraz ok 4kg to chyba moge wziążć?
caffe, trzeba tetrowe tez brac? jak myslicie?EwaT, Aprilka, Sabina, Bliska 77, Simba, iwcia77, samira, gosia7122, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFascynujace...
http://wyborcza.pl/politykaekstra/1,139027,16132384,Czlowiek_w_muszce__Obraza_i_przeraza.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza
Fascynujace jest to, ze ten gosciu ma jeszcze jakies poparcie. Kto na niego glosuje? Jakie to grupy spoleczne??Bliska 77, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Tetrowa pielucha od urodzenia Twojego malucha bedzie Twoim drugim ja. Bedziesz miala ja wszedzie i zawsze. Przydatna przy kArmieniu , odbijaniu, kapieli, przykryciu dziecka w upalny dzien w wozeczku - duzo by wyliczac. Tetrowa pielucha jest niezastapiona!
Ewa weź 2, Tomasz jest dużypolarmiś, EwaT, Bliska 77 lubią tę wiadomość