35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dla mnie te tyczki z naszej reprezentacji są mało męscy.. za chudziPusurek wrote:Co Ty gadasz?? Siata jest inteligentna, widowiskowa, no i ci wysocy, szczupli kolesie. Mniam normalnie!
Bursztyn, samira, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja pilki noznej nie trawie
tyle chlopa gania po boisku za jedna pilka
Wogole to ostatnio leniem jestem
Za to wode uwielbiam , nurkowanie , snurkownie to moj zywiol , a jeszcze jak moglam innym pokazywac ten swiat pod woda to lepsze niz orgazm
Jak ktos przelamywal swoje bariery i leki i schodzil ze mna na te 5 metrowPusurek, Bursztyn, Bliska 77, iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
o tak tak me gustakkisia wrote:Za to wode uwielbiam , nurkowanie , snurkownie to moj zywiol , a jeszcze jak moglam innym pokazywac ten swiat pod woda to lepsze niz orgazm
Jak ktos przelamywal swoje bariery i leki i schodzil ze mna na te 5 metrowkkisia, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:A ja pilki noznej nie trawie
tyle chlopa gania po boisku za jedna pilka
Wogole to ostatnio leniem jestem
Za to wode uwielbiam , nurkowanie , snurkownie to moj zywiol , a jeszcze jak moglam innym pokazywac ten swiat pod woda to lepsze niz orgazm
Jak ktos przelamywal swoje bariery i leki i schodzil ze mna na te 5 metrowkkisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDObrego dnia Wam życze i pamietam o Was
a tylko dopowiem Samirko podczas starań o dziecko kiedy ma sie Haschimoto trzeba brać jod ale mniejszą dawke góra 150 mg nie wiecej a już napewno podczas ciaży wązniejsze dobro dziecka :)jak sie nie stara kobietka z Haschi wtedy nie wolno brać jodu.
A co do sportu kiedys lubiłam piłke nozna ale już nie za dużo afer dookoła a nasi to już nie powiem i przyznam sie ale nie lubie ligii hiszpańskiej
wole inne rodzaje sportu
Macie kobietki zaciażone piekne brzuszki
A una sdziś lekko chłodniej po nocy deszczowo-burzowej
a u mnie mój organizm totalnie zgłupiał i chyba dziś lub jutro owulacja mnie czeka - pełno śluzu płodnego no i zdecydowałam sie tym razem na testy owulacyjne( przez te szalenstwa organizmu) no i juz wczoraj wyszedł pieknie dodatnino cóż!!!
buziaki dla każdejpolarmiś, Bursztyn, Bliska 77, samira, Mega, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ze o posladach nie wspomne. Kocham umiesnione meskie tylki. Kobiece tez.
Bursztyn, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość