35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Samirko no włąsnie pytałam mojego endo o jod i to od niego wiem,ze podczas starań już sie bierze jod nawet przy haschi a akurat endo mam bardzo dobrego ale jak zapewne wiadomo co lekarz to inna opinia
możliwe ja się swojej nie pytałam o jod jak teraz byłam ale w ciąży na pewno będę brała taki w zestawie witamin np. z OLIMPU tam jest 200ugWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 12:27
inessa lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:jak wysoki wzrost moze chuopa dyskwalifikowac- nogdy nie zrozumiem.. niski- fakt, jak chuopu brakuje pewnosci siebie to tak.. ale wysoki?
a poza tym gustibus non est disputandumBliska 77, iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:jak wysoki wzrost moze chuopa dyskwalifikowac- nogdy nie zrozumiem.. niski- fakt, jak chuopu brakuje pewnosci siebie to tak.. ale wysoki?
ja lubie nie za wysokich w typie latynosow o gburowatym wyrazie twarzy, owlosionych, jak to moja kolezanka kiedys skwitowala, ze moj typ mieszka w zoo
Bursztyn, Simba, Reni, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:No Cioteczki forumowe - beda blizniaki
Wrocilam wlasnie z USG - facet ktory robil, stwierdzil ze to na pewno baby, skromnisie takie, chowaja sie jedna za druga
Wynik meczu jest taki, ze jedno ma 9mm drugie 7,7mm serducha im wala jak trza, a ja USG do poprawki za tydzien moze bedzie lepiej widac.
Skoro juz wiecie, to moze matce powiem i zaraz do Was wracam!
Teraz zeby sobie tam zdrowo rosly, rozrabiaki!!!
Gratulacje razy 2Bliska 77, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Wiedzialam, ze mnie zlapiesz
, pisze z cholernego tableta
swoja droga, bobra gole caly czas, takna wzelki, bo teraz to juz wszystko mozliwe
-
No to jeszcze ja zadam głupie pytanie: myślicie ze ten inozytol czy jak on sie tam zowie mozna samemu zażywać czy lepiej skonsultować sie z lekarzem?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 12:35
samira, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMega wrote:No to jeszcze ja zadam głupie pytanie: myślicie ze ten inozytol czy jak on sie tam zowie mozna samemu zażywać czy lepiej skonsultować sie z lekarzem?
sam inozytol tez można tylko wtedy osobno kwas kupićWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 12:45
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:wszedzie pisze zeby pieluchy jedynki do szpitala brać, kupilam cale pudlo dwójek 3-6kg bo mały ma juz teraz ok 4kg to chyba moge wziążć?
caffe, trzeba tetrowe tez brac? jak myslicie?samira, Bliska 77, Simba, EwaT, gosia7122, Bozia3, Żanet lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:link ode mnie na dzisiaj- ludzie nie sa tacy zli
http://joemonster.org/art/28057/Ludzie_ktorzy_potrafia_obchodzic_sie_ze_zwierzakamiBliska 77 lubi tę wiadomość