35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:qrwa mam globusa! musze sie zdżemnąć..
normalnie słyszę jak trawa rośnie..
i te muchy..dlaczego one tak tupią!?
kkisia lubi tę wiadomość
-
Caffe i to jest wiadomość dnia..
mogę zajść spokojnie w ciążę
caffe wrote:Dla zainteresowanych sprawą: u mnie indora brak. Po wstępnych oględzinach stwierdzam nawet, że się skurczyłaMega, inessa, Sabina, caffe, Panda, samira, Bursztyn, iwcia77, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Mega moze sie Reni ze mna solidaryzowala
mi dalej we lbie lupie a i jeszcze brzuch napieprza
-
właśnie pacze na fejsie i koleżanka wstawiła fotkę .. jej dwójki dzieci
jakie kurwa dwoje przecież niedawno urodziła pierwsze! to mnie uświadomiło jak ten czas leci.. nawet nie wiedziałam, że drugi raz w ciąży..
to niesprawiedliwe..Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie .. mnie akurat odwiedza niezapowiedziana ta dziwa Migrena..
Reni, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:właśnie pacze na fejsie i koleżanka wstawiła fotkę .. jej dwójki dzieci
jakie kurwa dwoje przecież niedawno urodziła pierwsze! to mnie uświadomiło jak ten czas leci.. nawet nie wiedziałam, że drugi raz w ciąży..
to niesprawiedliwe..
chociaz jedni maja całe życie z górki a inni cale życie pod górkę. Ja niestety jestem w tej drugiej grupie....Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 15:10
Aprilka lubi tę wiadomość
-
Witam was! Ale upał a mi tak z nosa leci ...wstrętne choróbsko nie daje pracować spokojnie.....
To jest moje pierwsze forum w życiu ja nawet nie mam Facebooka ani tych podobnych.....ale tu z Wami jest zupełnie inaczej...dzięki Wam za to dziewczynypolarmiś, kkisia, Pusurek, Mega, inessa, samira, Bozia3, iwcia77, Sabina, ania.g, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Aprilka -
Simba wrote:No Cioteczki forumowe - beda blizniaki
Wrocilam wlasnie z USG - facet ktory robil, stwierdzil ze to na pewno baby, skromnisie takie, chowaja sie jedna za druga
Wynik meczu jest taki, ze jedno ma 9mm drugie 7,7mm serducha im wala jak trza, a ja USG do poprawki za tydzien moze bedzie lepiej widac.
Skoro juz wiecie, to moze matce powiem i zaraz do Was wracam!
Teraz zeby sobie tam zdrowo rosly, rozrabiaki!!!
Simba jak ja sie ciesze Twoimi blizniakami, jejku no marzenie SUPER!!!! Jejku ach jak mi sie tak marzy, trzymajcie sie zdrowosamira, Reni, Sabina, peppapig, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:No Cioteczki forumowe - beda blizniaki
Wrocilam wlasnie z USG - facet ktory robil, stwierdzil ze to na pewno baby, skromnisie takie, chowaja sie jedna za druga
Wynik meczu jest taki, ze jedno ma 9mm drugie 7,7mm serducha im wala jak trza, a ja USG do poprawki za tydzien moze bedzie lepiej widac.
Teraz zeby sobie tam zdrowo rosly, rozrabiaki!!!Gratulacje!
No to Nina i Maksima??
Czad, normalnie, geba mi sie smieje dookola glowy, chlop na mnie zerka dziwnie spod oka!inessa, Bliska 77, Sabina, peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:Przyszlo zaproszenie na hsg....
Mam zadzwonic do nich w pierwszym dniu @ czyli wypada w poniedzialek i zabookuja mi termin podobno w ciagu kilku dni, chyba padne z histerycznego smiechu jesli "impreza" wypadnie w moje urodziny....
Bursztyn to prwie nic nie boli troszeczke zaszczypie ja wzielam tylko dwa panadole godzinke przed....Uszy do goryBursztyn, Sabina, peppapig lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ja wiem...
tylko nie jestem do konca za ivf, juz to kiedys pisalam, przynajmniej na dzien dzisiejszy, byc moze zmienie zdanie, niewkluczone, natomiast narazie nie
mam tak samo jak Ty ... i co zrobic hmmmBursztyn lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:No Cioteczki forumowe - beda blizniaki
Teraz zeby sobie tam zdrowo rosly, rozrabiaki!!!
Wojtek
brak mi słóf
jakie szczęście Was spotkało :)gratólóje
A.Mega, samira, Bursztyn, Bozia3, iwcia77, Simba, Sabina, peppapig, mysza1975, Dorka1979, Żanet lubią tę wiadomość
-
Czesc juz pewno mnie nie pamietacie podgladam Was czasami
jaram sie Simby blizniakami strasznie! bardzo!!!
U mnie czas sobie leci szprycujemy sie witaminami a ja dzisiaj niespotykanie dziwne plamienia i brzuch boli jak okres i czuje sie jak balon ale to za wszescnie wiec cos sie popieprzylo.
Fajnee brzuchowe awatarki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 15:48
Mega, ania.g, inessa, polarmiś, samira, Reni, Bliska 77, Bursztyn, Bozia3, Sabina, peppapig, mysza1975, Mango lubią tę wiadomość