35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAprilka wrote:No raczej....
Bliska 77, caffe, Mega, inessa, Sabina, samira lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:Bliska ja Cię podziwiam ja nic robić nie mogę,dziś tylko trochę poukładałam w szafkach żeby miejsce zrobić na rzeczy dla malucha a brzuch twardy i krew z nosa.Nie lubię narzekać ale czasem płakać mi się chce a w domu tyle jest roboty a rodzinka nie skłonna do pomocy .Dobrze że jest moja mama i wyręcza mnie w zakupach bo już kilka razy zasłabłam w sklepie.Ja ogólnie zle znoszę ciąże i tylko porody mam ekspresowe.
Mega, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ale w pazdzierniku jest tydzien ferii jesiennych, a potem prawie 2 tygodnie ferii wiosennych. Co 2 miesiace jest tydzien albo wiecej wolnego, co mi osobiscie bardzo pasi. W polskim systemie praca od wrzesnia do grudnia z jakims wolnym na 11 listopada, to stanowczo za dlugo.
Mega, Pusurek lubią tę wiadomość
Aprilka -
EwaT wrote:własnie byłam po odbiór wyników- wszystkie dobre
niosąc siatke z tesco do auta myslałam że urodze i spociłam sie jak szympans
kostki opuchniete ze do adidasów nie wchodzą...zakupiłam zapas lodów i wody i leże
Fajnie, że wyniki są okBliska 77 lubi tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Caffe, jestes moim swiatelkiem w tunelu, choc pozostal mi niewielki po porodzie sprzed 6 lat, to dajesz nadzieje, ze sie nie pogorszy, moze mi zszyja to co poprzednio poszlo z dymem
zobaczymy co będzie potem hehehe
Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Hej hej,
dawno mnie nie było, ale to dlatego, że z pracą, remontem i upałami nie wyrabiam. Remont szczęśliwie zakończony, ale zostało jeszcze sprzątanie, a głównie układanie od nowa rzeczy na półkach.
Poza tym musimy jakąś wyprawkę dla dziecka w końcu skompletować.
Od tego tygodnia jestem już na zwolnieniu lekarskim, ale muszę jeszcze masę papierkologii ogarnąć. Niby nic i da się z sofy załatwić, ale się nie chce.
Poza tym wszystko dobrze. W poniedziałek znów usg kontrolne i się boję jak tam nerki małej. Mam nadzieję, że nie urosły.
Caffe, jak Ci fajnie
Ewa, trzymam kciuki za przyjemne rozpakowywanie.
Simba, gratuluję trójpaku, chociaż mi tam jedno wystarcza, nie wiem jak bym z dwójką się w tym skwarze toczyła.Bliska 77, Alis, peppapig lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:Bliska ja Cię podziwiam ja nic robić nie mogę,dziś tylko trochę poukładałam w szafkach żeby miejsce zrobić na rzeczy dla malucha a brzuch twardy i krew z nosa.Nie lubię narzekać ale czasem płakać mi się chce a w domu tyle jest roboty a rodzinka nie skłonna do pomocy .Dobrze że jest moja mama i wyręcza mnie w zakupach bo już kilka razy zasłabłam w sklepie.Ja ogólnie zle znoszę ciąże i tylko porody mam ekspresowe.
Szkoda, że Ci nie pomagają. A nie da się ich jakoś przymusić?gosia7122 lubi tę wiadomość
-
Dzieki Dziewczyny
i pomyśleć ze gdyby tak człowiek od razu zaciazyl, to nie trafiłby na to forum.
Wielka byłaby to strata.
A teraz czas na drzemkę przed snem
PS byłam dzisiaj w polskim sklepie - zakupy wariata: dwa twarogi, śmietana duża, chałka, trufle w czekoladzie, piwo Karmi dla mnie i Łomża dla Mteraz moge czekać na rozpoczęcie mundialu.
Aprilka, Pusurek, Mega, iwcia77, polarmiś, inessa, Sabina, Bliska 77, caffe, Bozia3, samira, Alis, Bursztyn, ania.g, paszczakin, mysza1975, Mango, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Dzieki Dziewczyny
i pomyśleć ze gdyby tak człowiek od razu zaciazyl, to nie trafiłby na to forum.
Wielka byłaby to strata.
A teraz czas na drzemkę przed snem
PS byłam dzisiaj w polskim sklepie - zakupy wariata: dwa twarogi, śmietana duża, chałka, trufle w czekoladzie, piwo Karmi dla mnie i Łomża dla Mteraz moge czekać na rozpoczęcie mundialu.
iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
ano witam szanowne Panie
a ja lubie pilke noznaale to za sprawa mojego 2 chlopaka, ktory byl bratem jednego bramkarza
udalo mi sie nawet byc w Grecji na meczu Paok Saloniki z Panatinaikos
no fajnie bylo
u mnie jak u Amber emocje sa najwieksze na meczach pl-it
nurkowanie! super sprawaudalo mi sie zejsc 6 m w Wietnamie
ale emocje! i zaluje, ze nie zdecydowalam sie zanurkowac w Tajlandii
no ale nic straconego
poza tym uwielbiam ogladac zawody tancow towarzyskich , lyzwiarstwo figurowe i gimnastyke artystyczna
Simba- ciesze sie podwojnie za twoj bisdbaj o was
Simba, inessa, Bliska 77, caffe, samira, Bursztyn, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:ano witam szanowne Panie
a ja lubie pilke noznaale to za sprawa mojego 2 chlopaka, ktory byl bratem jednego bramkarza
no fajnie bylo
no ale nic straconego
poza tym uwielbiam ogladac zawody tancow towarzyskich , lyzwiarstwo figurowe i gimnastyke artystyczna
iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ano witam szanowne Panie
no fajnie bylo
no ale nic straconego
sa rewelacyjni. Zreszta mój małżonek to zapalony sportowiec - raz w tygodniu gra w piłkę, a w młodości trenował chód sportowy.. Ale pali...
iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
ja tez natknelam sie na owu przez wujka googla, dali miesiac premium w gratisie i tak juz zostalam
moj maz ostanio do mnie mowi tak: " a ty ciagle piszesz na tym rozowym forum? przeciez juz zaciazylas!" a ja mu na to " widzisz ja tu poznalam fajne dziewczyny i nadal mnie ciekawia ich starnia o potomstwo, wiec kontakt bede utrzymywala nadal na tyle ile mi czas na to pozwoli"
Mega wrote:U mnie gdyby nie wujek google to tez bym was nie znalazłaMega, Simba, Aprilka, inessa, Sabina, Bliska 77, caffe, samira, ania.g, mysza1975, Mango, Dorka1979, gosia7122, Żanet lubią tę wiadomość
-
Bliska 77, caffe, gosia7122 lubią tę wiadomość