X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki z wieczora,SIMBA zablizniaczylas ale sie ciesze,hura, hura.Wstaw suwaczek zebysmy mogly widziec ktory tydzien:-)pozdrawiam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 20:13

Mega, Simba, Bliska 77, caffe, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cambodza jest super tania , my z racji tego ze jechalismy autobusem z Tajlandi to zatrzymalismy sie najpierw w Battambang nic tam szczegolnego nie ma ale musielismy odpoczac 3 dni zanim udalismy sie do stolicy Kambodzy i potem do Siam Reap ( slynny Angkor Wat i okoliczna atrakcyjna dzungla) a potem tydzien w Sikhanukwille nad morzem :). my w Ha longu nie bylismy , ale bylismy w Ho chi min city, Cantho i Nha Trang :)
    polarmiś wrote:
    Wspaniale. Najbardziej zazdroszcze Cambodzy , bylismy blisko bo dodarlismy do delty Mekongu ale paszporty zostawilismy w Hanoi w Amb i podrozowalismy z kserowkami a na tym nie da sie przekroczyc granicy. No ale za to Wietnam zjechalismy az do Ha Longu i odpoczelismy na Cadbie. Warunki hotelowe b. Dobre, jedzenie pyszne i tanie. Piekne wakacje.

polarmiś, Simba, caffe, samira lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    czy to ta "sympatyczna" , ktora ci komplementy prawila ostatnio?
    Taaaak....

iwcia77, Mega, Żanet lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Cambodza jest super tania , my z racji tego ze jechalismy autobusem z Tajlandi to zatrzymalismy sie najpierw w Battambang nic tam szczegolnego nie ma ale musielismy odpoczac 3 dni zanim udalismy sie do stolicy Kambodzy i potem do Siam Reap ( slynny Angkor Wat i okoliczna atrakcyjna dzungla) a potem tydzien w Sikhanukwille nad morzem :). my w Ha longu nie bylismy , ale bylismy w Ho chi min city, Cantho i Nha Trang :)
    Tez tam bylam - od Canto zaczynalismy powolna przygode z Wietnamem.

iwcia77, samira lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Witam dziewczynki z wieczora,SIMBA zablizniaczylas ale sie ciesze,hura, hura.Wstaw sowaczek zebysmy mogly widziec ktory tydzien:-)pozdrawiam
    :)
    Jakoś sie boje jeszcze suwak wstawiać. Poza tym nie moge znaleźć żadnego z kotem simona ;)

iwcia77, anna maria, Mega, polarmiś lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Tez tam bylam - od Canto zaczynalismy powolna przygode z Wietnamem.
    Bardzo mi zaimponowalyscie tymi podróżami. Chociaż my tez sie nie boimy spontanu, ale do tej pory to była głownie Europa.
    Dobrze wiedzieć u kogo sie orientowac w podróżach po Azji ;)

Mega, polarmiś, samira lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba juz po płaczu z mężem? ;)

Mega, Simba, caffe lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to sobie trzeba stworzyc ;D
    Simba wrote:
    Jakoś sie boje jeszcze suwak wstawiać. Poza tym nie moge znaleźć żadnego z kotem simona ;)

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie ja jeszcze byłam w hong Kongu ale to jako 16 latka i niewiele pamietam

Mega, polarmiś, iwcia77, samira lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Bardzo mi zaimponowalyscie tymi podróżami. Chociaż my tez sie nie boimy spontanu, ale do tej pory to była głownie Europa.
    Reni pewnie by Ci pomogla stworzyc taki suwaczek bo ona taka sprytna graficznie!!!!

Mega, iwcia77, Simba, Reni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie, że oboje się tak cieszycie :) Mi też się micha haha jak o Was myślę :) To dopiero czad - bliźniaki! Wiesz, że ja tak się nastawiłam na bliźniaki, ze jak ginka na pierwszym USG powiedziała, że jest jedno to byłam rozczarowana - dali Bóg! Aż mi głupio było przed samą sobą ;)
    W piątek byłam na wizycie to toczyła się też dziewczyna z twixem w brzuchu, położna jej pilnowała, mówiła o niej "nasze bliźniaczki". Super wyglądała, a miała już taaaki duży brzuch :)

Mega, Simba, polarmiś, iwcia77, caffe, samira, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no Misiek ci poprowadzi po wietnamie a ja moge po tajlandii :) bom 5 razy byla :)
    Simba wrote:

Simba, Mega, polarmiś, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle, Misiek kiedy sikasz??????

• anna maria Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jak sie boisz to poczekaj z tym wsawianiem ,ja tez dosc pozno swoj wstawilam,poczekam az znajdziesz z kotem a najlepiej zeby byly 2:-)

Simba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Azja jest latwa do podrozy, przyjazna dla bialego czlowieka, Afryka to hardkor!!!! Ale tez sie da :-) i jeszcze tansza.

iwcia77, caffe, samira lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Simba juz po płaczu z mężem? ;)
    Tak. Płakaliśmy nad makaronem z truskawkami i zdjęciami tych szaro- czarnych plamek zwanych naszymi dziećmi :)

Sabina, polarmiś, Mega, Pusurek, caffe, samira, Aprilka, Bursztyn, ania.g, mysza1975, gosia7122, Żanet lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Jak sie boisz to poczekaj z tym wsawianiem ,ja tez dosc pozno swoj wstawilam,poczekam az znajdziesz z kotem a najlepiej zeby byly 2:-)
    No właśnie :) poczekam jeszcze

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Tak. Płakaliśmy nad makaronem z truskawkami i zdjęciami tych szaro- czarnych plamek zwanych naszymi dziećmi :)
    A nam nie pokażesz? No wiesz, my ciotki, prawie byłyśmy przy poczęciu :)

iwcia77, inessa, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Azja jest latwa do podrozy, przyjazna dla bialego czlowieka, Afryka to hardkor!!!! Ale tez sie da :-) i jeszcze tansza.
    Afryka to kompletnie nie mój klimat.
    Zreszta mieszkam w Brukseli. Drzewo do lasu? ;)

polarmiś, Sabina, iwcia77, Mega, Bliska 77, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    A tak w ogóle, Misiek kiedy sikasz??????
    Jak nie przyjdzie @ - teoretycznie u mnie dopiero 8 dpo to za wczesnie. Choc to juz trzeci cykl w tym roku powyzej 27 dnia wiec albo powoli zblizam sie do kresu......okresu albo cos sie chce kluc ale nie chce sie wykluc:-)

Sabina, inessa, iwcia77, Mega, caffe, samira, Aprilka lubią tę wiadomość

‹‹ 3645 3646 3647 3648 3649 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ