35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Misiek jak to sie stało ze tyle podróżowałas i nawet osiadalas gdzieś na dłużej? Jesteś archeologiem?
Simba, iwcia77, Sabina, inessa, caffe, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Duzo podrozowalam z plecakiem i za granica w kilku krajach spedzilam w sumie trzynascie lat, ostatnio ciagiem 7 lat w Azji - tej Pacyficznej i Centralnej. Duzo przy mezu:-)
iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Brazylia! moja podroz poslubna
tylko ze cholera nie jest calkowicie bezpieczna
do Cejrowskiego niestety mi baaardzo daleko.
Mega, inessa, Bliska 77, samira lubią tę wiadomość
-
wiem! jestes Pania Ambasadorowa
! ale ci zazdroszcze !!!!!!!!!!!!!!!
polarmiś wrote:Duzo podrozowalam z plecakiem i za granica w kilku krajach spedzilam w sumie trzynascie lat, ostatnio ciagiem 7 lat w Azji - tej Pacyficznej i Centralnej. Duzo przy mezu:-)Mega, Simba, inessa, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, ja tu nie nadazam z czytaniem o podrozach, okazalo sie, ze to forum globtroterek!
Ja zamiast podrozowac zbieram magnesy z roznych krajow, musza miec nazwe panstwa albo miasta. Z Belgii nie mam.Iwka, nie mam tez z Wietnamu i Brazylii i gdzie tam jeszcze Misiek nie byl.
Wiec jak by sie u was poniewieraly jakies luzne magnesy albo byly oznaka zlego gustu w waszych eleganckich kuchniach, to ja chetnie przygarne.
Simba, inessa, Mega, Bliska 77, polarmiś, samira, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusur! zle trafilas
sama zbieram magnesy
ale chyba 1 z wietnamu znajde dla ciebie
Pusurek wrote:Dziewczyny, ja tu nie nadazam z czytaniem o podrozach, okazalo sie, ze to forum globtroterek!
Ja zamiast podrozowac zbieram magnesy z roznych krajow, musza miec nazwe panstwa albo miasta. Z Belgii nie mam.Iwka, nie mam tez z Wietnamu i Brazylii i gdzie tam jeszcze Misiek nie byl.
Wiec jak by sie u was poniewieraly jakies luzne magnesy albo byly oznaka zlego gustu w waszych eleganckich kuchniach, to ja chetnie przygarne.Pusurek, Mega, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Pusurku , teraz musze wyjsc , wiec jak mozesz to wrzuc mi na priva , ja jak wroce to ci tez na priva wysle
, ok?
Na priva tez moge.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 20:51
Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/a41af1fa3db3.jpg
Moje ukochane magnesiki. :)Wisza na 2 tablicach magnetycznych z IKEA.
W tle jadalnia z widokiem na ogrod. ;)Prawy gorny rog to szafka kuchenna.Mega, Bliska 77, inessa, polarmiś, megan8, iwcia77, ania.g, paszczakin, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
No no no Pusur jestem pod wrażeniem
Iwcia gdzie ty sie po nocy szlajasz w stanie błogosławionym?
Pusurek, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość