35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
sjoanka wrote:Witajcie dziewczyny!
Pamieta mnie ktos jeszcze?
Nie pisalam chyba ze dwa miesiace.
Bo i nie bylo o czym. Czekalam na zabieg usuwania polipa.
No i sie doczekalam.
Bede go miec we wtorek.
A potem droga otwarta do inseminacji.
Zaczelismy juz robic potrzebne badania. Cala masa tego!
Sjoanka, powodzenia, fajnie, że się odzywasz -
Żanet wrote:No i czas na nowy brzuchol
Bliska 77, Żanet lubią tę wiadomość
-
sjoanka wrote:Witajcie dziewczyny!
Pamieta mnie ktos jeszcze?
Nie pisalam chyba ze dwa miesiace.
Bo i nie bylo o czym. Czekalam na zabieg usuwania polipa.
No i sie doczekalam.
Bede go miec we wtorek.
A potem droga otwarta do inseminacji.
Zaczelismy juz robic potrzebne badania. Cala masa tego!
Fajnie, ze zagladasz do nas, powodzenia, pewnie wszystkie trzymamy kciuki, powodzenia i czekamy na wiesci
mysza1975 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bylam, wrocilam ale niczego ciekawego sie nie dowiedzialam. Pani ktora robila usg powiedziala ze wynik/opis trafi do mojego konsultanta gienka i on mi wszystko wyjasni. Mowie babie, ze mam wizyte dopiero w pazdzierniku i ze przeciez nie bede czekac 4 miesiace zeby sie dowiedziec co ona dzis zobaczyla, niech mi przynajmniej powie czy to nadal PCOs, ona na to ze sa jakies pecherzyki nadal, ja na to: czy duzo, ona na to: nie jakos bardzo...rece mi opadly i poszlam.
Mega, Simba, Bliska 77, Sabina, EwaT, Żanet, Alis, samira, moremi, ania.g, gosia7122, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Bylam, wrocilam ale niczego ciekawego sie nie dowiedzialam. Pani ktora robila usg powiedziala ze wynik/opis trafi do mojego konsultanta gienka i on mi wszystko wyjasni. Mowie babie, ze mam wizyte dopiero w pazdzierniku i ze przeciez nie bede czekac 4 miesiace zeby sie dowiedziec co ona dzis zobaczyla, niech mi przynajmniej powie czy to nadal PCOs, ona na to ze sa jakies pecherzyki nadal, ja na to: czy duzo, ona na to: nie jakos bardzo...rece mi opadly i poszlam.
inessa, Bliska 77, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:Ciekawe ile to jest: nie jakoś bardzo...
jak zrobie hsg, to tez sie dowiem za 4 miesiace czy rury dobre
ale poniewaz juz mi cisnienie skoczylo, zalatwie to w inny sposob, niech drza....inessa, Bliska 77, Mega, Sabina, EwaT, Żanet, samira, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Zanet, swietny brzuch i cyc, szkoda tylko ze czarny komplet, znowu pomyslilam Cie z Pusurem i na poczatku z Ania.g, dlaczego tak sie uparlyscie na ta czern? tylko bez glupot w stylu: bo wyszczupla
inessa, Bliska 77, Mega, Żanet, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:Bylam, wrocilam ale niczego ciekawego sie nie dowiedzialam. Pani ktora robila usg powiedziala ze wynik/opis trafi do mojego konsultanta gienka i on mi wszystko wyjasni. Mowie babie, ze mam wizyte dopiero w pazdzierniku i ze przeciez nie bede czekac 4 miesiace zeby sie dowiedziec co ona dzis zobaczyla, niech mi przynajmniej powie czy to nadal PCOs, ona na to ze sa jakies pecherzyki nadal, ja na to: czy duzo, ona na to: nie jakos bardzo...rece mi opadly i poszlam.
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:No nie, nic dodac nic ujac! Mam nadzieje, ze chociaz lekka jest poprawa
niech mi powie co jest w tym opisie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2014, 18:59
Mega, inessa, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam do Was pytanie.
Robie teraz testy owulacyjne,dawno temu je robiłam i nie mam do nich zaufania ale miałam nadzieje,ze teraz chociaż mi pokaża czy cos sie dzieje w moim organiźmie. Od srody wychodziły mi śliczne dwie kreski oraz płodny śluz.wczoraj był test negatywny,dziś już nie ma sluzu płodnego a test owulacyjny jeszcze raz zrobiłam dla pewnosci a tu dwie piekne krechy normalnie szok. Co prawda bolał mnie najpierw jeden jajnik a w czwrtek już porzadnie dwa ale chyba jest coś nie halo prawda??!!zdaje sobie sprawe,ze test wskazuje na nadchodzącą ewentalną owulacje ale o co chodzi teraz u mnie???? moze jakies sugestie?? mam mieć wizyte u gina ale dopiero w srode.samira lubi tę wiadomość
-
inessa wrote:Mam do Was pytanie.
Robie teraz testy owulacyjne,dawno temu je robiłam i nie mam do nich zaufania ale miałam nadzieje,ze teraz chociaż mi pokaża czy cos sie dzieje w moim organiźmie. Od srody wychodziły mi śliczne dwie kreski oraz płodny śluz.wczoraj był test negatywny,dziś już nie ma sluzu płodnego a test owulacyjny jeszcze raz zrobiłam dla pewnosci a tu dwie piekne krechy normalnie szok. Co prawda bolał mnie najpierw jeden jajnik a w czwrtek już porzadnie dwa ale chyba jest coś nie halo prawda??!!zdaje sobie sprawe,ze test wskazuje na nadchodzącą ewentalną owulacje ale o co chodzi teraz u mnie???? moze jakies sugestie?? mam mieć wizyte u gina ale dopiero w srode.inessa lubi tę wiadomość