X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ze zaraz, moment, Ewa, ze ja zrozumiałam ze ty sie boisz??? Ty??? Taka baba z jajem i ciętym językiem??? ;) nie martw sie ani sie obejrzysz a Tomaszek będzie obok ciebie :D

Żanet, samira, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ale ze zaraz, moment, Ewa, ze ja zrozumiałam ze ty sie boisz??? Ty??? Taka baba z jajem i ciętym językiem??? ;) nie martw sie ani sie obejrzysz a Tomaszek będzie obok ciebie :D

o siebie nigdy sie nie bałam , nie chodzi mi o takie głupoty jak ból fizyczny czy inne niedogodności...boje sie o synka, żeby był zdrowy po urodzeniu, żeby nie musiał cierpiec a ja wraz z nim..

Sabina, iwcia77, Żanet, Bursztyn, samira, Mega, ania.g, polarmiś, caffe, gosia7122, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj a ja sie Ewie nie dziwie tez byłabym zestrachana ale wiemy,ze bedzie wszystko dobrze i już zaraz bedziesz tulić Tomaszka w ramionach :)
    dziwnie mi sie to pisze bo m oj maz to Tomek :P ( chodzi o tulenie :P )

EwaT, Żanet, samira, megan8, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę pić z mężem :) Hehe

Ewa nie bój się, nie kracz :) Wszystko bedzie dobrze :) Tomek - po Tobie urodzi silny i zdrowy :) Nie chłopak innej opcji, on po prostu jest skazany na sukces :)

EwaT, Bursztyn, inessa, samira, Żanet, Mega, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    o siebie nigdy sie nie bałam , nie chodzi mi o takie głupoty jak ból fizyczny czy inne niedogodności...boje sie o synka, żeby był zdrowy po urodzeniu, żeby nie musiał cierpiec a ja wraz z nim..
    bol fizyczny to wcale nia sa glupoty, wiele babaek ma po tym traume i ja sie nie dziwie wcale, to tak by the way
    a Ciebie to ominie, wiec wierze ze Tomek urodzi sie zrelaksowany i da Ci popalic, wkoncu niedaleko pada jablko od jabloni ;)

Żanet, EwaT, moremi, Mega, samira, gosia7122, iwcia77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    bol fizyczny to wcale nia sa glupoty, wiele babaek ma po tym traume i ja sie nie dziwie wcale, to tak by the way
    a Ciebie to ominie, wiec wierze ze Tomek urodzi sie zrelaksowany i da Ci popalic, wkoncu niedaleko pada jablko od jabloni ;)

hehe
    ja podobno byłam grzeczna jak aniołek w dziecinstwie...potem sobie odbiłam ;)
    no pain no game Bursztynku ;)

Żanet, inessa, polarmiś, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    hehe
    ja podobno byłam grzeczna jak aniołek w dziecinstwie...potem sobie odbiłam ;)
    no pain no game Bursztynku ;)
    spoko, tez se chlopak odbije, daj mu czas ;)
    to ja wole no Martini -no party! ;) byla ta reklama w PL?

Żanet, EwaT, inessa, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa wszystko będzie dobrze, z cesarkę pójdzie szybko, mały sie nie umęczy, poza tym tyle ciotek forumowych będzie trzymało kciuki, no poprostu nie ma innej opcji, musi być ok

EwaT, inessa, Żanet, samira, Bursztyn, iwcia77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Żanet Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ewa wszystko będzie dobrze, z cesarkę pójdzie szybko, mały sie nie umęczy, poza tym tyle ciotek forumowych będzie trzymało kciuki, no poprostu nie ma innej opcji, musi być ok

Ewa, no właśnie, we wtorek wszystkie będziemy trzymać kciuki za Ciebie i Tomaszka, to będzie Wasz dzień! Taka Mega dawka pozytywnej energii, będzie dobrze :)

samira, EwaT, Bursztyn, Mega, inessa, caffe, Sabina lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    Ewa, no właśnie, we wtorek wszystkie będziemy trzymać kciuki za Ciebie i Tomaszka, to będzie Wasz dzień! Taka Mega dawka pozytywnej energii, będzie dobrze :)

super, dziękuje Wam....bede pisać z mężowskiego telefonu po cc :)

Mega, Żanet, inessa, samira, Bursztyn, Dorka1979, polarmiś, caffe, iwcia77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:

Koniecznie, pisz wszystko i ze szczegółami, im dokładniej tym lepiej :)

inessa, Mega, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    Koniecznie, pisz wszystko i ze szczegółami, im dokładniej tym lepiej :)

dobrze :)

inessa, Żanet, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    dołączam się do kciuków za Ewę i Tomaszka :)

EwaT, inessa, Żanet, Mega, Dorka1979, caffe, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2014, 01:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Napisz o ktorej beda cie ciac, koniecznie!!!!!

Mega, caffe, mysza1975, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2014, 01:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Impreza sie skonczyla, mieszkanie ogarnelam, przeczytalam ta jedna weekendowa stroniczke i ide spac.

Mega, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2014, 01:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Impreza sie skonczyla, mieszkanie ogarnelam, przeczytalam ta jedna weekendowa stroniczke i ide spac.

U mnie tez i zaraz padne o 6 na nogach , dopiero teraz mam chwile dla siebie .
    Chlop juz spi a ja czytam co tam dzis ups sorki wczoraj naplodzilyscie :)

Dobranoc

Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• Aprilka Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 02:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was o tak późnej porze ale nie mogłam sie powstrzymać zeby tu nie zajrzeć....no stęskniłam sie po prostu i widzę ze mam wiele do nadrobienia po dzisiejszym dniu...niestety dopiero wróciłam z pracy :( miłej nocki

Mega, caffe, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

Aprilka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2014, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka z Polszy! :)
    No pozegnala nas wczoraj pokazem lotniczym, niezle cuda chlopaki wyczyniali na lotnisku. A final z puszczaniem dymu i rysowaniem figur na niebie - rewelka. Najlepsze bylo serce przebite strzala. :)
    Za to Gd. przywital nas deszczem i zimnem, dzis bedzie slonce i cieplo. Nie ma to jak przywiesc pogode z soba! ;) Ja mam tylko letnie ciuchy, wiec przez kolejne 4 tygodnie ma byc cieplo.
    Wczoraj wyskoczylam jeszcze na male zakupy, sprawdzajac dokladnie etykiety np. na jogurtach. I powiem Wam, ze wszystkie sa duzo slodsze niz w No, dosladzane iles razy wiecej. Bo zycie w Pl takie gorzkie jest, czy o co chodzi. ;)
    Zadzwonilam wieczorem do chlopa, cala steskniona, pytam go, co robi. A on, ze odpoczywa... Znaczy pozbyl sie bab z domu i tez ma wakacje. Na to nie wpadlam... ;)
    Milego dnia panienki! :)

Mega, Simba, anna maria, ania.g, samira, Mango, caffe, inessa, iwcia77, mysza1975, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2014, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    Kupiłam, cielisty specjalnie na ciążę, ale nosić sie nie da, mam uczulenie, jak żyć Panie, jak żyć ;)
    To dawaj fotke w cielistym, bo teraz to juz wygladamy jak blizniaczki. :P

anna maria, Żanet lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny ,nie mam neta w domu przez te cholerne burze .Jutro przyjdzie nowy ruter.Teraz u tesciowej jestem ,jest juz troche lepiej z nowa opiekunka sie jakos dogaduja ale jak dlugo ?nie wiem.Jestem ciagle spiaca i zmeczona i giry tak spuchniete ze moge chodzic tylko w starych rozciagnietych japonkach:-)Milego dnia zycze

polarmiś, ania.g, Mega, gosia7122, Bursztyn, inessa, mysza1975, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość

201407014965.png
‹‹ 3662 3663 3664 3665 3666 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ