35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale ze zaraz, moment, Ewa, ze ja zrozumiałam ze ty sie boisz??? Ty??? Taka baba z jajem i ciętym językiem???
nie martw sie ani sie obejrzysz a Tomaszek będzie obok ciebie
Żanet, samira, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Ale ze zaraz, moment, Ewa, ze ja zrozumiałam ze ty sie boisz??? Ty??? Taka baba z jajem i ciętym językiem???
nie martw sie ani sie obejrzysz a Tomaszek będzie obok ciebie
o siebie nigdy sie nie bałam , nie chodzi mi o takie głupoty jak ból fizyczny czy inne niedogodności...boje sie o synka, żeby był zdrowy po urodzeniu, żeby nie musiał cierpiec a ja wraz z nim..
Sabina, iwcia77, Żanet, Bursztyn, samira, Mega, ania.g, polarmiś, caffe, gosia7122, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj a ja sie Ewie nie dziwie tez byłabym zestrachana ale wiemy,ze bedzie wszystko dobrze i już zaraz bedziesz tulić Tomaszka w ramionach
dziwnie mi sie to pisze bo m oj maz to Tomek( chodzi o tulenie
)
EwaT, Żanet, samira, megan8, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIdę pić z mężem
Hehe
Ewa nie bój się, nie kraczWszystko bedzie dobrze
Tomek - po Tobie urodzi silny i zdrowy
Nie chłopak innej opcji, on po prostu jest skazany na sukces
EwaT, Bursztyn, inessa, samira, Żanet, Mega, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:o siebie nigdy sie nie bałam , nie chodzi mi o takie głupoty jak ból fizyczny czy inne niedogodności...boje sie o synka, żeby był zdrowy po urodzeniu, żeby nie musiał cierpiec a ja wraz z nim..
a Ciebie to ominie, wiec wierze ze Tomek urodzi sie zrelaksowany i da Ci popalic, wkoncu niedaleko pada jablko od jabloniŻanet, EwaT, moremi, Mega, samira, gosia7122, iwcia77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:bol fizyczny to wcale nia sa glupoty, wiele babaek ma po tym traume i ja sie nie dziwie wcale, to tak by the way
a Ciebie to ominie, wiec wierze ze Tomek urodzi sie zrelaksowany i da Ci popalic, wkoncu niedaleko pada jablko od jabloni
hehe
ja podobno byłam grzeczna jak aniołek w dziecinstwie...potem sobie odbiłam
no pain no game BursztynkuŻanet, inessa, polarmiś, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:hehe
ja podobno byłam grzeczna jak aniołek w dziecinstwie...potem sobie odbiłam
no pain no game Bursztynku
to ja wole no Martini -no party!byla ta reklama w PL?
Żanet, EwaT, inessa, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Ewa wszystko będzie dobrze, z cesarkę pójdzie szybko, mały sie nie umęczy, poza tym tyle ciotek forumowych będzie trzymało kciuki, no poprostu nie ma innej opcji, musi być ok
EwaT, inessa, Żanet, samira, Bursztyn, iwcia77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Ewa wszystko będzie dobrze, z cesarkę pójdzie szybko, mały sie nie umęczy, poza tym tyle ciotek forumowych będzie trzymało kciuki, no poprostu nie ma innej opcji, musi być ok
Ewa, no właśnie, we wtorek wszystkie będziemy trzymać kciuki za Ciebie i Tomaszka, to będzie Wasz dzień! Taka Mega dawka pozytywnej energii, będzie dobrzesamira, EwaT, Bursztyn, Mega, inessa, caffe, Sabina lubią tę wiadomość
-
Żanet wrote:Ewa, no właśnie, we wtorek wszystkie będziemy trzymać kciuki za Ciebie i Tomaszka, to będzie Wasz dzień! Taka Mega dawka pozytywnej energii, będzie dobrze
super, dziękuje Wam....bede pisać z mężowskiego telefonu po ccMega, Żanet, inessa, samira, Bursztyn, Dorka1979, polarmiś, caffe, iwcia77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻanet wrote:Ewa, no właśnie, we wtorek wszystkie będziemy trzymać kciuki za Ciebie i Tomaszka, to będzie Wasz dzień! Taka Mega dawka pozytywnej energii, będzie dobrze
EwaT, inessa, Żanet, Mega, Dorka1979, caffe, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Impreza sie skonczyla, mieszkanie ogarnelam, przeczytalam ta jedna weekendowa stroniczke i ide spac.
U mnie tez i zaraz padne o 6 na nogach , dopiero teraz mam chwile dla siebie .
Chlop juz spi a ja czytam co tam dzis ups sorki wczoraj naplodzilyscie
DobranocMega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Witam Was o tak późnej porze ale nie mogłam sie powstrzymać zeby tu nie zajrzeć....no stęskniłam sie po prostu i widzę ze mam wiele do nadrobienia po dzisiejszym dniu...niestety dopiero wróciłam z pracy
miłej nocki
Mega, caffe, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
Aprilka -
nick nieaktualnyHejka z Polszy!
No pozegnala nas wczoraj pokazem lotniczym, niezle cuda chlopaki wyczyniali na lotnisku. A final z puszczaniem dymu i rysowaniem figur na niebie - rewelka. Najlepsze bylo serce przebite strzala.
Za to Gd. przywital nas deszczem i zimnem, dzis bedzie slonce i cieplo. Nie ma to jak przywiesc pogode z soba!Ja mam tylko letnie ciuchy, wiec przez kolejne 4 tygodnie ma byc cieplo.
Wczoraj wyskoczylam jeszcze na male zakupy, sprawdzajac dokladnie etykiety np. na jogurtach. I powiem Wam, ze wszystkie sa duzo slodsze niz w No, dosladzane iles razy wiecej. Bo zycie w Pl takie gorzkie jest, czy o co chodzi.
Zadzwonilam wieczorem do chlopa, cala steskniona, pytam go, co robi. A on, ze odpoczywa... Znaczy pozbyl sie bab z domu i tez ma wakacje. Na to nie wpadlam...
Milego dnia panienki!Mega, Simba, anna maria, ania.g, samira, Mango, caffe, inessa, iwcia77, mysza1975, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny ,nie mam neta w domu przez te cholerne burze .Jutro przyjdzie nowy ruter.Teraz u tesciowej jestem ,jest juz troche lepiej z nowa opiekunka sie jakos dogaduja ale jak dlugo ?nie wiem.Jestem ciagle spiaca i zmeczona i giry tak spuchniete ze moge chodzic tylko w starych rozciagnietych japonkach:-)Milego dnia zycze
polarmiś, ania.g, Mega, gosia7122, Bursztyn, inessa, mysza1975, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość