X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Aprilka Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny! U mnie już raczej po wszystkim temperatura spada a testy negatywne....czy macie moze jakiś pomysł dlaczego wydłużył mi sie tak cykl w takim razie? Bo rozumiem ze na dniach przyjdzie @

Żanet lubi tę wiadomość

Aprilka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka wrote:
    Witajcie dziewczyny! U mnie już raczej po wszystkim temperatura spada a testy negatywne....czy macie moze jakiś pomysł dlaczego wydłużył mi sie tak cykl w takim razie? Bo rozumiem ze na dniach przyjdzie @
    A wczesniej jak dlugie mialas cykle? Ja tez oczekuje na @ . Jeszcze nigy nie mialam tak dlugiego cyklu.

caffe lubi tę wiadomość

• Aprilka Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    A wczesniej jak dlugie mialas cykle? Ja tez oczekuje na @ . Jeszcze nigy nie mialam tak dlugiego cyklu.
    Zawsze 30 ,31 nigdy dłużej ja już sie martwię ani ciazy ani @ :(

Aprilka
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Żanet, sexi fotka. Teraz to już robimy za trojaczki w czarnych kompletach na forum.
    Aprilka, stres może spowodować wydłużenie lub skrócenie cyklu. Może to to.
    Pusurku, trzymam Cię za słowo z tą dobrą pogodą przez następne 4tyg w PL ;) A jeśli chodzi o jogurty to dodatkowym świństwem jest mleko w proszku. Niestety występuje w większości jogurtów. Jeszcze jest barwnik koszenila ( często w owocowych jogurtach ale też w napojach)pozyskiwany z wysuszonych i zmielonych owadów zwanych czerwcami kaktusowymi. Koszenila ukrywa się również pod skrótem E120(inaczej kwas karminowy, karmina).
    Miałam wczoraj gości, napój z kwiatów bzu bardzo smakował :) Zaraz wrzucę w przepisy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 09:37

Pusurek, Simba, Mango, Bursztyn, caffe, inessa, iwcia77, mysza1975, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry

a mi w końcu wykres wyznaczył owulkę i to nie przerywaną linią na 22dc ale na pewno nie było jej w tym dniu ,na stówę nie było chyba sobie przestawię bo ja byłam dzień wcześniej u ginki ok. 13:00 to pęcherzyka już nie było

Mega, gosia7122, peppapig, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka wrote:
    Zawsze 30 ,31 nigdy dłużej ja już sie martwię ani ciazy ani @ :(
    Ja też czy to nie ta ....m......za:-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 11:17

• Mega Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry, niedziela w pracy :( miłego dnia...

polarmiś lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Dzien dobry, niedziela w pracy :( miłego dnia...
    Wspolczuje, ja po wczorajszych gosciach do poludnia odmawiam wszelkich ruchow - leze.

Mega lubi tę wiadomość

• Aprilka Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ja te czy to nie ta ....m......za:-(
    Hehehe nic nie kumam

peppapig lubi tę wiadomość

Aprilka
  • Mega Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Wspolczuje, ja po wczorajszych gosciach do poludnia odmawiam wszelkich ruchow - leze.
    Zazdroszczę

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ja te czy to nie ta ....m......za:-(
    jak mawia moja córka: odpluj to! Tego strasznego słowa nie ma w naszym słowniku!

polarmiś, Bursztyn, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aprilka Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    jak mawia moja córka: odpluj to! Tego strasznego słowa nie ma w naszym słowniku!
    Ale co odpluj? Bo ja nie złapałam myśli Misia

Aprilka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka wrote:
    Ale co odpluj? Bo ja nie złapałam myśli Misia
    Bo widzisz ta na " M" w forumowym jezyku jest zakazana. Ta na "m" oznacza ostatnia w zyciu kobiet @ :-(

Mega, Bursztyn, iwcia77, peppapig, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość

• Aprilka Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Bo widzisz ta na " M" w forumowym jezyku jest zakazana. Ta na "m" oznacza ostatnia w zyciu kobiet @ :-(
    OK rozumiem nawet o tym nie myśl....nie wolno zabraniam !!!!!!
    Ściskam

Mega, iwcia77, mysza1975, peppapig lubią tę wiadomość

Aprilka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem na co sie zdecydowac " i kto to mowi" czy " czarny tulipan" z alanem Delonem? W koncu to niedziela i kino familijne:-) oba nudne :-( . Musze zagluszyc czyms swoje czatne mysli:-(

inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się na chwilkę - nie wiem, kiedy Was nadrobię- nie mam dostępu za bardzo do kompa. Padł mi laptop i oddałam do naprawy - koszt naprawy 350 zł - aż mnie zgięło...
    A w środę wyjeżdżam na kilka dni na Węgry...
    Trzymam kciuki za Tomaszka...:) Resztę jakoś doczytam...:)

polarmiś, Mega, gosia7122, Simba, Bursztyn, inessa, samira, EwaT, iwcia77, mysza1975, Sabina, Żanet, ania.g lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Witam się na chwilkę - nie wiem, kiedy Was nadrobię- nie mam dostępu za bardzo do kompa. Padł mi laptop i oddałam do naprawy - koszt naprawy 350 zł - aż mnie zgięło...
    A w środę wyjeżdżam na kilka dni na Węgry...
    Trzymam kciuki za Tomaszka...:) Resztę jakoś doczytam...:)
    Na tym zdjeciu to jakas chuda jestes!!! Zanet przy Tobie to kobieta bujnych ksztaltow:-)

Mega, Żanet lubią tę wiadomość

• Aprilka Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Nie wiem na co sie zdecydowac " i kto to mowi" czy " czarny tulipan" z alanem Delonem? W koncu to niedziela i kino familijne:-) oba nudne :-( . Musze zagluszyc czyms swoje czatne mysli:-(
    No ja w te twoje czarne myśli to sama sie wkrecilem....pocieszał sie tym ze co ma byc to bedzie trzeba sie cieszyć z tego co sie ma i już....chociaż nie jest to łatwe ale nic nie poradzimy...:)

Aprilka
  • Mega Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka wrote:
    No ja w te twoje czarne myśli to sama sie wkrecilem....pocieszał sie tym ze co ma byc to bedzie trzeba sie cieszyć z tego co sie ma i już....chociaż nie jest to łatwe ale nic nie poradzimy...:)
    nie nie nie! Trzeba walczyć do ostatniej kropli krwi ;)

Aprilka, Żanet lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    nudnym nie zagluszysz ;) lepiej zaakceptowac ze sa, wtedy same sobie pojda te czarne

Mega, polarmiś, Aprilka, Żanet lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 3663 3664 3665 3666 3667 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ