35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAprilka wrote:Witajcie dziewczyny! U mnie już raczej po wszystkim temperatura spada a testy negatywne....czy macie moze jakiś pomysł dlaczego wydłużył mi sie tak cykl w takim razie? Bo rozumiem ze na dniach przyjdzie @
caffe lubi tę wiadomość
-
Hej
Żanet, sexi fotka. Teraz to już robimy za trojaczki w czarnych kompletach na forum.
Aprilka, stres może spowodować wydłużenie lub skrócenie cyklu. Może to to.
Pusurku, trzymam Cię za słowo z tą dobrą pogodą przez następne 4tyg w PLA jeśli chodzi o jogurty to dodatkowym świństwem jest mleko w proszku. Niestety występuje w większości jogurtów. Jeszcze jest barwnik koszenila ( często w owocowych jogurtach ale też w napojach)pozyskiwany z wysuszonych i zmielonych owadów zwanych czerwcami kaktusowymi. Koszenila ukrywa się również pod skrótem E120(inaczej kwas karminowy, karmina).
Miałam wczoraj gości, napój z kwiatów bzu bardzo smakowałZaraz wrzucę w przepisy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 09:37
Pusurek, Simba, Mango, Bursztyn, caffe, inessa, iwcia77, mysza1975, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnydzień dobry
a mi w końcu wykres wyznaczył owulkę i to nie przerywaną linią na 22dc ale na pewno nie było jej w tym dniu ,na stówę nie było chyba sobie przestawię bo ja byłam dzień wcześniej u ginki ok. 13:00 to pęcherzyka już nie było
Mega, gosia7122, peppapig, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Ja te czy to nie ta ....m......za:-(
polarmiś, Bursztyn, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Bo widzisz ta na " M" w forumowym jezyku jest zakazana. Ta na "m" oznacza ostatnia w zyciu kobiet @
ŚciskamMega, iwcia77, mysza1975, peppapig lubią tę wiadomość
Aprilka -
nick nieaktualny
-
Witam się na chwilkę - nie wiem, kiedy Was nadrobię- nie mam dostępu za bardzo do kompa. Padł mi laptop i oddałam do naprawy - koszt naprawy 350 zł - aż mnie zgięło...
A w środę wyjeżdżam na kilka dni na Węgry...
Trzymam kciuki za Tomaszka...Resztę jakoś doczytam...
polarmiś, Mega, gosia7122, Simba, Bursztyn, inessa, samira, EwaT, iwcia77, mysza1975, Sabina, Żanet, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Witam się na chwilkę - nie wiem, kiedy Was nadrobię- nie mam dostępu za bardzo do kompa. Padł mi laptop i oddałam do naprawy - koszt naprawy 350 zł - aż mnie zgięło...
A w środę wyjeżdżam na kilka dni na Węgry...
Trzymam kciuki za Tomaszka...Resztę jakoś doczytam...
Mega, Żanet lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Nie wiem na co sie zdecydowac " i kto to mowi" czy " czarny tulipan" z alanem Delonem? W koncu to niedziela i kino familijne:-) oba nudne
. Musze zagluszyc czyms swoje czatne mysli:-(
Aprilka -
Aprilka wrote:No ja w te twoje czarne myśli to sama sie wkrecilem....pocieszał sie tym ze co ma byc to bedzie trzeba sie cieszyć z tego co sie ma i już....chociaż nie jest to łatwe ale nic nie poradzimy...
Aprilka, Żanet lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Nie wiem na co sie zdecydowac " i kto to mowi" czy " czarny tulipan" z alanem Delonem? W koncu to niedziela i kino familijne:-) oba nudne
. Musze zagluszyc czyms swoje czatne mysli:-(
lepiej zaakceptowac ze sa, wtedy same sobie pojda te czarne
Mega, polarmiś, Aprilka, Żanet lubią tę wiadomość