X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Aprilka Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny! U mnie już raczej po wszystkim temperatura spada a testy negatywne....czy macie moze jakiś pomysł dlaczego wydłużył mi sie tak cykl w takim razie? Bo rozumiem ze na dniach przyjdzie @

Żanet lubi tę wiadomość

Aprilka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka wrote:
    Witajcie dziewczyny! U mnie już raczej po wszystkim temperatura spada a testy negatywne....czy macie moze jakiś pomysł dlaczego wydłużył mi sie tak cykl w takim razie? Bo rozumiem ze na dniach przyjdzie @
    A wczesniej jak dlugie mialas cykle? Ja tez oczekuje na @ . Jeszcze nigy nie mialam tak dlugiego cyklu.

caffe lubi tę wiadomość

• Aprilka Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    A wczesniej jak dlugie mialas cykle? Ja tez oczekuje na @ . Jeszcze nigy nie mialam tak dlugiego cyklu.
    Zawsze 30 ,31 nigdy dłużej ja już sie martwię ani ciazy ani @ :(

Aprilka
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Żanet, sexi fotka. Teraz to już robimy za trojaczki w czarnych kompletach na forum.
    Aprilka, stres może spowodować wydłużenie lub skrócenie cyklu. Może to to.
    Pusurku, trzymam Cię za słowo z tą dobrą pogodą przez następne 4tyg w PL ;) A jeśli chodzi o jogurty to dodatkowym świństwem jest mleko w proszku. Niestety występuje w większości jogurtów. Jeszcze jest barwnik koszenila ( często w owocowych jogurtach ale też w napojach)pozyskiwany z wysuszonych i zmielonych owadów zwanych czerwcami kaktusowymi. Koszenila ukrywa się również pod skrótem E120(inaczej kwas karminowy, karmina).
    Miałam wczoraj gości, napój z kwiatów bzu bardzo smakował :) Zaraz wrzucę w przepisy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 09:37

Pusurek, Simba, Mango, Bursztyn, caffe, inessa, iwcia77, mysza1975, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry

a mi w końcu wykres wyznaczył owulkę i to nie przerywaną linią na 22dc ale na pewno nie było jej w tym dniu ,na stówę nie było chyba sobie przestawię bo ja byłam dzień wcześniej u ginki ok. 13:00 to pęcherzyka już nie było

Mega, gosia7122, peppapig, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka wrote:
    Zawsze 30 ,31 nigdy dłużej ja już sie martwię ani ciazy ani @ :(
    Ja też czy to nie ta ....m......za:-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 11:17

• Mega Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry, niedziela w pracy :( miłego dnia...

polarmiś lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Dzien dobry, niedziela w pracy :( miłego dnia...
    Wspolczuje, ja po wczorajszych gosciach do poludnia odmawiam wszelkich ruchow - leze.

Mega lubi tę wiadomość

• Aprilka Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ja te czy to nie ta ....m......za:-(
    Hehehe nic nie kumam

peppapig lubi tę wiadomość

Aprilka
  • Mega Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Wspolczuje, ja po wczorajszych gosciach do poludnia odmawiam wszelkich ruchow - leze.
    Zazdroszczę

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ja te czy to nie ta ....m......za:-(
    jak mawia moja córka: odpluj to! Tego strasznego słowa nie ma w naszym słowniku!

polarmiś, Bursztyn, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aprilka Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    jak mawia moja córka: odpluj to! Tego strasznego słowa nie ma w naszym słowniku!
    Ale co odpluj? Bo ja nie złapałam myśli Misia

Aprilka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka wrote:
    Ale co odpluj? Bo ja nie złapałam myśli Misia
    Bo widzisz ta na " M" w forumowym jezyku jest zakazana. Ta na "m" oznacza ostatnia w zyciu kobiet @ :-(

Mega, Bursztyn, iwcia77, peppapig, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość

• Aprilka Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Bo widzisz ta na " M" w forumowym jezyku jest zakazana. Ta na "m" oznacza ostatnia w zyciu kobiet @ :-(
    OK rozumiem nawet o tym nie myśl....nie wolno zabraniam !!!!!!
    Ściskam

Mega, iwcia77, mysza1975, peppapig lubią tę wiadomość

Aprilka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem na co sie zdecydowac " i kto to mowi" czy " czarny tulipan" z alanem Delonem? W koncu to niedziela i kino familijne:-) oba nudne :-( . Musze zagluszyc czyms swoje czatne mysli:-(

inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się na chwilkę - nie wiem, kiedy Was nadrobię- nie mam dostępu za bardzo do kompa. Padł mi laptop i oddałam do naprawy - koszt naprawy 350 zł - aż mnie zgięło...
    A w środę wyjeżdżam na kilka dni na Węgry...
    Trzymam kciuki za Tomaszka...:) Resztę jakoś doczytam...:)

polarmiś, Mega, gosia7122, Simba, Bursztyn, inessa, samira, EwaT, iwcia77, mysza1975, Sabina, Żanet, ania.g lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Witam się na chwilkę - nie wiem, kiedy Was nadrobię- nie mam dostępu za bardzo do kompa. Padł mi laptop i oddałam do naprawy - koszt naprawy 350 zł - aż mnie zgięło...
    A w środę wyjeżdżam na kilka dni na Węgry...
    Trzymam kciuki za Tomaszka...:) Resztę jakoś doczytam...:)
    Na tym zdjeciu to jakas chuda jestes!!! Zanet przy Tobie to kobieta bujnych ksztaltow:-)

Mega, Żanet lubią tę wiadomość

• Aprilka Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Nie wiem na co sie zdecydowac " i kto to mowi" czy " czarny tulipan" z alanem Delonem? W koncu to niedziela i kino familijne:-) oba nudne :-( . Musze zagluszyc czyms swoje czatne mysli:-(
    No ja w te twoje czarne myśli to sama sie wkrecilem....pocieszał sie tym ze co ma byc to bedzie trzeba sie cieszyć z tego co sie ma i już....chociaż nie jest to łatwe ale nic nie poradzimy...:)

Aprilka
  • Mega Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka wrote:
    No ja w te twoje czarne myśli to sama sie wkrecilem....pocieszał sie tym ze co ma byc to bedzie trzeba sie cieszyć z tego co sie ma i już....chociaż nie jest to łatwe ale nic nie poradzimy...:)
    nie nie nie! Trzeba walczyć do ostatniej kropli krwi ;)

Aprilka, Żanet lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    nudnym nie zagluszysz ;) lepiej zaakceptowac ze sa, wtedy same sobie pojda te czarne

Mega, polarmiś, Aprilka, Żanet lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 3663 3664 3665 3666 3667 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ