35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA wczesniej jak dlugie mialas cykle? Ja tez oczekuje na @ . Jeszcze nigy nie mialam tak dlugiego cyklu.Aprilka wrote:Witajcie dziewczyny! U mnie już raczej po wszystkim temperatura spada a testy negatywne....czy macie moze jakiś pomysł dlaczego wydłużył mi sie tak cykl w takim razie? Bo rozumiem ze na dniach przyjdzie @
caffe lubi tę wiadomość
-
Hej
Żanet, sexi fotka. Teraz to już robimy za trojaczki w czarnych kompletach na forum.
Aprilka, stres może spowodować wydłużenie lub skrócenie cyklu. Może to to.
Pusurku, trzymam Cię za słowo z tą dobrą pogodą przez następne 4tyg w PL
A jeśli chodzi o jogurty to dodatkowym świństwem jest mleko w proszku. Niestety występuje w większości jogurtów. Jeszcze jest barwnik koszenila ( często w owocowych jogurtach ale też w napojach)pozyskiwany z wysuszonych i zmielonych owadów zwanych czerwcami kaktusowymi. Koszenila ukrywa się również pod skrótem E120(inaczej kwas karminowy, karmina).
Miałam wczoraj gości, napój z kwiatów bzu bardzo smakował
Zaraz wrzucę w przepisy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 09:37
nick nieaktualny, Simba, Mango, Bursztyn, caffe, nick nieaktualny, iwcia77, mysza1975, nick nieaktualny, Żanet lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualnydzień dobry
a mi w końcu wykres wyznaczył owulkę i to nie przerywaną linią na 22dc ale na pewno nie było jej w tym dniu ,na stówę nie było chyba sobie przestawię bo ja byłam dzień wcześniej u ginki ok. 13:00 to pęcherzyka już nie było
Mega, gosia7122, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jak mawia moja córka: odpluj to! Tego strasznego słowa nie ma w naszym słowniku!polarmiś wrote:Ja te czy to nie ta ....m......za:-(
nick nieaktualny, Bursztyn, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBo widzisz ta na " M" w forumowym jezyku jest zakazana. Ta na "m" oznacza ostatnia w zyciu kobiet @Aprilka wrote:Ale co odpluj? Bo ja nie złapałam myśli Misia
Mega, Bursztyn, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Żanet lubią tę wiadomość
-
OK rozumiem nawet o tym nie myśl....nie wolno zabraniam !!!!!!polarmiś wrote:Bo widzisz ta na " M" w forumowym jezyku jest zakazana. Ta na "m" oznacza ostatnia w zyciu kobiet @

Ściskam
Mega, iwcia77, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Aprilka -
nick nieaktualny
-
Witam się na chwilkę - nie wiem, kiedy Was nadrobię- nie mam dostępu za bardzo do kompa. Padł mi laptop i oddałam do naprawy - koszt naprawy 350 zł - aż mnie zgięło...
A w środę wyjeżdżam na kilka dni na Węgry...
Trzymam kciuki za Tomaszka...
Resztę jakoś doczytam...
nick nieaktualny, Mega, gosia7122, Simba, Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, EwaT, iwcia77, mysza1975, nick nieaktualny, Żanet, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa tym zdjeciu to jakas chuda jestes!!! Zanet przy Tobie to kobieta bujnych ksztaltow:-)Bozia3 wrote:Witam się na chwilkę - nie wiem, kiedy Was nadrobię- nie mam dostępu za bardzo do kompa. Padł mi laptop i oddałam do naprawy - koszt naprawy 350 zł - aż mnie zgięło...
A w środę wyjeżdżam na kilka dni na Węgry...
Trzymam kciuki za Tomaszka...
Resztę jakoś doczytam...
Mega, Żanet lubią tę wiadomość
-
No ja w te twoje czarne myśli to sama sie wkrecilem....pocieszał sie tym ze co ma byc to bedzie trzeba sie cieszyć z tego co sie ma i już....chociaż nie jest to łatwe ale nic nie poradzimy...polarmiś wrote:Nie wiem na co sie zdecydowac " i kto to mowi" czy " czarny tulipan" z alanem Delonem? W koncu to niedziela i kino familijne:-) oba nudne
. Musze zagluszyc czyms swoje czatne mysli:-(
Aprilka -
nie nie nie! Trzeba walczyć do ostatniej kropli krwiAprilka wrote:No ja w te twoje czarne myśli to sama sie wkrecilem....pocieszał sie tym ze co ma byc to bedzie trzeba sie cieszyć z tego co sie ma i już....chociaż nie jest to łatwe ale nic nie poradzimy...

Aprilka, Żanet lubią tę wiadomość
-
nudnym nie zagluszyszpolarmiś wrote:Nie wiem na co sie zdecydowac " i kto to mowi" czy " czarny tulipan" z alanem Delonem? W koncu to niedziela i kino familijne:-) oba nudne
. Musze zagluszyc czyms swoje czatne mysli:-(
lepiej zaakceptowac ze sa, wtedy same sobie pojda te czarne
Mega, nick nieaktualny, Aprilka, Żanet lubią tę wiadomość