35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewa, trzymam kciuki za wtorek i już się nie mogę doczekać na opisy.
Jakiś katar i kaszel trzymają mnie od tygodnia, dobrze, że gorączki nie ma, ale nie wiem, kiedy to przejdzie.
Mieszkanie zbliża się do względnego porządku, ale wciąż jeszcze dużo roboty przede mną. Ale chyba się w tym teraz realizuję - wicie gniazda itd
Mega, iwcia77, mysza1975, Pusurek, Bursztyn, Bliska 77, Sabina, Mango, EwaT, caffe, samira, ania.g, Żanet, moremi lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Witajcie,
Aprlika glowa do gory,
Ja tylko na moment, mam dzis kiepski dzien, nie zeym marudzila ale mam chlerny bol zoladka, az mam ciarki, pije cieply rumianek i inne gowienka, mam nadzieje ze choc troche mi przejdzie. Spokojnego popoludniaBliska 77 lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:dobry wieczor, wrocilam z roboty zmordowana jak pies...oznajmilam zem w ciazy i ze to byl moj ostatni dzien w tym sezonie slubow i, ze jak beda o mnie pamietac za rok to bedzie fajnie. Troszke miny mieli zaskoczone
ale gratulowali i zapraszali z brzuchem na koordynacje slubow
.
Zanet- zazdroszcze tego bujnego biustua co ty mialas za rozmiar przed ciaza? jak ja bym chciala zeby mi taki urosl...
wczoraj bylam u znajomych na meczu anglia- wlochy , wrocilam o 3 nad ranem i jeszcze jedna laska wjechala mi w dupe autem, ale na szczescie nic sie nie stalo. o 3 rano byl taki ruch na ulicach jakby wszyscy do roboty jechali :)z wyniku czuje sie usatysfakcjonowana
Ewka- udanego poniedzialku zycze
kiedy nastepny mecz?iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:20 czrwca godz 18 z Costa Rica
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 20:21
iwcia77, Bliska 77, inessa, samira, Żanet lubią tę wiadomość
-
a widzialas mecz Costa Rica z Urugwajem.?..mecz super a costa rica takie gole strzelala, ze strach sie bac
kto by pomyslal ze takie becki zbierze Urugway
QUOTE=Bursztyn]no to powinno latwo pojsc....chociaz niespodzianki sie zdarzaja, chocby taka Holandia...kto by pomyslal ze pokonaja Hiszpanow[/QUOTE]
Bliska 77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a widzialas mecz Costa Rica z Urugwajem.?..mecz super a costa rica takie gole strzelala, ze strach sie bac
kto by pomyslal ze takie becki zbierze Urugway
QUOTE=Bursztyn]no to powinno latwo pojsc....chociaz niespodzianki sie zdarzaja, chocby taka Holandia...kto by pomyslal ze pokonaja Hiszpanow
nie widzialam, ale moze strzelali bo Urugwaj slaby? nie wiem -
Urugway uwazany jest za dobra druzyne ogolnie a juz na pewno lepsza od Costa Rica , tym razem jedynego gola zdobyli fuksem , bo z karnego a Costa Rica 3 gole i to jakie gole!Bursztyn wrote:nie widzialam, ale moze strzelali bo Urugwaj slaby? nie wiem
Bursztyn, inessa, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Urugway uwazany jest za dobra druzyne ogolnie a juz na pewno lepsza od Costa Rica , tym razem jedynego gola zdobyli fuksem , bo z karnego a Costa Rica 3 gole i to jakie gole!
iwcia77, inessa lubią tę wiadomość
-
a może wystarczy podpalić
dzieńdobrywieczórEwaT wrote:ok dokladnie namydle piczkinsaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 21:14
Bursztyn, inessa, peppapig, Żanet, Sabina, Mega, Simba, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
Przez chwile myślałam ze forum pomyliłam
same komentatorki no no dziewczyny
ja nie jestem zwolennikiem piłki ale to przez to ze dziadek był trenerem i piłka u nas w domu to jak drugie śniadanie jakoś w dorosłym życiu odpoczywam od relacji i przebiegu meczu przed i po....
peppapig, iwcia77, Sabina, Mega, moremi lubią tę wiadomość
Aprilka -
nick nieaktualnypaszczakin wrote:reni padłam..
ja się witam z hotelu
necik jest.
estonia jak na razie wypasna, jest urocza i zielona a ludzie przeuprzejmi.inessa, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość