35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry
Ale poszalelismy wczoraj z sasiadamiSwietnie sie mecz razem ogladalo, darlismy sie jak oblakani, oni kibicowali Anglii, a ja-wiadomo! Piwo poplynelo szerokim strumieniem, ale wpilam tylko 2 zeby dzis juz nie cierpiec. Co za wieczor
Poszlam spac po 3 rano.
Milego dnia BabyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 12:31
Mega, inessa, iwcia77, mysza1975, Sabina, Żanet, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:a ja sobie doła kopię ....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 14:32
Aprilka, Mega, polarmiś, Simba, Bliska 77, moremi, mysza1975, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja juz nie mam dola
bedzie co ma byc jakas wredna @ mnie nie bedzie stresowac
Teraz mam to jz gdzies bedzie to bedzie nie to nie
Juz za 2 tygodnie wyjazd
A wogole to w tym roku duzo fajnych rzeczy mnie czeka
We wrzesniu wjazd do Francji na 2 miechy a w grudniu slub i weseleAprilka, Mega, ania.g, samira, Bursztyn, Bliska 77, moremi, iwcia77, gosia7122, mysza1975, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość
-
Mnie tez czekają wakacje i 2 śluby ale jakoś nie potrafię sie cieszyć.....chyba jestem za słaba...moze za pare dni przejdzie....wierze w to ....idę cos upiec i utopić smutki w mące....
Mega, Bliska 77, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
Aprilka -
Aprilka wrote:Mnie tez czekają wakacje i 2 śluby ale jakoś nie potrafię sie cieszyć.....chyba jestem za słaba...moze za pare dni przejdzie....wierze w to ....idę cos upiec i utopić smutki w mące....
-
Aprilka wrote:Nie ale temperatura spada już dzis to całkiem i objawy na @ a test negatywny a jest 15 dni po owu wiec już pozamiatane....
Aprilka, moremi lubią tę wiadomość
-
Witajcie,
Aprlika glowa do gory,
Ja tylko na moment, mam dzis kiepski dzien, nie zeym marudzila ale mam chlerny bol zoladka, az mam ciarki, pije cieply rumianek i inne gowienka, mam nadzieje ze choc troche mi przejdzie. Spokojnego popoludniaAprilka, Bursztyn, Żanet, ania.g lubią tę wiadomość
-
Do mnie dzisiaj @ przylazła, ale co ma być to będzie
upolowałam bilety do opery i okazało się, że wcisnęłam się w sukienkę ulubioną. I na nas przyjdzie pora
Aprilka, Mega, Bliska 77, iwcia77, mysza1975, inessa, Sabina, promoszka, samira, ania.g, Żanet lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Do mnie dzisiaj @ przylazła, ale co ma być to będzie
upolowałam bilety do opery i okazało się, że wcisnęłam się w sukienkę ulubioną. I na nas przyjdzie pora
, naprawdę z całego serca
Mega, Aprilka, EwaT, Simba, Sabina, Mango, caffe, samira, moremi lubią tę wiadomość
-
dobry wieczor, wrocilam z roboty zmordowana jak pies...oznajmilam zem w ciazy i ze to byl moj ostatni dzien w tym sezonie slubow i, ze jak beda o mnie pamietac za rok to bedzie fajnie. Troszke miny mieli zaskoczone
ale gratulowali i zapraszali z brzuchem na koordynacje slubow
.
Zanet- zazdroszcze tego bujnego biustua co ty mialas za rozmiar przed ciaza? jak ja bym chciala zeby mi taki urosl...
wczoraj bylam u znajomych na meczu anglia- wlochy , wrocilam o 3 nad ranem i jeszcze jedna laska wjechala mi w dupe autem, ale na szczescie nic sie nie stalo. o 3 rano byl taki ruch na ulicach jakby wszyscy do roboty jechali :)z wyniku czuje sie usatysfakcjonowana
Ewka- udanego poniedzialku zycze
Mega, gosia7122, Simba, mysza1975, Pusurek, inessa, Bursztyn, Bliska 77, Sabina, EwaT, samira, ania.g, Żanet, moremi lubią tę wiadomość