35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:dowiem sie za 4 miesiace
jak zrobie hsg, to tez sie dowiem za 4 miesiace czy rury dobre
ale poniewaz juz mi cisnienie skoczylo, zalatwie to w inny sposob, niech drza....
Życzę cierpliwości...Bursztyn, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Burszta co za lekarz! łohoho, żeby tylko nie bylo jak z milicjantami u nas - jeden umiał czytać a drugi pisać. Ona umiała zrobić usg ale nie potrafi go zinterpretować. Co za świat.
Życzę cierpliwości...inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Mam do Was pytanie.
Robie teraz testy owulacyjne,dawno temu je robiłam i nie mam do nich zaufania ale miałam nadzieje,ze teraz chociaż mi pokaża czy cos sie dzieje w moim organiźmie. Od srody wychodziły mi śliczne dwie kreski oraz płodny śluz.wczoraj był test negatywny,dziś już nie ma sluzu płodnego a test owulacyjny jeszcze raz zrobiłam dla pewnosci a tu dwie piekne krechy normalnie szok. Co prawda bolał mnie najpierw jeden jajnik a w czwrtek już porzadnie dwa ale chyba jest coś nie halo prawda??!!zdaje sobie sprawe,ze test wskazuje na nadchodzącą ewentalną owulacje ale o co chodzi teraz u mnie???? moze jakies sugestie?? mam mieć wizyte u gina ale dopiero w srode.
a ciaza jest...inessa, Żanet, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:Zanet, swietny brzuch i cyc, szkoda tylko ze czarny komplet, znowu pomyslilam Cie z Pusurem i na poczatku z Ania.g, dlaczego tak sie uparlyscie na ta czern? tylko bez glupot w stylu: bo wyszczupla
Dziękuję, dziękuję, mój ma malutkie kropeczki, nie wiem czy wodać ;)po za tym nie mam czerwonego, jak Mysza, ani różowego bo on jest Bozimoremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Ewa jak sie czujesz?
średnio, psychicznie- troche sram w gacie
fizycznie- aby dotrwac do poniedziałku....lody troche pomagająSabina, Alis, Żanet, Mega, iwcia77, samira, moremi, Simba, polarmiś, Aprilka, caffe, gosia7122, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Żanet wrote:Dziękuję, dziękuję, mój ma malutkie kropeczki, nie wiem czy wodać ;)po za tym nie mam czerwonego, jak Mysza, ani różowego bo on jest Bozi
Żanet, inessa, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Bylam, wrocilam ale niczego ciekawego sie nie dowiedzialam. Pani ktora robila usg powiedziala ze wynik/opis trafi do mojego konsultanta gienka i on mi wszystko wyjasni. Mowie babie, ze mam wizyte dopiero w pazdzierniku i ze przeciez nie bede czekac 4 miesiace zeby sie dowiedziec co ona dzis zobaczyla, niech mi przynajmniej powie czy to nadal PCOs, ona na to ze sa jakies pecherzyki nadal, ja na to: czy duzo, ona na to: nie jakos bardzo...rece mi opadly i poszlam.
Bursztyn no masz rację, ręce opadają i jak tu nie pićEwaT, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Sjoanka fajnie, że zajrzałaś
No to dzieje się u Ciebie, dzieje...
Żanet wyglądasz świetnieCyc widzę konkret
Ale brzuś malutki, myślałam, że w kolejnych ciążach brzuszki są większe, a Twój malutki, zgrabniutki
Sabinko, dziękuję, jakoś tak lecę jak na autopilocie przez wszystkie ciąże tak samo, tylko czas porodu się skraca, a to chyba dobrzeSabina lubi tę wiadomość