35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
powiem Ci Miśku szczerze, ze ja chyba też wolę naturalnie ale jak to moje dziecię mi się tak wwierca, to coraz bardziej do mnie dociera co mnie niebawem czeka :)i mam tylko cichą nadzieję, ze za drugim razem będzie łatwiejpolarmiś wrote:Ewcia pewnie juz na stole? Nawet ja jestem zestresowana jak o tym pomysle! Chyba wolalabym rodzic naturalnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 11:03
Alis, polarmiś, Sabina, Reni, caffe, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Aniu - pocieszyłas mnie, dziękuję.ania.g wrote:Slash, już kiedyś o tym pisałam ale się powtórzę. Każdy sprzęt usg ma swoje wartości, w sensie liczy inaczej(Lekarz to potwierdził). Sprawdziłam to na własnej skórze. Różnica potrafi być spora. Szczególnie na tak wczesnym etapie. Zajrzyj na parenting.pl tam jest kalendarz ciąży i biometryczne wymiary GS, CRL itd. co do dnia. Przy Twoim GS według parenting.pl to 6 tyg i 2 dni a maleńki zarodek ma 3-4mm i chyba za wcześniej żeby go dojrzeć. Wiele czytałam w necie historii że w 6 tyg nie było widać zarodka a potem okazywało się że wszystko jest ok.
Podam Ci na swoim przykładzie, u mnie w 5 tyg i 5 dni GS miał 10,2 mm. nie było widać zarodka a lekarz powiedział że jest idealnie. Dopiero na usg w 6 tyg i 6 dni był zarodek 7,4 mm.
Mam nadzieję że u Ciebie też będzie szczęśliwe zakończenie tej historii.
Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Ewcia pewnie juz na stole? Nawet ja jestem zestresowana jak o tym pomysle! Chyba wolalabym rodzic naturalnie.
Mi wczoraj gin powiedział, że mała wciąż główką w górę (a właściwie pupą w dół) i przewiduje cesarkę. Ale mam takie obawy przed komplikacjami w trakcie SN, że akurat to mnie nei martwi. Najbardziej bym się bała niedotlenienia. Już wolę cięcie i szwy, chociaż tez sie boję.
Ciekawe kiedy Ewa się na tyle pozbiera, żeby się do nas odezwać.
Sabina, Bliska 77, Mango, polarmiś, Żanet, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPewnie, to co najlepsze dla dziecka!!!Alis wrote:Mi wczoraj gin powiedział, że mała wciąż główką w górę (a właściwie pupą w dół) i przewiduje cesarkę. Ale mam takie obawy przed komplikacjami w trakcie SN, że akurat to mnie nei martwi. Najbardziej bym się bała niedotlenienia. Już wolę cięcie i szwy, chociaż tez sie boję.
Ciekawe kiedy Ewa się na tyle pozbiera, żeby się do nas odezwać.
Bliska 77, Alis lubią tę wiadomość
-
slash klikasz na dzień owu
w zakładce obserwacje na dole masz
zaawansowane wykrywanie owulacji jest włączone - klikasz na zmień .. i cyk masz swoją owulkę
slash wrote:Dziewczyny widzicie cos? tzn moj wykres. Nie mam tam zaznaczonej owulacji,bo nie wiem jak to zrobić ręcznie, ale zagladajcie do notatek. -
Dzien dobry, u mnie chu..wo poprztykalam sie z chłopem wczoraj, podniósł mi ciśnienie i jeszcze fochem rzuca. Masakra jakas...
Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo calkiem spory. Na spokojnie. Czekamy na dzisiejsza bete. A progesteron tez robilas?slash wrote:przepraszam myslałąm ze to chodzi o pecherzyk z wczoraj. Nie nie pamiętam ale cos mi się kojarzy ze mówiła 2,5
a ten z wczoraj 12,57mm
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
jutro będzie lepiej, nie przejmuj się, wbrew pozorom, chłopy dużo częściej maja focha i sie obrażająMega wrote:Dzien dobry, u mnie chu..wo poprztykalam sie z chłopem wczoraj, podniósł mi ciśnienie i jeszcze fochem rzuca. Masakra jakas...
Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no nie wierzę.. dzień świra przerodził mi się w dzień świstaka!!!!
która wiedźma mi to przepowiedziała????!
pyta się moja siostra o której jutro wyjeżdżamy..
a ja na to z pełną powagą (.. bo dla mnie wyjazdy wypoczynkowe to świętość..), że jutro rano o 8, żeby zdążyć przed procesjami..
tak tak wiem .. już się dowiedziałam, że procesje w czwartek..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e41095ec5b1b.jpg
to oznacza, że muszę się jednak napić..
Reni, to ja, książki pisz, masz talent do lekkiego pióra
A to roztargnienie to może coś oznacza, hę?
Reni, Mega, moremi, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny