35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Ewcia pewnie juz na stole? Nawet ja jestem zestresowana jak o tym pomysle! Chyba wolalabym rodzic naturalnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 11:03
Alis, polarmiś, Sabina, Reni, caffe, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Slash, już kiedyś o tym pisałam ale się powtórzę. Każdy sprzęt usg ma swoje wartości, w sensie liczy inaczej(Lekarz to potwierdził). Sprawdziłam to na własnej skórze. Różnica potrafi być spora. Szczególnie na tak wczesnym etapie. Zajrzyj na parenting.pl tam jest kalendarz ciąży i biometryczne wymiary GS, CRL itd. co do dnia. Przy Twoim GS według parenting.pl to 6 tyg i 2 dni a maleńki zarodek ma 3-4mm i chyba za wcześniej żeby go dojrzeć. Wiele czytałam w necie historii że w 6 tyg nie było widać zarodka a potem okazywało się że wszystko jest ok.
Podam Ci na swoim przykładzie, u mnie w 5 tyg i 5 dni GS miał 10,2 mm. nie było widać zarodka a lekarz powiedział że jest idealnie. Dopiero na usg w 6 tyg i 6 dni był zarodek 7,4 mm.
Mam nadzieję że u Ciebie też będzie szczęśliwe zakończenie tej historii.Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Ewcia pewnie juz na stole? Nawet ja jestem zestresowana jak o tym pomysle! Chyba wolalabym rodzic naturalnie.
Mi wczoraj gin powiedział, że mała wciąż główką w górę (a właściwie pupą w dół) i przewiduje cesarkę. Ale mam takie obawy przed komplikacjami w trakcie SN, że akurat to mnie nei martwi. Najbardziej bym się bała niedotlenienia. Już wolę cięcie i szwy, chociaż tez sie boję.
Ciekawe kiedy Ewa się na tyle pozbiera, żeby się do nas odezwać.Sabina, Bliska 77, Mango, polarmiś, Żanet, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlis wrote:Mi wczoraj gin powiedział, że mała wciąż główką w górę (a właściwie pupą w dół) i przewiduje cesarkę. Ale mam takie obawy przed komplikacjami w trakcie SN, że akurat to mnie nei martwi. Najbardziej bym się bała niedotlenienia. Już wolę cięcie i szwy, chociaż tez sie boję.
Ciekawe kiedy Ewa się na tyle pozbiera, żeby się do nas odezwać.Bliska 77, Alis lubią tę wiadomość
-
slash klikasz na dzień owu
w zakładce obserwacje na dole masz
zaawansowane wykrywanie owulacji jest włączone - klikasz na zmień .. i cyk masz swoją owulkę
slash wrote:Dziewczyny widzicie cos? tzn moj wykres. Nie mam tam zaznaczonej owulacji,bo nie wiem jak to zrobić ręcznie, ale zagladajcie do notatek. -
Dzien dobry, u mnie chu..wo poprztykalam sie z chłopem wczoraj, podniósł mi ciśnienie i jeszcze fochem rzuca. Masakra jakas...
Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyslash wrote:przepraszam myslałąm ze to chodzi o pecherzyk z wczoraj. Nie nie pamiętam ale cos mi się kojarzy ze mówiła 2,5
a ten z wczoraj 12,57mmBliska 77 lubi tę wiadomość
-
Mega wrote:Dzien dobry, u mnie chu..wo poprztykalam sie z chłopem wczoraj, podniósł mi ciśnienie i jeszcze fochem rzuca. Masakra jakas...
Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no nie wierzę.. dzień świra przerodził mi się w dzień świstaka!!!!
która wiedźma mi to przepowiedziała????!
pyta się moja siostra o której jutro wyjeżdżamy..
a ja na to z pełną powagą (.. bo dla mnie wyjazdy wypoczynkowe to świętość..), że jutro rano o 8, żeby zdążyć przed procesjami..
tak tak wiem .. już się dowiedziałam, że procesje w czwartek..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e41095ec5b1b.jpg
to oznacza, że muszę się jednak napić..
Reni, to ja, książki pisz, masz talent do lekkiego pióraA to roztargnienie to może coś oznacza, hę?
Reni, Mega, moremi, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny