35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyslash wrote:Nie mogę udostępnić wykresu bo nie mam wykupionego abonamentu.
Byłam rano na becie - wynik po 15tej.
Dziękuje Wam kochane za wsparcie jakie od Was otrzymałam.Reni, iwcia77, moremi, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dawaj dawaj zaraz go przeanalizujemy.. nie wierz konowałom
tylko my możemy postawić trafną diagnozę
polarmiś, Aprilka, Simba, Sabina, Bursztyn, iwcia77, Bliska 77, Mango, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Ewcia pewnie juz na stole? Nawet ja jestem zestresowana jak o tym pomysle! Chyba wolalabym rodzic naturalnie.
Sabina, Bursztyn, moremi, iwcia77, Bozia3, polarmiś, Mega, Żanet, inessa, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ja myślę, że celowo jej zrobili cc .. nie zdziwię się jak ją uśpią
Simba wrote:Wyobrazasz sobie przez co musieliby przejsc lekarze, pielegniarki i polozna gdyby Ewka rodzila naturalnie? Musieliby pojsc na psychoterapieBursztyn, moremi, iwcia77, Bozia3, Simba, Mega, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Co Wy gadacie
ona jest twarda
puscilaby trochę chujow przy bólu a potem wycisnelaby Tomaszka bez mrugniecia okiem
czasem najwieksze twardzielki miekna
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
Slash, już kiedyś o tym pisałam ale się powtórzę. Każdy sprzęt usg ma swoje wartości, w sensie liczy inaczej(Lekarz to potwierdził). Sprawdziłam to na własnej skórze. Różnica potrafi być spora. Szczególnie na tak wczesnym etapie. Zajrzyj na parenting.pl tam jest kalendarz ciąży i biometryczne wymiary GS, CRL itd. co do dnia. Przy Twoim GS według parenting.pl to 6 tyg i 2 dni a maleńki zarodek ma 3-4mm i chyba za wcześniej żeby go dojrzeć. Wiele czytałam w necie historii że w 6 tyg nie było widać zarodka a potem okazywało się że wszystko jest ok.
Podam Ci na swoim przykładzie, u mnie w 5 tyg i 5 dni GS miał 10,2 mm. nie było widać zarodka a lekarz powiedział że jest idealnie. Dopiero na usg w 6 tyg i 6 dni był zarodek 7,4 mm.
Mam nadzieję że u Ciebie też będzie szczęśliwe zakończenie tej historii.polarmiś, Bliska 77, Mega, Mango, iwcia77, Żanet, caffe, moremi, inessa, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Sabina wrote:Co Wy gadacie
ona jest twarda
puscilaby trochę chujow przy bólu a potem wycisnelaby Tomaszka bez mrugniecia okiem
Aha. Najpierw by ich wszystkich zwolnila. Na bank Tusk musialby przyjechac, zeby miala kogo kopnac w dupe. A wszystko zakonczyloby sie ogolnopolskim strajkiem szpitali. I zadna afera podsluchowa by tego nie zagluszyla.Mega, iwcia77, moremi, inessa, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:nigdy nie wiadomo jak czlowiek zareaguje przy ekstremalnym bolu
czasem najwieksze twardzielki mieknaBliska 77 lubi tę wiadomość