35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAlez bez wykupionego abonamentu mozna udostepniac ja od 18 cykli mam nie wykupiony i udostepniam.slash wrote:Nie mogę udostępnić wykresu bo nie mam wykupionego abonamentu.
Byłam rano na becie - wynik po 15tej.
Dziękuje Wam kochane za wsparcie jakie od Was otrzymałam.
Reni, iwcia77, moremi, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dawaj dawaj zaraz go przeanalizujemy.. nie wierz konowałom
tylko my możemy postawić trafną diagnozę 
nick nieaktualny, Aprilka, Simba, nick nieaktualny, Bursztyn, iwcia77, Bliska 77, Mango, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wyobrazasz sobie przez co musieliby przejsc lekarze, pielegniarki i polozna gdyby Ewka rodzila naturalnie? Musieliby pojsc na psychoterapiepolarmiś wrote:Ewcia pewnie juz na stole? Nawet ja jestem zestresowana jak o tym pomysle! Chyba wolalabym rodzic naturalnie.
nick nieaktualny, Bursztyn, moremi, iwcia77, Bozia3, nick nieaktualny, Mega, Żanet, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ja myślę, że celowo jej zrobili cc .. nie zdziwię się jak ją uśpią

Simba wrote:Wyobrazasz sobie przez co musieliby przejsc lekarze, pielegniarki i polozna gdyby Ewka rodzila naturalnie? Musieliby pojsc na psychoterapie
Bursztyn, moremi, iwcia77, Bozia3, Simba, Mega, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nigdy nie wiadomo jak czlowiek zareaguje przy ekstremalnym boluSabina wrote:Co Wy gadacie
ona jest twarda
puscilaby trochę chujow przy bólu a potem wycisnelaby Tomaszka bez mrugniecia okiem 
czasem najwieksze twardzielki miekna
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
Slash, już kiedyś o tym pisałam ale się powtórzę. Każdy sprzęt usg ma swoje wartości, w sensie liczy inaczej(Lekarz to potwierdził). Sprawdziłam to na własnej skórze. Różnica potrafi być spora. Szczególnie na tak wczesnym etapie. Zajrzyj na parenting.pl tam jest kalendarz ciąży i biometryczne wymiary GS, CRL itd. co do dnia. Przy Twoim GS według parenting.pl to 6 tyg i 2 dni a maleńki zarodek ma 3-4mm i chyba za wcześniej żeby go dojrzeć. Wiele czytałam w necie historii że w 6 tyg nie było widać zarodka a potem okazywało się że wszystko jest ok.
Podam Ci na swoim przykładzie, u mnie w 5 tyg i 5 dni GS miał 10,2 mm. nie było widać zarodka a lekarz powiedział że jest idealnie. Dopiero na usg w 6 tyg i 6 dni był zarodek 7,4 mm.
Mam nadzieję że u Ciebie też będzie szczęśliwe zakończenie tej historii.
nick nieaktualny, Bliska 77, Mega, Mango, iwcia77, Żanet, caffe, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Dlatego korzystam teraz i wysylam mu cieple mysli, dopoki nie zacznie zamieniac ich w lodBursztyn wrote:jak nasz Andrzej odzyska sily to bedziesz chciala o nim zapomniec

Mega, iwcia77, moremi, nick nieaktualny, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Co Wy gadacie
ona jest twarda
puscilaby trochę chujow przy bólu a potem wycisnelaby Tomaszka bez mrugniecia okiem 
Aha. Najpierw by ich wszystkich zwolnila. Na bank Tusk musialby przyjechac, zeby miala kogo kopnac w dupe. A wszystko zakonczyloby sie ogolnopolskim strajkiem szpitali. I zadna afera podsluchowa by tego nie zagluszyla.
Mega, iwcia77, moremi, nick nieaktualny, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzy cesarce nic nie boli, nawet zastrzyk w kregoslup choc to strasznie nieprzyjemny moment ale bez bolu.Bursztyn wrote:nigdy nie wiadomo jak czlowiek zareaguje przy ekstremalnym bolu
czasem najwieksze twardzielki miekna
Bliska 77 lubi tę wiadomość