35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Piszę z telefonu. Siedzę i nudzę się na badaniu glukozy. Jeszcze prawie 2 godziny. Bałam się pić to świństwo, bo tyle się tu o nim nasłuchałam, a to po prostu dosyć słodka cytrynowa lemoniada. Nie rozumiem jak to komus może sprawić jakikolwiek problem? Miałam ze sobą cytrynę, ale pani sama zaproponowała mi smak cytrynowy napoju. Bardzo to smaczne
Bozia, to było okropnemyślałam, ze haftnę od pierwszego łyku... może ja po prostu nie lubię takich słodkości... no i nie miałam cytryny!
Bliska 77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlis wrote:Mi wczoraj gin powiedział, że mała wciąż główką w górę (a właściwie pupą w dół) i przewiduje cesarkę. Ale mam takie obawy przed komplikacjami w trakcie SN, że akurat to mnie nei martwi. Najbardziej bym się bała niedotlenienia. Już wolę cięcie i szwy, chociaż tez sie boję.
Ja ide dzis na usg anatomiczne. Mam nadzieje, ze sie dowiem, ze lepek w dole, bo cos ostatnio kopytka czuje pod zebrami.Ide z corka, niech braciszka w koncu zobaczy.
iwcia77, Bliska 77, Żanet, Sabina, Mega, polarmiś, moremi, ania.g, inessa, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Tak wlasnie wspominam ten smak.
Dla mnie najbardziej dokuczliwy byl glod i brak kawy = sennosc. Uwazam, ze kazdego powinni klasc na kozetke i pozwolic sie kimnac.
Simba, to było najprzyjemniejsze doznanie tego porankamóc sie wyspać na kozetce - miłe te pielęgniarki
Alis lubi tę wiadomość
-
też tak pomyślałam, że jak nic to znak ...
wiedź, że coś się dzieje
Żanet wrote:Reni, to ja, książki pisz, masz talent do lekkiego pióraA to roztargnienie to może coś oznacza, hę?
iwcia77, Żanet, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻanet wrote:Bozia, to było okropne
myślałam, ze haftnę od pierwszego łyku... może ja po prostu nie lubię takich słodkości... no i nie miałam cytryny!
Mimo cytryny!
Bozia jest jakims hardkorem.Żanet, moremi, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja ide dzis na usg anatomiczne. Mam nadzieje, ze sie dowiem, ze lepek w dole, bo cos ostatnio kopytka czuje pod zebrami.
Ide z corka, niech braciszka w koncu zobaczy.
u mnie dzieciatko się obróciło między 34 a 35 tygodniemŻanet, Mega, Pusurek, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja ide dzis na usg anatomiczne. Mam nadzieje, ze sie dowiem, ze lepek w dole, bo cos ostatnio kopytka czuje pod zebrami.
Ide z corka, niech braciszka w koncu zobaczy.
To pewnie się obrócił. Mnie wciąż mała kopie gdzieś w pęcherzAle dziwne, że mi gin już teraz powiedział, że będzie cesarka. Zaczęłam 33 tydzień, więc myślałam, że jest jeszcze czas na odwracanie. Może mała już taka gruba sie zrobiła, że miejsca nie starczy.
Bliska 77, Mega, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:To pewnie się obrócił. Mnie wciąż mała kopie gdzieś w pęcherz
Ale dziwne, że mi gin już teraz powiedział, że będzie cesarka. Zaczęłam 33 tydzień, więc myślałam, że jest jeszcze czas na odwracanie. Może mała już taka gruba sie zrobiła, że miejsca nie starczy.
Alis lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, dziękuję za uznanie - cytując klasyka chciałam dodać, że wózek, który wybraliśmy odpowiada na nasze potrzeby, jest lekki - tylko 9 kg, świetnie się składa i co najważniejsze bezpieczny, wysoko oceniany w testach
a recaro to recaro, po prostu najnowszy modelWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 12:11
Simba, Pusurek, Bozia3, inessa, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Cześć
Alis, Slash trzymam mocno kciuki żeby było wszystko dobrze.
Ewa, bądź dzielna
Dziewczyny zaciążone, jedzcie to na co macie ochotę, bo potem jak będziecie karmić to Wam języki pouciekają, a przy karmieniu piersią to ni hu hu...
Simba, Sabina, Żanet, Alis, moremi, ania.g, Bozia3, Mango, inessa, Dorka1979, samira, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Cześć
Alis, Slash trzymam mocno kciuki żeby było wszystko dobrze.
Ewa, bądź dzielna
Dziewczyny zaciążone, jedzcie to na co macie ochotę, bo potem jak będziecie karmić to Wam języki pouciekają, a przy karmieniu piersią to ni hu hu...caffe, Sabina, moremi, Bozia3, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
znaczy, że co, że jak się nawpieprzam kfc, wasabi czy jakiegoś innego chili to przy karmieniu będą paliły mnie suty?
caffe wrote:
Dziewczyny zaciążone, jedzcie to na co macie ochotę, bo potem jak będziecie karmić to Wam języki pouciekają, a przy karmieniu piersią to ni hu hu...Simba, caffe, Mango, inessa, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Namowilas mnie
Wagą się nie przejmuj. Ja już brzucha nie mampozostaje tylko skórę ujędrnić, ale to trochę potrwa, chociaż jak stoję prosto to mi nic nie zwisa
Jeszcze do zrzucenia 5kg i będzie ok. Ale teraz jem więcej bo muszę sobie i małemu dostarczać niezbędnych składników do prawidłowego funkcjonowania
Odniosę się jeszcze do cycków. Po porodzie to dopiero rosnąReni, Sabina, moremi, Bozia3, Mango, inessa, Mega, Bursztyn, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość