X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Żanet Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Piszę z telefonu. Siedzę i nudzę się na badaniu glukozy. Jeszcze prawie 2 godziny. Bałam się pić to świństwo, bo tyle się tu o nim nasłuchałam, a to po prostu dosyć słodka cytrynowa lemoniada. Nie rozumiem jak to komus może sprawić jakikolwiek problem? Miałam ze sobą cytrynę, ale pani sama zaproponowała mi smak cytrynowy napoju. Bardzo to smaczne

Bozia, to było okropne :) myślałam, ze haftnę od pierwszego łyku... może ja po prostu nie lubię takich słodkości... no i nie miałam cytryny!

Bliska 77, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Mi wczoraj gin powiedział, że mała wciąż główką w górę (a właściwie pupą w dół) i przewiduje cesarkę. Ale mam takie obawy przed komplikacjami w trakcie SN, że akurat to mnie nei martwi. Najbardziej bym się bała niedotlenienia. Już wolę cięcie i szwy, chociaż tez sie boję.

Ja ide dzis na usg anatomiczne. Mam nadzieje, ze sie dowiem, ze lepek w dole, bo cos ostatnio kopytka czuje pod zebrami. ;) Ide z corka, niech braciszka w koncu zobaczy. :)

iwcia77, Bliska 77, Żanet, Sabina, Mega, polarmiś, moremi, ania.g, inessa, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Tak wlasnie wspominam ten smak.
    Dla mnie najbardziej dokuczliwy byl glod i brak kawy = sennosc. Uwazam, ze kazdego powinni klasc na kozetke i pozwolic sie kimnac.

Simba, to było najprzyjemniejsze doznanie tego poranka :) móc sie wyspać na kozetce - miłe te pielęgniarki ;)

Alis lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też tak pomyślałam, że jak nic to znak ...
    wiedź, że coś się dzieje ;-)
    Żanet wrote:
    Reni, to ja, książki pisz, masz talent do lekkiego pióra :) A to roztargnienie to może coś oznacza, hę?

iwcia77, Żanet, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Żanet Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Zanet, a ten fotelik to chyba nie dla noworodka? Jak og 9 kg?

Pasurek,
    To drugi fotelik, dla malucha mamy już inny :)

Pusurek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    Bozia, to było okropne :) myślałam, ze haftnę od pierwszego łyku... może ja po prostu nie lubię takich słodkości... no i nie miałam cytryny!
    Ja przy pierwszym tez bylam zuchem. Ale tydzien pozniej, jak byla powtorka, to pawia mialam w gardle. ;) Mimo cytryny!
    Bozia jest jakims hardkorem. :P

Żanet, moremi, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja ide dzis na usg anatomiczne. Mam nadzieje, ze sie dowiem, ze lepek w dole, bo cos ostatnio kopytka czuje pod zebrami. ;) Ide z corka, niech braciszka w koncu zobaczy. :)
    powodzenia, czekamy na wieści :-)
    u mnie dzieciatko się obróciło między 34 a 35 tygodniem

Żanet, Mega, Pusurek, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Alis Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:

To pewnie się obrócił. Mnie wciąż mała kopie gdzieś w pęcherz :) Ale dziwne, że mi gin już teraz powiedział, że będzie cesarka. Zaczęłam 33 tydzień, więc myślałam, że jest jeszcze czas na odwracanie. Może mała już taka gruba sie zrobiła, że miejsca nie starczy.

Bliska 77, Mega, Pusurek lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    To pewnie się obrócił. Mnie wciąż mała kopie gdzieś w pęcherz :) Ale dziwne, że mi gin już teraz powiedział, że będzie cesarka. Zaczęłam 33 tydzień, więc myślałam, że jest jeszcze czas na odwracanie. Może mała już taka gruba sie zrobiła, że miejsca nie starczy.
    poczekaj jeszcze cierpliwie, całkiem możliwe że sie jeszcze obróci

Alis lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• slash Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis trzymamy kciuki - za obrót maleństwa.

Nie robiłam progesteronu :( tylko betę.

Bliska 77, Alis lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Żanet Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dziękuję za uznanie - cytując klasyka chciałam dodać, że wózek, który wybraliśmy odpowiada na nasze potrzeby, jest lekki - tylko 9 kg, świetnie się składa i co najważniejsze bezpieczny, wysoko oceniany w testach :)

a recaro to recaro, po prostu najnowszy model ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 12:11

Simba, Pusurek, Bozia3, inessa, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    powodzenia, czekamy na wieści :-)
    u mnie dzieciatko się obróciło między 34 a 35 tygodniem

U mnie mały głową w dół od 20 tygodnia, też kopie pod żeberkami :)

Pusurek lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis trzymam kciuki za małą, bądź dobrej myśli, wszystko będzie dobrze :)

Alis, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)

Alis, Slash trzymam mocno kciuki żeby było wszystko dobrze.

Ewa, bądź dzielna ;)

Dziewczyny zaciążone, jedzcie to na co macie ochotę, bo potem jak będziecie karmić to Wam języki pouciekają, a przy karmieniu piersią to ni hu hu...

Simba, Sabina, Żanet, Alis, moremi, ania.g, Bozia3, Mango, inessa, Dorka1979, samira, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Cześć :)

Alis, Slash trzymam mocno kciuki żeby było wszystko dobrze.

Ewa, bądź dzielna ;)

Dziewczyny zaciążone, jedzcie to na co macie ochotę, bo potem jak będziecie karmić to Wam języki pouciekają, a przy karmieniu piersią to ni hu hu...
    Namowilas mnie :)

caffe, Sabina, moremi, Bozia3, Mango lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wstaw suwaczek :-)

moremi lubi tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

Z tej okazji już byłam parę razy na frytkach :)

caffe lubi tę wiadomość

aY05p2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znaczy, że co, że jak się nawpieprzam kfc, wasabi czy jakiegoś innego chili to przy karmieniu będą paliły mnie suty? ;-)
    caffe wrote:

Simba, caffe, Mango, inessa, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Żanet Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:

No mnie też nie trzeba przekonywać :)

caffe lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Na zdrowie ;)

Wagą się nie przejmuj. Ja już brzucha nie mam :P pozostaje tylko skórę ujędrnić, ale to trochę potrwa, chociaż jak stoję prosto to mi nic nie zwisa :P

Jeszcze do zrzucenia 5kg i będzie ok. Ale teraz jem więcej bo muszę sobie i małemu dostarczać niezbędnych składników do prawidłowego funkcjonowania ;)

Odniosę się jeszcze do cycków. Po porodzie to dopiero rosną :P :P :P

Reni, Sabina, moremi, Bozia3, Mango, inessa, Mega, Bursztyn, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 3681 3682 3683 3684 3685 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ