X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak z pewnością...

aaaa bo zapomnę.. już możesz zwolnić tę biędną kurę.. tyle już od kota dostała ;-)

caffe, Mango, Simba, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    tak z pewnością...

aaaa bo zapomnę.. już możesz zwolnić tę biędną kurę.. tyle już od kota dostała ;-)
    Zamieściłam ją w tym pamiętnym cyklu jak byłam na wkurwie na koguta ;) żal mi ją wywalać bo się dobrze spisała... ;)

Reni, inessa, Bozia3, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    jest bardzo duzo piw bezalkoholowych 0.0 % - szczególnie niemieckich, tylko trzeba ruszyć tyłek i je znaleść. Nie ma ich w marketach, a są w dobrych sklepach monopolowych - nie sieciówkach.
    Wyczytałam, że piwo karmi wpływa pozytywnie na laktację ;) ale jakoś nie mam sumienia upijac małego :)

Sabina, Żanet lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    jest bardzo duzo piw bezalkoholowych 0.0 % - szczególnie niemieckich, tylko trzeba ruszyć tyłek i je znaleść. Nie ma ich w marketach, a są w dobrych sklepach monopolowych - nie sieciówkach.
    No mieszkajac w stolicy piwa, troche juz wyprobowalam. Ale to nie to samo :(

a8vSp1.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczęta po przerwie. Oficjalnie dzisiaj dołączyła do ciężarówek ;) mam nadzieję że tym razem ze szczęśliwym finałem ;) jest serduszko jest termin teraz będę hodować.
    Simba ty się nie cykaj tylko dajesz z suwakiem! Później będziemy się brzucha mi lansowac i cycem, a teraz musi suwak dać radę ;D

Simba, Reni, caffe, ania.g, Sabina, Dorka71, Alis, Pusurek, inessa, Bozia3, Mega, Aprilka, samira, gosia7122, mysza1975, polarmiś, Żanet, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Witam dziewczęta po przerwie. Oficjalnie dzisiaj dołączyła do ciężarówek ;) mam nadzieję że tym razem ze szczęśliwym finałem ;) jest serduszko jest termin teraz będę hodować.
    Simba ty się nie cykaj tylko dajesz z suwakiem! Później będziemy się brzucha mi lansowac i cycem, a teraz musi suwak dać radę ;D
    Juz wypatrzylam te radosna nowine na nowej liscie zafasolkowanych ;)
    Pomysle z suwakiem po jutrzejszym USG.

Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mandragora - bedziesz szczesliwa mama Wodnika.
    Ja niby mam termin na 31.01 ale polowa blizniakow rodzi sie wczeniej, wiec mam "szanse" na rogate koziorozce...

Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj ledwo się na nogach na wizycie trzymałam ze stresu a pan doktor w ramach zaleceń zalecił podróż do marketu po świeża melise w celu codziennego popijając. Masakra co w tej głowie może siedzieć ; D

Sabina, inessa, samira, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba ja jestem Koziorożcem :) to silny znak ;) dadzą radę, a co do mojego terminu to cc juz można od 18.01 ;) i na to się szykuje. Wiec to chyba jeszcze tez Koziorożec

Simba, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Simba ja jestem Koziorożcem :) to silny znak ;) dadzą radę, a co do mojego terminu to cc juz można od 18.01 ;) i na to się szykuje. Wiec to chyba jeszcze tez Koziorożec
    Wiem, ze silny. Moja najlepsza kumpela jest koziorozcem. Bosz, co ja sie z nia mam... ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

W takiej sieciówce Fresh, jak któraś ma w okolicach, też bezalkoholowe piwa można znaleźć. Wiem, bo piłam w czasie upałów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 13:36

aY05p2.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha wiem co się z nią masz ;) my jesteśmy wyjątkowo ; D uparte

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Jeszcze jak...

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Moja matka jest koziorozcem. Okres dorastania to była męka. Tak opartej baby nie znam :-O

Simba, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Dawaj dane na porodowke! Termin kiedy i rok urodzenia! :)

Sabina lubi tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurku kochany może z ta porodowka poczekajmy jeszcze chwilkę. Chociaż do 12 tygodnia, mówią ze wtedy minie okres największego zagrożenia. Nie chce zapeszac, boje się ; (
    Na skierowaniu właśnie zauważyłam tajemniczy skrót HRP- ciąża wysokiego ryzyka ; ( teraz jak mnie tylko w szpitalu zobaczą to będą mnie chcieli kłaść ma oddział ;) i dobrze może do pilnują ;) a rocznik 1980 a co tam wpisuj mnie Pusurku! Lecimy po bandzie ;D

Pusurek, inessa, caffe, samira, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Termin 9.02.2015 pisałam na zafasolkowanych

inessa, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Moja matka jest koziorozcem. Okres dorastania to była męka. Tak opartej baby nie znam :-O
    Sabinko ale też wiesz ze my dobre serce mamy i krzywdy nie zrobimy. Najwyżej trosze pokrzyczymy ;)

Sabina, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Pusurku kochany może z ta porodowka poczekajmy jeszcze chwilkę. Chociaż do 12 tygodnia, mówią ze wtedy minie okres największego zagrożenia. Nie chce zapeszac, boje się ; (
    Na skierowaniu właśnie zauważyłam tajemniczy skrót HRP- ciąża wysokiego ryzyka ; ( teraz jak mnie tylko w szpitalu zobaczą to będą mnie chcieli kłaść ma oddział ;) i dobrze może do pilnują ;) a rocznik 1980 a co tam wpisuj mnie Pusurku! Lecimy po bandzie ;D
    Wpisuje! Bo bedzie dobrze! :)

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Sabinko ale też wiesz ze my dobre serce mamy i krzywdy nie zrobimy. Najwyżej trosze pokrzyczymy ;)
    Taaaa
    Wszystkie koleżanki bały się mojej mamy ;-)
    Do dziś lubią o tym opowiadać. Dosłownie jak opowieści o duchach przy ognisku. :-)

Ale babcia z niej super, tylko straszna panikara ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 14:29

mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 3683 3684 3685 3686 3687 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ