Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak z pewnością...

aaaa bo zapomnę.. już możesz zwolnić tę biędną kurę.. tyle już od kota dostała ;-)

caffe, Mango, Simba, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    tak z pewnością...

aaaa bo zapomnę.. już możesz zwolnić tę biędną kurę.. tyle już od kota dostała ;-)
    Zamieściłam ją w tym pamiętnym cyklu jak byłam na wkurwie na koguta ;) żal mi ją wywalać bo się dobrze spisała... ;)

Reni, nick nieaktualny, Bozia3, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    jest bardzo duzo piw bezalkoholowych 0.0 % - szczególnie niemieckich, tylko trzeba ruszyć tyłek i je znaleść. Nie ma ich w marketach, a są w dobrych sklepach monopolowych - nie sieciówkach.
    Wyczytałam, że piwo karmi wpływa pozytywnie na laktację ;) ale jakoś nie mam sumienia upijac małego :)

nick nieaktualny, Żanet lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    jest bardzo duzo piw bezalkoholowych 0.0 % - szczególnie niemieckich, tylko trzeba ruszyć tyłek i je znaleść. Nie ma ich w marketach, a są w dobrych sklepach monopolowych - nie sieciówkach.
    No mieszkajac w stolicy piwa, troche juz wyprobowalam. Ale to nie to samo :(

a8vSp1.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczęta po przerwie. Oficjalnie dzisiaj dołączyła do ciężarówek ;) mam nadzieję że tym razem ze szczęśliwym finałem ;) jest serduszko jest termin teraz będę hodować.
    Simba ty się nie cykaj tylko dajesz z suwakiem! Później będziemy się brzucha mi lansowac i cycem, a teraz musi suwak dać radę ;D

Simba, Reni, caffe, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Alis, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, Mega, Aprilka, nick nieaktualny, gosia7122, mysza1975, nick nieaktualny, Żanet, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Witam dziewczęta po przerwie. Oficjalnie dzisiaj dołączyła do ciężarówek ;) mam nadzieję że tym razem ze szczęśliwym finałem ;) jest serduszko jest termin teraz będę hodować.
    Simba ty się nie cykaj tylko dajesz z suwakiem! Później będziemy się brzucha mi lansowac i cycem, a teraz musi suwak dać radę ;D
    Juz wypatrzylam te radosna nowine na nowej liscie zafasolkowanych ;)
    Pomysle z suwakiem po jutrzejszym USG.

nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mandragora - bedziesz szczesliwa mama Wodnika.
    Ja niby mam termin na 31.01 ale polowa blizniakow rodzi sie wczeniej, wiec mam "szanse" na rogate koziorozce...

nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj ledwo się na nogach na wizycie trzymałam ze stresu a pan doktor w ramach zaleceń zalecił podróż do marketu po świeża melise w celu codziennego popijając. Masakra co w tej głowie może siedzieć ; D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba ja jestem Koziorożcem :) to silny znak ;) dadzą radę, a co do mojego terminu to cc juz można od 18.01 ;) i na to się szykuje. Wiec to chyba jeszcze tez Koziorożec

Simba, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Simba ja jestem Koziorożcem :) to silny znak ;) dadzą radę, a co do mojego terminu to cc juz można od 18.01 ;) i na to się szykuje. Wiec to chyba jeszcze tez Koziorożec
    Wiem, ze silny. Moja najlepsza kumpela jest koziorozcem. Bosz, co ja sie z nia mam... ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

W takiej sieciówce Fresh, jak któraś ma w okolicach, też bezalkoholowe piwa można znaleźć. Wiem, bo piłam w czasie upałów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 13:36

aY05p2.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha wiem co się z nią masz ;) my jesteśmy wyjątkowo ; D uparte

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Jeszcze jak...

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Moja matka jest koziorozcem. Okres dorastania to była męka. Tak opartej baby nie znam :-O

Simba, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Dawaj dane na porodowke! Termin kiedy i rok urodzenia! :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurku kochany może z ta porodowka poczekajmy jeszcze chwilkę. Chociaż do 12 tygodnia, mówią ze wtedy minie okres największego zagrożenia. Nie chce zapeszac, boje się ; (
    Na skierowaniu właśnie zauważyłam tajemniczy skrót HRP- ciąża wysokiego ryzyka ; ( teraz jak mnie tylko w szpitalu zobaczą to będą mnie chcieli kłaść ma oddział ;) i dobrze może do pilnują ;) a rocznik 1980 a co tam wpisuj mnie Pusurku! Lecimy po bandzie ;D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Termin 9.02.2015 pisałam na zafasolkowanych

nick nieaktualny, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Moja matka jest koziorozcem. Okres dorastania to była męka. Tak opartej baby nie znam :-O
    Sabinko ale też wiesz ze my dobre serce mamy i krzywdy nie zrobimy. Najwyżej trosze pokrzyczymy ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Pusurku kochany może z ta porodowka poczekajmy jeszcze chwilkę. Chociaż do 12 tygodnia, mówią ze wtedy minie okres największego zagrożenia. Nie chce zapeszac, boje się ; (
    Na skierowaniu właśnie zauważyłam tajemniczy skrót HRP- ciąża wysokiego ryzyka ; ( teraz jak mnie tylko w szpitalu zobaczą to będą mnie chcieli kłaść ma oddział ;) i dobrze może do pilnują ;) a rocznik 1980 a co tam wpisuj mnie Pusurku! Lecimy po bandzie ;D
    Wpisuje! Bo bedzie dobrze! :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Sabinko ale też wiesz ze my dobre serce mamy i krzywdy nie zrobimy. Najwyżej trosze pokrzyczymy ;)
    Taaaa
    Wszystkie koleżanki bały się mojej mamy ;-)
    Do dziś lubią o tym opowiadać. Dosłownie jak opowieści o duchach przy ognisku. :-)

Ale babcia z niej super, tylko straszna panikara ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 14:29

mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 3683 3684 3685 3686 3687 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ