35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:tak z pewnością...
aaaa bo zapomnę.. już możesz zwolnić tę biędną kurę.. tyle już od kota dostałażal mi ją wywalać bo się dobrze spisała...
Reni, inessa, Bozia3, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:jest bardzo duzo piw bezalkoholowych 0.0 % - szczególnie niemieckich, tylko trzeba ruszyć tyłek i je znaleść. Nie ma ich w marketach, a są w dobrych sklepach monopolowych - nie sieciówkach.
ale jakoś nie mam sumienia upijac małego
Sabina, Żanet lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:jest bardzo duzo piw bezalkoholowych 0.0 % - szczególnie niemieckich, tylko trzeba ruszyć tyłek i je znaleść. Nie ma ich w marketach, a są w dobrych sklepach monopolowych - nie sieciówkach.
-
Witam dziewczęta po przerwie. Oficjalnie dzisiaj dołączyła do ciężarówek
mam nadzieję że tym razem ze szczęśliwym finałem
jest serduszko jest termin teraz będę hodować.
Simba ty się nie cykaj tylko dajesz z suwakiem! Później będziemy się brzucha mi lansowac i cycem, a teraz musi suwak dać radęSimba, Reni, caffe, ania.g, Sabina, Dorka71, Alis, Pusurek, inessa, Bozia3, Mega, Aprilka, samira, gosia7122, mysza1975, polarmiś, Żanet, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mandragora wrote:Witam dziewczęta po przerwie. Oficjalnie dzisiaj dołączyła do ciężarówek
Simba ty się nie cykaj tylko dajesz z suwakiem! Później będziemy się brzucha mi lansowac i cycem, a teraz musi suwak dać radę
Pomysle z suwakiem po jutrzejszym USG.Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj ledwo się na nogach na wizycie trzymałam ze stresu a pan doktor w ramach zaleceń zalecił podróż do marketu po świeża melise w celu codziennego popijając. Masakra co w tej głowie może siedzieć ; D
Sabina, inessa, samira, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
mandragora wrote:Simba ja jestem Koziorożcem
to silny znak
dadzą radę, a co do mojego terminu to cc juz można od 18.01
i na to się szykuje. Wiec to chyba jeszcze tez Koziorożec
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
W takiej sieciówce Fresh, jak któraś ma w okolicach, też bezalkoholowe piwa można znaleźć. Wiem, bo piłam w czasie upałów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 13:36
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymandragora wrote:Witam dziewczęta po przerwie. Oficjalnie dzisiaj dołączyła do ciężarówek
Simba ty się nie cykaj tylko dajesz z suwakiem! Później będziemy się brzucha mi lansowac i cycem, a teraz musi suwak dać radęSabina lubi tę wiadomość
-
Pusurku kochany może z ta porodowka poczekajmy jeszcze chwilkę. Chociaż do 12 tygodnia, mówią ze wtedy minie okres największego zagrożenia. Nie chce zapeszac, boje się ; (
Na skierowaniu właśnie zauważyłam tajemniczy skrót HRP- ciąża wysokiego ryzyka ; ( teraz jak mnie tylko w szpitalu zobaczą to będą mnie chcieli kłaść ma oddziałi dobrze może do pilnują
a rocznik 1980 a co tam wpisuj mnie Pusurku! Lecimy po bandzie
Pusurek, inessa, caffe, samira, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymandragora wrote:Pusurku kochany może z ta porodowka poczekajmy jeszcze chwilkę. Chociaż do 12 tygodnia, mówią ze wtedy minie okres największego zagrożenia. Nie chce zapeszac, boje się ; (
Na skierowaniu właśnie zauważyłam tajemniczy skrót HRP- ciąża wysokiego ryzyka ; ( teraz jak mnie tylko w szpitalu zobaczą to będą mnie chcieli kłaść ma oddziałi dobrze może do pilnują
a rocznik 1980 a co tam wpisuj mnie Pusurku! Lecimy po bandzie
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymandragora wrote:Sabinko ale też wiesz ze my dobre serce mamy i krzywdy nie zrobimy. Najwyżej trosze pokrzyczymy
Wszystkie koleżanki bały się mojej mamy
Do dziś lubią o tym opowiadać. Dosłownie jak opowieści o duchach przy ognisku.
Ale babcia z niej super, tylko straszna panikaraWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 14:29
mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość