35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo i co wcinasz?Simba wrote:Namowilas mnie

U mnie poledwica sopocka codziennie, w Pl jem tylko takie rzeczy, bo w No tego nie uswiadczysz. I czeresnie od wczoraj, bo odebralam wyniki moczu i nie mam zadnego cukru... Sama juz nie wiem, oszukuja mnie te Norwegi...
Simba, Żanet, Mango, nick nieaktualny, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ciebie to może jedynie rura palićReni wrote:znaczy, że co, że jak się nawpieprzam kfc, wasabi czy jakiegoś innego chili to przy karmieniu będą paliły mnie suty?

ale takie rzeczy zmieniają smak mleka i maluch może nie chciec jeść. Albo zje, a potem będziesz kilometry po domu robiła bo będzie ryk z bólu brzucha 
Także jedz teraz ile wlezie
Simba, Reni, moremi, nick nieaktualny, Alis, nick nieaktualny, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No i co wcinasz?
U mnie poledwica sopocka codziennie, w Pl jem tylko takie rzeczy, bo w No tego nie uswiadczysz. I czeresnie od wczoraj, bo odebralam wyniki moczu i nie mam zadnego cukru... Sama juz nie wiem, oszukuja mnie te Norwegi...
Roznie - co wpadnie
Wczoraj tez czeresnie.
W zeszlym tygodniu moglam sie zywic wylacznie tostami z zoltym serem, a w tym jezdze co chwile do polskiego sklepu i dokupuje twarog i smietane.
Ciagnie mnie na makaron, srednio na mieso, srednio na slodycze (oprocz wczorajszego snickersa i lodow). Chyba nic nadzwyczajnego. Ale czuje ze potrzebuje wiecej jadla niz wczesniej.
No i piwa mi sie chce bardzo, ale na to mam ban
Reni, Żanet, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mandragora, nick nieaktualny, Mega, Bursztyn, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Caffe a masz fote brzucha przed i po..
tak z ciekawości czy dużo zleciało
p.s. sorki za taką prośbę ale ja totalny laik jestem jeśli chodzi o ciąże i połogi i takie tam...
moremi, caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Nie mam foty, bo nie mogłam na siebie patrzec w lutrze z boku.
Przytyłam ok. 17 kg, do dzisiaj zrzuciłam 12kg, bez stosowania diety, bo wiadomo, karmię...
Simba, Reni, Bozia3, Alis, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Aprilka, nick nieaktualny, Żanet, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
o kurczaki.. to niexlecaffe wrote:Nie mam foty, bo nie mogłam na siebie patrzec w lutrze z boku.
Przytyłam ok. 17 kg, do dzisiaj zrzuciłam 12kg, bez stosowania diety, bo wiadomo, karmię... -
nick nieaktualny
-
No rosnie rosnie. Na razie z tego co widze, kilogram do przodu (nie w cyckach oczywiscie...)Sabina wrote:

A jak twój organizm to ogarnia? Cyc już rośnie?
O dziwo nie puchne, co przedtem zdarzalo mi sie dosc czesto.
Rano brzuch jest plaski a wieczorem niezle wystaje, ale to moze juz ten wiek a nie ciaza
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Reni, wydaje mi się, że z tym tyciem i chudnięciem to sprawa indywidualna. Uważać powinny osoby, które mają problemy ze zrzucaniem nadmiaru kilogramów. Może im być trudno gdy sobie pofolgują zbytnio. Ja miałam problemy z przytyciem...Reni wrote:o kurczaki.. to niexle
Mnie też, tak mi się wydaje, woda się zatrzymywała w organizmie, chociaż nie puchłam. Widzę teraz ubytki masy ciała na udach, chociaż jeszcze idealnie nie jest
Reni, Żanet, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
też tak macie?... pacze na zegarek.. za jakieś parę godzin znowu pacze a tam minęło 5 minut!
umre dzisiaj ..
nick nieaktualny, Alis, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
jest bardzo duzo piw bezalkoholowych 0.0 % - szczególnie niemieckich, tylko trzeba ruszyć tyłek i je znaleść. Nie ma ich w marketach, a są w dobrych sklepach monopolowych - nie sieciówkach.Simba wrote:No i piwa mi sie chce bardzo, ale na to mam ban

Simba, Żanet, iwcia77 lubią tę wiadomość