35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySimba wrote:Namowilas mnie
U mnie poledwica sopocka codziennie, w Pl jem tylko takie rzeczy, bo w No tego nie uswiadczysz. I czeresnie od wczoraj, bo odebralam wyniki moczu i nie mam zadnego cukru... Sama juz nie wiem, oszukuja mnie te Norwegi...
Simba, Żanet, Mango, inessa, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:znaczy, że co, że jak się nawpieprzam kfc, wasabi czy jakiegoś innego chili to przy karmieniu będą paliły mnie suty?
ale takie rzeczy zmieniają smak mleka i maluch może nie chciec jeść. Albo zje, a potem będziesz kilometry po domu robiła bo będzie ryk z bólu brzucha
Także jedz teraz ile wlezieSimba, Reni, moremi, Sabina, Alis, inessa, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No i co wcinasz?
U mnie poledwica sopocka codziennie, w Pl jem tylko takie rzeczy, bo w No tego nie uswiadczysz. I czeresnie od wczoraj, bo odebralam wyniki moczu i nie mam zadnego cukru... Sama juz nie wiem, oszukuja mnie te Norwegi...
Roznie - co wpadnieWczoraj tez czeresnie.
W zeszlym tygodniu moglam sie zywic wylacznie tostami z zoltym serem, a w tym jezdze co chwile do polskiego sklepu i dokupuje twarog i smietane.
Ciagnie mnie na makaron, srednio na mieso, srednio na slodycze (oprocz wczorajszego snickersa i lodow). Chyba nic nadzwyczajnego. Ale czuje ze potrzebuje wiecej jadla niz wczesniej.
No i piwa mi sie chce bardzo, ale na to mam banReni, Żanet, moremi, Sabina, Pusurek, mandragora, inessa, Mega, Bursztyn, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Caffe a masz fote brzucha przed i po..
tak z ciekawości czy dużo zleciało
p.s. sorki za taką prośbę ale ja totalny laik jestem jeśli chodzi o ciąże i połogi i takie tam...moremi, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
Nie mam foty, bo nie mogłam na siebie patrzec w lutrze z boku.
Przytyłam ok. 17 kg, do dzisiaj zrzuciłam 12kg, bez stosowania diety, bo wiadomo, karmię...Simba, Reni, Bozia3, Alis, inessa, Dorka1979, Mega, Aprilka, samira, Żanet, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
o kurczaki.. to niexlecaffe wrote:Nie mam foty, bo nie mogłam na siebie patrzec w lutrze z boku.
Przytyłam ok. 17 kg, do dzisiaj zrzuciłam 12kg, bez stosowania diety, bo wiadomo, karmię... -
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:
A jak twój organizm to ogarnia? Cyc już rośnie?
O dziwo nie puchne, co przedtem zdarzalo mi sie dosc czesto.
Rano brzuch jest plaski a wieczorem niezle wystaje, ale to moze juz ten wiek a nie ciaza
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:o kurczaki.. to niexle
Mnie też, tak mi się wydaje, woda się zatrzymywała w organizmie, chociaż nie puchłam. Widzę teraz ubytki masy ciała na udach, chociaż jeszcze idealnie nie jestReni, Żanet, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
też tak macie?... pacze na zegarek.. za jakieś parę godzin znowu pacze a tam minęło 5 minut!
umre dzisiaj ..Sabina, Alis, Pusurek, inessa, Dorka1979, Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No i piwa mi sie chce bardzo, ale na to mam ban
Simba, Żanet, iwcia77 lubią tę wiadomość