X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bozia to nasza Xmenówa.. ona łyka wszystko co karzą daje się dziabnąć igłą jak karzą.. dziury w brzuchu.. no nie pogadasz..
    Bozia to nasza IronLady, ale ktos musi byc zeby dawac przyklad :)

Simba, polarmiś, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    i podejrzewam, że łatwiej zajdzie w ciąże, bo żyje normalnie i nie spina sie za mocno - jej chyba blokada psychiczna nie grozi
    pewnie tak

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    dziewczyny chyba przestanę wczytywać się w notatki pod wykresami
    II faza cyklu, laska pisze, że nie wstawia tempki bo ma kaca giganta, a wykres opisany jak bardzo czeka na dziecko
    można się zabić własną pięścią!!!!
    ja tez czasem mialam kaca, ale u mnie wystarcza 2 lampki wina

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no zobaczymy ja będzie z Tobą pamiętam,że caffe też to smakowało
    Ja mialam jeszcze w PL epizod z naprotechnelogia i wtedy musialam zrobic test obciazenia glukoza. Niestety musze powiedziec, ze naprotechnologia, pomimo wielu zalet jest troche wrozeniem z fusow. Jesli cos mechanicznie nie dziala, to dupa zbita. To tak na marginesie :)

a8vSp1.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Piszę z telefonu. Siedzę i nudzę się na badaniu glukozy. Jeszcze prawie 2 godziny. Bałam się pić to świństwo, bo tyle się tu o nim nasłuchałam, a to po prostu dosyć słodka cytrynowa lemoniada. Nie rozumiem jak to komus może sprawić jakikolwiek problem? Miałam ze sobą cytrynę, ale pani sama zaproponowała mi smak cytrynowy napoju. Bardzo to smaczne

Moja miała smak rozwodnionej bezy i mdliło mnie po tym niezle. Koleżanka, które piła to razem ze mną zwymiotowała po 15 minutach. Mi się szczęśliwie udało przetrwać, ale tylko dla tego, że popiłam to świństwo czystą wodą, a potem siedziałam w otwartym oknie wdychając czyste łódzkie powietrze :) Dostałyśmy do picia w szpitalu i nikt nam niestety smaków nie proponował.

Simba, Sabina, Bliska 77, Żanet, inessa, gosia7122, mysza1975 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia ja się własnie tego obawiam..

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Moja miała smak rozwodnionej bezy i mdliło mnie po tym niezle. Koleżanka, które piła to razem ze mną zwymiotowała po 15 minutach. Mi się szczęśliwie udało przetrwać, ale tylko dla tego, że popiłam to świństwo czystą wodą, a potem siedziałam w otwartym oknie wdychając czyste łódzkie powietrze :) Dostałyśmy do picia w szpitalu i nikt nam niestety smaków nie proponował.

Tak wlasnie wspominam ten smak.
    Dla mnie najbardziej dokuczliwy byl glod i brak kawy = sennosc. Uwazam, ze kazdego powinni klasc na kozetke i pozwolic sie kimnac.

polarmiś, Sabina, moremi, Bliska 77, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale czy ...

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d9fdffc14d61.jpg
    Bursztyn wrote:
    ja tez czasem mialam kaca, ale u mnie wystarcza 2 lampki wina

Simba, Bursztyn, Alis, polarmiś, Sabina, moremi, iwcia77, Mega, Żanet, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    no to może faktycznie miałam szczęście. Ja to robię w diagnostyce i pani mi powiedziała, że oni podają tylko smakowe. To moje było nawet dość kwaśne

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no to może faktycznie miałam szczęście. Ja to robię w diagnostyce i pani mi powiedziała, że oni podają tylko smakowe. To moje było nawet dość kwaśne
    i nicym tego nie doslodzilas? 'trza bylo cukier z domu przyniesc ;)

Reni, Bliska 77, Mango, Żanet lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale czy ...

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d9fdffc14d61.jpg
    prysznic to nie, ale tulilam kibel bo wydawalo mi sie ze zalosnie szlocha... ;)

Reni, ania.g, iwcia77, moremi, Mega, Żanet, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Alis Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Miałaś, miałaś :)

aY05p2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja po moim wieczorze panieńskim miałam wrażenie, że miska kwili sobie cichutko .. musiałam ją utulić do snu
    Bursztyn wrote:
    prysznic to nie, ale tulilam kibel bo wydawalo mi sie ze zalosnie szlocha... ;)

Bursztyn, iwcia77, moremi, Mega, inessa, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no zobaczymy ja będzie z Tobą pamiętam,że caffe też to smakowało
    Mi tez to nie sprawilo problemu bardziej to ze jesc mi sie strasznie chcialo dlatego nie lubiee badan na czczo!

Simba lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    i nicym tego nie doslodzilas? 'trza bylo cukier z domu przyniesc ;)
    no gdybym wiedziała...ale zaraz po badaniu mam zaproszenie na kawę i ciasto z okazji drugiego ślubu w pracy - bo w sobotę byłam na dwóch. Chyba wcześniej zjem jakąś zapiekankę na ostro...

Bursztyn, polarmiś, moremi, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• slash Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Paszczakin sto lat i spełnienia marzeń,

Alis wszystko będzie dobrze, jesteście pod najlepszą opieką,

Bozia, 90 kg?, ha, ha ,ha

slash, może nie wszystko stracone, nie chce Cię nakręcać, ale ja w pierwszych tygodniach bardzo się denerwowałam, bo koniecznie chciałam usg, a moja gina powiedział, że nie jest zwolenniczką tak wczesnego usg, bo czasami nie wszystko widać i potem kobiety się niepotrzebnie denerwują, dlatego pierwsze usg zrobiła mi dopiero w 8 tygodniu.

Może faktycznie u mnie wszystko za szybko, tylko z moich wyliczen to 7 tydzien a z wyliczen gin 5. Poczekam jeszcze dwa tyg.

mysza1975 lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Może faktycznie u mnie wszystko za szybko, tylko z moich wyliczen to 7 tydzien a z wyliczen gin 5. Poczekam jeszcze dwa tyg.
    Slash a mozesz udostepnic wykres?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 10:05

mysza1975 lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no gdybym wiedziała...ale zaraz po badaniu mam zaproszenie na kawę i ciasto z okazji drugiego ślubu w pracy - bo w sobotę byłam na dwóch. Chyba wcześniej zjem jakąś zapiekankę na ostro...
    przyznaj sie ze masz ksywe Slodka Bozia ;) albo Sweet Bozia :)
    bardzo jestem ciekawa jak wyjdzie badanie cukru, daj znac :)

Simba, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    przyznaj sie ze masz ksywe Slodka Bozia ;) albo Sweet Bozia :)
    bardzo jestem ciekawa jak wyjdzie badanie cukru, daj znac :)
    Bozia ma ksywe Sweet Goddess ;)

Bozia3, Bursztyn, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogę udostępnić wykresu bo nie mam wykupionego abonamentu.
    Byłam rano na becie - wynik po 15tej.
    Dziękuje Wam kochane za wsparcie jakie od Was otrzymałam.

iwcia77, caffe, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
‹‹ 3678 3679 3680 3681 3682 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ