X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis dużo siły dla Ciebie i córeczki. Będzie dobrze, tyle jest lepiej że już teraz wiesz co z malutka i już dzialasz. A jeszcze niedawno takie wady wykrywali dopiero u małych dzieci. Sciskam Cię bardzo mocno <3

Alis, moremi, polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    Bursztyn, Ewa na porodówce, ale dobrze ją reprezentujesz :) normalnie jakby to był jej post... :)
    nikogo nie reprezentuje, napisalam tylko troche dosadniej ale mieszczac sie w granicach tzw. poprawnosci i uwazam ze do Ewki mi baaardzo daleko

moremi, Reni, Sabina, samira, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Żanet Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn, to był żart, a i tak uważam, że masz rację :)

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slash, dziewczyny dobrze mowia- bete trzeba sprawdzic, trzymam kciuki
    Alis, wspieram myslami, mam nadzieje ze bedzie dobrze
    Reni, ale mialas dzien...

Alis, Reni, Sabina, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    Bursztyn, to był żart, a i tak uważam, że masz rację :)
    no mam mam ;)

Żanet, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2014, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slash trzymam kciuki za wzrost bety <3

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy wózek i fotelik :)

http://www.ebay.pl/itm/BERGSTEIGER-CAPRI-KOMBI-KINDERWAGEN-10-TEILE-MEGASET-TOP-FARBEN-BABYSCHALE-BUGGY-/121093418309

http://allegro.pl/fotelik-samochodowy-recaro-monza-nova-is-9-36kg-i4338555968.html

Bursztyn, Alis, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2014, 01:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:

http://www.ebay.pl/itm/BERGSTEIGER-CAPRI-KOMBI-KINDERWAGEN-10-TEILE-MEGASET-TOP-FARBEN-BABYSCHALE-BUGGY-/121093418309
    zajebisty wózek , też taki chcę

Bliska 77, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2014, 01:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skoro mowa o wózkach to ten jest specjalnie dla Simby ła ha ha ha
    http://allegro.pl/wozek-blizniaczy-bebetto-42-3w1-2014-cabriofix-i4318652362.html

mysza1975 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka wiesz, że Ci dobrze życzę

P.s. Dzień dobry
    No to mamy piateczek..jeszcze tylko 8 godz na forum i wolne ;-)

Sabina, samira, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Reni dzis dopiero wtorek ;)
    Ewa kciuki zacisniete :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2014, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :-)

Ewa powodzenia <3 trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie <3

Bliska 77, peppapig lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zanet, bryka na wypasie! Musisz koniecznia z nia przyjechac na spotkanie na MOnte Lansino. Bez tego lans bedzie niepelny. ;)

iwcia77, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2014, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka, niech cie tam prawidlowo potna dzis. O Tomaszka i bole sie nie martwie, bo ich teraz nie bedziesz miala, ale zeby zaszyli wszystko jak trzeba i do tego jeszcze ladnie. :)

Bliska 77, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry wszystkim!!
    Polarmiśku, ginka pytała o wiek, a mi nie chodzi o inv tylko o głębsze przebadanie, może laparo może coś tam przecież to wszystko kosztuje
    ja jestem nastawiona tylko na naturalne zajście w ciążę, jeżeli nie wyjdzie to trzeba będzie się z tym pogodzić, tymczasem może coś się uda
    po 7 miesiącach niepowodzeń przecież popędziliśmy z mężem do kliniki prywatnej i mnie gość zabił bo od progu zaproponował inv...myślę, że oni już się zapędzają trochę bo przecież według standardów proponuje się pozaustrojowe po roku leczenia!tak mnie zniechęcił, że robiłam badania na własną rękę poi prostu takie o których pisałyście na forum i sama je sobie interpretowałam...taki czad...
    dlatego wczoraj mnie mało z krzesełka nie wyrwało jak dostałam to skierowanie...
    sorki za ten elaborat, ale jestem tak pozytywnie nakręcona, że nawet brzuch bolący małpowo mnie nie wzrusza

Sabina, Simba, Reni, Bursztyn, polarmiś, samira, Bliska 77, Żanet, caffe, inessa, gosia7122, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ewka, niech cie tam prawidlowo potna dzis. O Tomaszka i bole sie nie martwie, bo ich teraz nie bedziesz miala, ale zeby zaszyli wszystko jak trzeba i do tego jeszcze ladnie. :)
    No. Jakis ladny wzorek ;)

Pusurek, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    dzień dobry wszystkim!!
    Polarmiśku, ginka pytała o wiek, a mi nie chodzi o inv tylko o głębsze przebadanie, może laparo może coś tam przecież to wszystko kosztuje
    ja jestem nastawiona tylko na naturalne zajście w ciążę, jeżeli nie wyjdzie to trzeba będzie się z tym pogodzić, tymczasem może coś się uda
    po 7 miesiącach niepowodzeń przecież popędziliśmy z mężem do kliniki prywatnej i mnie gość zabił bo od progu zaproponował inv...myślę, że oni już się zapędzają trochę bo przecież według standardów proponuje się pozaustrojowe po roku leczenia!tak mnie zniechęcił, że robiłam badania na własną rękę poi prostu takie o których pisałyście na forum i sama je sobie interpretowałam...taki czad...
    dlatego wczoraj mnie mało z krzesełka nie wyrwało jak dostałam to skierowanie...
    sorki za ten elaborat, ale jestem tak pozytywnie nakręcona, że nawet brzuch bolący małpowo mnie nie wzrusza
    Ale przeciez Ty masz taki wykres, ze nic tylko dwoch paskow sie spodziewac ;)

Dorka71 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki.
    Paszczak sto lat, spóźnione ale szczere.
    Ewa powodzenia oby poród był szybki.
    Slash trzymam kciuki aby było w porządku.
    Ten tydzień zaczął się h.jowo. Wczoraj dowiedziałam się że altana na działce w niedzielę ok 20tej mi spłonęła, zostały tylko zgliszcza. Po prostu zajebiście. :( Dziś na policję a w czwartek trzeba się ruszyć to wszystko ogarnąć, sąsiedzi pomogą.

Bursztyn, samira, Sabina lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Reni Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kinderwagen całkiem całkiem ale czy nie jest płytki?
    często mam wrażenie, że dzieciaki śpią na wózku a nie w wózku

fotelik super
    Żanet wrote:

http://allegro.pl/fotelik-samochodowy-recaro-monza-nova-is-9-36kg-i4338555968.html

Mega, Żanet lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    formi jest piąteczek wychodzę z pracy i wracam w poniedziałek http://smileys.sur-la-toile.com/repository/divers/zarbi-9782.gif
    kkisia wrote:
    Dzien dobry :)

Reni dzis dopiero wtorek ;)
    Ewa kciuki zacisniete :)

polarmiś, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 3676 3677 3678 3679 3680 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ