35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Paszczak, setka dla Ciebie
nawet druga...
ale trzeciej nie dam rady za Twoje zdrowie wypić, bo po pierwsze nie dam rady, a po drugie ponoć nam wódki nie można pić pfff
Najlepszego
Bozia, szczena mi opadła i cały czas ją zbieramWyrzuć wagę, bo Ci się popsuła
Reni, dziękuję :* nie tylko mi się zdarza popieprzyć daty, ale o cały tydzień do tej pory mi się nie udałoBliska 77, iwcia77, samira, Bozia3, Reni, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Alis, mam nadzieje, ze z Twoja Dzidzia bedzie wszystko dobrze, ze to tylko "chwila" niepewnosci i strachu
Bozia, wygladasz po prostu superowo
Reni, Ty to masz przygody
Paszczak, wszystkiego naj, spelnienia przede wszystkim TEGO jedynego najwazniejszego zyczenia
A ja dzis ledo sie ruszam, dzidzia coraz bardziej mi sie wwierca co odczuwam ciaglym "wirowaniem" nziutko w brzuchu i coraz wiekszym bolem w "krzyzu"iwcia77, Żanet, Bozia3, mysza1975, Sabina, Alis, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny, myślałam że kiedy tutaj zaglądne do Was to będzie to moment podzielenia się cudowną wiadomością. Cykl zaczełam 12 kwietnia, owulacja najprawdopodobniej w okolicach 30 kwietnia do 2 maja. 17 maja zrobiłam test - negatywny, 21 maja zrobiłam test - hurraa!!! pozytywny.Radość nie do opisania. Nie chciałam zapeszac chciałam byc pewna i podzielic się tą nowiną po badaniu. Diś byłam na wizycie u gin i z jej pomiarów wychodzi ze to 5 tc i 1 dzien. Ale co jest najgorsze - stwierdziła ze to puste jajo płodowe, nie widac ciałka żółtego. Z moich wyliczeń to juz dalej niż 5 tc. Jestem załamana.
Pozdrawiam Was wszystkie, tym które zostały juz mamami gratuluję.
Tym którym udało się zaciążyć również gratuluję a za pozostałe trzymam kciuki. Oczekującym na maleństwa szczęśliwego rozwiązania.
samira, polarmiś, mysza1975, Alis, Olena, ania.g, caffe lubią tę wiadomość
-
Dla pewności mam poczekać jeszcze minimum 7 dni. Jesli nie zaczne krwawic przez ten czas, bo jesli zaczne to od razu mam iść do szpitala. Umowioną mam wizyte na 2 lipca, do innej gin.Bo mam dwie i czasem chodzę do nich tak na zmianę Nie wiem czy dotrwam do tego czasu.
Więc chyba tak do końca to nie jest pewnie. Ale gin mowiła że ciałko żółte juz powinna widzieć a nie było nic.
Na opisie usg mam tak "w jamie macicy poj pęcherzyk ciążowy wielkość GS 12,57 mm = 5w 1d. Nie stwierdza się YS ani echa zarodka. Obserwcaj w kierunku Hydrovum lub niezgodności z OM i owulacją."caffe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a jaka metoda mialas robione to usg? przez pochwe czy przez brzuch?slash wrote:Witajcie dziewczyny, myślałam że kiedy tutaj zaglądne do Was to będzie to moment podzielenia się cudowną wiadomością. Cykl zaczełam 12 kwietnia, owulacja najprawdopodobniej w okolicach 30 kwietnia do 2 maja. 17 maja zrobiłam test - negatywny, 21 maja zrobiłam test - hurraa!!! pozytywny.Radość nie do opisania. Nie chciałam zapeszac chciałam byc pewna i podzielic się tą nowiną po badaniu. Diś byłam na wizycie u gin i z jej pomiarów wychodzi ze to 5 tc i 1 dzien. Ale co jest najgorsze - stwierdziła ze to puste jajo płodowe, nie widac ciałka żółtego. Z moich wyliczeń to juz dalej niż 5 tc. Jestem załamana.
Pozdrawiam Was wszystkie, tym które zostały juz mamami gratuluję.
Tym którym udało się zaciążyć również gratuluję a za pozostałe trzymam kciuki. Oczekującym na maleństwa szczęśliwego rozwiązania. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Slesh, super, ze jestes znowu! Ale szkoda, ze z taka wiescia. Ale czy to juz faktycznie pewne, ze jajo jest puste?
Sciskam mocno!
tez nie myslałam ze z taką wiadomością przyjdę do was, a co do pewności to gin sama zwatpiła i kazała min tydz poczekac.iwcia77, Pusurek, samira, Żanet, caffe lubią tę wiadomość
-
no to ok, w tak wczesnym stadium nawet przez pochwe nic moze nie byc widac. mialam 2 lata temu pusty pecherzyk plodowy w 6 tygoniu +4 dni , co tydzien kazali mi robic usg az do 9 tyg. nic mi nie bylo, nie krwawilam i musiala isc do szpitala na lyzeczkowanie bo nic nie wskazywalo na ze poronie samoistnie. Robilas badanie bety hcg? ginka napisala ze wiek ciazy to 5 tydzien i 1 dzien...moze mialas jajeczkowanie duzo pozniej niz ci sie wydaje...slash wrote:przez pochwę, a czy to cos by zmieniło? gdyby przez brzuch było.
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:slash - zrób betę i powtórz za dwa dni - może będzie przyrastać...nie chcę robić złudnych nadziei, ale może nie wszystko stracone....
Slash, wspieram - tak jak mówi Bozia, beta to najlepsze wyjście i będziesz wiedziała szybciej niż za 7 dni ...iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyslash wrote:witaj!
tez nie myslałam ze z taką wiadomością przyjdę do was, a co do pewności to gin sama zwatpiła i kazała min tydz poczekac.mam nadzieje ze to po prostu jeszcze jej nie widać
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Dziewczyny za wsparcie.
Robiłam betę 22 maja była 740,5 mlU/ml, pozniej juz nie robiłam.
Sama juz nie wiem może faktycznie owulacją była jeszcze pozniej.
Choc 30 kwietnia gdy byłam na badaniu gin mowiła ze pęcherzyki są tak duze ze mogą tego samego dnia pęknąc lub 1 maja. Myślicie że mogły jeszcze wytrzymac do np 5 maja?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 21:42