35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Hej
Paszczak 100 lat
Boziu ślicznie wyglądasz no i ja własnie pytam gdzie te kg pochowałaś
Ewa sił zycze
Peppa ale DUphaston w wynikach nie podwyższa progesteronu a tak naprawde tak mi lekarz mówił jest on napewno wyższy po leku wiec jak masz 10 to nie jest rewelacja ale przypuszczam,ze jednak jest on wyższy i dobrze,ze zrobisz jutro jeszcze raz badanie
Wszytskim dobrego dnia i tygodniabo u nas cudna pogoda
dla Ciebie też miłego dnia i całego tygodnia
inessa lubi tę wiadomość
-
Aprilka wrote:Dziewczyny mam takie pytanie.... Chodzi mi dzis po głowie inseminacja....czy waszym zdaniem to jest dobry pomysł ? Wierze ze pewnie macie większe pojęcie ....co myślicie na ten temat?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 16:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aprilka wrote:Nawet nie wiesz jakie to pocieszające....myślałam ze jak na 35 to już dość dlugo
jesli udalo Ci sie zajsc w ciaze to znaczy ze wszystko raczej dziala jak nalezy, probuj do skutku, masz duzo czasu
wydaje mi sie ze moze troche za wczesnie na inseminacje i chyba nie ma do tego narazie wskazan
ale to tylko moje zdanieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 16:58
Aprilka, peppapig, Żanet lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:nie pamietam tez czy masz juz dzieci?
jesli udalo Ci sie zajsc w ciaze to znaczy ze wszystko raczej dziala jak nalezy, probuj do skutku, masz duzo czasu
wydaje mi sie ze moze troche za wczesnie na inseminacje i chyba nie ma do tego narazie wskazan
ale to tylko moje zdanieja tu sie załamuje ze już tyle lat mam ....takie słowa działają strasznie pozytywnie....dzięki:)
Aprilka -
Aprilka wrote:Bursztyn jak to pięknie brzmi to dość wcześnie
ja tu sie załamuje ze już tyle lat mam ....takie słowa działają strasznie pozytywnie....dzięki:)
no to co maja powiedziec dziewczyny ktore sa np. po 40 i staraja sie o pierwsze dziecko (w tym ja)?
przestan pitolic, ogarnij sie i zajmij porzadnym bzykaniemAprilka, Mango, iwcia77, Mega, Żanet, moremi, Bliska 77, peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:co ty opowiadasz kobieto? przeciez jestes tutaj jedna z najmlodszych? dobrze przeczytalas tytul tego forum?
no to co maja powiedziec dziewczyny ktore sa np. po 40 i staraja sie o pierwsze dziecko (w tym ja)?
przestan pitolic, ogarnij sie i zajmij porzadnym bzykaniemMega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
Aprilka -
Bursztyn wrote:co ty opowiadasz kobieto? przeciez jestes tutaj jedna z najmlodszych? dobrze przeczytalas tytul tego forum?
przestan pitolic, ogarnij sie i zajmij porzadnym bzykaniem
peppapig lubi tę wiadomość
Aprilka -
Mega wrote:No to mieliście fajne szkolenie, podstawy zaliczone... Teraz czas na ..
Pochwalę się, że zdałam
Dziecko usnęło zadowolone, bez jednego jęknięcia
inessa, iwcia77, ania.g, Mega, Żanet, moremi, peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualnyAprilka wrote:Staram sie od sierpnia 2013 w październiku poronilam badania były ok wtedy nie wiem jak od sierpnia zeszłego roku....
i nadal nic... Skoro raz zaszłas to w końcu musi się udać
Aprilka, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam
Paszczku, 100 lat i spełnienia marzenia
Bozia,świetnie się prezentujesz
Ewa to prawdopodobnie już dziś przyjęta do szpitala skoro juto cesarka. Przynajmniej u mnie są takie procedury.Bozia3, Żanet, Bliska 77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
35 lat, 10 cykli staran i badania okej...i kompletny brak cierpliwosci i pokory...Bursztyn ma racje, sa tu starsze od Ciebie, z roznymi problemami zdrowotnymi z wieloma cyklami przeplakanymi i nie traca nadziei a ty bys chciala juz inseminacje??? sorry , nie pisze tego zlosliwie tylko jestem troszke zdziwiona...ja bym sie zaczela ,martwic dopiero po monitoringu , ktory wykazuje nie pekanie lub nie rosniecie jajeczek, po zrobionej rezerwie AMH z kiepskim wynikiem, po badaniu nasienia z miernym wynikiem i po stwierdzeniu ze mam niedrozne jajniki...to jest powod do bania sie...wyluzuj..Aprilka wrote:Staram sie od sierpnia 2013 w październiku poronilam badania były ok wtedy nie wiem jak od sierpnia zeszłego roku....
ania.g, Bursztyn, Żanet, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:35 lat, 10 cykli staran i badania okej...i kompletny brak cierpliwosci i pokory...Bursztyn ma racje, sa tu starsze od Ciebie, z roznymi problemami zdrowotnymi z wieloma cyklami przeplakanymi i nie traca nadziei a ty bys chciala juz inseminacje??? sorry , nie pisze tego zlosliwie tylko jestem troszke zdziwiona...ja bym sie zaczela ,martwic dopiero po monitoringu , ktory wykazuje nie pekanie lub nie rosniecie jajeczek, po zrobionej rezerwie AMH z kiepskim wynikiem, po badaniu nasienia z miernym wynikiem i po stwierdzeniu ze mam niedrozne jajniki...to jest powod do bania sie...wyluzuj..
pewnie ze masz racje tylko to zależy jak sie do tego podchodzi i co sie myśli i czuje ....należę do tej grupy ludzi którym cieżko ogarnąć stres wiec pewnie podchodzę do sprawy z mniejsza cierpliwością i pokora....a jeśli chodzi o inseminację to tylko zapytałam z ciekawości....
Aprilka -
Mango wrote:Oj nie tylko podstawy, bo potem jeszcze była kąpiel i usypianie
Pochwalę się, że zdałam
Dziecko usnęło zadowolone, bez jednego jęknięcia
Mango lubi tę wiadomość