X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Hej :)
    Paszczak 100 lat :D :D :D :D
    Boziu ślicznie wyglądasz no i ja własnie pytam gdzie te kg pochowałaś :)
    Ewa sił zycze :)
    Peppa ale DUphaston w wynikach nie podwyższa progesteronu a tak naprawde tak mi lekarz mówił jest on napewno wyższy po leku wiec jak masz 10 to nie jest rewelacja ale przypuszczam,ze jednak jest on wyższy i dobrze,ze zrobisz jutro jeszcze raz badanie :)
    Wszytskim dobrego dnia i tygodnia :D bo u nas cudna pogoda :)
    Inesko dobrze że nas tu pilnujesz ;-) dla Ciebie też miłego dnia i całego tygodnia <3

inessa lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka wrote:
    Dziewczyny mam takie pytanie.... Chodzi mi dzis po głowie inseminacja....czy waszym zdaniem to jest dobry pomysł ? Wierze ze pewnie macie większe pojęcie ....co myślicie na ten temat?
    a jak dlugo sie starasz? badania ok? twoje i meza

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 16:13

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Aprilka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staram sie od sierpnia 2013 w październiku poronilam badania były ok wtedy nie wiem jak od sierpnia zeszłego roku....

Aprilka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak STO LAT <3

Pasurku jak tam wakacje w PL ,wyślij mi na priv numer konta co bym mogła kaskę wysłać i jeszcze pytanko czy już mi tabsy wysłałaś :)

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak w ogóle dzień dybry :)

Mega, moremi lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka wrote:
    Staram sie od sierpnia 2013 w październiku poronilam badania były ok wtedy nie wiem jak od sierpnia zeszłego roku....
    no to dosc krotko sie starasz
    nie pamietam ile masz lat?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Aprilka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    35 lat

Aprilka
  • Aprilka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no to dosc krotko sie starasz
    nie pamietam ile masz lat?
    Nawet nie wiesz jakie to pocieszające....myślałam ze jak na 35 to już dość dlugo

Mega lubi tę wiadomość

Aprilka
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka wrote:
    Nawet nie wiesz jakie to pocieszające....myślałam ze jak na 35 to już dość dlugo
    nie pamietam tez czy masz juz dzieci?
    jesli udalo Ci sie zajsc w ciaze to znaczy ze wszystko raczej dziala jak nalezy, probuj do skutku, masz duzo czasu
    wydaje mi sie ze moze troche za wczesnie na inseminacje i chyba nie ma do tego narazie wskazan
    ale to tylko moje zdanie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 16:58

Aprilka, peppapig, Żanet lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Aprilka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    nie pamietam tez czy masz juz dzieci?
    jesli udalo Ci sie zajsc w ciaze to znaczy ze wszystko raczej dziala jak nalezy, probuj do skutku, masz duzo czasu
    wydaje mi sie ze moze troche za wczesnie na inseminacje i chyba nie ma do tego narazie wskazan
    ale to tylko moje zdanie
    Bursztyn jak to pięknie brzmi to dość wcześnie :) ja tu sie załamuje ze już tyle lat mam ....takie słowa działają strasznie pozytywnie....dzięki:)

Aprilka
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka wrote:
    Bursztyn jak to pięknie brzmi to dość wcześnie :) ja tu sie załamuje ze już tyle lat mam ....takie słowa działają strasznie pozytywnie....dzięki:)
    co ty opowiadasz kobieto? przeciez jestes tutaj jedna z najmlodszych? dobrze przeczytalas tytul tego forum? ;)
    no to co maja powiedziec dziewczyny ktore sa np. po 40 i staraja sie o pierwsze dziecko (w tym ja)?
    przestan pitolic, ogarnij sie i zajmij porzadnym bzykaniem

Aprilka, Mango, iwcia77, Mega, Żanet, moremi, Bliska 77, peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Aprilka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    co ty opowiadasz kobieto? przeciez jestes tutaj jedna z najmlodszych? dobrze przeczytalas tytul tego forum? ;)
    no to co maja powiedziec dziewczyny ktore sa np. po 40 i staraja sie o pierwsze dziecko (w tym ja)?
    Uwieeeeelbiam :)

Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

Aprilka
  • Aprilka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Tak na serio to jest tak ze jeśli cos nie idzie to szukam innych rozwiązań dlatego pomyślałam o inseminacji bo akurat tak mi wpadło do głowy ale moze masz racje ze jeszcze trochę poczekam :)

peppapig lubi tę wiadomość

Aprilka
  • Mango Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    No to mieliście fajne szkolenie, podstawy zaliczone... Teraz czas na .. ;)
    Oj nie tylko podstawy, bo potem jeszcze była kąpiel i usypianie :) Pochwalę się, że zdałam ;) Dziecko usnęło zadowolone, bez jednego jęknięcia ;)

inessa, iwcia77, ania.g, Mega, Żanet, moremi, peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka wrote:
    My staramy się od grudnia 2012 :O i nadal nic... Skoro raz zaszłas to w końcu musi się udać :-)

Aprilka, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Nam już telefon! Jeszcze tylko nadrobie dzisiejszy dzień i już :-)

Mega, Mango, iwcia77, Żanet, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Paszczku, 100 lat i spełnienia marzenia <3
    Bozia,świetnie się prezentujesz :)
    Ewa to prawdopodobnie już dziś przyjęta do szpitala skoro juto cesarka. Przynajmniej u mnie są takie procedury.

Bozia3, Żanet, Bliska 77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    35 lat, 10 cykli staran i badania okej...i kompletny brak cierpliwosci i pokory...Bursztyn ma racje, sa tu starsze od Ciebie, z roznymi problemami zdrowotnymi z wieloma cyklami przeplakanymi i nie traca nadziei a ty bys chciala juz inseminacje??? sorry , nie pisze tego zlosliwie tylko jestem troszke zdziwiona...ja bym sie zaczela ,martwic dopiero po monitoringu , ktory wykazuje nie pekanie lub nie rosniecie jajeczek, po zrobionej rezerwie AMH z kiepskim wynikiem, po badaniu nasienia z miernym wynikiem i po stwierdzeniu ze mam niedrozne jajniki...to jest powod do bania sie...wyluzuj..
    Aprilka wrote:

ania.g, Bursztyn, Żanet, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Aprilka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    35 lat, 10 cykli staran i badania okej...i kompletny brak cierpliwosci i pokory...Bursztyn ma racje, sa tu starsze od Ciebie, z roznymi problemami zdrowotnymi z wieloma cyklami przeplakanymi i nie traca nadziei a ty bys chciala juz inseminacje??? sorry , nie pisze tego zlosliwie tylko jestem troszke zdziwiona...ja bym sie zaczela ,martwic dopiero po monitoringu , ktory wykazuje nie pekanie lub nie rosniecie jajeczek, po zrobionej rezerwie AMH z kiepskim wynikiem, po badaniu nasienia z miernym wynikiem i po stwierdzeniu ze mam niedrozne jajniki...to jest powod do bania sie...wyluzuj..
    Jejku ale na mnie napadlyscie.....:( pewnie ze masz racje tylko to zależy jak sie do tego podchodzi i co sie myśli i czuje ....należę do tej grupy ludzi którym cieżko ogarnąć stres wiec pewnie podchodzę do sprawy z mniejsza cierpliwością i pokora....a jeśli chodzi o inseminację to tylko zapytałam z ciekawości....

Aprilka
  • Mega Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Oj nie tylko podstawy, bo potem jeszcze była kąpiel i usypianie :) Pochwalę się, że zdałam ;) Dziecko usnęło zadowolone, bez jednego jęknięcia ;)
    To rewelacyjnie :)

Mango lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 3672 3673 3674 3675 3676 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ