35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Wciagnelam snickersa. Niech dzieci maja cos od matki, a nie tylko zgryzoty...
A teraz kolejny punkt dla szpitala. W srode mam pierwsza od kwietnia wizyte z profkiem ktory nas prowadzi przez IVF. W zasadzie wizyte kontrolna i podsumowujaca, po ktorej pewnie powiemy sobie bye bye. W czwartek z kolei mam kolejne USG. Zadzwonilam wiec do szpitala i pytam czy nie udaloby sie zgrac USG z wiyta u profka, zeby dwoch porankow na to nie blokowac. A Pan pomruczal, pomruczal i powiedzial ze ok, nie ma problemu. Mnie az zatkalo, bo wiem ile tam jest zawsze pacjentek i jak trudna jest koordynacja wizyt na tym akurat oddziale. Wiec z wielkim entuzjazmem zaczelam mu dziekowac, a ten na to: "nie ma za co - od tego jestesmy"
Szok.
Simba, Mega, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczęta
Paszczaku spełnienia marzeń i gromadki wokół Ciebie
Boziu super wyglądasz
Simba dzieci na pewno się ucieszyły, ale szcześciara z Ciebie (tak sobie myślę w temacie bliźniaków )
a ja czekam czekam i czekam na owulację no i poród na wiosnę
Peppo powtórzyłabym ten progestron, dość niski, warto wiedzieć czy rośnie, to było badanie w 21dc? może owulacja była w innym terminie i on nie wzrósł odpowiednio (jeszcze)peppapig, Simba, Bozia3, inessa, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:idzie jak z platka, od poczatku i na pewno do szczesliwgo konca
Troche sie naczekalismy na ten moment.
W dodatku jak czytam na watku o IVF ile dziewczyny bula za "refundowane" IVF to glupio sie przyznac, ze nas wszystkie badania, leki, zabiegi kosztowaly dotychczas 300 eur. Przeciez to dwa kremy w Sisleyu...Bursztyn, Bozia3, polarmiś, Mega, inessa, iwcia77, samira, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLucky wrote:
Peppo powtórzyłabym ten progestron, dość niski, warto wiedzieć czy rośnie, to było badanie w 21dc? może owulacja była w innym terminie i on nie wzrósł odpowiednio (jeszcze)inessa lubi tę wiadomość
-
Lucky wrote:hej dziewczęta
Paszczaku spełnienia marzeń i gromadki wokół Ciebie
Boziu super wyglądasz
Simba dzieci na pewno się ucieszyły, ale szcześciara z Ciebie (tak sobie myślę w temacie bliźniaków )
a ja czekam czekam i czekam na owulację no i poród na wiosnę
Peppo powtórzyłabym ten progestron, dość niski, warto wiedzieć czy rośnie, to było badanie w 21dc? może owulacja była w innym terminie i on nie wzrósł odpowiednio (jeszcze)
Tez sie bardzo ciesze
Zycze Ci porodu na wiosne - trzymam kciukipeppapig lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:No jednak pierwsze dwa lata nie szlo jak z platka
Simba wrote:W dodatku jak czytam na watku o IVF ile dziewczyny bula za "refundowane" IVF to glupio sie przyznac, ze nas wszystkie badania, leki, zabiegi kosztowaly dotychczas 300 eur. Przeciez to dwa kremy w Sisleyu...
mysle ze ten fakt powinien Ci skutecznie poprawic humor -
Simba wrote:No jednak pierwsze dwa lata nie szlo jak z platka
W dodatku jak czytam na watku o IVF ile dziewczyny bula za "refundowane" IVF to glupio sie przyznac, ze nas wszystkie badania, leki, zabiegi kosztowaly dotychczas 300 eur. Przeciez to dwa kremy w Sisleyu...Chuchaj i dmuchaj na swoje dzieciaczki - fajnie, ze naraz dwoje - oby była parka
Simba, inessa, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Matko tylko się cieszyć - ja tutaj musiałabym zapłacić z 15 tys. zł - Simba super
Chuchaj i dmuchaj na swoje dzieciaczki - fajnie, ze naraz dwoje - oby była parka
No musi byc parka, bo przeciez juz imiona wybraneBozia3, inessa lubią tę wiadomość
-
Kurde, Andzej nic sie nie odzywa. Mysle ze trzeba na forum zrobic zzute na telefon z netem, albo jakiegos tableta z internetami - kolejne rodzace beda go sobie przekazywac na relacje ze szpitala.
Bursztyn, peppapig, Mega, Bozia3, inessa, iwcia77, samira, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Kurde, Andzej nic sie nie odzywa. Mysle ze trzeba na forum zrobic zzute na telefon z netem, albo jakiegos tableta z internetami - kolejne rodzace beda go sobie przekazywac na relacje ze szpitala.
Simba, Bursztyn, peppapig, Mega, iwcia77, samira, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość