35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Może Ewę wzięło jednak naturalnie i właśnie rodzi? Kto wie, kto wie
-
nick nieaktualnyHej
Paszczak 100 lat
Boziu ślicznie wyglądasz no i ja własnie pytam gdzie te kg pochowałaś
Ewa sił zycze
Peppa ale DUphaston w wynikach nie podwyższa progesteronu a tak naprawde tak mi lekarz mówił jest on napewno wyższy po leku wiec jak masz 10 to nie jest rewelacja ale przypuszczam,ze jednak jest on wyższy i dobrze,ze zrobisz jutro jeszcze raz badanie
Wszytskim dobrego dnia i tygodniabo u nas cudna pogoda
Bursztyn, Bozia3, Mega, peppapig, samira, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudosława wrote:http://apt.republika.pl/Tajemnica1.html
Nie wiem czy widzialyście te zdjecia. Jak wyglada szyjka podczas cyklu.inessa, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Pusurek - a Ty może podświadomie chciałabyś już Adamka wyrwać z siebie, żeby było po wszystkim. Albo jeszcze inaczej - to dziecko było bardzo podobne do Twojej córki - może czujesz, że przychodzi czas, kiedy musisz ją od siebie oderwać, ale i ona i Ty się tego boicie....
Zdecydowanie tak, jesli chodzi o wyrwanie Adamka.Wracam do domu po wakacjach, ogarniam chate i przygotowuje wszystko, a potem zaczynam wieszac firanki, trzepac dywany i proponowac chlopu seks 6 razy dziennie. Jakbym urodzila 2 tyg przed terminem, to bylabym zachwycona. A corke to juz bym oderwala delikatnie, ale to ona nie jest jeszcze gotowa.
Dzis urodzila kolejna kolezanka w No. W ciazy przytyla 24 kg, przy wzroscie 158 wygladala koszmarnie i nastawiala sie na wielkie dziecko ( no bo tak przytyla ). Urodzila chlopca 2600 g. Teraz bedzie miala troche roboty z ogarnieciem sie, bo jest instruktorka jogi i pilates...Mega, Bozia3, peppapig, samira, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia, fotka rewelka, na 90 kg nie wygladasz wcale. I jeszcze na obcasie smigasz!
Chociaz ja przed chwila przed domem widzialam laske, kurka brzuch na 9 miesiac, dopasowana kieca i szpilki. Ja na widok szpilek dostalam zawrotow glowy, a ta pomykala jak rasowa modelka. Szok!inessa, Mega, Bozia3, peppapig, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość