35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorka71 wrote:dzień dobry wszystkim!!
Polarmiśku, ginka pytała o wiek, a mi nie chodzi o inv tylko o głębsze przebadanie, może laparo może coś tam przecież to wszystko kosztuje
ja jestem nastawiona tylko na naturalne zajście w ciążę, jeżeli nie wyjdzie to trzeba będzie się z tym pogodzić, tymczasem może coś się uda
po 7 miesiącach niepowodzeń przecież popędziliśmy z mężem do kliniki prywatnej i mnie gość zabił bo od progu zaproponował inv...myślę, że oni już się zapędzają trochę bo przecież według standardów proponuje się pozaustrojowe po roku leczenia!tak mnie zniechęcił, że robiłam badania na własną rękę poi prostu takie o których pisałyście na forum i sama je sobie interpretowałam...taki czad...
dlatego wczoraj mnie mało z krzesełka nie wyrwało jak dostałam to skierowanie...
sorki za ten elaborat, ale jestem tak pozytywnie nakręcona, że nawet brzuch bolący małpowo mnie nie wzruszaSimba, Sabina, Bursztyn, Bliska 77, Dorka71, Żanet, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Uwazam ze pogoda robi mnie w ch...ja, bo: budze sie rano- swieci slonce, wychodze spod prysznica- pada...chyba przestane sie myc...
Ewka, wiedz ze sie modle za Twoj dobry porod
Zanet, fajna bryka
Malgos, przykro miSimba, Bliska 77, iwcia77, Mega, Żanet, malgos741, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
witajcie
przede wszystkim Ewa - trzymam kciuki z całych sił, POWODZENIA dziś Twój dzień
Dorka71, mam nadzieję, ze teraz pójdzie jakoś łatwiej
Małgoś, strasznie mi przykro, mam nadzieję, ze w miarę szybko uda Wam się odtworzyć poprzedni stan
Miłego dniacaffe, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
no nie wierzę.. dzień świra przerodził mi się w dzień świstaka!!!!
która wiedźma mi to przepowiedziała????!
pyta się moja siostra o której jutro wyjeżdżamy..
a ja na to z pełną powagą (.. bo dla mnie wyjazdy wypoczynkowe to świętość..), że jutro rano o 8, żeby zdążyć przed procesjami..
tak tak wiem .. już się dowiedziałam, że procesje w czwartek..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e41095ec5b1b.jpg
to oznacza, że muszę się jednak napić..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 09:32
Bursztyn, Mango, Bliska 77, Simba, samira, Sabina, polarmiś, ania.g, iwcia77, Mega, Żanet, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Piszę z telefonu. Siedzę i nudzę się na badaniu glukozy. Jeszcze prawie 2 godziny. Bałam się pić to świństwo, bo tyle się tu o nim nasłuchałam, a to po prostu dosyć słodka cytrynowa lemoniada. Nie rozumiem jak to komus może sprawić jakikolwiek problem? Miałam ze sobą cytrynę, ale pani sama zaproponowała mi smak cytrynowy napoju. Bardzo to smaczne
Mango, Bliska 77, Reni, Bursztyn, Simba, samira, Sabina, polarmiś, ania.g, Mega, Żanet, caffe, inessa, gosia7122, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Piszę z telefonu. Siedzę i nudzę się na badaniu glukozy. Jeszcze prawie 2 godziny. Bałam się pić to świństwo, bo tyle się tu o nim nasłuchałam, a to po prostu dosyć słodka cytrynowa lemoniada. Nie rozumiem jak to komus może sprawić jakikolwiek problem? Miałam ze sobą cytrynę, ale pani sama zaproponowała mi smak cytrynowy napoju. Bardzo to smaczne
Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Piszę z telefonu. Siedzę i nudzę się na badaniu glukozy. Jeszcze prawie 2 godziny. Bałam się pić to świństwo, bo tyle się tu o nim nasłuchałam, a to po prostu dosyć słodka cytrynowa lemoniada. Nie rozumiem jak to komus może sprawić jakikolwiek problem? Miałam ze sobą cytrynę, ale pani sama zaproponowała mi smak cytrynowy napoju. Bardzo to smaczne
jak ktoś lubi słodkie żarcie to nie jest to dla niego wyczynem ale jeśli nie przepada sie za słodkościami, to faktycznie wypicie tego cukru może stanowić nie lada problem
Bursztyn, gosia7122, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny chyba przestanę wczytywać się w notatki pod wykresami
II faza cyklu, laska pisze, że nie wstawia tempki bo ma kaca giganta, a wykres opisany jak bardzo czeka na dziecko
można się zabić własną pięścią!!!!samira, Sabina, ania.g, Mega, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:O gustach się nie dyskutuje
samira, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość
-
mysza1975 lubi tę wiadomość
-
Dorka71 wrote:dziewczyny chyba przestanę wczytywać się w notatki pod wykresami
II faza cyklu, laska pisze, że nie wstawia tempki bo ma kaca giganta, a wykres opisany jak bardzo czeka na dziecko
można się zabić własną pięścią!!!!Bursztyn, Simba, peppapig, Mango lubią tę wiadomość
-
Bozia to nasza Xmenówa.. ona łyka wszystko co karzą daje się dziabnąć igłą jak karzą.. dziury w brzuchu.. no nie pogadasz..Simba wrote:Bozia, nie szpanuj
Simba, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Ewkaaaaaaa.....
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/467e1f65f42c.jpgBursztyn, Simba, polarmiś, Sabina, ania.g, iwcia77, Mega, Mango, Żanet, caffe, malgos741, inessa, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość