35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:Pandora, cierpliwosci Wam zycze, no i moze trzeba odpuscic mentalnie na miesiac, dwa, pojechac na wakacje bo wiecej niz robicie zrobic sie i tak nie da, wiec moze po prostu wrzucic na luz dla odmiany.
dokladnie tak tak sobie mysle ze ty czekasz na chulopa z utesknieniem coby nie wyjezdzal i byl obok a nam teraz by sie tak przydala delegacja chyba moja czy Pana Pandy hahaha dluzsza powiem
zeby zatesknic za soba...ogolnie wszsytko dobrze tylko ta presja jest 'wujowa' po prostu i odbija sie na nas, ehhhh niepotrzebnie i tyle. Kiedys myslalam ze jak juz sie zdecyduje to tak po prostu sobie zaciaze, a tutaj upsi nie ma tak latwo...
nick nieaktualny, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O o o o tak, takie jak paski do mierzenia poziomu cukru, byłoby rewelacyjnieania.g wrote:Szkoda że ktoś jeszcze nie wymyślił domowych testów beta.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRenislawa poejechala na dzialke by lezakowac ale slonca nie ma wiec pewnie siedzi i grzeje sie przy kominku.Panda wrote:Samira wykres bardzo obiecujacy!!!
Inesska widze ze dzialacie nieustajaco, bardzo sie ciesze
Slash przykro mi...
A gdzie Bozia?
Reni? co u Renislawy?
Bozia pewnie zajeta:-)
Panda, Reni lubią tę wiadomość
-
Reni sie urlopuje długim weekendem, tylko pogoda nie teges... Już nas od czarownic zwyzywałaPanda wrote:Samira wykres bardzo obiecujacy!!!
Inesska widze ze dzialacie nieustajaco, bardzo sie ciesze
Slash przykro mi...
A gdzie Bozia?
Reni? co u Renislawy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 13:26
Panda, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia nasza miala jechac na dlugi weekend na Wegry albo Slowacje chybapolarmiś wrote:Renislawa poejechala na dzialke by lezakowac ale slonca nie ma wiec pewnie siedzi i grzeje sie przy kominku.
Bliska 77, Mega, Panda, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Renislawa poejechala na dzialke by lezakowac ale slonca nie ma wiec pewnie siedzi i grzeje sie przy kominku.
Czesc Misku a czy wy juz w plsce na slale czy zapowiada sie jakas mezowska praca zagranica? Tak w moja strone najlepiej
Oj to Reni przyjedzie zdegustowana hahaha....u mnie tez pogoda pod psem ale my zime mamy wiec tak ma byc
Mega, Bliska 77, ania.g, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Mega wszystko dobrze póki co. Plamienia brak, brzuchol nie boliMega wrote:Mandragora a ty jak sie teraz czujesz?
juz se nawet w pracy trochę dzisiaj powiercilam
oby tak dalej
ania.g, Mega, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bliska 77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, sjoanka, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Dokładnie, teraz już będzie tylko lepiejmandragora wrote:Mega wszystko dobrze póki co. Plamienia brak, brzuchol nie boli
juz se nawet w pracy trochę dzisiaj powiercilam
oby tak dalej 
-
nick nieaktualnyJa też ten z apteki co mówiłam, że cień cienia słabszy niż na tym z allegro to był ten quixxmandragora wrote:Cześć dziewczyny

Samirko kochana otóż testy quixx możesz wyrzucić do kosza. Tez kupiłam w duopaku i się tylko stresu na jadłam przez nie. Betę miałam ciążowa a te skurczybyki dalej ujemne wychodziły przez kolejne trzy dni! W końcu zrozpaczona ze beta spada pojechałam i kupiłam innej firmy i były od razu dwie kruchy!
Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mysza sorki ale jakby to powiedziała Ewka ch.. nie facet! Wystaw mu walizki jak wroci się zdziwi. Moj tata taki numer mamie wywinął.. Pogoniła go mimo, ze w ciąży. Przyjeżdżał, błagał.. Przetrzymala go. jego siostra i teściowa ją blagaly.. Przecież dziecko w drodze... A ona twardo postawiła dorasta albo niech spada. Podziałało
P.s. Dzień dobryWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 14:19
ania.g, Simba, nick nieaktualny, caffe, Mega, Bliska 77, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, megan8, Mango, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Nareszcie jakaś sprawiedliwość meteorologicznaPanda wrote:Czesc Misku a czy wy juz w plsce na slale czy zapowiada sie jakas mezowska praca zagranica? Tak w moja strone najlepiej

Oj to Reni przyjedzie zdegustowana hahaha....u mnie tez pogoda pod psem ale my zime mamy wiec tak ma byc

Panda trzymam kciuki
Panda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny