35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:Pandora, cierpliwosci Wam zycze, no i moze trzeba odpuscic mentalnie na miesiac, dwa, pojechac na wakacje bo wiecej niz robicie zrobic sie i tak nie da, wiec moze po prostu wrzucic na luz dla odmiany.
dokladnie tak tak sobie mysle ze ty czekasz na chulopa z utesknieniem coby nie wyjezdzal i byl obok a nam teraz by sie tak przydala delegacja chyba moja czy Pana Pandy hahaha dluzsza powiemzeby zatesknic za soba...ogolnie wszsytko dobrze tylko ta presja jest 'wujowa' po prostu i odbija sie na nas, ehhhh niepotrzebnie i tyle. Kiedys myslalam ze jak juz sie zdecyduje to tak po prostu sobie zaciaze, a tutaj upsi nie ma tak latwo...
inessa, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Szkoda że ktoś jeszcze nie wymyślił domowych testów beta.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPanda wrote:Samira wykres bardzo obiecujacy!!!
Inesska widze ze dzialacie nieustajaco, bardzo sie ciesze
Slash przykro mi...
A gdzie Bozia?
Reni? co u Renislawy?
Bozia pewnie zajeta:-)Panda, Reni lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:Samira wykres bardzo obiecujacy!!!
Inesska widze ze dzialacie nieustajaco, bardzo sie ciesze
Slash przykro mi...
A gdzie Bozia?
Reni? co u Renislawy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 13:26
Panda, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Renislawa poejechala na dzialke by lezakowac ale slonca nie ma wiec pewnie siedzi i grzeje sie przy kominku.
Bozia pewnie zajeta:-)Bliska 77, Mega, Panda, polarmiś, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Renislawa poejechala na dzialke by lezakowac ale slonca nie ma wiec pewnie siedzi i grzeje sie przy kominku.
Bozia pewnie zajeta:-)
Czesc Misku a czy wy juz w plsce na slale czy zapowiada sie jakas mezowska praca zagranica? Tak w moja strone najlepiej
Oj to Reni przyjedzie zdegustowana hahaha....u mnie tez pogoda pod psem ale my zime mamy wiec tak ma bycMega, Bliska 77, ania.g, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Mandragora a ty jak sie teraz czujesz?
juz se nawet w pracy trochę dzisiaj powiercilam
oby tak dalej
ania.g, Mega, Simba, Pusurek, Dorka1979, Bliska 77, Sabina, samira, sjoanka, malgos741 lubią tę wiadomość
-
mandragora wrote:Mega wszystko dobrze póki co. Plamienia brak, brzuchol nie boli
juz se nawet w pracy trochę dzisiaj powiercilam
oby tak dalej
-
nick nieaktualnymandragora wrote:Cześć dziewczyny
Samirko kochana otóż testy quixx możesz wyrzucić do kosza. Tez kupiłam w duopaku i się tylko stresu na jadłam przez nie. Betę miałam ciążowa a te skurczybyki dalej ujemne wychodziły przez kolejne trzy dni! W końcu zrozpaczona ze beta spada pojechałam i kupiłam innej firmy i były od razu dwie kruchy!Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mysza sorki ale jakby to powiedziała Ewka ch.. nie facet! Wystaw mu walizki jak wroci się zdziwi. Moj tata taki numer mamie wywinął.. Pogoniła go mimo, ze w ciąży. Przyjeżdżał, błagał.. Przetrzymala go. jego siostra i teściowa ją blagaly.. Przecież dziecko w drodze... A ona twardo postawiła dorasta albo niech spada. Podziałało
P.s. Dzień dobryWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 14:19
ania.g, Simba, Pusurek, caffe, Mega, Bliska 77, Sabina, iwcia77, samira, megan8, Mango, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:Czesc Misku a czy wy juz w plsce na slale czy zapowiada sie jakas mezowska praca zagranica? Tak w moja strone najlepiej
Oj to Reni przyjedzie zdegustowana hahaha....u mnie tez pogoda pod psem ale my zime mamy wiec tak ma byc
Panda trzymam kciukiPanda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny