X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Panda Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Panda, ściągnęłam Cię myślami. Wakacje świetny plan, pomogą się wyluzować. Cały czas trzymam kciuki za powodzenie.

Dzieki Aniag ale fajny masz brzucho super <3

ania.g lubi tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Pandora, cierpliwosci Wam zycze, no i moze trzeba odpuscic mentalnie na miesiac, dwa, pojechac na wakacje bo wiecej niz robicie zrobic sie i tak nie da, wiec moze po prostu wrzucic na luz dla odmiany.

dokladnie tak tak sobie mysle ze ty czekasz na chulopa z utesknieniem coby nie wyjezdzal i byl obok a nam teraz by sie tak przydala delegacja chyba moja czy Pana Pandy hahaha dluzsza powiem ;) zeby zatesknic za soba...ogolnie wszsytko dobrze tylko ta presja jest 'wujowa' po prostu i odbija sie na nas, ehhhh niepotrzebnie i tyle. Kiedys myslalam ze jak juz sie zdecyduje to tak po prostu sobie zaciaze, a tutaj upsi nie ma tak latwo...

inessa, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    - Dorka - gratulacje. Jak widać dużo snu wspomaga plodnosc. Tylko porodu nie przegap przez sen ;)

No tak . Teraz możesz sobie wyobrazić jak się z mężem uśmiałam jak mu to przeczytałam

polarmiś, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Moja pierwsza beta była 22 . Dwa dni po zagnieżdżeniu. No który sikacz by to pokazał?
    Sa trzy rodzaje testow sikowych- 10, 20, 25 ( jakichs tam jednostek) . Czyli ten co mial powyzej 25 nie pokazalby ciazy.

• Panda Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira wykres bardzo obiecujacy!!!

Inesska widze ze dzialacie nieustajaco, bardzo sie ciesze :)

Slash przykro mi... :(

A gdzie Bozia?

Reni? co u Renislawy?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 13:21

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Panda, ściągnęłam Cię myślami. Wakacje świetny plan, pomogą się wyluzować. Cały czas trzymam kciuki za powodzenie.
    Tez uwazam, ze takie wakacje mga tylko pomoc, stres robi swoje i tego sie nie przeskoczy

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Mega Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Szkoda że ktoś jeszcze nie wymyślił domowych testów beta.
    O o o o tak, takie jak paski do mierzenia poziomu cukru, byłoby rewelacyjnie ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mandragora a ty jak sie teraz czujesz?

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:

A gdzie Bozia?

Reni? co u Renislawy?
    Renislawa poejechala na dzialke by lezakowac ale slonca nie ma wiec pewnie siedzi i grzeje sie przy kominku.
    Bozia pewnie zajeta:-)

Panda, Reni lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    Dzieki Aniag ale fajny masz brzucho super <3
    A dziękuję, dziękuję :) Rozrastam się szybciej niż poprzednio.

Bliska 77, Mega, Panda lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Mega Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:

A gdzie Bozia?

Reni? co u Renislawy?
    Reni sie urlopuje długim weekendem, tylko pogoda nie teges... Już nas od czarownic zwyzywała ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 13:26

Panda, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Renislawa poejechala na dzialke by lezakowac ale slonca nie ma wiec pewnie siedzi i grzeje sie przy kominku.
    Bozia nasza miala jechac na dlugi weekend na Wegry albo Slowacje chyba

Bliska 77, Mega, Panda, polarmiś, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Panda Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:

Czesc Misku a czy wy juz w plsce na slale czy zapowiada sie jakas mezowska praca zagranica? Tak w moja strone najlepiej ;)

Oj to Reni przyjedzie zdegustowana hahaha....u mnie tez pogoda pod psem ale my zime mamy wiec tak ma byc :)

Mega, Bliska 77, ania.g, polarmiś lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka a jak reakcja męża na II ?

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Mandragora a ty jak sie teraz czujesz?
    Mega wszystko dobrze póki co. Plamienia brak, brzuchol nie boli ;) juz se nawet w pracy trochę dzisiaj powiercilam ;) oby tak dalej ;)

ania.g, Mega, Simba, Pusurek, Dorka1979, Bliska 77, Sabina, samira, sjoanka, malgos741 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Mega wszystko dobrze póki co. Plamienia brak, brzuchol nie boli ;) juz se nawet w pracy trochę dzisiaj powiercilam ;) oby tak dalej ;)
    Dokładnie, teraz już będzie tylko lepiej :D

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Cześć dziewczyny ;)
    Samirko kochana otóż testy quixx możesz wyrzucić do kosza. Tez kupiłam w duopaku i się tylko stresu na jadłam przez nie. Betę miałam ciążowa a te skurczybyki dalej ujemne wychodziły przez kolejne trzy dni! W końcu zrozpaczona ze beta spada pojechałam i kupiłam innej firmy i były od razu dwie kruchy!
    Ja też ten z apteki co mówiłam, że cień cienia słabszy niż na tym z allegro to był ten quixx

Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza sorki ale jakby to powiedziała Ewka ch.. nie facet! Wystaw mu walizki jak wroci się zdziwi. Moj tata taki numer mamie wywinął.. Pogoniła go mimo, ze w ciąży. Przyjeżdżał, błagał.. Przetrzymala go. jego siostra i teściowa ją blagaly.. Przecież dziecko w drodze... A ona twardo postawiła dorasta albo niech spada. Podziałało
    P.s. Dzień dobry

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 14:19

ania.g, Simba, Pusurek, caffe, Mega, Bliska 77, Sabina, iwcia77, samira, megan8, Mango, malgos741 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    Czesc Misku a czy wy juz w plsce na slale czy zapowiada sie jakas mezowska praca zagranica? Tak w moja strone najlepiej ;)

Oj to Reni przyjedzie zdegustowana hahaha....u mnie tez pogoda pod psem ale my zime mamy wiec tak ma byc :)
    Nareszcie jakaś sprawiedliwość meteorologiczna ;)
    Panda trzymam kciuki :)

Panda lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Dorka a jak reakcja męża na II ?
    Mężu zadowolony tylko też nie bardzo do niego to dotarło jak do mnie

Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

‹‹ 3725 3726 3727 3728 3729 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ