35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
samira wrote:mam 4 testy bo kupiłam kiedyś w promocji ,raz Quixx (2szt w opak.) za 5zł a wcześniej tez dwa za 15zł (2w opakowaniu)
boje się że na sikane za wcześnie
Samirko kochana otóż testy quixx możesz wyrzucić do kosza. Tez kupiłam w duopaku i się tylko stresu na jadłam przez nie. Betę miałam ciążowa a te skurczybyki dalej ujemne wychodziły przez kolejne trzy dni! W końcu zrozpaczona ze beta spada pojechałam i kupiłam innej firmy i były od razu dwie kruchy!
inessa, samira, ania.g, Bliska 77, Dorka1979, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAguś dziekuje naprawde
a miałam Wam powiedzieć,ze jeszcze nie mam odpowiedzi dotyczącej naszej firmy no cóz tak u nas sie czeka w urzedach - czesciowo unijnych
no i dzwoniliśmy do osrodka i kazano nam kontaktowac sie w czwartek i wtedy mamy kolejne spotkanie z naszą "genialną" panią psycholog ( zastanawiamy sie po co ale jak trzeba to trzeba ).samira, Bursztyn, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość
-
samira wrote:mam 4 testy bo kupiłam kiedyś w promocji ,raz Quixx (2szt w opak.) za 5zł a wcześniej tez dwa za 15zł (2w opakowaniu)
boje się że na sikane za wcześnie
ospaltego za 5 zl, czyli wyjdzie 2.50 za test, nie pieniedze i nie bedzie goszkoda jesli okaze sie "zepsuty"
samira, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymandragora wrote:Cześć dziewczyny
Samirko kochana otóż testy quixx możesz wyrzucić do kosza. Tez kupiłam w duopaku i się tylko stresu na jadłam przez nie. Betę miałam ciążowa a te skurczybyki dalej ujemne wychodziły przez kolejne trzy dni! W końcu zrozpaczona ze beta spada pojechałam i kupiłam innej firmy i były od razu dwie kruchy!
dzięki, dobrze wiedzieć -
mandragora wrote:Cześć dziewczyny
Samirko kochana otóż testy quixx możesz wyrzucić do kosza. Tez kupiłam w duopaku i się tylko stresu na jadłam przez nie. Betę miałam ciążowa a te skurczybyki dalej ujemne wychodziły przez kolejne trzy dni! W końcu zrozpaczona ze beta spada pojechałam i kupiłam innej firmy i były od razu dwie kruchy!samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Aguś dziekuje naprawde
a miałam Wam powiedzieć,ze jeszcze nie mam odpowiedzi dotyczącej naszej firmy no cóz tak u nas sie czeka w urzedach - czesciowo unijnych
no i dzwoniliśmy do osrodka i kazano nam kontaktowac sie w czwartek i wtedy mamy kolejne spotkanie z naszą "genialną" panią psycholog ( zastanawiamy sie po co ale jak trzeba to trzeba ).
i muszę kombinować albo w poradni albo prywatnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc wszsytkim obiad gotuje deszcz napiernicza weekendowy. U nas nic nowego, szprycowanie zolnierzy w toku, atmosfera taka se bo jest mimo wszsytko napiecie ze kurna co to bedzie i kiedy bedzie i jak bedzie hmmm jak bzykanko odeszlo na plan dalszy czego nie lubie z jedenej strony bo to jak nie ja, wiec cos sie namieszalo..praca dom dom praca trzeba jakies wakacje zaplanowac i tyle.... zagladam do Was zwykle w drodze do pracy i z pracy.
Pozdrawiam wszystkie i widze ze sa nowe dziewczeta, zycze wszsytkim szybkiego zaciazenia. Ciezarowkom zdrowka. Gratulacje dla nowej fasoliny no i dla Ewy bo juz urodzila za pewne i wiem ze wszsytkie tu czekacie na wiesc, napewno pochlonieta i zauroczona jest Maluchem, ja tez bym byla....
Moja znajoma urodzilna dwa dni temu chlopczyka ma na imie Marc zrobiony byl w Australii, mama pochodzenia niemiecko - poldniowo afrykanskego a tata hiszpan a maly urodzil sie we Francji. Niezela mieszanka cohaha no nic milego weekendu dla Was
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 12:55
samira, Bursztyn, Bliska 77, ania.g, inessa, polarmiś, Mega, Simba, caffe, Sabina, sjoanka, Mango, malgos741 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Aguś dziekuje naprawde
no i dzwoniliśmy do osrodka i kazano nam kontaktowac sie w czwartek i wtedy mamy kolejne spotkanie z naszą "genialną" panią psycholog ( zastanawiamy sie po co ale jak trzeba to trzeba ).inessa lubi tę wiadomość
-
Pandora, cierpliwosci Wam zycze, no i moze trzeba odpuscic mentalnie na miesiac, dwa, pojechac na wakacje bo wiecej niz robicie zrobic sie i tak nie da, wiec moze po prostu wrzucic na luz dla odmiany.
Panda, inessa, Bliska 77, Mega, ania.g, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny