X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    mam 4 testy bo kupiłam kiedyś w promocji ,raz Quixx (2szt w opak.) za 5zł a wcześniej tez dwa za 15zł (2w opakowaniu) ;)

boje się że na sikane za wcześnie
    Cześć dziewczyny ;)
    Samirko kochana otóż testy quixx możesz wyrzucić do kosza. Tez kupiłam w duopaku i się tylko stresu na jadłam przez nie. Betę miałam ciążowa a te skurczybyki dalej ujemne wychodziły przez kolejne trzy dni! W końcu zrozpaczona ze beta spada pojechałam i kupiłam innej firmy i były od razu dwie kruchy!

inessa, samira, ania.g, Bliska 77, Dorka1979, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś dziekuje naprawde <3
    a miałam Wam powiedzieć,ze jeszcze nie mam odpowiedzi dotyczącej naszej firmy no cóz tak u nas sie czeka w urzedach - czesciowo unijnych :P
    no i dzwoniliśmy do osrodka i kazano nam kontaktowac sie w czwartek i wtedy mamy kolejne spotkanie z naszą "genialną" panią psycholog ( zastanawiamy sie po co ale jak trzeba to trzeba ).

samira, Bursztyn, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    mam 4 testy bo kupiłam kiedyś w promocji ,raz Quixx (2szt w opak.) za 5zł a wcześniej tez dwa za 15zł (2w opakowaniu) ;)

boje się że na sikane za wcześnie
    niekoniecznie, ale wiadomo ze nigdy nie wiadomo ;)
    ospaltego za 5 zl, czyli wyjdzie 2.50 za test, nie pieniedze i nie bedzie goszkoda jesli okaze sie "zepsuty" ;)

samira, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Cześć dziewczyny ;)
    Samirko kochana otóż testy quixx możesz wyrzucić do kosza. Tez kupiłam w duopaku i się tylko stresu na jadłam przez nie. Betę miałam ciążowa a te skurczybyki dalej ujemne wychodziły przez kolejne trzy dni! W końcu zrozpaczona ze beta spada pojechałam i kupiłam innej firmy i były od razu dwie kruchy!
    mam jeszcze te drugie z Rossmanna strumieniowe :)

dzięki, dobrze wiedzieć

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Cześć dziewczyny ;)
    o! no to tym bardziej trzeba je olac metnym siurem i wyrzucic do kosza :)

samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    a miałam Wam powiedzieć,ze jeszcze nie mam odpowiedzi dotyczącej naszej firmy no cóz tak u nas sie czeka w urzedach - czesciowo unijnych :P
    no i dzwoniliśmy do osrodka i kazano nam kontaktowac sie w czwartek i wtedy mamy kolejne spotkanie z naszą "genialną" panią psycholog ( zastanawiamy sie po co ale jak trzeba to trzeba ).
    jak na wszystko ,jak byłam u gastro we wtorek i dał mi skierowanie na USG brzucha bo podejrzewa kamienie i poszłam się zapisać to ni hu hu bo nie maja miejsc do końca roku ,to jest klinika ;)
    i muszę kombinować albo w poradni albo prywatnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    o! no to tym bardziej trzeba je olac metnym siurem i wyrzucic do kosza :)
    a może być ciepłym moczem :P

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pink test wyszedł mi od razu i posikalam jeszcze na taki z bobasem tez wyszedł od razu. Wiec olać i do kosza! I iść na betę ; )

samira, inessa, Bliska 77, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    a może być ciepłym moczem :P
    jak najbardziej :)

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    mam jeszcze te drugie z Rossmanna strumieniowe :)

dzięki, dobrze wiedzieć
    Z Rosmanna są ok, przynajmniej mi wychodziły.

samira, inessa, Bliska 77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Pink test wyszedł mi od razu i posikalam jeszcze na taki z bobasem tez wyszedł od razu. Wiec olać i do kosza! I iść na betę ; )
    właśnie zawsze beta to najlepsze wyjście :D

inessa, ania.g, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc wszsytkim obiad gotuje deszcz napiernicza weekendowy. U nas nic nowego, szprycowanie zolnierzy w toku, atmosfera taka se bo jest mimo wszsytko napiecie ze kurna co to bedzie i kiedy bedzie i jak bedzie hmmm jak bzykanko odeszlo na plan dalszy czego nie lubie z jedenej strony bo to jak nie ja, wiec cos sie namieszalo..praca dom dom praca trzeba jakies wakacje zaplanowac i tyle.... zagladam do Was zwykle w drodze do pracy i z pracy.

Pozdrawiam wszystkie i widze ze sa nowe dziewczeta, zycze wszsytkim szybkiego zaciazenia. Ciezarowkom zdrowka. Gratulacje dla nowej fasoliny no i dla Ewy bo juz urodzila za pewne i wiem ze wszsytkie tu czekacie na wiesc, napewno pochlonieta i zauroczona jest Maluchem, ja tez bym byla....

Moja znajoma urodzilna dwa dni temu chlopczyka ma na imie Marc zrobiony byl w Australii, mama pochodzenia niemiecko - poldniowo afrykanskego a tata hiszpan a maly urodzil sie we Francji. Niezela mieszanka co ;) haha no nic milego weekendu dla Was

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 12:55

samira, Bursztyn, Bliska 77, ania.g, inessa, polarmiś, Mega, Simba, caffe, Sabina, sjoanka, Mango, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    No niestety, biurokracja i formalnos i w UE biora gore, coz, musicie byc cierpliwi :-)

inessa lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Dokladnie

syy2tv73m6q3ba1l.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda, ściągnęłam Cię myślami. Wakacje świetny plan, pomogą się wyluzować. Cały czas trzymam kciuki za powodzenie.

Panda, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja pierwsza beta była 22 . Dwa dni po zagnieżdżeniu. No który sikacz by to pokazał?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 13:01

iwcia77 lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Szkoda że ktoś jeszcze nie wymyślił domowych testów beta.

samira, Mega, Simba, iwcia77, Mango lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pandora, cierpliwosci Wam zycze, no i moze trzeba odpuscic mentalnie na miesiac, dwa, pojechac na wakacje bo wiecej niz robicie zrobic sie i tak nie da, wiec moze po prostu wrzucic na luz dla odmiany.

Panda, inessa, Bliska 77, Mega, ania.g, caffe lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Szkoda że ktoś jeszcze nie wymyślił domowych testów beta.
    to by było dobre taki sam jak z moczu to z krwi ,kropla krwi i wynik jak na dłoni

Bliska 77, ania.g, Mega lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    to by było dobre taki sam jak z moczu to z krwi ,kropla krwi i wynik jak na dłoni
    zadnej krwi! najlepiej ze sliny :)

Mega, ania.g, Simba, iwcia77, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 3724 3725 3726 3727 3728 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ