X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    mam 4 testy bo kupiłam kiedyś w promocji ,raz Quixx (2szt w opak.) za 5zł a wcześniej tez dwa za 15zł (2w opakowaniu) ;)

boje się że na sikane za wcześnie
    Cześć dziewczyny ;)
    Samirko kochana otóż testy quixx możesz wyrzucić do kosza. Tez kupiłam w duopaku i się tylko stresu na jadłam przez nie. Betę miałam ciążowa a te skurczybyki dalej ujemne wychodziły przez kolejne trzy dni! W końcu zrozpaczona ze beta spada pojechałam i kupiłam innej firmy i były od razu dwie kruchy!

inessa, samira, ania.g, Bliska 77, Dorka1979, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś dziekuje naprawde <3
    a miałam Wam powiedzieć,ze jeszcze nie mam odpowiedzi dotyczącej naszej firmy no cóz tak u nas sie czeka w urzedach - czesciowo unijnych :P
    no i dzwoniliśmy do osrodka i kazano nam kontaktowac sie w czwartek i wtedy mamy kolejne spotkanie z naszą "genialną" panią psycholog ( zastanawiamy sie po co ale jak trzeba to trzeba ).

samira, Bursztyn, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    mam 4 testy bo kupiłam kiedyś w promocji ,raz Quixx (2szt w opak.) za 5zł a wcześniej tez dwa za 15zł (2w opakowaniu) ;)

boje się że na sikane za wcześnie
    niekoniecznie, ale wiadomo ze nigdy nie wiadomo ;)
    ospaltego za 5 zl, czyli wyjdzie 2.50 za test, nie pieniedze i nie bedzie goszkoda jesli okaze sie "zepsuty" ;)

samira, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Cześć dziewczyny ;)
    Samirko kochana otóż testy quixx możesz wyrzucić do kosza. Tez kupiłam w duopaku i się tylko stresu na jadłam przez nie. Betę miałam ciążowa a te skurczybyki dalej ujemne wychodziły przez kolejne trzy dni! W końcu zrozpaczona ze beta spada pojechałam i kupiłam innej firmy i były od razu dwie kruchy!
    mam jeszcze te drugie z Rossmanna strumieniowe :)

dzięki, dobrze wiedzieć

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Cześć dziewczyny ;)
    o! no to tym bardziej trzeba je olac metnym siurem i wyrzucic do kosza :)

samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    a miałam Wam powiedzieć,ze jeszcze nie mam odpowiedzi dotyczącej naszej firmy no cóz tak u nas sie czeka w urzedach - czesciowo unijnych :P
    no i dzwoniliśmy do osrodka i kazano nam kontaktowac sie w czwartek i wtedy mamy kolejne spotkanie z naszą "genialną" panią psycholog ( zastanawiamy sie po co ale jak trzeba to trzeba ).
    jak na wszystko ,jak byłam u gastro we wtorek i dał mi skierowanie na USG brzucha bo podejrzewa kamienie i poszłam się zapisać to ni hu hu bo nie maja miejsc do końca roku ,to jest klinika ;)
    i muszę kombinować albo w poradni albo prywatnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    o! no to tym bardziej trzeba je olac metnym siurem i wyrzucic do kosza :)
    a może być ciepłym moczem :P

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pink test wyszedł mi od razu i posikalam jeszcze na taki z bobasem tez wyszedł od razu. Wiec olać i do kosza! I iść na betę ; )

samira, inessa, Bliska 77, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    a może być ciepłym moczem :P
    jak najbardziej :)

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    mam jeszcze te drugie z Rossmanna strumieniowe :)

dzięki, dobrze wiedzieć
    Z Rosmanna są ok, przynajmniej mi wychodziły.

samira, inessa, Bliska 77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Pink test wyszedł mi od razu i posikalam jeszcze na taki z bobasem tez wyszedł od razu. Wiec olać i do kosza! I iść na betę ; )
    właśnie zawsze beta to najlepsze wyjście :D

inessa, ania.g, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc wszsytkim obiad gotuje deszcz napiernicza weekendowy. U nas nic nowego, szprycowanie zolnierzy w toku, atmosfera taka se bo jest mimo wszsytko napiecie ze kurna co to bedzie i kiedy bedzie i jak bedzie hmmm jak bzykanko odeszlo na plan dalszy czego nie lubie z jedenej strony bo to jak nie ja, wiec cos sie namieszalo..praca dom dom praca trzeba jakies wakacje zaplanowac i tyle.... zagladam do Was zwykle w drodze do pracy i z pracy.

Pozdrawiam wszystkie i widze ze sa nowe dziewczeta, zycze wszsytkim szybkiego zaciazenia. Ciezarowkom zdrowka. Gratulacje dla nowej fasoliny no i dla Ewy bo juz urodzila za pewne i wiem ze wszsytkie tu czekacie na wiesc, napewno pochlonieta i zauroczona jest Maluchem, ja tez bym byla....

Moja znajoma urodzilna dwa dni temu chlopczyka ma na imie Marc zrobiony byl w Australii, mama pochodzenia niemiecko - poldniowo afrykanskego a tata hiszpan a maly urodzil sie we Francji. Niezela mieszanka co ;) haha no nic milego weekendu dla Was

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 12:55

samira, Bursztyn, Bliska 77, ania.g, inessa, polarmiś, Mega, Simba, caffe, Sabina, sjoanka, Mango, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    No niestety, biurokracja i formalnos i w UE biora gore, coz, musicie byc cierpliwi :-)

inessa lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Dokladnie

syy2tv73m6q3ba1l.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda, ściągnęłam Cię myślami. Wakacje świetny plan, pomogą się wyluzować. Cały czas trzymam kciuki za powodzenie.

Panda, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja pierwsza beta była 22 . Dwa dni po zagnieżdżeniu. No który sikacz by to pokazał?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 13:01

iwcia77 lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Szkoda że ktoś jeszcze nie wymyślił domowych testów beta.

samira, Mega, Simba, iwcia77, Mango lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pandora, cierpliwosci Wam zycze, no i moze trzeba odpuscic mentalnie na miesiac, dwa, pojechac na wakacje bo wiecej niz robicie zrobic sie i tak nie da, wiec moze po prostu wrzucic na luz dla odmiany.

Panda, inessa, Bliska 77, Mega, ania.g, caffe lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Szkoda że ktoś jeszcze nie wymyślił domowych testów beta.
    to by było dobre taki sam jak z moczu to z krwi ,kropla krwi i wynik jak na dłoni

Bliska 77, ania.g, Mega lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    to by było dobre taki sam jak z moczu to z krwi ,kropla krwi i wynik jak na dłoni
    zadnej krwi! najlepiej ze sliny :)

Mega, ania.g, Simba, iwcia77, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 3724 3725 3726 3727 3728 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ