X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Wybrałam sobie 14.06.2014, ale wg wyliczeń kalkulatorów wychodzi na 11.06.2014

Cafffe ogromne Gratulacje!i przytulaski dla maluszka!

Jak Was dogonię to się dowiem ,czy trafiłaś z datą

Lucky, caffe, iwcia77, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek! U mnie pyszna, pochmurna pogoda. W zyciu nie przypuszczalam, ze mozna sie tak cieszyc brakiem slonca, szzegolnie kiedy sie mieszka w krainie deszczowcow. ;)
    A w ogole to mam dosc juz wakacji i chetnie bym juz pojechala do domu. Stesknilam sie za facetem okrutnie. I za kota moja. ;)
    Milego dnia! :)

Simba, Lucky, ania.g, Mega, kkisia, Bliska 77, samira, Sabina, iwcia77, inessa, malgos741, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dzieczynki,
    Jak cudownie jest moc wrócić do łóżka po śniadaniu.... :) I pomyśleć, ze niektórzy tak maja codziennie.
    I tak:
    - martwię sie o Andzeja
    - Slash - nic mądrego nie wymyślę - wspieramy Cie tu <3
    - Mysza, nie wiem kto to juz napisal, ale działaj w zgodzie z sama sobą - bardzo to przykre...
    - Dorka - gratulacje. Jak widać dużo snu wspomaga plodnosc. Tylko porodu nie przegap przez sen ;)

Co tam jeszcze? Zaczęłam tyć :-/ No cóż - raczej wiedziałam ze tak bedzie.
    Powiedziałam tez o ciazy moim przełożonym i doznałam szoku kulturowego - ogólnie jedna wielka radość, wzruszenie i zapewnienie żebym sie niczym nie martwiła, ze znajda zastępstwo żebym mogła w 100% cieszyć sie macierzyństwem. Okazało sie rownież ze moja prezeska ma rownież blizniaki które urodziła w wieku 36 lat :) Powiedziała ze najgorsze jest pierwsze 5 lat a potem juz sama radość. No boskooooo. Poza tym kazali powiedziec z którym sklepie bedzie lista narodzinowa to zrobią zrzute na jakiś lepszy prezent no i maja mi zostawić samochód służbowy. Mam nadzieje, ze im ta euforia nie minie z pierwszymi problemami. Ale ogólnie ich reakcja bardzo mile mnie zaskoczyła, bo pamietam jak w PL kumpelka powiedziała ze jest w ciazy, to szef zamknął sie na trzy dni w biurze a potem przez 1,5 roku miał focha. Z druga kumpelka zareagował juz inaczej. Po prostu zwolnił ja jak wróciła z macierzyńskiego...
    Dzisiaj zaczynam 9 tydzien no i wreszcie mam wyznaczona wizytę u gina...
    Kiss ewrybady!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 08:33

Lucky, Mango, Mega, kkisia, polarmiś, Bliska 77, sjoanka, caffe, Pusurek, samira, Sabina, peppapig, Bursztyn, iwcia77, inessa, Dorka1979, gosia7122 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Simba aż miło czytać takie wiadomości. Fajnie że gdzieś na świecie jest normalnie. Potem człowiek chętniej wraca do takiej pracy :)
    Ja jeszcze w piżamie z kawą na kanapie i nigdzie mi się nie spieszy. Dziś mam totalnego lenia. W końcu trzeba korzystać póki czas :)

kkisia, Bliska 77, polarmiś, Simba, Sabina, Bursztyn, inessa, malgos741, gosia7122 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    Aga zobaczysz Tobie też zleci i zaraz będzie miało 5 miesięcy :-)
    pamietam jak się ledwo toczyłam a teraz mały się bierze do siadania :-)
    Oby oby, bo przyznam ze juz zniecierpliwienie, zmeczenie itp biora gore :-)

caffe lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Mega Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry, Simba żyjesz jak w bajce, normalnie ;)

Bliska 77, Simba, Dorka1979 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Bliska juz blizej niz dalej , dasz rade kto jak nie Ty z Twoim Adhd troche ciezko powinnas wiecej odpoczywac :)

Pusurku to wracaj do domu :) a wogile jak patrze na nasza liste porodowa to masz termin w dniu moich urodzin :)

Ania odpoczywaj bo teraz masz czas pozniej juz tak rozowo nie bedzie :)

Simba a co myslalas ze nie bedziesz sie rozrastac ;)

ania.g, Bliska 77, Simba, Pusurek, Sabina, iwcia77, inessa lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:

Bliska juz blizej niz dalej , dasz rade kto jak nie Ty z Twoim Adhd troche ciezko powinnas wiecej odpoczywac :)

Pusurku to wracaj do domu :) a wogile jak patrze na nasza liste porodowa to masz termin w dniu moich urodzin :)

Masz rację, z trzecim do kompletu to prędko nie odpocznę ;)

Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rowniez witam,
    Niestety kolejna noc nieprzespana, jeezcze moje cisnienie jest powalajace, 110/60 miewalam i 90/50 bo jestem niskoceniowcem ale nie w ciazy :-). Dzis dla odmiany nie chce mi sie nawet palcem ruszyc...
    No nic, jakos trzeba wytrzymac do konca, juz niewiele zostalo :-)

Ewka cholender odezwij sie do nas, zaczynamy sie martwic
    Simba gratuluje takiej zwyklej normalnosci, ktorej u nas niestety wciaz czesto brak ...
    Pusur, ja pewnie tez bym juz tesknila :-)
    Milego dnia

caffe, Simba, Pusurek, Bursztyn, iwcia77, ania.g, inessa, malgos741 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkisia, pewnie masz racje, opiernicz dostalam juz od meza, mamy, postaram sie dostosowac :-) dzis chyba nie bede miala z tym wiekszego problemu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 10:02

kkisia lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Ewka mogla by napisac chociaz ze jest ok i nie ma czasu

Simba, Bliska 77, peppapig lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Dzien dobry, Simba żyjesz jak w bajce, normalnie ;)
    Fajnie, ze to tak z boku wyglada ale nie jest tak do końca ;) Mój M od dwoch lat nie ma pracy, także wiesz, wszystko sie gdzieś bilansuje ;)

Bliska 77, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:

Nie myślałam ze tak szybko :-/

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,
    czytam Wasze posty i bardzo chciałabym Was poznać. Każdą z osobna i wszystkie razem.
    Może więc zacznę od przedstawienia się.
    Mam prawie 39 lat, 10-letnią córeczkę, Słoneczko moje;)
    Zawsze myślałam, że to jedno słoneczko w życiu mi wystarczy, ale sytuacja się zmieniła. Stwierdziłam, że albo teraz albo nigdy. To mój 4 cykl po odstawieniu plastrów.
    Cieszę się, że trafiłam na OF.
    Pozdrawiam!

polarmiś, Pusurek, Simba, samira, sjoanka, Sabina, Mango, Bliska 77, peppapig, Mega, Bursztyn, iwcia77, ania.g, inessa, Dorka1979, Viv78, Reni, caffe, gosia7122, megan8, Lucky, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :)

slash bardzo mi przykro <3

Simba fajnie ze tak pozytywnie w pracy zareagowali :)

Dorka Gratki :)

Bliska jeszcze tydzień i na porodówkę zapraszam ;)

Ewka odezwij się w końcu !!!

a to na pocieszkę ,oj taka 4rke mieć ;) https://www.facebook.com/photo.php?v=151716908320904&set=vb.100004477864789&type=2&theater

Bliska 77, sjoanka, Bursztyn, iwcia77, inessa, Dorka1979, caffe lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Muszelka, z nami bedzie na pewno razniej i weselej :-)
    Samirka, dzieki, powiem Ci ze moglabym juz urodzic za tydzien.... (ale przewaznie jest odwrotnie niz chcemy)

samira, caffe lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia - do domu wrocic nie moge, mamy przebudowe lazienki i frontu domu, mysle, ze moj pobyt tam teraz bylby koszmarem.
    Simba - taka reakcja na ciaze to chyba tylko na zachodzie. U mnie bylo podobnie, mimo, ze zatrudniajac sie do pracy deklarowalam brak rozmnazania sie. Ale na wiesc o ciazy szefostwo bylo mega entuzjastyczne, kazali sie niczym nie martwic, przejmowac sie tylko soba, gdybym nie daj Boze sie zle poczula, to smigac na zwolnienie, a rocznym macierzynskim tylko sie cieszyc. Chociaz akurat w pracy w Pl mialam podobnie, aczkolwiek w PL jest nieomal zawsze problem, ze ta ciaza jest i trzeba zastepstwo kolowac.
    A ze tyjesz Simbo droga, no coz... Nie mozna wygladac cale zycie jak Sharon Stone. ;) Ale jestem pewna, ze z brzuszkiem bedziesz rownie sexi. :)

Bliska 77, Mega, Bursztyn, Sabina, iwcia77, ania.g, Simba, Dorka1979, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba nawet na porodowce bedzie wygladala jak gwiazda :-)

Mega, iwcia77, inessa, Simba, Dorka1979 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira - ciekawe czy gadac tez beda wszystkie razem!

samira, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloł kobity zaspałam! Cholera aż prawie godzinę,przez co męża spóźniłam do pracy bo miałam go na 8 zawieźć a dojechał na 9... no i miałam drzwi w budynku pootwierać właśnie o 8...masakra wstrzymałam ruch,a na dodatek wyciszyłam telefon (zerkam a tam 22 nie ode bra ne rozmowy wy....) a wiecie czemu taka jazda? Otóż wczoraj miałam spotkanie z dziewczynami z liceum!
    Cudnie było gadałysmy do 3 rano...potem się odwoziłyśmy,wszystkie śliczne promieniujace czterdziestki <3 nawet obce chłopaki nas zarywały :-D super są takie spotkania...więc jestem usprawiedliwiona że zaspałam a że mną wszyscy w domu,no i ciota przyszła,ale co tam, <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 11:13

Bliska 77, samira, Mega, Bursztyn, sjoanka, Sabina, iwcia77, ania.g, inessa, Simba, malgos741, caffe, Pusurek, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość

‹‹ 3722 3723 3724 3725 3726 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ