35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:Wybrałam sobie 14.06.2014, ale wg wyliczeń kalkulatorów wychodzi na 11.06.2014
Cafffe ogromne Gratulacje!i przytulaski dla maluszka!
Jak Was dogonię to się dowiem ,czy trafiłaś z datąLucky, caffe, iwcia77, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnyDzien doberek! U mnie pyszna, pochmurna pogoda. W zyciu nie przypuszczalam, ze mozna sie tak cieszyc brakiem slonca, szzegolnie kiedy sie mieszka w krainie deszczowcow.
A w ogole to mam dosc juz wakacji i chetnie bym juz pojechala do domu. Stesknilam sie za facetem okrutnie. I za kota moja.
Milego dnia!Simba, Lucky, ania.g, Mega, kkisia, Bliska 77, samira, Sabina, iwcia77, inessa, malgos741, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość
-
Czesc Dzieczynki,
Jak cudownie jest moc wrócić do łóżka po śniadaniu....I pomyśleć, ze niektórzy tak maja codziennie.
I tak:
- martwię sie o Andzeja
- Slash - nic mądrego nie wymyślę - wspieramy Cie tu
- Mysza, nie wiem kto to juz napisal, ale działaj w zgodzie z sama sobą - bardzo to przykre...
- Dorka - gratulacje. Jak widać dużo snu wspomaga plodnosc. Tylko porodu nie przegap przez sen
Co tam jeszcze? Zaczęłam tyćNo cóż - raczej wiedziałam ze tak bedzie.
Powiedziałam tez o ciazy moim przełożonym i doznałam szoku kulturowego - ogólnie jedna wielka radość, wzruszenie i zapewnienie żebym sie niczym nie martwiła, ze znajda zastępstwo żebym mogła w 100% cieszyć sie macierzyństwem. Okazało sie rownież ze moja prezeska ma rownież blizniaki które urodziła w wieku 36 latPowiedziała ze najgorsze jest pierwsze 5 lat a potem juz sama radość. No boskooooo. Poza tym kazali powiedziec z którym sklepie bedzie lista narodzinowa to zrobią zrzute na jakiś lepszy prezent no i maja mi zostawić samochód służbowy. Mam nadzieje, ze im ta euforia nie minie z pierwszymi problemami. Ale ogólnie ich reakcja bardzo mile mnie zaskoczyła, bo pamietam jak w PL kumpelka powiedziała ze jest w ciazy, to szef zamknął sie na trzy dni w biurze a potem przez 1,5 roku miał focha. Z druga kumpelka zareagował juz inaczej. Po prostu zwolnił ja jak wróciła z macierzyńskiego...
Dzisiaj zaczynam 9 tydzien no i wreszcie mam wyznaczona wizytę u gina...
Kiss ewrybady!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 08:33
Lucky, Mango, Mega, kkisia, polarmiś, Bliska 77, sjoanka, caffe, Pusurek, samira, Sabina, peppapig, Bursztyn, iwcia77, inessa, Dorka1979, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Simba aż miło czytać takie wiadomości. Fajnie że gdzieś na świecie jest normalnie. Potem człowiek chętniej wraca do takiej pracy
Ja jeszcze w piżamie z kawą na kanapie i nigdzie mi się nie spieszy. Dziś mam totalnego lenia. W końcu trzeba korzystać póki czaskkisia, Bliska 77, polarmiś, Simba, Sabina, Bursztyn, inessa, malgos741, gosia7122 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyDzien dobry
Bliska juz blizej niz dalej , dasz rade kto jak nie Ty z Twoim Adhd troche ciezko powinnas wiecej odpoczywac
Pusurku to wracaj do domua wogile jak patrze na nasza liste porodowa to masz termin w dniu moich urodzin
Ania odpoczywaj bo teraz masz czas pozniej juz tak rozowo nie bedzie
Simba a co myslalas ze nie bedziesz sie rozrastacania.g, Bliska 77, Simba, Pusurek, Sabina, iwcia77, inessa lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Dzien dobry
Bliska juz blizej niz dalej , dasz rade kto jak nie Ty z Twoim Adhd troche ciezko powinnas wiecej odpoczywac
Pusurku to wracaj do domua wogile jak patrze na nasza liste porodowa to masz termin w dniu moich urodzin
Simba a co myslalas ze nie bedziesz sie rozrastacBliska 77, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Rowniez witam,
Niestety kolejna noc nieprzespana, jeezcze moje cisnienie jest powalajace, 110/60 miewalam i 90/50 bo jestem niskoceniowcem ale nie w ciazy. Dzis dla odmiany nie chce mi sie nawet palcem ruszyc...
No nic, jakos trzeba wytrzymac do konca, juz niewiele zostalo
Ewka cholender odezwij sie do nas, zaczynamy sie martwic
Simba gratuluje takiej zwyklej normalnosci, ktorej u nas niestety wciaz czesto brak ...
Pusur, ja pewnie tez bym juz tesknila
Milego dniacaffe, Simba, Pusurek, Bursztyn, iwcia77, ania.g, inessa, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Dzien dobry
Simba a co myslalas ze nie bedziesz sie rozrastac -
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny,
czytam Wasze posty i bardzo chciałabym Was poznać. Każdą z osobna i wszystkie razem.
Może więc zacznę od przedstawienia się.
Mam prawie 39 lat, 10-letnią córeczkę, Słoneczko moje;)
Zawsze myślałam, że to jedno słoneczko w życiu mi wystarczy, ale sytuacja się zmieniła. Stwierdziłam, że albo teraz albo nigdy. To mój 4 cykl po odstawieniu plastrów.
Cieszę się, że trafiłam na OF.
Pozdrawiam!polarmiś, Pusurek, Simba, samira, sjoanka, Sabina, Mango, Bliska 77, peppapig, Mega, Bursztyn, iwcia77, ania.g, inessa, Dorka1979, Viv78, Reni, caffe, gosia7122, megan8, Lucky, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzień dobry
slash bardzo mi przykro
Simba fajnie ze tak pozytywnie w pracy zareagowali
Dorka Gratki
Bliska jeszcze tydzień i na porodówkę zapraszam
Ewka odezwij się w końcu !!!
a to na pocieszkę ,oj taka 4rke miećhttps://www.facebook.com/photo.php?v=151716908320904&set=vb.100004477864789&type=2&theater
Bliska 77, sjoanka, Bursztyn, iwcia77, inessa, Dorka1979, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia - do domu wrocic nie moge, mamy przebudowe lazienki i frontu domu, mysle, ze moj pobyt tam teraz bylby koszmarem.
Simba - taka reakcja na ciaze to chyba tylko na zachodzie. U mnie bylo podobnie, mimo, ze zatrudniajac sie do pracy deklarowalam brak rozmnazania sie. Ale na wiesc o ciazy szefostwo bylo mega entuzjastyczne, kazali sie niczym nie martwic, przejmowac sie tylko soba, gdybym nie daj Boze sie zle poczula, to smigac na zwolnienie, a rocznym macierzynskim tylko sie cieszyc. Chociaz akurat w pracy w Pl mialam podobnie, aczkolwiek w PL jest nieomal zawsze problem, ze ta ciaza jest i trzeba zastepstwo kolowac.
A ze tyjesz Simbo droga, no coz... Nie mozna wygladac cale zycie jak Sharon Stone.Ale jestem pewna, ze z brzuszkiem bedziesz rownie sexi.
Bliska 77, Mega, Bursztyn, Sabina, iwcia77, ania.g, Simba, Dorka1979, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeloł kobity zaspałam! Cholera aż prawie godzinę,przez co męża spóźniłam do pracy bo miałam go na 8 zawieźć a dojechał na 9... no i miałam drzwi w budynku pootwierać właśnie o 8...masakra wstrzymałam ruch,a na dodatek wyciszyłam telefon (zerkam a tam 22 nie ode bra ne rozmowy wy....) a wiecie czemu taka jazda? Otóż wczoraj miałam spotkanie z dziewczynami z liceum!
Cudnie było gadałysmy do 3 rano...potem się odwoziłyśmy,wszystkie śliczne promieniujace czterdziestkinawet obce chłopaki nas zarywały
super są takie spotkania...więc jestem usprawiedliwiona że zaspałam a że mną wszyscy w domu,no i ciota przyszła,ale co tam,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 11:13
Bliska 77, samira, Mega, Bursztyn, sjoanka, Sabina, iwcia77, ania.g, inessa, Simba, malgos741, caffe, Pusurek, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość