X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 15:04

megan8, caffe, Lucky lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Mnie to jej po prostu szkoda i boję się, ze na tym jednym wyskoku się nie skończy. Po prostu zachował się jak zwykły cham i tyle.
    mnie też jest jej szkoda , z drugiej strony polarmiś ma racje jak tak będziemy pisac to mysze nakręcimy i zrobi awanturę a w ciąży lepiej ,żeby się nie denerwowała :-)

polarmiś, Simba, caffe, Lucky, peppapig lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Fakt, ale dziękuję, więcej nie chcę. Trochę mnie to wystraszyło i potem cały czas nasłuchiwałam czy Wojtuś kopie, ale u niego wszystko w porządku.

Nie wiem czy chce mi się o tym gadać, bo znowu okazało się, że jestem dobra do prania, gotowania i mycia garów, ale żeby się ze mną gdzieś pokazać to już nie. Dziś mi oznajmił, że zabiera garnitur i nie wraca na noc, bo jutro idzie na ślub i wesele kolegi z pracy. Wróci pewnie koło niedzieli, chyba, że załapie się jeszcze na poprawiny. Zaproszenie dostał jeszcze przed naszym ślubem dla siebie wraz z osobą towarzyszącą, ale nie bardzo mu się podoba iść ze mną, bo w pracy się nie chwalił, ze się ożenił, kilku najbliższych kolegów zauważyło, ze ma obrączkę, a poza tym to nie chce żeby w pracy gadali, że się żenił, bo baba w ciąży.
    Nawet się nie pokłóciliśmy. Powiedział mu tylko, że strasznie mnie tym rani i życzyłam miłej zabawy, a on się zachował jakby nic się nie stało.
    Tyle w temacie. Jest mi tak przykro, że łzy same napaja do oczu. Ciężkie to nasze bycie razem :-(

Mysza brak słów po prostu

Lucky lubi tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    To juz Mysza musi zdecydowac jakie ma priorytety. Ja pisze co ja bym zrobila i wiem ze dziecko dla mnie wazniejsze niz facet.
    u mnie jak by tak było to bym specjalnie poszła do teściowej z wymuszonym płaczem, wtedy mój miałby jazdę po bandzie chyba przez rok , że by mu się odechciało wszystkiego

polarmiś, samira, inessa, caffe, iwcia77, Lucky, Reni lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 22:28

Bursztyn, Lucky lubią tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Po tygodniu te na 56cm były za małe i teraz te na 62cm też sa takie, ze jak wyprostuje nogi to palce ma podwinięte :P
    Na 68cm są troszkę za duże, ale mając na uwagę tempo jego wzrostu, to w przyszłym tygodniu będą już dobre :)

Dwa tygodnie temu mieścił mi się na "jaśku" podczas karmienia, a teraz nogi wiszą daleko poza... Kaftaniki niektóre już mają krótkie rękawki. Tak więc dzisiaj były kompleksowe zakupy, ze tak powiem - od podstaw.
    a te ciuchy to maja rózne oznaczenia i z jednej firmy 68 to małe a z innej za duże ważne żeby dziecku było wygodnie

caffe, Lucky, peppapig lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

szczęśliwa 2, caffe, Lucky lubią tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    w jej stanie gorsze jest tlamszenie w sobie emocji przez nastepne iles tam miesiecy az do porodu, bo to ma gorsze konsekwencje niz jednorazowa rozmowa i ustalenie granic. Na brak szacunku nalezy reagowac nastychmiastowo, brak reakcji jest jednoznaczny z przyzwoleniem na deptanie po glowie. Gosc ostro przegial i nalezy mu to uswiadomic. A moim zdaniem jego wyskok jest tylko symptomem problemu ktory niestety lezy duzo glebiej...
    tu sie zgadzam , dla mnie to jest zle od poczatku , nie chciał slubu... chciał ślub... mieszkał ,wyprowadzał sie... i teraz jest ciag dalszy
    może on nie kuma ,ze jest teraz inaczej a może nie chce kumać
    to oczywiscie moje zdanie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 21:44

Bliska 77, Bursztyn, samira, inessa, caffe, Lucky lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    w jej stanie gorsze jest tlamszenie w sobie emocji przez nastepne iles tam miesiecy az do porodu, bo to ma gorsze konsekwencje niz jednorazowa rozmowa i ustalenie granic. Na brak szacunku nalezy reagowac nastychmiastowo, brak reakcji jest jednoznaczny z przyzwoleniem na deptanie po glowie. Gosc ostro przegial i nalezy mu to uswiadomic. A moim zdaniem jego wyskok jest tylko symptomem problemu ktory niestety lezy duzo glebiej...
    Tez uwazam, ze tlumienie nic nie da, niestety, nie mowie o awanturze ale problem niewatpliwie jest i nie ma co ludzic sie ze sam sie rozwiaze

szczęśliwa 2, Bursztyn, inessa, caffe, Lucky lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    u mnie jak by tak było to bym specjalnie poszła do teściowej z wymuszonym płaczem, wtedy mój miałby jazdę po bandzie chyba przez rok , że by mu się odechciało wszystkiego
    O i to jest sposob. Niech tesciowa mamusia zrobi awanture a Myszka nich lezy i sie relaksuje .

szczęśliwa 2, Bliska 77, samira, Dorka1979, caffe, iwcia77, Lucky lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, kawal faceta, gratuluje :-)

caffe, Lucky lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• szczęśliwa 2 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 15:04

megan8, caffe, Lucky lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

szczęśliwa 2, Lucky lubią tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 15:05

Bliska 77, megan8, Bursztyn, iwcia77, Lucky lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    Bursztyn piękne kwiatki ,takie niewinne
    dziekuje
    zupelnie jak ja ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 21:52

Bliska 77, polarmiś, Mega, Lucky lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    w zyciu bym nie chciała ,żeby teściowa robiła awanture za mnie ... póxniej bedzie się czuła upoważniona do wtrącania :-)
    a zaraz mi sie kogiel mogiel przypomina jak mamusia za ucho profesora do malucha prowadziła :-P
    po za tym to sprawa między mysza a mężem
    Wlasnie, dobrze powiedzialas, to sprawa miedzy malzonkami i nie wiem czy dobrze wyraze moje mysli ale uwazam, ze to tylko wymuszanie a to przeciez dorosly czlowiek ktory powinien byc odpowiedzialny za swoja rodzine, do cholery to nie jednorazowy wyskok, wesele tylko z zalozenia decyzja i odpowiedzialnosc na cale zycie i ja osobiscie nie wyobrazam sobie wymuszania tego ze mam isc gdz;es z partnerem, wymuszania knkretnego zachowania, to przeciez zupelnie nie o to chodzi, facet nie jest w stanie stanac na wysokosci zadania i tyle w temacie

szczęśliwa 2, Bursztyn, Simba, samira, caffe, Lucky lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• megan8 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Bursztyn, Lucky lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Awantury nie będzie. U nas takie akcje mniej więcej raz na pół roku. Ja wtedy tłumaczę, płaczę, krzyczę a mój M tylko słucha i najwyżej powie, że to nie tak, że mnie kocha i chce ze mną być.
    A teściowa ledwo mnie toleruje, więc jak się dowie, że nam się nie układa, to będzie szczęśliwa i gotowa jeszcze bardziej namieszać.
    Wiedziałam jaki jest, więc teraz nie mam prawa narzekać, ale musiałam się wygadać, a ponieważ nie mam nikogo pod ręka, padło na Was.

megan8, Bliska 77, Bursztyn, polarmiś, Simba, malgos741, samira, Pusurek, Sabina, Dorka1979, inessa, ania.g, Mega, caffe, iwcia77, Lucky, sjoanka, Muszelka75, peppapig, Viv78, Reni, mama78, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    mnie też jest jej szkoda , z drugiej strony polarmiś ma racje jak tak będziemy pisac to mysze nakręcimy i zrobi awanturę a w ciąży lepiej ,żeby się nie denerwowała :-)
    nie musi robic awantury, ale powinna porozmawiac i ustalic zasady "gry" i powiedziec ze nie zgadza sie na takie traktowanie i nie bedzie tolerowac tego rodzaju zachowania. Kiedy idzie sie na impreze to w domu zostawia sie psa (i to tez nie zawsze) a nie ZONE.

Bliska 77, megan8, szczęśliwa 2, samira, Pusurek, caffe, iwcia77, Lucky lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Awantury nie będzie. U nas takie akcje mniej więcej raz na pół roku. Ja wtedy tłumaczę, płaczę, krzyczę a mój M tylko słucha i najwyżej powie, że to nie tak, że mnie kocha i chce ze mną być.
    A teściowa ledwo mnie toleruje, więc jak się dowie, że nam się nie układa, to będzie szczęśliwa i gotowa jeszcze bardziej namieszać.
    Wiedziałam jaki jest, więc teraz nie mam prawa narzekać, ale musiałam się wygadać, a ponieważ nie mam nikogo pod ręka, padło na Was.
    Mysza, najwazniejsze zbys zyla w zgodzie z sama soba, nami sie nie przejmuj, po to jestesmy zeby sie wygadac

Simba, szczęśliwa 2, caffe lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

‹‹ 3720 3721 3722 3723 3724 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ