X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze, że chociaż nasi wygrali w siatkówkę z Brazylią :-)

Bliska 77, polarmiś, Simba, Mega, iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Awantury nie będzie. U nas takie akcje mniej więcej raz na pół roku. Ja wtedy tłumaczę, płaczę, krzyczę a mój M tylko słucha i najwyżej powie, że to nie tak, że mnie kocha i chce ze mną być.
    A teściowa ledwo mnie toleruje, więc jak się dowie, że nam się nie układa, to będzie szczęśliwa i gotowa jeszcze bardziej namieszać.
    Wiedziałam jaki jest, więc teraz nie mam prawa narzekać, ale musiałam się wygadać, a ponieważ nie mam nikogo pod ręka, padło na Was.
    Aha. No to jesli tak to nie czytaj mojego posta ktorego wlasnie przed chwila wystosowalam :)

Bliska 77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Dobrze, że chociaż nasi wygrali w siatkówkę z Brazylią :-)
    Zawsze sa jakies pozytywy

szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [Q

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 15:05

Bursztyn, Bliska 77, megan8, Lucky, sjoanka lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

megan8, Bursztyn, Bliska 77, samira, caffe lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    Aga dokładnie , jak mam swojego faceta zmuszac do tego żeby mnie gdzies zabrał
    powinien sie cieszyc że kiedys dostał zaproszenie a teraz moze sie mna pochwalic,dbac o mnie, masowac plecy na tym przyjęciu bo nosze jego dziecko i dla mnie to jest miłość :-)
    Pieknie powiedziane, kwintesencja moich rozwazan :-)

megan8, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Aha. No to jesli tak to nie czytaj mojego posta ktorego wlasnie przed chwila wystosowalam :)
    hm to moich tez nie czytaj ....

hzr10fs.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa, jak ten czas leci, kurcze Twoje dzieciatko ma juz prawie piec miesiecy :-)

szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Szczesliwa, jak ten czas leci, kurcze Twoje dzieciatko ma juz prawie piec miesiecy :-)
    Tak, ten czas tak szybko zasuwa ze przed chwila czlowiek byl w ciazy a tu ma 9 letniego syna.....

Bliska 77, szczęśliwa 2, inessa, Mega, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Aga zobaczysz Tobie też zleci i zaraz będzie miało 5 miesięcy :-)

megan8, caffe, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • malgos741 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobiłam dzisiejszy dzień uffff
    Dorka Gratulacje dwóch kresek.
    Slash przytulam i mam nadzieję że będzie dobrze.
    Mysza ja na twoim miejscu to małymi kroczkami egzekwowała to co chciała, faceta da się urobić. Chociaż odpoczniesz od niego w weekend.

samira, Dorka1979, caffe, Bliska 77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Tak, ten czas tak szybko zasuwa ze przed chwila czlowiek byl w ciazy a tu ma 9 letniego syna.....
    Albo 6cio letnia corke :-) my sie nie starzejemy tylko nasze dzieci dorastaja :-)

megan8, szczęśliwa 2, polarmiś, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo, bardzo dawno temu, chya ze 20 lat wstecz czytalam w gazecie -bodajze byl to Dziennik Polski jakis artykul o malzenstwach mieszanych. Redaktor pytal ludzi z jednej z podkrakowskich wsi, co sadza na temat malzenstw mieszanych. W pamieci uktkwila mi odpowiedz jednej babci, to lecialo mniej wiecej tak:
    Redaktor: - "co sadzi pani o zawieraniu malzenst mieszanych?"
    Babcia: - najlepi to se wzionsc chlopoka abo dziewuche z ty samy wsi abo z somsiedni, bo z daleko to ino gowno przyplywo..."
    I tak sie zastanawiam i okazuje sie, ze to nie zawsze prawda
    to tak a propos mojego malzenstwa( nochyba ze jestem wkurzona na meza, to babci racje przyznaje ;) )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 22:17

Bliska 77, szczęśliwa 2, megan8, samira, Sabina, polarmiś, mysza1975, inessa, ania.g, Mega, caffe, iwcia77, Mango, sjoanka lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 15:06

Bursztyn, megan8, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    Bursztyn bo to może jest tak, że ta babcia kiedyś to wiedziała ,że z tej jej wsi ten Antek czy Gienek to pije we wtorki we młynie , w niedziele sie myje bo do kościoła idzie w czystej koszuli i że bić jej nie bedzie bo jego matka od tatusia razów nie dostaje, a z tej dalszej wsi to kto to wie ...jak tam nigdy nie była
    a teraz jak Ty masz fajnego Włocha z dalszej wsi :-) to po co Ci Polak który nie potrafi zarobic na rodzine i czeka jak zona poda mu piwo ;-)
    no moze, ale niektore Polaki to fajne chopoki sa ;) ja tam nie narzekalam

szczęśliwa 2, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no moze, ale niektore Polaki to fajne chopoki sa ;) ja tam nie narzekalam
    pewnie ,ze sa fajne :-) a z której wsi to mało wazne w dobie globalizacji :-) a moze to zalezy od tego co kto chce i czego oczekuje :-)

Bliska 77, Bursztyn, iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    pewnie ,ze sa fajne :-) a z której wsi to mało wazne w dobie globalizacji :-) a moze to zalezy od tego co kto chce i czego oczekuje :-)
    dokladnie tak, kumo ;)

Bliska 77, szczęśliwa 2, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    dokladnie tak, kumo ;)
    no to po jednym bo dobrze gadacie :-P

Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Wlasnie, dobrze powiedzialas, to sprawa miedzy malzonkami i nie wiem czy dobrze wyraze moje mysli ale uwazam, ze to tylko wymuszanie a to przeciez dorosly czlowiek ktory powinien byc odpowiedzialny za swoja rodzine, do cholery to nie jednorazowy wyskok, wesele tylko z zalozenia decyzja i odpowiedzialnosc na cale zycie i ja osobiscie nie wyobrazam sobie wymuszania tego ze mam isc gdz;es z partnerem, wymuszania knkretnego zachowania, to przeciez zupelnie nie o to chodzi, facet nie jest w stanie stanac na wysokosci zadania i tyle w temacie
    Jeśli chodzi o mnie , bo na pewno nie radzę takiego czegoś Myszy robić , każdy niech robi co uważa za słuszne w swojej sprawie i w swojej sytuacji , ale wracając do mnie , ja bym go swoją drogą naprostowała tak że by tydzień chodził i przepraszał a przez miesiąc miałby kaca moralnego ale żeby miał przerąbane to bym poszła do jego matki ze względu na to , że wiem jak ona potrafi mu marudzić ( a choćby tylko po to , żeby więcej się jego takie głupie pomysły nie trzymały) a w życie nasze to ona wie, że nie ma szan się wpierniczyć bo mój mąż to, gdy się kłócę z teściową to stoi zawsze po mojej stronie a jak nie mam racji to się w ogóle nie odzywa aby teściowej nie dać satysfakcji , takiej żeby mi kiedyś mogła wypominać że mój mąż jej przytaknął przeciwko mnie

iwcia77, Bliska 77, samira lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 01:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i wrocilam :) wszystkie smacznie spia :) wy spijcie a ja tu troszke poskrobie w klawiaturke :)

hm Mysza- no comment...we wloszech sie mowi , ze pomiedzy zone i meza nie nalezy wkladac palucha...i troszke sie z tym zgadzam, tylko nie stawiaj sie w roli ofiary , bo nia zostaniesz w oczach meza...twoj maz prawdopodobnie nie szanuje kobiet z zalozenia, wiec wyjatkiem nie bedziesz...taki typ...

Slash- nie wiem co pisac...brak mi slow...ja to przeszlam na wlasnej skorze 2 lata temu...pusty pecherzyk plodowy, brak krwawienia zwiastujacego poronienie i tak do 9 tyg , potem wyslali mnie do szpitala na lyzeczkowanie , bo na samoistne poronienie sie nie zapowiadalo...diagnoza- poronienie zatrzymane/ wewnetrzne...

Dorka- witaj wsrod szczesciar :) dbaj teraz o siebie :)

Sjoanka - moj przepis na ciaze...hm 1 kg siemienia lnianego, 360 tabletek oleju z wiesiolka i nowy termometr owulacyjny...okazalo sie, ze juz mi nie beda potrzebne, bo ledwo co dokonalam zakupow na nowy cykl okazalo sie, ze on nie nastapi...:) do tego zaaplikowalam sobie kwas migdalowy na twarz i upijalam sie w barze winkiem az do wykonania testu ciazowego...

aaa kotki dwa , byly sobie kotki dwa, aaa aaa szaro bure , szaro bure oby dwa, ach spij( cie) kochane :) dobranoc , kolorowych snow <3

Lucky, Pusurek, Mega, Bliska 77, sjoanka, samira, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

‹‹ 3721 3722 3723 3724 3725 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ