X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze, że chociaż nasi wygrali w siatkówkę z Brazylią :-)

Bliska 77, polarmiś, Simba, Mega, iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Awantury nie będzie. U nas takie akcje mniej więcej raz na pół roku. Ja wtedy tłumaczę, płaczę, krzyczę a mój M tylko słucha i najwyżej powie, że to nie tak, że mnie kocha i chce ze mną być.
    A teściowa ledwo mnie toleruje, więc jak się dowie, że nam się nie układa, to będzie szczęśliwa i gotowa jeszcze bardziej namieszać.
    Wiedziałam jaki jest, więc teraz nie mam prawa narzekać, ale musiałam się wygadać, a ponieważ nie mam nikogo pod ręka, padło na Was.
    Aha. No to jesli tak to nie czytaj mojego posta ktorego wlasnie przed chwila wystosowalam :)

Bliska 77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Dobrze, że chociaż nasi wygrali w siatkówkę z Brazylią :-)
    Zawsze sa jakies pozytywy

szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [Q

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 15:05

Bursztyn, Bliska 77, megan8, Lucky, sjoanka lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

megan8, Bursztyn, Bliska 77, samira, caffe lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    Aga dokładnie , jak mam swojego faceta zmuszac do tego żeby mnie gdzies zabrał
    powinien sie cieszyc że kiedys dostał zaproszenie a teraz moze sie mna pochwalic,dbac o mnie, masowac plecy na tym przyjęciu bo nosze jego dziecko i dla mnie to jest miłość :-)
    Pieknie powiedziane, kwintesencja moich rozwazan :-)

megan8, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Aha. No to jesli tak to nie czytaj mojego posta ktorego wlasnie przed chwila wystosowalam :)
    hm to moich tez nie czytaj ....

hzr10fs.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa, jak ten czas leci, kurcze Twoje dzieciatko ma juz prawie piec miesiecy :-)

szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Szczesliwa, jak ten czas leci, kurcze Twoje dzieciatko ma juz prawie piec miesiecy :-)
    Tak, ten czas tak szybko zasuwa ze przed chwila czlowiek byl w ciazy a tu ma 9 letniego syna.....

Bliska 77, szczęśliwa 2, inessa, Mega, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Aga zobaczysz Tobie też zleci i zaraz będzie miało 5 miesięcy :-)

megan8, caffe, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • malgos741 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobiłam dzisiejszy dzień uffff
    Dorka Gratulacje dwóch kresek.
    Slash przytulam i mam nadzieję że będzie dobrze.
    Mysza ja na twoim miejscu to małymi kroczkami egzekwowała to co chciała, faceta da się urobić. Chociaż odpoczniesz od niego w weekend.

samira, Dorka1979, caffe, Bliska 77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Tak, ten czas tak szybko zasuwa ze przed chwila czlowiek byl w ciazy a tu ma 9 letniego syna.....
    Albo 6cio letnia corke :-) my sie nie starzejemy tylko nasze dzieci dorastaja :-)

megan8, szczęśliwa 2, polarmiś, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo, bardzo dawno temu, chya ze 20 lat wstecz czytalam w gazecie -bodajze byl to Dziennik Polski jakis artykul o malzenstwach mieszanych. Redaktor pytal ludzi z jednej z podkrakowskich wsi, co sadza na temat malzenstw mieszanych. W pamieci uktkwila mi odpowiedz jednej babci, to lecialo mniej wiecej tak:
    Redaktor: - "co sadzi pani o zawieraniu malzenst mieszanych?"
    Babcia: - najlepi to se wzionsc chlopoka abo dziewuche z ty samy wsi abo z somsiedni, bo z daleko to ino gowno przyplywo..."
    I tak sie zastanawiam i okazuje sie, ze to nie zawsze prawda
    to tak a propos mojego malzenstwa( nochyba ze jestem wkurzona na meza, to babci racje przyznaje ;) )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 22:17

Bliska 77, szczęśliwa 2, megan8, samira, Sabina, polarmiś, mysza1975, inessa, ania.g, Mega, caffe, iwcia77, Mango, sjoanka lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 15:06

Bursztyn, megan8, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    Bursztyn bo to może jest tak, że ta babcia kiedyś to wiedziała ,że z tej jej wsi ten Antek czy Gienek to pije we wtorki we młynie , w niedziele sie myje bo do kościoła idzie w czystej koszuli i że bić jej nie bedzie bo jego matka od tatusia razów nie dostaje, a z tej dalszej wsi to kto to wie ...jak tam nigdy nie była
    a teraz jak Ty masz fajnego Włocha z dalszej wsi :-) to po co Ci Polak który nie potrafi zarobic na rodzine i czeka jak zona poda mu piwo ;-)
    no moze, ale niektore Polaki to fajne chopoki sa ;) ja tam nie narzekalam

szczęśliwa 2, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no moze, ale niektore Polaki to fajne chopoki sa ;) ja tam nie narzekalam
    pewnie ,ze sa fajne :-) a z której wsi to mało wazne w dobie globalizacji :-) a moze to zalezy od tego co kto chce i czego oczekuje :-)

Bliska 77, Bursztyn, iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    pewnie ,ze sa fajne :-) a z której wsi to mało wazne w dobie globalizacji :-) a moze to zalezy od tego co kto chce i czego oczekuje :-)
    dokladnie tak, kumo ;)

Bliska 77, szczęśliwa 2, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    dokladnie tak, kumo ;)
    no to po jednym bo dobrze gadacie :-P

Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Wlasnie, dobrze powiedzialas, to sprawa miedzy malzonkami i nie wiem czy dobrze wyraze moje mysli ale uwazam, ze to tylko wymuszanie a to przeciez dorosly czlowiek ktory powinien byc odpowiedzialny za swoja rodzine, do cholery to nie jednorazowy wyskok, wesele tylko z zalozenia decyzja i odpowiedzialnosc na cale zycie i ja osobiscie nie wyobrazam sobie wymuszania tego ze mam isc gdz;es z partnerem, wymuszania knkretnego zachowania, to przeciez zupelnie nie o to chodzi, facet nie jest w stanie stanac na wysokosci zadania i tyle w temacie
    Jeśli chodzi o mnie , bo na pewno nie radzę takiego czegoś Myszy robić , każdy niech robi co uważa za słuszne w swojej sprawie i w swojej sytuacji , ale wracając do mnie , ja bym go swoją drogą naprostowała tak że by tydzień chodził i przepraszał a przez miesiąc miałby kaca moralnego ale żeby miał przerąbane to bym poszła do jego matki ze względu na to , że wiem jak ona potrafi mu marudzić ( a choćby tylko po to , żeby więcej się jego takie głupie pomysły nie trzymały) a w życie nasze to ona wie, że nie ma szan się wpierniczyć bo mój mąż to, gdy się kłócę z teściową to stoi zawsze po mojej stronie a jak nie mam racji to się w ogóle nie odzywa aby teściowej nie dać satysfakcji , takiej żeby mi kiedyś mogła wypominać że mój mąż jej przytaknął przeciwko mnie

iwcia77, Bliska 77, samira lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 01:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i wrocilam :) wszystkie smacznie spia :) wy spijcie a ja tu troszke poskrobie w klawiaturke :)

hm Mysza- no comment...we wloszech sie mowi , ze pomiedzy zone i meza nie nalezy wkladac palucha...i troszke sie z tym zgadzam, tylko nie stawiaj sie w roli ofiary , bo nia zostaniesz w oczach meza...twoj maz prawdopodobnie nie szanuje kobiet z zalozenia, wiec wyjatkiem nie bedziesz...taki typ...

Slash- nie wiem co pisac...brak mi slow...ja to przeszlam na wlasnej skorze 2 lata temu...pusty pecherzyk plodowy, brak krwawienia zwiastujacego poronienie i tak do 9 tyg , potem wyslali mnie do szpitala na lyzeczkowanie , bo na samoistne poronienie sie nie zapowiadalo...diagnoza- poronienie zatrzymane/ wewnetrzne...

Dorka- witaj wsrod szczesciar :) dbaj teraz o siebie :)

Sjoanka - moj przepis na ciaze...hm 1 kg siemienia lnianego, 360 tabletek oleju z wiesiolka i nowy termometr owulacyjny...okazalo sie, ze juz mi nie beda potrzebne, bo ledwo co dokonalam zakupow na nowy cykl okazalo sie, ze on nie nastapi...:) do tego zaaplikowalam sobie kwas migdalowy na twarz i upijalam sie w barze winkiem az do wykonania testu ciazowego...

aaa kotki dwa , byly sobie kotki dwa, aaa aaa szaro bure , szaro bure oby dwa, ach spij( cie) kochane :) dobranoc , kolorowych snow <3

Lucky, Pusurek, Mega, Bliska 77, sjoanka, samira, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

‹‹ 3721 3722 3723 3724 3725 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ