35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Ja bym mu kurwa dala przestrzen wlasna...
Mysza, zrob afere na 100 fajerek i sie w ogole nie pierdziel. Ja tez byøam kiedys taka szlachetna i mila oraz wyrozumiala, w nadziei, ze chlop to deceni. Guzik prawda! Na szczecie to wszystko bylo 10 lat temu, teraz jestem o 10 lat madrzejsza.
Albo idzie z Toba na ten slub albo niech spada na drzewo i sam sobie gotuje i pierze gacie. A Ty nie badz taka miekka faja i pokaz, ze tez cos znaczysz w tym zwiazku. Trzymam kciuki!Pusurek, Bliska 77, Lucky lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:caffe już 68cm ??? to moja jeszcze nosi 68 ,a wcale taka maluteńka nie jest
Na 68cm są troszkę za duże, ale mając na uwagę tempo jego wzrostu, to w przyszłym tygodniu będą już dobre
Dwa tygodnie temu mieścił mi się na "jaśku" podczas karmienia, a teraz nogi wiszą daleko poza... Kaftaniki niektóre już mają krótkie rękawki. Tak więc dzisiaj były kompleksowe zakupy, ze tak powiem - od podstaw.polarmiś, Bursztyn, szczęśliwa 2, megan8, Bliska 77, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:Andzia33 podziwiam cię za czytanie zaległości forum
Pozdrawiam gorąco;D"
Andzia, gratuluję wytrwałościtylko o sobie to nie powiedz jak już urodzisz
polarmiś, megan8, inessa, iwcia77, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja wiem o co chodzi ale Mysza jest w stanie odminnym i uwazam, ze awantury ktore moga wywolac konsekencje nieprzewidywalne w jej stanie, sa niewskazane. Jak urodzi niech zrobi z nim porzadek. Teraz stoicki spokoj i mecz siatkowki wskazany.
Simba, Rernia1975, samira, szczęśliwa 2, Bliska 77, malgos741, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Dziewczyny ja wiem o co chodzi ale Mysza jest w stanie odminnym i uwazam, ze awantury ktore moga wywolac konsekencje nieprzewidywalne w jej stanie, sa niewskazane. Jak urodzi niech zrobi z nim porzadek. Teraz stoicki spokoj i mecz siatkowki wskazany.
Bursztyn, polarmiś, szczęśliwa 2, Bliska 77, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Dziewczyny ja wiem o co chodzi ale Mysza jest w stanie odminnym i uwazam, ze awantury ktore moga wywolac konsekencje nieprzewidywalne w jej stanie, sa niewskazane. Jak urodzi niech zrobi z nim porzadek. Teraz stoicki spokoj i mecz siatkowki wskazany.
Bursztyn, Simba, mandragora, caffe, samira, Bliska 77, inessa, iwcia77, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:A ja mysle, ze jak raz wybuchnie to bedzie miala z banki, a nie ze bedzie to w sobie dusila nie wiadomo ile. Moze do chlopa tez cos jednak dotrze, ze to malzenstwo to nie tylko jego przyjemnosci i potrzeby. I to nie jest tak, ze tylko Wojtus najwazniejszy, ale i Mysza tez. Jak to ma byc kolejny zwiazek dla dziecka, to sory, ale to nie fajne jest... Moja osobista opinia to.
Lucky lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Dziewczyny ja wiem o co chodzi ale Mysza jest w stanie odminnym i uwazam, ze awantury ktore moga wywolac konsekencje nieprzewidywalne w jej stanie, sa niewskazane. Jak urodzi niech zrobi z nim porzadek. Teraz stoicki spokoj i mecz siatkowki wskazany.
Pusurek, caffe, samira, szczęśliwa 2, Bliska 77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:To juz Mysza musi zdecydowac jakie ma priorytety. Ja pisze co ja bym zrobila i wiem ze dziecko dla mnie wazniejsze niz facet.
Bursztyn, caffe, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:w jej stanie gorsze jest tlamszenie w sobie emocji przez nastepne iles tam miesiecy az do porodu, bo to ma gorsze konsekwencje niz jednorazowa rozmowa i ustalenie granic. Na brak szacunku nalezy reagowac nastychmiastowo, brak reakcji jest jednoznaczny z przyzwoleniem na deptanie po glowie. Gosc ostro przegial i nalezy mu to uswiadomic. A moim zdaniem jego wyskok jest tylko symptomem problemu ktory niestety lezy duzo glebiej...
Bursztyn, Mega, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny