X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • sjoanka Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie - jak sie w koncu udalo wam dziewczyny zajsc w ciaze? - pytanie do naszych brzuchatek.
    Co zadzialalo?
    Troche poczytalam wstecz - ale jestescie wyjatkowo plodne (pisarsko) wiec nie dam rady sie przekopac przez watek szukajac recepty na ciaze kazdej z was. ;)

Lucky, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sjoanka wrote:
    No wlasnie - jak sie w koncu udalo wam dziewczyny zajsc w ciaze? - pytanie do naszych brzuchatek.
    Co zadzialalo?
    Troche poczytalam wstecz - ale jestescie wyjatkowo plodne (pisarsko) wiec nie dam rady sie przekopac przez watek szukajac recepty na ciaze kazdej z was. ;)

U mnie zadziałał pierwszy monitoring cyklu, w którym stwierdzono brak owulacji ;-)

Bursztyn, sjoanka, polarmiś, Sabina, Lucky, Mega, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza, mialas msze z efektami specjalnymi ;)
    a czym tak swiezo upieczony malzonek Ci sie narazil?

mysza1975, Lucky, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • sjoanka Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    U mnie zadziałał pierwszy monitoring cyklu, w którym stwierdzono brak owulacji ;-)

Dobre! :)

mysza1975, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sjoanka wrote:
    Dobre! :)
    U caffe tez ciaza byla na cyklu bezowulacyjnym. U Bozi na drugim po laparoskopi w czasie miesiecznej balangi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 19:04

Sabina, caffe, Lucky, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Mysza, mialas msze z efektami specjalnymi ;)
    a czym tak swiezo upieczony malzonek Ci sie narazil?

Fakt, ale dziękuję, więcej nie chcę. Trochę mnie to wystraszyło i potem cały czas nasłuchiwałam czy Wojtuś kopie, ale u niego wszystko w porządku.

Nie wiem czy chce mi się o tym gadać, bo znowu okazało się, że jestem dobra do prania, gotowania i mycia garów, ale żeby się ze mną gdzieś pokazać to już nie. Dziś mi oznajmił, że zabiera garnitur i nie wraca na noc, bo jutro idzie na ślub i wesele kolegi z pracy. Wróci pewnie koło niedzieli, chyba, że załapie się jeszcze na poprawiny. Zaproszenie dostał jeszcze przed naszym ślubem dla siebie wraz z osobą towarzyszącą, ale nie bardzo mu się podoba iść ze mną, bo w pracy się nie chwalił, ze się ożenił, kilku najbliższych kolegów zauważyło, ze ma obrączkę, a poza tym to nie chce żeby w pracy gadali, że się żenił, bo baba w ciąży.
    Nawet się nie pokłóciliśmy. Powiedział mu tylko, że strasznie mnie tym rani i życzyłam miłej zabawy, a on się zachował jakby nic się nie stało.
    Tyle w temacie. Jest mi tak przykro, że łzy same napaja do oczu. Ciężkie to nasze bycie razem :-(

Sabina, caffe, Lucky, ania.g, Bursztyn, Bliska 77, mandragora, samira, malgos741 lubią tę wiadomość

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli jak na razie najlepsze sa cykle bez owulki.
    A co to kaparoskopia - bo mi wyszukuje w to miejsce laparoskopie?

Lucky, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sjoanka wrote:
    Czyli jak na razie najlepsze sa cykle bez owulki.
    A co to kaparoskopia - bo mi wyszukuje w to miejsce laparoskopie?
    KAparaskopia to efekt pisania via telefon. Oczywiscie chodzilo o laparoskopie:-)

Dorka1979, Lucky, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza, spokojnie teraz bez nerwow . To sie ulozy. Mize maz potrzebuje troche przestrzeni wlasnej?

Sabina, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O zesz qrwa! Mysza po takim tekście chyba by mnie rozerwalo po czym ja rozerwalabym jego! Sorry wiem że Twój mąż, ale straszny z niego kutas.
    Przykro mi. To pewnie strasznie Cię boli.

mysza1975, caffe, Dorka1979, Lucky, Bliska 77, Pusurek, mandragora, Mega, samira, malgos741, Viv78 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Mysza, spokojnie teraz bez nerwow . To sie ulozy. Mize maz potrzebuje troche przestrzeni wlasnej?

To niech na ryby jeździ albo znaczki zbiera.

caffe, Dorka1979, Lucky, Bliska 77, Pusurek lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    O zesz qrwa! Mysza po takim tekście chyba by mnie rozerwalo po czym ja rozerwalabym jego! Sorry wiem że Twój mąż, ale straszny z niego kutas.
    Przykro mi. To pewnie strasznie Cię boli.

Tylko, że widzisz, widziały gały co brały, bo przed ślubem tez mieliśmy rożne jazdy. Tylko co ja poradzę, że go kocham.

Lucky, Sabina, Mega, samira, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Misiek Ty strasznie spokojną jesteś. Mnie od samego czytania trafia szlag!

mysza1975, Dorka1979, Lucky, Mega, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    To niech na ryby jeździ albo znaczki zbiera.
    Nie kazdy ma takie zainteresowania. Ja tez uwielbiam wknac sie od czasu do czasu z domu na wieczorek biesiadny bez meza. Przed urodzeniem dziecka takich wieczorkow bylo wiecej:-) i naprawde nic zlego na nich nie robilam. W zesxlym roku urwalam sie na tydzien z kolezankami pod palmy zostawiajac chlopa i dziecko. Ale to nic nie znaczy. Byc moze forma byla nieadekwatna do sytuacji ale nie denerwuj sie. Wojtus najwazniejszy!

mysza1975, Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:

Ja jeszcze jestem w fazie łez. Jak mi przejdzie to będę qrwami rzucać.

Muszę trochę wyluzować, bo Wojtuś nie lubi jak mam płacze.

Sabina, Bliska 77, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Jestem pod warunkiem ze mnie chlop nie wyprowadzi z rownowagi a poza tym jestem spokojna.

Sabina lubi tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę siatkówkę pooglądać. Jak ja żałuję, że mnie tam nie ma (mam na myśli halę w Krakowie), ale biletów nie udało mi się zdobyć.
    Dobrze, że choć na Katowice w ubiegłym tygodniu się załapałam.

peppapig, samira lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    KAparaskopia to efekt pisania via telefon. Oczywiscie chodzilo o laparoskopie:-)
    hahahaha, dobre ;)

Lucky, Mega lubią tę wiadomość

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Facet pewnie mysli - po co ona pojedzie na to wesele - ludzi nie zna, mdleje na mszy, nie napije sie ani nie potanczy - lepiej jak zostanie w domu.
    Tylko burak nie ubral tego w przyjemna dla ucha forme troski o ciebie i wasze dziecko a wypalil jakas glupote.

Dorka1979, Lucky, mysza1975, ania.g, Bliska 77, samira, Mega lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Nie kazdy ma takie zainteresowania. Ja tez uwielbiam wknac sie od czasu do czasu z domu na wieczorek biesiadny bez meza. Przed urodzeniem dziecka takich wieczorkow bylo wiecej:-) i naprawde nic zlego na nich nie robilam. W zesxlym roku urwalam sie na tydzien z kolezankami pod palmy zostawiajac chlopa i dziecko. Ale to nic nie znaczy. Byc moze forma byla nieadekwatna do sytuacji ale nie denerwuj sie. Wojtus najwazniejszy!
    Miśku, ale moim zdaniem on przegiął. Tu nie chodzi o zwykłe wyjście z domu, a jego argumenty są takie, ze ja bym mu nie darowała.
    Co innego jest wyjść/wyjechać na imprezę, a co innego jest wstydzić się swojej żony i dziecka i traktować ich jak powietrze. I jeszcze dodać, że jak będzie fajnie to i do niedzieli zabawi... To zwykły brak szacunku i szczeniackie zachowanie.

Dorka1979, Sabina, Lucky, peppapig, mysza1975, Bursztyn, Bliska 77, Pusurek, mandragora, samira, Mega, malgos741, inessa, iwcia77, Viv78, Reni, gosia7122 lubią tę wiadomość

‹‹ 3717 3718 3719 3720 3721 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ