35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Mysza sorki ale jakby to powiedziała Ewka ch.. nie facet! Wystaw mu walizki jak wroci się zdziwi. Moj tata taki numer mamie wywinął.. Poroniła go mimo, ze w ciąży. Przyjeżdżał, błagał.. Przetrzymala go. jego siostra i teściowa ją blagaly.. Przecież dziecko w drodze... A ona twardo postawiła dorasta albo niech spada. Podziałało
P.s. Dzień dobry
A może by tak zadzwonic do szpitala gdzie Ewka rodziła (nie pisała gdzie rodzi?) i spytać o pyskata Renatę po 40 tce?Bursztyn, ania.g, Reni, Mega, Bliska 77, Sabina, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Nie na działkę tylko na mazury przykrylam sie moim piesem tak pizdzi nie mogę pisać bo mi palce skłaniały..polarmiś wrote:Renislawa poejechala na dzialke by lezakowac ale slonca nie ma wiec pewnie siedzi i grzeje sie przy kominku.
Bozia pewnie zajeta:-)Simba, Panda, polarmiś, ania.g, Mega, iwcia77, sjoanka, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Weź sie zedytuj Renislaw i nie używaj słowa na P....Simba wrote:A może by tak zadzwonic do szpitala gdzie Ewka rodziła (nie pisała gdzie rodzi?) i spytać o pyskata Renatę po 40 tce?
ale w realu Ewka moze wcale nie byc pyskata...taka zmylka
To wkoncu Renata to jest pierwsze imie Andrzeja?
Simba, Reni, Mega, Bliska 77, Sabina, iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Nie na działkę tylko na mazury przykrylam sie moim piesem tak pizdzi nie mogę pisać bo mi palce skłaniały..
te tablety i telefony zyja wlasnym zyciem....Simba, Reni, ania.g, Mega, iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:hahahaha
ale w realu Ewka moze wcale nie byc pyskata...taka zmylka
To wkoncu Renata to jest pierwsze imie Andrzeja?Bursztyn, Reni, polarmiś, ania.g, Mega, Bliska 77, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Nareszcie jakaś sprawiedliwość meteorologiczna
Panda trzymam kciuki
Simba moja ulubina blizniakowa ciezarowko mam nadzieje ze wszystko super u WasAle bedzie fajnie jak juz sie wykluja, ciekawa jestem co tam masz czy Bolka i Lolaka, czy dziewczynki czy Jasia i Malgosie
Simba, Bursztyn, Mega, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:Simba moja ulubina blizniakowa ciezarowko mam nadzieje ze wszystko super u Was
Ale bedzie fajnie jak juz sie wykluja, ciekawa jestem co tam masz czy Bolka i Lolaka, czy dziewczynki czy Jasia i Malgosie
No kluja sie moje kluseczki i żądza matka. Każą mi jeść i spac.polarmiś, Sabina, iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
Albo najbliższą komendę może ja zamknęliSimba wrote:Weź sie zedytuj Renislaw i nie używaj słowa na P....
A może by tak zadzwonic do szpitala gdzie Ewka rodziła (nie pisała gdzie rodzi?) i spytać o pyskata Renatę po 40 tce?Bursztyn, Simba, sjoanka lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Nie na działkę tylko na mazury przykrylam sie moim piesem tak pizdzi nie mogę pisać bo mi palce skłaniały..
no to co to za lato kurcze to masz tak jak mojej zimy ja skarpety z owczej Zakopianskiej welny, zawinieta kocem popijam winko a za oknem wieje i lejeBursztyn, Simba, Mega, Bliska 77, Sabina, samira, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Jak mnie palec grzebalec zamarzłSimba wrote:Weź sie zedytuj Renislaw i nie używaj słowa na P....
A może by tak zadzwonic do szpitala gdzie Ewka rodziła (nie pisała gdzie rodzi?) i spytać o pyskata Renatę po 40 tce?Simba, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Tez mnie to ciekawi ale każdy wariant bedzie ok
No kluja sie moje kluseczki i żądza matka. Każą mi jeść i spac.
to nic tylko sie sluchaj i wypoczywaj i lez i pachnij i niech nikt i nic Ci w tym nie przeszkadza...Bursztyn, Simba lubią tę wiadomość