X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Pusur, ale fota! Super! :)
    Duzy masz ten bebenek, a zebra rzeczywiscie widac, ale kontrast. No i jakas balada wyszlas, zupelnie jak ja (no, tylko ze ja bez brzucha ;) )
    Wygladasz jak anorektyczka z doprawionym fotoszopowo brzuchem :) czyli marzenie wszystkich pan :)
    No i znowu sie wydalo, ze w szopie robie! :D ;)
    Ale na pocieche dodam, ze fotki z nogami nie smialam wstawic, bo w tych kur... przymierzalniach sklepowych to celulit widac. ;)

Bursztyn, Simba, Bliska 77, samira, Mango lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Panda jeszcze nie chcemy sie ruszac ale jesli juz to cos blizej Polski. Na razie w planach kupujemy dwa hektary ziemi uprawnej i chcemy dokupic wiecej. Na dojrzale lata moj maz postanowil zostac rolnikiem i przeniesc sie na wies. Na razie edukacja dziecka. W szkole polskiej poradzil sobie calkiem dobrze ale jeszcze rok dwa ńiech pochodzi co by polski znal. Poza tym mi jest dobrze w domu, kawki z sasiadkami, pielegnowanie pelargoni, hortensji - lubie choc kiepsko mi to wychodzi. Spotkania z przyjaciolmi, rodzice blisko, kasy starcza na spokojne zycie i normalnr godziny komunikacji na forum!

Rozumie powiem ze brzmi sielsko anielsko sama jak tak zaczne marzyc to widze sie w PL na wsi w gorach w domu z beli drewnianych z ogordkiem...to taka moja wizja jak juz dorosne ;) na razie tutaj bo latwiej chociaz z roku na rok bardziej tesknie za rodzicami i kurcze przerza mnie fakt ze niestety czas tak zapierninicza i lata mijaja...taki los podroznika wieczne rozdarcie ;)powrotu na stale jedank sobie nie wyobrazam :)

polarmiś, Bliska 77, ania.g, samira lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jak potrzebowała papieru toaletowego to mogła równie dobrze jeść parówki ;)
    hahaha! :)
    moze wiecej parowek bylo jednak w papierze ;)

Simba, Dorka1979 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Zaraz ochujeje jak mnie cycki swedza!!!
    To Dzejms sie zaniedbuje, widze! nie smaruje i nie masuje?? ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No i znowu sie wydalo, ze w szopie robie! :D ;)
    Ale na pocieche dodam, ze fotki z nogami nie smialam wstawic, bo w tych kur... przymierzalniach sklepowych to celulit widac. ;)
    to prawda, przymierzalnie sa okrutne, tez nie wiedzialam ze mam tak zaawansowany cellulit dopoki nie poszlamdo sklepu... :/
    ale u ciebie pewnie wcale nie est tak zle, masujesz sie wkoncu, oklepujesz, cwiczysz, wiec o ile cos jest to pewnie jakies sladowe ilosci

Pusurek, Panda, polarmiś, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Panda Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur wygladsz bosko seksi powiem najs :)

Pusurek, peppapig lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    to prawda, przymierzalnie sa okrutne, tez nie wiedzialam ze mam tak zaawansowany cellulit dopoki nie poszlamdo sklepu... :/
    ale u ciebie pewnie wcale nie est tak zle, masujesz sie wkoncu, oklepujesz, cwiczysz, wiec o ile cos jest to pewnie jakies sladowe ilosci

moja kumpela mowi ze lustro w przymierzalni prawde Ci powie, nienawidze ich ale mamy tutaj taki shopping center gdzie mja przyciemniane i wyszczuplajace lustra i jak sie bielizne przymierzy to nie ma pana ze sie nie kupi hahah taki myk na 100% maja wiecej klientek i sprzedaz wieksza ;)

Bursztyn, Pusurek, polarmiś lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    To Dzejms sie zaniedbuje, widze! nie smaruje i nie masuje?? ;)
    Smaruje smaruje ale na nic to

Pusurek, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Po prostu nie wolno chodzic po sklepach! A jak juz , to nie przymierzac ciuchow. W przymierzalniach to pewnie nawet Chodakowska placze. ;)

Bursztyn, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    W przymierzalniach to pewnie nawet Chodakowska placze. ;)
    hahaha! na 100% :)

Pusurek, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Smaruje smaruje ale na nic to
    Znaczy albo za malo sie przyklada, albo zmien specyfik do smarowania.
    Ja dzis nabylam w ramach testow Dzidziusia z Poleny Ostrzeszow ( ci od Bialego Jelenia) i cos Ziaji po porodzie. Oba maja w skladzie ( zaraz po wodzie) tego slynnego migdala czy co to tam bylo.
    Wiem, ze pewnie tego tam nie masz, ale kto wie? U mnie w No Ziaje mozna kupic w wiekszych marketach. :)

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur, jestes szczupla laska, a brzuszek masz dosc duzy, zastanawiam sie od czego to zalezy, ilosc wod plodowych?

Pusurek lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    Rozumie powiem ze brzmi sielsko anielsko sama jak tak zaczne marzyc to widze sie w PL na wsi w gorach w domu z beli drewnianych z ogordkiem...to taka moja wizja jak juz dorosne ;) na razie tutaj bo latwiej chociaz z roku na rok bardziej tesknie za rodzicami i kurcze przerza mnie fakt ze niestety czas tak zapierninicza i lata mijaja...taki los podroznika wieczne rozdarcie ;)powrotu na stale jedank sobie nie wyobrazam :)
    To nie musi byc ogrodek w Polsce. Gdyby nie rodzice to moglabym miec domek z ogrodkiem na Bali:-)

iwcia77, samira, Panda lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny sorry że się wtrace ale mam pytanie. Zaraz zjedzie do mnie kumpel z rodziną. I pytam mogę się dziś napić piwa? jestem po owulce, czy napewno to dowiem się poniedziałek. Ale podobno jestem

Bliska 77, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Pusur, jestes szczupla laska, a brzuszek masz dosc duzy, zastanawiam sie od czego to zalezy, ilosc wod plodowych?
    No toz dzieciak wielki, w siatce centylowej sie nie miesci... Powinien wazyc z 1500g, a wazy ponad 2000. Glowa to taka, ze czapke na zime to pewnie moja bedzie nosil. ;)
    A, a propos czapki. Kupuje ostatnio cos z corka w Smyku, patrzymy, na przecenie sa slodkie czapeczki z reniferowymi uszkami, rozkami i czerwonym nosem. Na Gwiazdke jak znalazl. Kupujemy. Po wyjsciu ogladamy i mowie: A jak ta czapka bedzie za mala? A dziecko na to: To damy ja kocie!
    No, czyja to corka?? :D ;) Moja! :D

Sabina, polarmiś, Mega, ania.g, caffe, iwcia77, Simba, Reni, samira, Dorka1979, paszczakin lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Dziewczyny sorry że się wtrace ale mam pytanie. Zaraz zjedzie do mnie kumpel z rodziną. I pytam mogę się dziś napić piwa? jestem po owulce, czy napewno to dowiem się poniedziałek. Ale podobno jestem
    pewnie ze mozesz, alko nie ma zadnego wplywu na toczace sie jajowodem czy w turlajace w macicy zaplodnione jajco. Zaczyna miec wplywa dopiero po wyksztalceniu pepowiny, ale to duuuzo pozniej , znaczy kiedy dziecko bedzie sie odzywialo przez lozysko czy jakos tak

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 15:25

Sabina, Bliska 77, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Tak jak mowi Bursztyn. No i nawet zagniezdzony zarodek zywi sie najpierw cialkiem zoltym, browar mu raczej nie zaszkodzi, no chyba, ze cala krata. ;)

Sabina, Bliska 77, caffe, iwcia77, samira, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No toz dzieciak wielki, w siatce centylowej sie nie miesci... Powinien wazyc z 1500g, a wazy ponad 2000. Glowa to taka, ze czapke na zime to pewnie moja bedzie nosil. ;)
    A, a propos czapki. Kupuje ostatnio cos z corka w Smyku, patrzymy, na przecenie sa slodkie czapeczki z reniferowymi uszkami, rozkami i czerwonym nosem. Na Gwiazdke jak znalazl. Kupujemy. Po wyjsciu ogladamy i mowie: A jak ta czapka bedzie za mala? A dziecko na to: To damy ja kocie!
    No, czyja to corka?? :D ;) Moja! :D
    Boszszsz.....

Pusurek, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ahahahahahahahaha!!!!!! :D :D :D
    I powiedza: a owszem, byl taki, cichy spokojny, kulturalny... ;)
    niemożliwe ;)

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieks :-)
    Pusur ale wychowywała chłopa :-) a córka widać że Twoja krew ;-) wiesz zostaw najmniejsze ubrania Adasia, będziesz miała potem w co kote przebierać ;-)

Pusurek, Bliska 77, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

‹‹ 3728 3729 3730 3731 3732 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ