35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Pusur, ale fota! Super!
Duzy masz ten bebenek, a zebra rzeczywiscie widac, ale kontrast. No i jakas balada wyszlas, zupelnie jak ja (no, tylko ze ja bez brzucha)
Wygladasz jak anorektyczka z doprawionym fotoszopowo brzuchemczyli marzenie wszystkich pan
Ale na pocieche dodam, ze fotki z nogami nie smialam wstawic, bo w tych kur... przymierzalniach sklepowych to celulit widac.
Bursztyn, Simba, Bliska 77, samira, Mango lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Panda jeszcze nie chcemy sie ruszac ale jesli juz to cos blizej Polski. Na razie w planach kupujemy dwa hektary ziemi uprawnej i chcemy dokupic wiecej. Na dojrzale lata moj maz postanowil zostac rolnikiem i przeniesc sie na wies. Na razie edukacja dziecka. W szkole polskiej poradzil sobie calkiem dobrze ale jeszcze rok dwa ńiech pochodzi co by polski znal. Poza tym mi jest dobrze w domu, kawki z sasiadkami, pielegnowanie pelargoni, hortensji - lubie choc kiepsko mi to wychodzi. Spotkania z przyjaciolmi, rodzice blisko, kasy starcza na spokojne zycie i normalnr godziny komunikacji na forum!
Rozumie powiem ze brzmi sielsko anielsko sama jak tak zaczne marzyc to widze sie w PL na wsi w gorach w domu z beli drewnianych z ogordkiem...to taka moja wizja jak juz dorosnena razie tutaj bo latwiej chociaz z roku na rok bardziej tesknie za rodzicami i kurcze przerza mnie fakt ze niestety czas tak zapierninicza i lata mijaja...taki los podroznika wieczne rozdarcie ;)powrotu na stale jedank sobie nie wyobrazam
polarmiś, Bliska 77, ania.g, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:No i znowu sie wydalo, ze w szopie robie!
Ale na pocieche dodam, ze fotki z nogami nie smialam wstawic, bo w tych kur... przymierzalniach sklepowych to celulit widac.
ale u ciebie pewnie wcale nie est tak zle, masujesz sie wkoncu, oklepujesz, cwiczysz, wiec o ile cos jest to pewnie jakies sladowe ilosciPusurek, Panda, polarmiś, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:to prawda, przymierzalnie sa okrutne, tez nie wiedzialam ze mam tak zaawansowany cellulit dopoki nie poszlamdo sklepu...
ale u ciebie pewnie wcale nie est tak zle, masujesz sie wkoncu, oklepujesz, cwiczysz, wiec o ile cos jest to pewnie jakies sladowe ilosci
moja kumpela mowi ze lustro w przymierzalni prawde Ci powie, nienawidze ich ale mamy tutaj taki shopping center gdzie mja przyciemniane i wyszczuplajace lustra i jak sie bielizne przymierzy to nie ma pana ze sie nie kupi hahah taki myk na 100% maja wiecej klientek i sprzedaz wiekszaBursztyn, Pusurek, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:to prawda, przymierzalnie sa okrutne, tez nie wiedzialam ze mam tak zaawansowany cellulit dopoki nie poszlamdo sklepu...
ale u ciebie pewnie wcale nie est tak zle, masujesz sie wkoncu, oklepujesz, cwiczysz, wiec o ile cos jest to pewnie jakies sladowe ilosciBursztyn, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Smaruje smaruje ale na nic to
Ja dzis nabylam w ramach testow Dzidziusia z Poleny Ostrzeszow ( ci od Bialego Jelenia) i cos Ziaji po porodzie. Oba maja w skladzie ( zaraz po wodzie) tego slynnego migdala czy co to tam bylo.
Wiem, ze pewnie tego tam nie masz, ale kto wie? U mnie w No Ziaje mozna kupic w wiekszych marketach.Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPanda wrote:Rozumie powiem ze brzmi sielsko anielsko sama jak tak zaczne marzyc to widze sie w PL na wsi w gorach w domu z beli drewnianych z ogordkiem...to taka moja wizja jak juz dorosne
na razie tutaj bo latwiej chociaz z roku na rok bardziej tesknie za rodzicami i kurcze przerza mnie fakt ze niestety czas tak zapierninicza i lata mijaja...taki los podroznika wieczne rozdarcie ;)powrotu na stale jedank sobie nie wyobrazam
iwcia77, samira, Panda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Pusur, jestes szczupla laska, a brzuszek masz dosc duzy, zastanawiam sie od czego to zalezy, ilosc wod plodowych?
A, a propos czapki. Kupuje ostatnio cos z corka w Smyku, patrzymy, na przecenie sa slodkie czapeczki z reniferowymi uszkami, rozkami i czerwonym nosem. Na Gwiazdke jak znalazl. Kupujemy. Po wyjsciu ogladamy i mowie: A jak ta czapka bedzie za mala? A dziecko na to: To damy ja kocie!
No, czyja to corka??Moja!
Sabina, polarmiś, Mega, ania.g, caffe, iwcia77, Simba, Reni, samira, Dorka1979, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Dziewczyny sorry że się wtrace ale mam pytanie. Zaraz zjedzie do mnie kumpel z rodziną. I pytam mogę się dziś napić piwa? jestem po owulce, czy napewno to dowiem się poniedziałek. Ale podobno jestem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 15:25
Sabina, Bliska 77, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Dziewczyny sorry że się wtrace ale mam pytanie. Zaraz zjedzie do mnie kumpel z rodziną. I pytam mogę się dziś napić piwa? jestem po owulce, czy napewno to dowiem się poniedziałek. Ale podobno jestem
Sabina, Bliska 77, caffe, iwcia77, samira, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No toz dzieciak wielki, w siatce centylowej sie nie miesci... Powinien wazyc z 1500g, a wazy ponad 2000. Glowa to taka, ze czapke na zime to pewnie moja bedzie nosil.
A, a propos czapki. Kupuje ostatnio cos z corka w Smyku, patrzymy, na przecenie sa slodkie czapeczki z reniferowymi uszkami, rozkami i czerwonym nosem. Na Gwiazdke jak znalazl. Kupujemy. Po wyjsciu ogladamy i mowie: A jak ta czapka bedzie za mala? A dziecko na to: To damy ja kocie!
No, czyja to corka??Moja!
Pusurek, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny