WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

A tak w ogóle to weszłam w jeansy sprzed ciąży, ale się nie dopięłam o.O

)
    Bo nie wciagnelas brzucha nalezycie! ;)

Bliska 77, Mega, caffe lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Pewnie po pordzie bedziemy dochodzily do perfekcji, ja robie sobie kazdego dnia w 2litrowym dzbanku wode z natka pietruszki i cytryna, z czasow przedciazowych wiem, ze bardzo mi to pomagalo na pozbywanie sie wody ktorej nadmiar powstawal od szprycowania hormonami, zastanawam sie jaka mialabym galarete gdybym tego nie pila, ble....
    to ja juz teraz zastosuje! :)

Bliska 77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Jak zarabisty ten kot, tylko do tej klaty troche owlosienia bym dolepila :-)
    o TO TO! wlasnie tego mi brakowalo :D

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    to ja juz teraz zastosuje! :)
    Bursztynku to się sprawdza naprawdę, jeszcze można dodać do tego ogórka surowego, wszystko zalewamy gorącą wodą ale nie wrzątkiem, czekamy aż wystygnie i pijemy z ogromnym smakiem :-)

Bursztyn, iwcia77, Dorka1979, Mango lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ale sama byłam przerażona, bo ja rozumiem, że z wiekiem nie jest się doskonałym, ale w tej ciąży to już była masakra :P Ale grunt, że zbliżam się ku normalności, przynajmniej tak sobie wmawiam ;) :P
    na pewno zbliżasz sie ku normalności, ja na swoje poślady nie mogę patrzeć a akurat w łazience mam lustro na cała ścianę na przeciw wanny i wszystko widzę o zgrozo ale może to dobrze, będę miała większą wenę do walki z tym cholerstwem

Bursztyn, ania.g, caffe, samira lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Aga, no co Ty! Rodzimy, a po 2 tygodniach chodzimy w ciuchach sprzed ciazy. Celulit znika po miesiacu razem ze obwisla skora brzucha. Widzisz inny scenariusz? Ja nie! :P :D
    wiesz co, nigdy nie przepadałam za filmami typu science fiction ale może czas zacząć!!!!!

Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Bursztynku to się sprawdza naprawdę, jeszcze można dodać do tego ogórka surowego, wszystko zalewamy gorącą wodą ale nie wrzątkiem, czekamy aż wystygnie i pijemy z ogromnym smakiem :-)
    lece po pietruche!
    chodzi o natke?

Bliska 77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Bo nie wciagnelas brzucha nalezycie! ;)
    właśnie, Caffe ściemnia, na pewno nie ma już śladu po ciaży

caffe lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    lece po pietruche!
    chodzi o natke?
    tak tak, natka czyni cuda, tylko pamiętaj 1,5-2l dziennie

Bursztyn, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    tak tak, natka czyni cuda, tylko pamiętaj 1,5-2l dziennie
    spoko,dam rade :)
    jakby sie tak jeszcze dalo obyc bez cwiczen i miec prezne miesnie i brak celulitu...musze wkoncu sie zmusic i ruszyc dupe

Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    wiesz co, nigdy nie przepadałam za filmami typu science fiction ale może czas zacząć!!!!!
    Widze, ze masz zajebiscie malo wiary w siebie! Niedobrze! Skoro pozytywne myslenie pomaga w walce z rakiem, to mi nie pomoze z obwislym brzuchem? No way! Po miesiacu bede sliczna i wiotka! No, plan jest taki i ch... ;) :D

Bliska 77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Aga, no co Ty! Rodzimy, a po 2 tygodniach chodzimy w ciuchach sprzed ciazy. Celulit znika po miesiacu razem ze obwisla skora brzucha. Widzisz inny scenariusz? Ja nie! :P :D
    Świetny plan, jestem za!

Pusurek, Dorka1979 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    spoko,dam rade :)
    jakby sie tak jeszcze dalo obyc bez cwiczen i miec prezne miesnie i brak celulitu...musze wkoncu sie zmusic i ruszyc dupe
    a właśnie, ja jakoś zmobilizowałam sie ostro i wychodziło mi przed ciazą, mam nadzieję, ze po też dam radę

Pusurek lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Widze, ze masz zajebiscie malo wiary w siebie! Niedobrze! Skoro pozytywne myslenie pomaga w walce z rakiem, to mi nie pomoze z obwislym brzuchem? No way! Po miesiacu bede sliczna i wiotka! No, plan jest taki i ch... ;) :D
    ok, to ja też się dołączam!

Pusurek, ania.g lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co, bo ja mam mlodego faceta i dlatego jestem taka zdesperowana w walce o figure. Etos matki na dlugo nie wystarczy. ;) Znaczy jemu moze tak, ale ja w glowie bede miala rozne jazdy, ze np. przestane mu sie podobac. No i po co mi to? Zatem tadaaam i po miesiacu mam wygladac jak przed ciaza. ;) No dobra, duze cycki moga na chwile zostac, bo chlopu sie tak podobaja. ;) :P

Bliska 77, ania.g, Mega, caffe, sjoanka, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Wiecie co, bo ja mam mlodego faceta i dlatego jestem taka zdesperowana w walce o figure. Etos matki na dlugo nie wystarczy. ;) Znaczy jemu moze tak, ale ja w glowie bede miala rozne jazdy, ze np. przestane mu sie podobac. No i po co mi to? Zatem tadaaam i po miesiacu mam wygladac jak przed ciaza. ;) No dobra, duze cycki moga na chwile zostac, bo chlopu sie tak podobaja. ;) :P
    wiesz co, to chyba nie chodzi o tego faceta ale o sama siebie i o to by czuć się dobrze we własnej skórze, ja np jestem zajebiście zakompleksiona i choćby 10 tysięcy facetów mówiło mi że w czymś super wyglądam to jeśli sobie nie będę się w tym podobać to w życiu w tym nie wyjdę i nie będę pewna siebie, takze to jest walka z sama sobą i o samą siebie, poczucie własnej wartości jest przecież cholernie ważne, nie oszukujmy się

Bursztyn, ania.g, caffe, Sabina lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    mlodego- zabrzmialo jakby mial 25 lat ;) bez przesady...

Bliska 77, Pusurek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak w ogóle to mój też jest młodszy ale tylko o rok miesiac i 20 dni :-)

Pusurek, Mega, Lucky, caffe, ania.g, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    wiesz co, to chyba nie chodzi o tego faceta ale o sama siebie i o to by czuć się dobrze we własnej skórze, ja np jestem zajebiście zakompleksiona i choćby 10 tysięcy facetów mówiło mi że w czymś super wyglądam to jeśli sobie nie będę się w tym podobać to w życiu w tym nie wyjdę i nie będę pewna siebie, takze to jest walka z sama sobą i o samą siebie, poczucie własnej wartości jest przecież cholernie ważne, nie oszukujmy się
    Eee, no pewnie, ze tak. Facet jak kocha, to bedzie kochal i z celilitem i nadwaga. Kwestia, jak dlugo. ;) Wazne jest to, jak sie same z soba czujemy i czy jestesmy zadowolone ze swojego wygladu. Ale czy znasz jakas kobiete, ktora by uwazala, ze jest idealna albo chociaz zadowolona z tego, jak wyglada? Ja nie znam. :D Zawsze cos sie znajdzie do narzekania.
    A oczy faceta to jednak takie zwierciadlo do przegladania sie... I jednak troche dla faceta to robie, zeby mial poczucie, ze mimo to, ze ma o tyle lat starsza kobiete, to mozna sie z nia pokazac z duma. ;)

Bliska 77, Lucky, peppapig, kkisia, caffe, samira, ania.g, sjoanka, Sabina, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    mlodego- zabrzmialo jakby mial 25 lat ;) bez przesady...
    Duzo sie nie pomylilas... Ja juz kiedys pisalam, ze na nasze forum to on by sie jeszcze nie zalapal...

Bliska 77, ania.g, Lucky, peppapig, caffe, Sabina, iwcia77, Dorka1979, Mango lubią tę wiadomość

‹‹ 3730 3731 3732 3733 3734 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ