WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Duzo sie nie pomylilas... Ja juz kiedys pisalam, ze na nasze forum to on by sie jeszcze nie zalapal...
    ale masz fajnie!!!!!!!!!

Pusurek, Lucky, caffe, Dorka1979 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas w rodzinie to dosyć często spotykane że facet młodszy od kobiety. Szwagier młodszy od swojej żony o 9 lat, moja siostra ma młodszego o 8 lat. I jeszcze trochę tego w dalszej rodzinie jest. Mój jest młodszy tylko trzy tyg więc to żadna różnica. Kiedyś za zamierzchłych czasów miałam młodszego o 7 lat a najstarszego o 24 lata. Wiek nie ma znaczenia ale dopasowanie owszem.

Bliska 77, Pusurek, Lucky, Bursztyn, kkisia, caffe, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    U nas w rodzinie to dosyć często spotykane że facet młodszy od kobiety. Szwagier młodszy od swojej żony o 9 lat, moja siostra ma młodszego o 8 lat. I jeszcze trochę tego w dalszej rodzinie jest. Mój jest młodszy tylko trzy tyg więc to żadna różnica. Kiedyś za zamierzchłych czasów miałam młodszego o 7 lat a najstarszego o 24 lata. Wiek nie ma znaczenia ale dopasowanie owszem.
    Otoz to. Znam wielu 40- sto paro latkow w krotkich majtach, wiecznych Piotrusiow Panow, znam tez wielu bardzo odpowiedzialnych 30 - sto latkow. I ci mlodsi sa gotowi do zalozenia rodziny, juz sie czesto wyszumieli, a nie sa jeszcze tetrykami, jeszcze im sie duzo chce. ;) Moj taki jest i jest fajnie.

Bliska 77, Lucky, ania.g, Bursztyn, kkisia, caffe, samira, Sabina, iwcia77, Mango, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Otoz to. Znam wielu 40- sto paro latkow w krotkich majtach, wiecznych Piotrusiow Panow, znam tez wielu bardzo odpowiedzialnych 30 - sto latkow. I ci mlodsi sa gotowi do zalozenia rodziny, juz sie czesto wyszumieli, a nie sa jeszcze tetrykami, jeszcze im sie duzo chce. ;) Moj taki jest i jest fajnie.
    wiek nie ma znaczenia tylko charakter, podejście do życia oraz to jak życie i rodzina ukształtowały człowieka a także to czy chce i co chce od siebie dać innym

Simba, Pusurek, Bursztyn, kkisia, caffe, samira, ania.g, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Duzo sie nie pomylilas... Ja juz kiedys pisalam, ze na nasze forum to on by sie jeszcze nie zalapal...
    oj tam oj tam ;)
    najwazniejsze, zeby roznicy wieku nie bylo widac (na jego korzysc oczywiscie);)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 18:05

Bliska 77, Pusurek, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    wiek nie ma znaczenia tylko charakter, podejście do życia oraz to jak życie i rodzina ukształtowały człowieka a także to czy chce i co chce od siebie dać innym

I tu sie zgadzam calkowicie wiek to drugorzedna sprawa :) moj jest 10 lat starszy a energi i zapalu mu nie brakuje . Z racji zawodu jest juz od 3 lat na emeryturze ale w domu nie usiedzi , musi pracowac i chce i to az na 2 etaty i wcale nie chodzi o kase ( emerytura taka ze ja nie musze isc do pracy ) tylko o to ze on po prostu musi byc w ruchu

Bliska 77, samira, Pusurek, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    I tu sie zgadzam calkowicie wiek to drugorzedna sprawa :) moj jest 10 lat starszy a energi i zapalu mu nie brakuje . Z racji zawodu jest juz od 3 lat na emeryturze ale w domu nie usiedzi , musi pracowac i chce i to az na 2 etaty i wcale nie chodzi o kase ( emerytura taka ze ja nie musze isc do pracy ) tylko o to ze on po prostu musi byc w ruchu
    Wlasnie, o to tez chodzi zeby nie patrzec bezczynnie jaknzycie przez palce ucieka

kkisia, Simba lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    na pewno zbliżasz sie ku normalności, ja na swoje poślady nie mogę patrzeć a akurat w łazience mam lustro na cała ścianę na przeciw wanny i wszystko widzę o zgrozo ale może to dobrze, będę miała większą wenę do walki z tym cholerstwem
    Właśnie ja też mam takie lustro...

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brzuch wciągnęłam, ale wyglądał masakrycznie :P

Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maz tez mlodszy. ;)
    6 lat.

Caffe - wiesz ze twoj post na forum 35+ mial magiczna liczbe zlozona z samych siodemek?
    Nie tu na watku - tylko ogolnie.

Bliska 77, ania.g, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    oj tam oj tam ;)
    najwazniejsze, zeby roznicy wieku nie bylo widac (na jego korzysc oczywiscie);)
    No wlasnie! Bo jak zaczniemy wygladac jak matka z synem, to nie bedzie ciekawie. ;) :P

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Właśnie ja też mam takie lustro...
    No to mam nadzieje, ze rozumiesz moje jazdy :-)

caffe lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, a moje dziecko poszlo do kolezanki i jedza sushi. No zesz kurka, no. I do tego jeszcze takie, ktore nawet kobita w ciazy moze jesc, bo wiecej tam awokado i serka, niz surowej ryby. A ja pogalopowalam nad morze, jestem teraz glodna i jem kanapke z serem. Jawna niesprawiedliwosc na tym swiecie. ;)

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doczytalam co pisalyscie.

Pusurku - ales szczupla! Brzuchata i szczupla.
    Ja nie brzuchata i nie szczupla.
    Gdzie tu logika?

Zdjecie maluszka sliczne - jaki nosek i oczka! oklasky.gif

Juz nie pamietam ktora pisala o kupowaniu specyfikow do masazu - zamiast kupowac cos co gdzies w skladzie, najczesciej pod koniec ma prawdziwe olejki ale tez i wszelakie inne chemikalia - kupcie prawdziwy olejek z tylko jednym skladnikiem. Np olejek ze slodkich migdalow, arganowy czy jojoba.
    Zdrowiej dla skory.

A tak na marginesie - wlasnie pizze robie. ;)

Pusurek, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny do ilu razy dziennie jest normalne twardnienie brzucha na tym etapie ciąży co u mnie? Wiecie może coś na temat? W necie jest mnóstwo różnych opinii.

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sjoanka wrote:

Juz nie pamietam ktora pisala o kupowaniu specyfikow do masazu - zamiast kupowac cos co gdzies w skladzie, najczesciej pod koniec ma prawdziwe olejki ale tez i wszelakie inne chemikalia - kupcie prawdziwy olejek z tylko jednym skladnikiem. Np olejek ze slodkich migdalow, arganowy czy jojoba.
    Zdrowiej dla skory.
    Kurcze, gdzie te prawdziwe olejki z migdalow? Na allegro czy tylko za granica? Za moja granica jeszcze nie doszly...A jaki na allegro, zeby to nie byla sciema?

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupilam normalnie w supermarkecie.
    We Wloszech.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O taki - migdalowy http://iprovenzali.it/it/8-olio-di-mandorle-dolci.html

i taki z jojoba http://www.forsan.it/Cosmetica/Olio_Jojoba_puro.aspx

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    i jak tu malenstwu odmowic? serce sie kraje... ;)
    dobrze ze nie kaze Ci jesc ziemi lub paieru toaletowego (narazie ;) )-jak mojej znajomej...
    Coś w tym jest. Ja w pierwszej ciąży non stop miałam niepohamowaną ochotę na piwo. I wiecie co robiłam? Kupowałam sobie te o bezalkoholowe, bo nie mogłam się powstrzyamać:)
    Zawsze to lepiej niż na cole, jak u mojej siostry. To jest dopiero kawał świństwa.

kkisia, samira, Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sjoanka wrote:
    Moj maz tez mlodszy. ;)
    6 lat.

Caffe - wiesz ze twoj post na forum 35+ mial magiczna liczbe zlozona z samych siodemek?
    Nie tu na watku - tylko ogolnie.
    Jak to? :)

‹‹ 3731 3732 3733 3734 3735 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ