35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas w rodzinie to dosyć często spotykane że facet młodszy od kobiety. Szwagier młodszy od swojej żony o 9 lat, moja siostra ma młodszego o 8 lat. I jeszcze trochę tego w dalszej rodzinie jest. Mój jest młodszy tylko trzy tyg więc to żadna różnica. Kiedyś za zamierzchłych czasów miałam młodszego o 7 lat a najstarszego o 24 lata. Wiek nie ma znaczenia ale dopasowanie owszem.
Bliska 77, Pusurek, Lucky, Bursztyn, kkisia, caffe, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyania.g wrote:U nas w rodzinie to dosyć często spotykane że facet młodszy od kobiety. Szwagier młodszy od swojej żony o 9 lat, moja siostra ma młodszego o 8 lat. I jeszcze trochę tego w dalszej rodzinie jest. Mój jest młodszy tylko trzy tyg więc to żadna różnica. Kiedyś za zamierzchłych czasów miałam młodszego o 7 lat a najstarszego o 24 lata. Wiek nie ma znaczenia ale dopasowanie owszem.
Moj taki jest i jest fajnie.
Bliska 77, Lucky, ania.g, Bursztyn, kkisia, caffe, samira, Sabina, iwcia77, Mango, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Otoz to. Znam wielu 40- sto paro latkow w krotkich majtach, wiecznych Piotrusiow Panow, znam tez wielu bardzo odpowiedzialnych 30 - sto latkow. I ci mlodsi sa gotowi do zalozenia rodziny, juz sie czesto wyszumieli, a nie sa jeszcze tetrykami, jeszcze im sie duzo chce.
Moj taki jest i jest fajnie.
Simba, Pusurek, Bursztyn, kkisia, caffe, samira, ania.g, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Duzo sie nie pomylilas... Ja juz kiedys pisalam, ze na nasze forum to on by sie jeszcze nie zalapal...
najwazniejsze, zeby roznicy wieku nie bylo widac (na jego korzysc oczywiscie)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 18:05
Bliska 77, Pusurek, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:wiek nie ma znaczenia tylko charakter, podejście do życia oraz to jak życie i rodzina ukształtowały człowieka a także to czy chce i co chce od siebie dać innym
I tu sie zgadzam calkowicie wiek to drugorzedna sprawamoj jest 10 lat starszy a energi i zapalu mu nie brakuje . Z racji zawodu jest juz od 3 lat na emeryturze ale w domu nie usiedzi , musi pracowac i chce i to az na 2 etaty i wcale nie chodzi o kase ( emerytura taka ze ja nie musze isc do pracy ) tylko o to ze on po prostu musi byc w ruchu
Bliska 77, samira, Pusurek, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:I tu sie zgadzam calkowicie wiek to drugorzedna sprawa
moj jest 10 lat starszy a energi i zapalu mu nie brakuje . Z racji zawodu jest juz od 3 lat na emeryturze ale w domu nie usiedzi , musi pracowac i chce i to az na 2 etaty i wcale nie chodzi o kase ( emerytura taka ze ja nie musze isc do pracy ) tylko o to ze on po prostu musi byc w ruchu
kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:na pewno zbliżasz sie ku normalności, ja na swoje poślady nie mogę patrzeć a akurat w łazience mam lustro na cała ścianę na przeciw wanny i wszystko widzę o zgrozo ale może to dobrze, będę miała większą wenę do walki z tym cholerstwem
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurcze, a moje dziecko poszlo do kolezanki i jedza sushi. No zesz kurka, no. I do tego jeszcze takie, ktore nawet kobita w ciazy moze jesc, bo wiecej tam awokado i serka, niz surowej ryby. A ja pogalopowalam nad morze, jestem teraz glodna i jem kanapke z serem. Jawna niesprawiedliwosc na tym swiecie.
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
Doczytalam co pisalyscie.
Pusurku - ales szczupla! Brzuchata i szczupla.
Ja nie brzuchata i nie szczupla.
Gdzie tu logika?
Zdjecie maluszka sliczne - jaki nosek i oczka!
Juz nie pamietam ktora pisala o kupowaniu specyfikow do masazu - zamiast kupowac cos co gdzies w skladzie, najczesciej pod koniec ma prawdziwe olejki ale tez i wszelakie inne chemikalia - kupcie prawdziwy olejek z tylko jednym skladnikiem. Np olejek ze slodkich migdalow, arganowy czy jojoba.
Zdrowiej dla skory.
A tak na marginesie - wlasnie pizze robie.Pusurek, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysjoanka wrote:
Juz nie pamietam ktora pisala o kupowaniu specyfikow do masazu - zamiast kupowac cos co gdzies w skladzie, najczesciej pod koniec ma prawdziwe olejki ale tez i wszelakie inne chemikalia - kupcie prawdziwy olejek z tylko jednym skladnikiem. Np olejek ze slodkich migdalow, arganowy czy jojoba.
Zdrowiej dla skory.
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:i jak tu malenstwu odmowic? serce sie kraje...
dobrze ze nie kaze Ci jesc ziemi lub paieru toaletowego (narazie)-jak mojej znajomej...
Zawsze to lepiej niż na cole, jak u mojej siostry. To jest dopiero kawał świństwa.
kkisia, samira, Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość