X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Duzo sie nie pomylilas... Ja juz kiedys pisalam, ze na nasze forum to on by sie jeszcze nie zalapal...
    ale masz fajnie!!!!!!!!!

Pusurek, Lucky, caffe, Dorka1979 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas w rodzinie to dosyć często spotykane że facet młodszy od kobiety. Szwagier młodszy od swojej żony o 9 lat, moja siostra ma młodszego o 8 lat. I jeszcze trochę tego w dalszej rodzinie jest. Mój jest młodszy tylko trzy tyg więc to żadna różnica. Kiedyś za zamierzchłych czasów miałam młodszego o 7 lat a najstarszego o 24 lata. Wiek nie ma znaczenia ale dopasowanie owszem.

Bliska 77, Pusurek, Lucky, Bursztyn, kkisia, caffe, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    U nas w rodzinie to dosyć często spotykane że facet młodszy od kobiety. Szwagier młodszy od swojej żony o 9 lat, moja siostra ma młodszego o 8 lat. I jeszcze trochę tego w dalszej rodzinie jest. Mój jest młodszy tylko trzy tyg więc to żadna różnica. Kiedyś za zamierzchłych czasów miałam młodszego o 7 lat a najstarszego o 24 lata. Wiek nie ma znaczenia ale dopasowanie owszem.
    Otoz to. Znam wielu 40- sto paro latkow w krotkich majtach, wiecznych Piotrusiow Panow, znam tez wielu bardzo odpowiedzialnych 30 - sto latkow. I ci mlodsi sa gotowi do zalozenia rodziny, juz sie czesto wyszumieli, a nie sa jeszcze tetrykami, jeszcze im sie duzo chce. ;) Moj taki jest i jest fajnie.

Bliska 77, Lucky, ania.g, Bursztyn, kkisia, caffe, samira, Sabina, iwcia77, Mango, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Otoz to. Znam wielu 40- sto paro latkow w krotkich majtach, wiecznych Piotrusiow Panow, znam tez wielu bardzo odpowiedzialnych 30 - sto latkow. I ci mlodsi sa gotowi do zalozenia rodziny, juz sie czesto wyszumieli, a nie sa jeszcze tetrykami, jeszcze im sie duzo chce. ;) Moj taki jest i jest fajnie.
    wiek nie ma znaczenia tylko charakter, podejście do życia oraz to jak życie i rodzina ukształtowały człowieka a także to czy chce i co chce od siebie dać innym

Simba, Pusurek, Bursztyn, kkisia, caffe, samira, ania.g, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Duzo sie nie pomylilas... Ja juz kiedys pisalam, ze na nasze forum to on by sie jeszcze nie zalapal...
    oj tam oj tam ;)
    najwazniejsze, zeby roznicy wieku nie bylo widac (na jego korzysc oczywiscie);)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 18:05

Bliska 77, Pusurek, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    wiek nie ma znaczenia tylko charakter, podejście do życia oraz to jak życie i rodzina ukształtowały człowieka a także to czy chce i co chce od siebie dać innym

I tu sie zgadzam calkowicie wiek to drugorzedna sprawa :) moj jest 10 lat starszy a energi i zapalu mu nie brakuje . Z racji zawodu jest juz od 3 lat na emeryturze ale w domu nie usiedzi , musi pracowac i chce i to az na 2 etaty i wcale nie chodzi o kase ( emerytura taka ze ja nie musze isc do pracy ) tylko o to ze on po prostu musi byc w ruchu

Bliska 77, samira, Pusurek, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    I tu sie zgadzam calkowicie wiek to drugorzedna sprawa :) moj jest 10 lat starszy a energi i zapalu mu nie brakuje . Z racji zawodu jest juz od 3 lat na emeryturze ale w domu nie usiedzi , musi pracowac i chce i to az na 2 etaty i wcale nie chodzi o kase ( emerytura taka ze ja nie musze isc do pracy ) tylko o to ze on po prostu musi byc w ruchu
    Wlasnie, o to tez chodzi zeby nie patrzec bezczynnie jaknzycie przez palce ucieka

kkisia, Simba lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    na pewno zbliżasz sie ku normalności, ja na swoje poślady nie mogę patrzeć a akurat w łazience mam lustro na cała ścianę na przeciw wanny i wszystko widzę o zgrozo ale może to dobrze, będę miała większą wenę do walki z tym cholerstwem
    Właśnie ja też mam takie lustro...

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brzuch wciągnęłam, ale wyglądał masakrycznie :P

Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maz tez mlodszy. ;)
    6 lat.

Caffe - wiesz ze twoj post na forum 35+ mial magiczna liczbe zlozona z samych siodemek?
    Nie tu na watku - tylko ogolnie.

Bliska 77, ania.g, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    oj tam oj tam ;)
    najwazniejsze, zeby roznicy wieku nie bylo widac (na jego korzysc oczywiscie);)
    No wlasnie! Bo jak zaczniemy wygladac jak matka z synem, to nie bedzie ciekawie. ;) :P

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Właśnie ja też mam takie lustro...
    No to mam nadzieje, ze rozumiesz moje jazdy :-)

caffe lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, a moje dziecko poszlo do kolezanki i jedza sushi. No zesz kurka, no. I do tego jeszcze takie, ktore nawet kobita w ciazy moze jesc, bo wiecej tam awokado i serka, niz surowej ryby. A ja pogalopowalam nad morze, jestem teraz glodna i jem kanapke z serem. Jawna niesprawiedliwosc na tym swiecie. ;)

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doczytalam co pisalyscie.

Pusurku - ales szczupla! Brzuchata i szczupla.
    Ja nie brzuchata i nie szczupla.
    Gdzie tu logika?

Zdjecie maluszka sliczne - jaki nosek i oczka! oklasky.gif

Juz nie pamietam ktora pisala o kupowaniu specyfikow do masazu - zamiast kupowac cos co gdzies w skladzie, najczesciej pod koniec ma prawdziwe olejki ale tez i wszelakie inne chemikalia - kupcie prawdziwy olejek z tylko jednym skladnikiem. Np olejek ze slodkich migdalow, arganowy czy jojoba.
    Zdrowiej dla skory.

A tak na marginesie - wlasnie pizze robie. ;)

Pusurek, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny do ilu razy dziennie jest normalne twardnienie brzucha na tym etapie ciąży co u mnie? Wiecie może coś na temat? W necie jest mnóstwo różnych opinii.

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sjoanka wrote:

Juz nie pamietam ktora pisala o kupowaniu specyfikow do masazu - zamiast kupowac cos co gdzies w skladzie, najczesciej pod koniec ma prawdziwe olejki ale tez i wszelakie inne chemikalia - kupcie prawdziwy olejek z tylko jednym skladnikiem. Np olejek ze slodkich migdalow, arganowy czy jojoba.
    Zdrowiej dla skory.
    Kurcze, gdzie te prawdziwe olejki z migdalow? Na allegro czy tylko za granica? Za moja granica jeszcze nie doszly...A jaki na allegro, zeby to nie byla sciema?

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupilam normalnie w supermarkecie.
    We Wloszech.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O taki - migdalowy http://iprovenzali.it/it/8-olio-di-mandorle-dolci.html

i taki z jojoba http://www.forsan.it/Cosmetica/Olio_Jojoba_puro.aspx

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    i jak tu malenstwu odmowic? serce sie kraje... ;)
    dobrze ze nie kaze Ci jesc ziemi lub paieru toaletowego (narazie ;) )-jak mojej znajomej...
    Coś w tym jest. Ja w pierwszej ciąży non stop miałam niepohamowaną ochotę na piwo. I wiecie co robiłam? Kupowałam sobie te o bezalkoholowe, bo nie mogłam się powstrzyamać:)
    Zawsze to lepiej niż na cole, jak u mojej siostry. To jest dopiero kawał świństwa.

kkisia, samira, Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sjoanka wrote:
    Moj maz tez mlodszy. ;)
    6 lat.

Caffe - wiesz ze twoj post na forum 35+ mial magiczna liczbe zlozona z samych siodemek?
    Nie tu na watku - tylko ogolnie.
    Jak to? :)

‹‹ 3731 3732 3733 3734 3735 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ