35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Mysza sorki ale jakby to powiedziała Ewka ch.. nie facet! Wystaw mu walizki jak wroci się zdziwi. Moj tata taki numer mamie wywinął.. Pogoniła go mimo, ze w ciąży. Przyjeżdżał, błagał.. Przetrzymala go. jego siostra i teściowa ją blagaly.. Przecież dziecko w drodze... A ona twardo postawiła dorasta albo niech spada. Podziałało
P.s. Dzień dobrypeppapig, Mega, Reni lubią tę wiadomość
-
Pusur, brzuszek cudny, fota zarabista, nie mowiac o tym pieknym dzieciatku
Dziewczyny mi celulit ez sie pokazal i to wlasciwie na calych posladach i czesci ud, moja gin mnie pociesza ze wiekszosc powinna zniknac po porodze....Mega, Bursztyn, caffe, Pusurek, samira lubią tę wiadomość
-
Pusur obie fotki rewelacyjne
a twoja córka to juz ma wypaczona psychikę z tym przebieraniem kota, do mamy sie podała
A u nas juz po obiadku, po kawce, posprzątane wiec z czystym sumieniem wyciągnęłam kopytka na wyrkuna telewizje mam bana bo caly czas sport leci aktualnie lekkoatletyka, pozostaje drzemka ...
Bliska 77, Pusurek lubią tę wiadomość
-
A ja melduje ze dzis jestem grzeczna, siedze i czekam na klusie na parze, ktore moj maz wlasnie zrobil, bo kupnych nie uznaje i woli sam zrobic, juz na powaznie przystopowalam, bo brzuch coraz czesciej mi twardnieje i czuje cholerbe ciagniece i parcie w pachwinach, w tym tygodniu nie moge urodzic, bo rodzice na urlop tygodniowy wyjechali
ale potem to juz niech sie dzieje co chce, choc moja mama ze mna w takim rodzacym lada chwila stanie chodzila prawie miesiac i w koncu urodzilam sie ponad dwa tygodnie po terminie takze roznie to moze byc
ania.g, Mega, caffe, Pusurek, Bursztyn, inessa, samira, Alis, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Pusur, brzuszek cudny, fota zarabista, nie mowiac o tym pieknym dzieciatku
Dziewczyny mi celulit ez sie pokazal i to wlasciwie na calych posladach i czesci ud, moja gin mnie pociesza ze wiekszosc powinna zniknac po porodze....Bliska 77, caffe, Pusurek lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Ha, mi też. Na udach. Ale jestem zła. Masuję, wklepuję, kończę prysznic zimną wodą i piję dużo wody. A ta cholera jak się pojawiła tak jest. Myślę że dopiero po porodzie coś efektywniej się da.
ania.g, Pusurek, Bursztyn, iwcia77, inessa, samira, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Pewnie po pordzie bedziemy dochodzily do perfekcji, ja robie sobie kazdego dnia w 2litrowym dzbanku wode z natka pietruszki i cytryna, z czasow przedciazowych wiem, ze bardzo mi to pomagalo na pozbywanie sie wody ktorej nadmiar powstawal od szprycowania hormonami, zastanawam sie jaka mialabym galarete gdybym tego nie pila, ble....
Bliska 77, Pusurek lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Ja też miałam cellulit w ciąży, najwięcej na udach. Ale to właśnie jest od zatrzymywania wody w organizmie.
Teraz widzę, że go już nie mam, ale trzeba pracować nad ujędrnieniem skóry...
A tak w ogóle to weszłam w jeansy sprzed ciąży, ale się nie dopięłam
Pusurek, fajne fotkiPusurek, Bliska 77, Bursztyn, ania.g, polarmiś, Simba, inessa, samira, Sabina, Dorka1979, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia i Aga, to zuchy jestescie z tym piciem wody. Ja sie czasem normalnie zmuszam, wiem, ze trzeba to pije, faktycznie tyle ile trzeba, ale zebym to uwielbiala, to nie powiem.
Za to soki kartonowe wszelakie przestaly mi smakowac, od kiedy rozcienczam je woda - sa za slodkie. A te polskie to juz w ogole koszmar, sam cukier.Bliska 77, ania.g, iwcia77, samira, Sabina lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Ja też miałam cellulit w ciąży, najwięcej na udach. Ale to właśnie jest od zatrzymywania wody w organizmie.
Teraz widzę, że go już nie mam, ale trzeba pracować nad ujędrnieniem skóry...
A tak w ogóle to weszłam w jeansy sprzed ciąży, ale się nie dopięłam
Pusurek, fajne fotkicaffe lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ania i Aga, to zuchy jestescie z tym piciem wody. Ja sie czasem normalnie zmuszam, wiem, ze trzeba to pije, faktycznie tyle ile trzeba, ale zebym to uwielbiala, to nie powiem.
Za to soki kartonowe wszelakie przestaly mi smakowac, od kiedy rozcienczam je woda - sa za slodkie. A te polskie to juz w ogole koszmar, sam cukier.Bursztyn, Simba lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Caffe, po raz kolejny jesteś moim światełkiem w tunelu
Ale grunt, że zbliżam się ku normalności, przynajmniej tak sobie wmawiam
Bliska 77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:Caffe, po raz kolejny jesteś moim światełkiem w tunelu
caffe, Bliska 77, Bursztyn, ania.g, Mega, sjoanka, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość