WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Mysza sorki ale jakby to powiedziała Ewka ch.. nie facet! Wystaw mu walizki jak wroci się zdziwi. Moj tata taki numer mamie wywinął.. Pogoniła go mimo, ze w ciąży. Przyjeżdżał, błagał.. Przetrzymala go. jego siostra i teściowa ją blagaly.. Przecież dziecko w drodze... A ona twardo postawiła dorasta albo niech spada. Podziałało
    P.s. Dzień dobry
    Super postawa, to mi sie podoba

peppapig, Mega, Reni lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur, brzuszek cudny, fota zarabista, nie mowiac o tym pieknym dzieciatku :-)
    Dziewczyny mi celulit ez sie pokazal i to wlasciwie na calych posladach i czesci ud, moja gin mnie pociesza ze wiekszosc powinna zniknac po porodze....

Mega, Bursztyn, caffe, Pusurek, samira lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Mega Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur obie fotki rewelacyjne :D a twoja córka to juz ma wypaczona psychikę z tym przebieraniem kota, do mamy sie podała ;)
    A u nas juz po obiadku, po kawce, posprzątane wiec z czystym sumieniem wyciągnęłam kopytka na wyrku :D na telewizje mam bana bo caly czas sport leci aktualnie lekkoatletyka, pozostaje drzemka ...

Bliska 77, Pusurek lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur, zapomnialam z tego wszystkiegododac, ze Adas jest piekny :)

Bliska 77, polarmiś, Pusurek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja melduje ze dzis jestem grzeczna, siedze i czekam na klusie na parze, ktore moj maz wlasnie zrobil, bo kupnych nie uznaje i woli sam zrobic, juz na powaznie przystopowalam, bo brzuch coraz czesciej mi twardnieje i czuje cholerbe ciagniece i parcie w pachwinach, w tym tygodniu nie moge urodzic, bo rodzice na urlop tygodniowy wyjechali :-) ale potem to juz niech sie dzieje co chce, choc moja mama ze mna w takim rodzacym lada chwila stanie chodzila prawie miesiac i w koncu urodzilam sie ponad dwa tygodnie po terminie takze roznie to moze byc :-)

ania.g, Mega, caffe, Pusurek, Bursztyn, inessa, samira, Alis, Sabina lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurku, ale masz super brzuszek :) A Adamek cudo :)

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Pusur, brzuszek cudny, fota zarabista, nie mowiac o tym pieknym dzieciatku :-)
    Dziewczyny mi celulit ez sie pokazal i to wlasciwie na calych posladach i czesci ud, moja gin mnie pociesza ze wiekszosc powinna zniknac po porodze....
    Ha, mi też. Na udach. Ale jestem zła. Masuję, wklepuję, kończę prysznic zimną wodą i piję dużo wody. A ta cholera jak się pojawiła tak jest. Myślę że dopiero po porodzie coś efektywniej się da.

Bliska 77, caffe, Pusurek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7087b85b9816.jpg , Pusur kotek w przebraniu - dla Ciebie.

ania.g, Bliska 77, Mega, Pusurek, Bursztyn, inessa, sjoanka, Sabina, Panda, malgos741 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7087b85b9816.jpg , Pusur kotek w przebraniu - dla Ciebie.
    To chyba dla koty ;)

Bliska 77, polarmiś, Pusurek lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Ha, mi też. Na udach. Ale jestem zła. Masuję, wklepuję, kończę prysznic zimną wodą i piję dużo wody. A ta cholera jak się pojawiła tak jest. Myślę że dopiero po porodzie coś efektywniej się da.
    Pewnie po pordzie bedziemy dochodzily do perfekcji, ja robie sobie kazdego dnia w 2litrowym dzbanku wode z natka pietruszki i cytryna, z czasow przedciazowych wiem, ze bardzo mi to pomagalo na pozbywanie sie wody ktorej nadmiar powstawal od szprycowania hormonami, zastanawam sie jaka mialabym galarete gdybym tego nie pila, ble....

ania.g, Pusurek, Bursztyn, iwcia77, inessa, samira, Sabina lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    To chyba dla koty ;)
    Jak zarabisty ten kot, tylko do tej klaty troche owlosienia bym dolepila :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 16:14

ania.g, Pusurek, Bursztyn, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Pewnie po pordzie bedziemy dochodzily do perfekcji, ja robie sobie kazdego dnia w 2litrowym dzbanku wode z natka pietruszki i cytryna, z czasow przedciazowych wiem, ze bardzo mi to pomagalo na pozbywanie sie wody ktorej nadmiar powstawal od szprycowania hormonami, zastanawam sie jaka mialabym galarete gdybym tego nie pila, ble....
    A ja wodę z cytryną, miętą i syropem z kwiatów bzu (tatowego wyrobu), lub duże ilości samej wody. Myślę że w ciągu dnia wychodzi tego więcej niż dwa litry.

• ania.g Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Jak zarabisty ten kot, tylko do tej klaty troche owlosienia bym dolepila :-)
    Czeski moher ;)

Bliska 77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Czeski moher ;)
    A niech bedzie jaki chce bylebyl fajny :-)

Bursztyn, ania.g lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też miałam cellulit w ciąży, najwięcej na udach. Ale to właśnie jest od zatrzymywania wody w organizmie.
    Teraz widzę, że go już nie mam, ale trzeba pracować nad ujędrnieniem skóry...

A tak w ogóle to weszłam w jeansy sprzed ciąży, ale się nie dopięłam o.O

Pusurek, fajne fotki ;)

Pusurek, Bliska 77, Bursztyn, ania.g, polarmiś, Simba, inessa, samira, Sabina, Dorka1979, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania i Aga, to zuchy jestescie z tym piciem wody. Ja sie czasem normalnie zmuszam, wiem, ze trzeba to pije, faktycznie tyle ile trzeba, ale zebym to uwielbiala, to nie powiem.
    Za to soki kartonowe wszelakie przestaly mi smakowac, od kiedy rozcienczam je woda - sa za slodkie. A te polskie to juz w ogole koszmar, sam cukier.

Bliska 77, ania.g, iwcia77, samira, Sabina lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ja też miałam cellulit w ciąży, najwięcej na udach. Ale to właśnie jest od zatrzymywania wody w organizmie.
    Teraz widzę, że go już nie mam, ale trzeba pracować nad ujędrnieniem skóry...

A tak w ogóle to weszłam w jeansy sprzed ciąży, ale się nie dopięłam o.O

Pusurek, fajne fotki ;)
    Caffe, po raz kolejny jesteś moim światełkiem w tunelu :-)

caffe lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ania i Aga, to zuchy jestescie z tym piciem wody. Ja sie czasem normalnie zmuszam, wiem, ze trzeba to pije, faktycznie tyle ile trzeba, ale zebym to uwielbiala, to nie powiem.
    Za to soki kartonowe wszelakie przestaly mi smakowac, od kiedy rozcienczam je woda - sa za slodkie. A te polskie to juz w ogole koszmar, sam cukier.
    jeśli chodzi o soki i wszelkiego rodzaju napoje gazowane, to ja już parę ładnych lat temu po prostu odstawiłam i w ogóle nie czuję potrzeby nimi sie napajać, jedyny napój gazowany bez którego nie mogę życ to browar oczywiście, teraz przechodzę męki, bo ani smakowych ani bezalkoholowych po prostu nie uznaję, piwko to prawdziwe piwko :-)

Bursztyn, Simba lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Ale sama byłam przerażona, bo ja rozumiem, że z wiekiem nie jest się doskonałym, ale w tej ciąży to już była masakra :P Ale grunt, że zbliżam się ku normalności, przynajmniej tak sobie wmawiam ;) :P

Bliska 77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Aga, no co Ty! Rodzimy, a po 2 tygodniach chodzimy w ciuchach sprzed ciazy. Celulit znika po miesiacu razem ze obwisla skora brzucha. Widzisz inny scenariusz? Ja nie! :P :D

caffe, Bliska 77, Bursztyn, ania.g, Mega, sjoanka, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość

‹‹ 3729 3730 3731 3732 3733 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ