Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda jeszcze nie chcemy sie ruszac ale jesli juz to cos blizej Polski. Na razie w planach kupujemy dwa hektary ziemi uprawnej i chcemy dokupic wiecej. Na dojrzale lata moj maz postanowil zostac rolnikiem i przeniesc sie na wies. Na razie edukacja dziecka. W szkole polskiej poradzil sobie calkiem dobrze ale jeszcze rok dwa ńiech pochodzi co by polski znal. Poza tym mi jest dobrze w domu, kawki z sasiadkami, pielegnowanie pelargoni, hortensji - lubie choc kiepsko mi to wychodzi. Spotkania z przyjaciolmi, rodzice blisko, kasy starcza na spokojne zycie i normalnr godziny komunikacji na forum!

Panda, Bliska 77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Podejrzewam ze nie z duza czestotliwoscia, ale takie epizody mialy miejsce
    Nie odebrali jej dziecka po porodzie?

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boze niech mi ktos glowe utnie by sie tego bolu pozbyc. A moze jednak to ta na m?

Simba, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Boze niech mi ktos glowe utnie by sie tego bolu pozbyc. A moze jednak to ta na m?
    Menstruacja :-P

nick nieaktualny, Bursztyn lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Menstruacja :-P
    Jeszcze przyszla, nie wiesz jakie to szczescie:-) ale glowe dam dzisiaj obciac.

Simba lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Mozna tam zadzwonić i spytać: czy rodził u Was ostatnio jakiś ksiądz?
    Gorzej jak powiedza: Ksiadz to nie, ale 2 zakonnice... ;) :P

Simba, Mega, Bliska 77, ania.g, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Melancholia? Albo po prostu Migrena? ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Melancholia? Albo po prostu Migrena? ;)
    Kuzwa nie wiem bo ja z tych co bol glowy maja jedynie na kacu gigancie a nie pilam wczoraj. Az mi niedobrze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aktualizacja brzucha. Fotka z przymierzalni w sklepie zrobiona, jak widac, komorka. ;) Zwroccie uwage na zebra, jakas wychudzona jestem bez tych cukrow. :D

Simba, Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bliska 77, ania.g, caffe, iwcia77, nick nieaktualny, sjoanka, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrzucilam tez dziecie me z pepowina, ale nie wiem jak z tego zrobic miniaturke.

Simba, nick nieaktualny, Bliska 77, caffe lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur zdjęcia imponujące!

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie odebrali jej dziecka po porodzie?
    ale skad! dziecko zdrowe, zadowolone, laska uzupelniala niedobory mikroelementow i witamin w diecie :)

Simba lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Pusur zdjęcia imponujące!
    Ale ktore? Bardziej Ci leza zebra czy pepowina? ;) :P

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur, ale fota! Super! :)
    Duzy masz ten bebenek, a zebra rzeczywiscie widac, ale kontrast. No i jakas balada wyszlas, zupelnie jak ja (no, tylko ze ja bez brzucha ;) )
    Wygladasz jak anorektyczka z doprawionym fotoszopowo brzuchem :) czyli marzenie wszystkich pan :)

nick nieaktualny, Bliska 77, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ale ktore? Bardziej Ci leza zebra czy pepowina? ;) :P
    Nie moge sie zdecydować oba sa super :)

nick nieaktualny, Bliska 77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Aktualizacja brzucha. Fotka z przymierzalni w sklepie zrobiona, jak widac, komorka. ;) Zwroccie uwage na zebra, jakas wychudzona jestem bez tych cukrow. :D
    Ale fajny bunio i faktycznie żebra widać .

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogole to bralam dzis udzial w konkursie na montowanie fotelika dzieciecego na czas. Lotos robi u nas na dzielni jakas akcje o bezpieczenstwie. Nagroda - norweski fotelik samochodowy. :D No i kurka mialam 4 czas, 3 mialo moje dziecko, ktore okazalo sie najlepsze w naciaganiu pasow i stabilizacji fotelika. Wazny byl czas, stabilizacja, kat ustawienia i takie tam. Wygral jakis facet. Ale sedzia byl ewidentnie gejem, bo na bledy facetow przymykal oko i dawal im wiecej punktow, a mi odejmowal, chociaz widzial, ze sie miotam z tym brzuchem. Co za kraj, normalnie... ;)

Bursztyn, Bliska 77, nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ale skad! dziecko zdrowe, zadowolone, laska uzupelniala niedobory mikroelementow i witamin w diecie :)
    Jak potrzebowała papieru toaletowego to mogła równie dobrze jeść parówki ;)

Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur brzusio super :)
    A mlody tez sliczny

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz ochujeje jak mnie cycki swedza!!!

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 3727 3728 3729 3730 3731 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ