35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPanda jeszcze nie chcemy sie ruszac ale jesli juz to cos blizej Polski. Na razie w planach kupujemy dwa hektary ziemi uprawnej i chcemy dokupic wiecej. Na dojrzale lata moj maz postanowil zostac rolnikiem i przeniesc sie na wies. Na razie edukacja dziecka. W szkole polskiej poradzil sobie calkiem dobrze ale jeszcze rok dwa ńiech pochodzi co by polski znal. Poza tym mi jest dobrze w domu, kawki z sasiadkami, pielegnowanie pelargoni, hortensji - lubie choc kiepsko mi to wychodzi. Spotkania z przyjaciolmi, rodzice blisko, kasy starcza na spokojne zycie i normalnr godziny komunikacji na forum!
Panda, Bliska 77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAktualizacja brzucha. Fotka z przymierzalni w sklepie zrobiona, jak widac, komorka.
Zwroccie uwage na zebra, jakas wychudzona jestem bez tych cukrow.
Simba, Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bliska 77, ania.g, caffe, iwcia77, nick nieaktualny, sjoanka, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusur, ale fota! Super!

Duzy masz ten bebenek, a zebra rzeczywiscie widac, ale kontrast. No i jakas balada wyszlas, zupelnie jak ja (no, tylko ze ja bez brzucha
)
Wygladasz jak anorektyczka z doprawionym fotoszopowo brzuchem
czyli marzenie wszystkich pan
nick nieaktualny, Bliska 77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA w ogole to bralam dzis udzial w konkursie na montowanie fotelika dzieciecego na czas. Lotos robi u nas na dzielni jakas akcje o bezpieczenstwie. Nagroda - norweski fotelik samochodowy.
No i kurka mialam 4 czas, 3 mialo moje dziecko, ktore okazalo sie najlepsze w naciaganiu pasow i stabilizacji fotelika. Wazny byl czas, stabilizacja, kat ustawienia i takie tam. Wygral jakis facet. Ale sedzia byl ewidentnie gejem, bo na bledy facetow przymykal oko i dawal im wiecej punktow, a mi odejmowal, chociaz widzial, ze sie miotam z tym brzuchem. Co za kraj, normalnie...
Bursztyn, Bliska 77, nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny