35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPanda jeszcze nie chcemy sie ruszac ale jesli juz to cos blizej Polski. Na razie w planach kupujemy dwa hektary ziemi uprawnej i chcemy dokupic wiecej. Na dojrzale lata moj maz postanowil zostac rolnikiem i przeniesc sie na wies. Na razie edukacja dziecka. W szkole polskiej poradzil sobie calkiem dobrze ale jeszcze rok dwa ńiech pochodzi co by polski znal. Poza tym mi jest dobrze w domu, kawki z sasiadkami, pielegnowanie pelargoni, hortensji - lubie choc kiepsko mi to wychodzi. Spotkania z przyjaciolmi, rodzice blisko, kasy starcza na spokojne zycie i normalnr godziny komunikacji na forum!
Panda, Bliska 77, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAktualizacja brzucha. Fotka z przymierzalni w sklepie zrobiona, jak widac, komorka.
Zwroccie uwage na zebra, jakas wychudzona jestem bez tych cukrow.
Simba, Bursztyn, Dorka1979, polarmiś, Bliska 77, ania.g, caffe, iwcia77, samira, sjoanka, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusur, ale fota! Super!
Duzy masz ten bebenek, a zebra rzeczywiscie widac, ale kontrast. No i jakas balada wyszlas, zupelnie jak ja (no, tylko ze ja bez brzucha)
Wygladasz jak anorektyczka z doprawionym fotoszopowo brzuchemczyli marzenie wszystkich pan
Pusurek, Bliska 77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA w ogole to bralam dzis udzial w konkursie na montowanie fotelika dzieciecego na czas. Lotos robi u nas na dzielni jakas akcje o bezpieczenstwie. Nagroda - norweski fotelik samochodowy.
No i kurka mialam 4 czas, 3 mialo moje dziecko, ktore okazalo sie najlepsze w naciaganiu pasow i stabilizacji fotelika. Wazny byl czas, stabilizacja, kat ustawienia i takie tam. Wygral jakis facet. Ale sedzia byl ewidentnie gejem, bo na bledy facetow przymykal oko i dawal im wiecej punktow, a mi odejmowal, chociaz widzial, ze sie miotam z tym brzuchem. Co za kraj, normalnie...
Bursztyn, Bliska 77, Dorka1979, Reni, samira, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny