X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira zawsze tak mówi.. Co znaczy nie staramy się do końca roku? Separacja?Samira weź sie! Inessa też tak straszyła i dalej działa. Kochana działaj dalej bo czas leci ale odstaw termometry testy nie zaglądaj ludziom do wózka, bo to Cie nakręca.
    Ściskam <3

polarmiś, Mega, iwcia77, Sabina, Bursztyn, Bliska 77, samira, inessa, malgos741 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziendybry

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Babki,
    Samuela, daj spokój. Bujac to my a nie nas ;) i gdzie twój avatar?
    Kurczę, Ewka jest niepoważna. Juz mi sie jakies głupoty z nią związane śnią...Jak tak mozna robić? Jak?

Mega, Sabina, Bursztyn, Bliska 77, samira, Dorka1979, malgos741 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samuela nie chowaj się w swoje norze, bo to nic nie da. Popłacz, cyc do przodu i walcz. Jak @ przychodzi to zawsze boli, nie da da rady... Tulę mocno <3

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Czesc Babki,
    Samuela, daj spokój. Bujac to my a nie nas ;) i gdzie twój avatar?
    Kurczę, Ewka jest niepoważna. Juz mi sie jakies głupoty z nią związane śnią...Jak tak mozna robić? Jak?
    Ewka moze urodzila dziewczynke i jej teraz glupio? ;) Albo juz nie wiem co... Albo po cc tak sie dochodzi do siebie. Albo zwariowala w macierzynstwie. Wszystko jest mozliwe.

iwcia77, samira, Alis lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    U nas zimno i piździ, że hej.
    Wczorajsze spotkanie bardzo udane, wypiłam całe piwo, pogadaliśmy, dzieci się wybawiły :) Faaajnie było :) Szkoda tylko, że pogoda byle jaka i nie dało się posiedzieć na podwórzu, ale trudno ;)

Ja jutro idę na monitoring (znowu), czy jajko pękło. Niestety nie mam dobrych przeczuć w tym cyklu. W piątek zawaliliśmy. Sex była tak wymuszony, bo "trzeba", a żadnemu z nas się nie chciało, że masakra. Po tej akcji stwierdziliśmy, że robimy sobie wakacje. Jak się nie uda, do sierpnia odpoczywamy, bo dłużej tak nie damy rady. Skoro nawet mojemu mężowi już się nie chce, to musimy spauzować :)
    Może jesień będzie dla nas lepszym okresem?

Buziaki <3 Idę prasować zaległości :)

Mega, iwcia77, Bursztyn, Bliska 77, inessa, Mango, Muszelka75 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam złe przeczucia..ale nic nie mówię, żeby nie krakać. Poczekam az się odezwie. Może jest zmęczona

Mega, Bliska 77, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To rzeczywiście dziwne, że Ewa się do nas nie odzywa. Na serio się martwię, żeby tylko nic im nie było

samira, Alis lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero 5 dni minelo. Nie kraczemy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dopiero 5 dni minelo. Nie kraczemy.
    SW tym szpitalu, gdzie ja rodziłam, po cc wypisywali dopiero po 5 dobach. Może rzeczywiście dopiero wróciła do domu i się ogarnia z nowym życiem?

• mandragora Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    Ale mam dzisiaj lenia. Za oknem wieje i zimno wiec się z moim psem na kanapie przekładamy z boku na bok ;)
    Mój M. zrobił dzisiaj popisuwe taka ze huhu. Mam go dosyć. To tak a propos waszej wczorajszej rozmowy o młodszych facetach. Mój tez młodszy i mam wrażenie ze znów w Piotrusia Pana się zamienia...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 11:12

Sabina, Mega, Simba, Bliska 77, inessa, Pusurek, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez się martwię Ewą ale nie kraczemy bo to dopiero piąta doba. Nie będzie się forum zajmować jak dopiero co dziecko urodziła.

iwcia77, Bliska 77, samira, Pusurek lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    A ja mam złe przeczucia..ale nic nie mówię, żeby nie krakać. Poczekam az się odezwie. Może jest zmęczona
    No właśnie, długa ta cisza aż serce boli, człowiekowi głupie myśli do głowy przychodzą....

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoniaT wrote:
    Witajcie dziewczyny dawno się nie odzywałam do Was ale działo się od 24 marca leżałam w szpitalu gdzie 26 marca o 17:40 przyszła na świat moja kruszynka przez cc ważyła 3700 i 56 cm długa dostała 10 p jesteśmy już od 1,5 tyg w domku i nie mogę się od niej oderwać a młodsza córka tak jak my z mężem zgłupiała na jej punkcie cały czas ją głaszcze po główce i cały czas musi przy niej być choćby trzymać smoka żeby jej nie wyleciał. Dziewczyny wiek nie ma znaczenia czuję się przy małej jakbym miała 18 lat. No trochę jeszcze obolała 18 ale 18 odezwę się jeszcze do Was

Monia spóznione ale szere gratulacje!

Bliska 77, caffe lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak tak nie kraczemy! Wszystko jest ok, poprostu ma nas gdzieś, cała Ewka!

Simba, Bursztyn, Bliska 77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia widzę ze cały czas walczysz ;) ja tez powolutku podczytuję stare posty ;) dużo tego...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 11:23

iwcia77 lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam , u nas dzis procesja Bozego Ciala :) obudzila mnie z rana :) , dzis bedzie dzien latania i sprzatania chalupy , bo jutro o 12 mam biopsje kosmowki i potem musze lezec kilka dni i nie nadwyrezac miesni brzucha...troszke zaczynam sie bac , ale moje kolezanki mowily, ze to boli 10 sekund ...no zobaczymy...a potem oczekiwanie na wyniki 10/20 dni...oh

Simba, Bliska 77, Pusurek lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry

Dzis ciezki dzien, bede musiala zadzwonic do tesciowej i podziekowac jej za prezent ktory przyslala...nie wywine sie ;)
    Milczenie Ewki tez mnie niepokoi, zwazywszy na to ze obiecala dac znak z komorki meza. Ale nie chce myslec negatywnie...Pozostaje miec nadzieje ze jest zaabsorbowana Tomkiem. Oby tak bylo.

Samirka, przytulam <3 ale nie mow zde sie nie starasz do konca roku bo to grzech ;)
    Iwcia, trzymam mocno kciuki za badanie
    Sabina, moze rzeczywiscie odpoczynek od termometru wskazany

Bliska 77, iwcia77, samira, inessa, polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    a w ciąży można ten wynalazek pić ?
    Wiem, ze w ciazy mieta i szalwa jest kontrowersyjna

Dorka1979 lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i git majonez! ;)
    (odwiezcie mnie do szpitala psych.)
    :)

Bliska 77, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 3733 3734 3735 3736 3737 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ