35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Samira zawsze tak mówi.. Co znaczy nie staramy się do końca roku? Separacja?Samira weź sie! Inessa też tak straszyła i dalej działa. Kochana działaj dalej bo czas leci ale odstaw termometry testy nie zaglądaj ludziom do wózka, bo to Cie nakręca.
Ściskampolarmiś, Mega, iwcia77, Sabina, Bursztyn, Bliska 77, samira, inessa, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Czesc Babki,
Samuela, daj spokój. Bujac to my a nie nasi gdzie twój avatar?
Kurczę, Ewka jest niepoważna. Juz mi sie jakies głupoty z nią związane śnią...Jak tak mozna robić? Jak?Mega, Sabina, Bursztyn, Bliska 77, samira, Dorka1979, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Czesc Babki,
Samuela, daj spokój. Bujac to my a nie nasi gdzie twój avatar?
Kurczę, Ewka jest niepoważna. Juz mi sie jakies głupoty z nią związane śnią...Jak tak mozna robić? Jak?Albo juz nie wiem co... Albo po cc tak sie dochodzi do siebie. Albo zwariowala w macierzynstwie. Wszystko jest mozliwe.
iwcia77, samira, Alis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
U nas zimno i piździ, że hej.
Wczorajsze spotkanie bardzo udane, wypiłam całe piwo, pogadaliśmy, dzieci się wybawiłyFaaajnie było
Szkoda tylko, że pogoda byle jaka i nie dało się posiedzieć na podwórzu, ale trudno
Ja jutro idę na monitoring (znowu), czy jajko pękło. Niestety nie mam dobrych przeczuć w tym cyklu. W piątek zawaliliśmy. Sex była tak wymuszony, bo "trzeba", a żadnemu z nas się nie chciało, że masakra. Po tej akcji stwierdziliśmy, że robimy sobie wakacje. Jak się nie uda, do sierpnia odpoczywamy, bo dłużej tak nie damy rady. Skoro nawet mojemu mężowi już się nie chce, to musimy spauzować
Może jesień będzie dla nas lepszym okresem?
BuziakiIdę prasować zaległości
Mega, iwcia77, Bursztyn, Bliska 77, inessa, Mango, Muszelka75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny!
Ale mam dzisiaj lenia. Za oknem wieje i zimno wiec się z moim psem na kanapie przekładamy z boku na bok
Mój M. zrobił dzisiaj popisuwe taka ze huhu. Mam go dosyć. To tak a propos waszej wczorajszej rozmowy o młodszych facetach. Mój tez młodszy i mam wrażenie ze znów w Piotrusia Pana się zamienia...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 11:12
Sabina, Mega, Simba, Bliska 77, inessa, Pusurek, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:A ja mam złe przeczucia..ale nic nie mówię, żeby nie krakać. Poczekam az się odezwie. Może jest zmęczona
-
MoniaT wrote:Witajcie dziewczyny dawno się nie odzywałam do Was ale działo się od 24 marca leżałam w szpitalu gdzie 26 marca o 17:40 przyszła na świat moja kruszynka przez cc ważyła 3700 i 56 cm długa dostała 10 p jesteśmy już od 1,5 tyg w domku i nie mogę się od niej oderwać a młodsza córka tak jak my z mężem zgłupiała na jej punkcie cały czas ją głaszcze po główce i cały czas musi przy niej być choćby trzymać smoka żeby jej nie wyleciał. Dziewczyny wiek nie ma znaczenia czuję się przy małej jakbym miała 18 lat. No trochę jeszcze obolała 18 ale 18 odezwę się jeszcze do Was
Monia spóznione ale szere gratulacje!Bliska 77, caffe lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Andzia widzę ze cały czas walczysz
ja tez powolutku podczytuję stare posty
dużo tego...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 11:23
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
witam , u nas dzis procesja Bozego Ciala
obudzila mnie z rana
, dzis bedzie dzien latania i sprzatania chalupy , bo jutro o 12 mam biopsje kosmowki i potem musze lezec kilka dni i nie nadwyrezac miesni brzucha...troszke zaczynam sie bac , ale moje kolezanki mowily, ze to boli 10 sekund ...no zobaczymy...a potem oczekiwanie na wyniki 10/20 dni...oh
Simba, Bliska 77, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Dzis ciezki dzien, bede musiala zadzwonic do tesciowej i podziekowac jej za prezent ktory przyslala...nie wywine sie
Milczenie Ewki tez mnie niepokoi, zwazywszy na to ze obiecala dac znak z komorki meza. Ale nie chce myslec negatywnie...Pozostaje miec nadzieje ze jest zaabsorbowana Tomkiem. Oby tak bylo.
Samirka, przytulamale nie mow zde sie nie starasz do konca roku bo to grzech
Iwcia, trzymam mocno kciuki za badanie
Sabina, moze rzeczywiscie odpoczynek od termometru wskazanyBliska 77, iwcia77, samira, inessa, polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość