X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Dziewczyny wszystko tak tylko żeby jeszcze byl w pełni zaradny bez tych studiów to by było ok. A wszystko jest na mojej głowie.
    ale jesli nie jest zaradny, to przez skonczenie studiow nagle sie takim nie stanie

Simba, Bliska 77, iwcia77, Dorka1979, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Bo to jest troche takie obrazanie sie, ze ten drugi nie spelnil MOICH oczekiwan i nie wykonal MOJEGO pomyslu na JEGO zycie. Tez sie wkurzalam na mojego meza ze nie chce szkoly takiej i takiej dokonczyc, ale potem uswiadomilam sobie, ze nie mam prawa narzucac mu mojej wizji jego zycia. Nikt nie ma prawa. Poczulam sie w pewnym momemncie jak jego matka ktora zaganiala go do szkoly. A to ze mialam dyskomfort z powodu jeg brakow wyksztalceniu- to byl tylko MOJ problem, nie jego. Moj maz sie buntowal bo chcialam zeby spelnial moje ambicje. To cholernie egoistyczne. Wiec odpuscilam
    Amen

Bursztyn, Dorka1979 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ale jesli nie jest zaradny, to przez skonczenie studiow nagle sie takim nie stanie
    Otoz to, papierek niczego nie zmieni i nie zagwarantuje

Simba, Dorka1979 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn, ale avatar. Ze skrajności w skrajnośc. Musisz teraz te kwiaty na pety i butelki zmienić ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 12:46

Bursztyn, Bliska 77, iwcia77, Dorka1979, polarmiś, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Otoz to, papierek niczego nie zmieni i nie zagwarantuje
    Z drugiej strony takie gadanie Mandragory, to tez nie jest powód do wyprowadzki. Szczególnie ze jej teraz hormony buzuja.

Bliska 77, iwcia77, Mega, samira, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Bursztyn, ale avatar. Ze skrajności w skrajności. Musisz teraz te kwiaty na pety i butelki zmienić ;)
    Dziekuje :) kazda kobieta ma w sobie demona seksu, niewinnosc i pania Basie ;)
    wiec kwatiaty pozostana aby przypominac o zlozonej naturze kobiety ;)

P.S. ale Baska czadowa, nie? :)

Simba, Bliska 77, iwcia77, polarmiś, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Bursztyn, ale avatar. Ze skrajności w skrajnośc. Musisz teraz te kwiaty na pety i butelki zmienić ;)
    Co prawda to prawda, Bursztyn jest bardzo zagatkowa a przy tym przewrotna, kobieta w 300000%

Simba, Bursztyn, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dziekuje :) kazda kobieta ma w sobie demona seksu, niewinnosc i pania Basie ;)
    wiec kwatiaty pozostana aby przypominac o zlozonej naturze kobiety ;)

P.S. ale Baska czadowa, nie? :)
    Git majonez ;)

Bursztyn, Bliska 77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Z drugiej strony takie gadanie Mandragory, to tez nie jest powód do wyprowadzki. Szczególnie ze jej teraz hormony buzuja.
    ale to chyba nie byla gadka-jednorazowka ;) z tego co pisze mandragora wywnioskowalam ze byla to raczej presja- constans

Bliska 77, Reni lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Git majonez ;)
    Ty zawsze potrafisz zauwazyc i docenic, siostro :)

Simba lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Co prawda to prawda, Bursztyn jest bardzo zagatkowa a przy tym przewrotna, kobieta w 300000%
    dziekuje :)
    dodam ze wizualnie chyba zblizam sie do Baski... ;)

Bliska 77, iwcia77, Reni lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    dziekuje :)
    dodam ze wizualnie chyba zblizam sie do Baski... ;)
    Nie no, teraz to pojechalas po calosci a swoja droga Baska calkiem pasuje do tych cudnych romantycznch kwiatow, juz wyobrazilam sobie hasajaca Baske w ogrdzie pelnym kwitnacych drzew :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 12:56

inessa, Bursztyn, Simba, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane dobrej niedzieli :) pamietam o Was <3
    Samirko przytulam <3
    Mandragora oj ciezka sytuacja i może tak na spokojnie jeszcze porozmawiajcie teraz nerwy i Twoje hormony buzują ale wiem facet też powinien byc odpowiedzialny czy ma studia czy nie ( mój powiedział,ze nie zrobi studiów bo nie i koniec a ma taką wiedze,ze szok ja mu zazdroszcze czesto nie mówiac o pracy)

Cudny sen wczoraj miałam: śniła mi sie moja ukochana babcia nie zyjaca już kilka lat. Miała ona gospodarstwo,które przejął jej syn a teraz ma on tam rózne zwierzeta lesne i babcia mnie po tym gospodarstwie oprowadzała była szczesliwa. Na koncu zaprowadziła mnie w miejsce do ktróego zawsze chodziłyśmy czyli przy lesie była aleja czeresniowa i tam miały poukrywane dobrze gniazda żurawie ( babcia mieszkała w parku wielkopolskim) i babcia mi je pokazywała były tam już młode żurawie ale i jajka jeszcze po czym babcia patrzy na mnie i sie usmiecha i mówi: Dziecko moje Ty też niedługo bedziesz miec takie Malenkie dziecko az sie poplakałm jak sie obudziłam.

Bliska 77, Bursztyn, iwcia77, samira, Mango, Simba, malgos741, Reni, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ale to chyba nie byla gadka-jednorazowka ;) z tego co pisze mandragora wywnioskowalam ze byla to raczej presja- constans
    Tak to jest constans bo jak braliśmy ślub to to były jego plany, a ja się teraz czuję zrobiona w jajo bo się ze wszystkiego wycofał. A nie zamierzam na niego zapieprz do końca życia. Ze studiów zrezygnował to i firmę po roku rzuci w pindu! O to mi chodzi. Przestałam mu wierzyć. A jeszcze mnie w kredyty wchrzanil

Viv78, Mega, Pusurek, Simba, Alis, mysza1975 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Tak to jest constans bo jak braliśmy ślub to to były jego plany, a ja się teraz czuję zrobiona w jajo bo się ze wszystkiego wycofał.
    podejrzewam ze slub z nim wzielas nie dlatego ze mial zamiar studia skonczyc?tego akurat przed oltarzem nie przysiegal
    zmienil zdanie co do studiow- ma prawo wkoncu
    mandragora wrote:
    A nie zamierzam na niego zapieprz do końca życia. Ze studiów zrezygnował to i firmę po roku rzuci w pindu! O to mi chodzi. Przestałam mu wierzyć. A jeszcze mnie w kredyty wchrzanil
    to ze rzucil studia- nie oznacza automatycznie ze rzuci firme, chociaz to zalezy czy to byla jego inicjatywa, czy nie jego- a on wykonuje czyjs pomysl na zycie.

Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, oby Twoj sen sie spelnil, wierze w to i ze Ty sie doczekasz upragnionego malenstwa

inessa, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Nie no, teraz to pojechalas po calosci a swoja droga Baska calkiem pasuje do tych cudnych romantycznch kwiatow, juz wyobrazilam sobie hasajaca Baske w ogrdzie pelnym kwitnacych drzew :-)
    ooo! piekny obrazek :) zgadzam sie z Toba w 100% :)

Bliska 77, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Cudny sen wczoraj miałam: śniła mi sie moja ukochana babcia nie zyjaca już kilka lat. Miała ona gospodarstwo,które przejął jej syn a teraz ma on tam rózne zwierzeta lesne i babcia mnie po tym gospodarstwie oprowadzała była szczesliwa. Na koncu zaprowadziła mnie w miejsce do ktróego zawsze chodziłyśmy czyli przy lesie była aleja czeresniowa i tam miały poukrywane dobrze gniazda żurawie ( babcia mieszkała w parku wielkopolskim) i babcia mi je pokazywała były tam już młode żurawie ale i jajka jeszcze po czym babcia patrzy na mnie i sie usmiecha i mówi: Dziecko moje Ty też niedługo bedziesz miec takie Malenkie dziecko az sie poplakałm jak sie obudziłam.
    Piekny sen :) i wierze w to ze proproczy :) Babcie wiedza co mowia :)

inessa, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn no nie przysięgal tego przed ołtarzem, ale chciał. ;) Co do firmy to pomysł niby jego ale po tym jak mu przetłumaczył ze lepiej kasę zainwestować we własną firmę niż np w dom i siedzieć bez pracy. Wiec boje się ze zaraz znowu mu się coś odwidzi. Albo to ja nie potrafię żyć w związku i za dużo od ludzi wymagam albo on ma dziwne priorytety. On tylko narzeka i ciągle słyszę od niego ze to ktoś jest winny a nigdy on.

Alis lubi tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra już nie będę wam biadolic. Idę powyje lepiej w poduszkę. :(

iwcia77 lubi tę wiadomość

‹‹ 3735 3736 3737 3738 3739 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ