X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Wiem tylko mój mąż niestety tylko tak zwykł rozwiązywać problemy. Liczę mocno na psychologa, bo miałam wrażenie ze po pierwszej wizycie coś u niego zaskoczyło. :)
    musiałam się wygadać komuś. Dziękuję ;)
    wyslalas tylko jego? czy razem chodzicie?

Bliska 77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    wyslalas tylko jego? czy razem chodzicie?
    glupie pytanie :)
    sam chodzi :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • mandragora Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No coś ty razem :) najpierw się opierał ale w końcu sam zauważył ze potrzebujemy ;)

Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    No coś ty razem :) najpierw się opierał ale w końcu sam zauważył ze potrzebujemy ;)
    eee, to bedzie dobrze :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli macie terapie malzenska :)

mandragora, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Wiem tylko mój mąż niestety tylko tak zwykł rozwiązywać problemy. Liczę mocno na psychologa, bo miałam wrażenie ze po pierwszej wizycie coś u niego zaskoczyło. :)
    musiałam się wygadać komuś. Dziękuję ;)
    Wiem, ze to wkurzajace, ze kazda z nas jest "taka madra", chcemy pomoc, niestety wielu faceto po porostu ucieka, sprobujcie nad tym popracowac, dla Waszego dobra musicie chociaz sprobowac sie porozumiec i okreslic WSPOLNE cele w zyciu :-)

mysza1975 lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• mandragora Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    czyli macie terapie malzenska :)
    Najpierw chodziłam sama bo myślałam że to we mnie tylko jest problem bo nie radziłam sobie zupełnie po śmierci córki. Ale po rozmowach z psychologiem stwierdziłam ze to MY go mamy i go przekonałam.

Bliska 77, Mega, Sabina, iwcia77, Alis, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Najpierw chodziłam sama bo myślałam że to we mnie tylko jest problem bo nie radziłam sobie zupełnie po śmierci córki. Ale po rozmowach z psychologiem stwierdziłam ze to MY go mamy i go przekonałam.
    To dobrze rokuje, odrobina dobrej woli i bedzie dobrze

Sabina lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Cie Mandragora rozumiem. Jest typ faceta ktory nie znosi kiedy robi mu sie presję, a z drugiej strony, nie podejmuje żadnej inicjatywy. Cieżko cos na to zaradzić.

Sabina, Mega, mandragora, Bliska 77, polarmiś, caffe lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    to dobrze, najwazniejsze jest obopolne zaangazowanie

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    dobrze że dał się przekonać
    Mój maz nie ma szczęścia do pracy i do kasy za to organizacyjnie i psychicznie jest mocny, potrafi mnie wyciągnąć z każdego dołka dlatego na pewne rzeczy pprzymykam oczy ;) poza tym nigdy sie jakos mocno nie kłócimy i nie uciekamy od rozmowy, jak emocje opadaja to potrafimy na spokojnie rozważać wszystkie argumenty

Bursztyn, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessko piękny sen ,życzę spełnienia tego co babcia ci mówiła <3

inessa, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Bursztyn ja właśnie mam wrażenie ze wszystko się po ślubie zmieniło.
    I dlatego ja ze swoim M mimo że już trzecie dziecko w drodze i jesteśmy ze sobą 14lat to nie mamy zamiaru brać ślubu ,żeby nie spieszyć związku. Mamy takiego lęka że papierek dużo zmienia na gorsze. A poza tym mamy takich przykładów dosyć dużo w rodzinie

Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    I dlatego ja ze swoim M mimo że już trzecie dziecko w drodze i jesteśmy ze sobą 14lat to nie mamy zamiaru brać ślubu ,żeby nie spieszyć związku. Mamy takiego lęka że papierek dużo zmienia na gorsze. A poza tym mamy takich przykładów dosyć dużo w rodzinie
    nie przypisujmy papierowi magicznych wlasciwosci, papier niczego nie zmienia, tylko ludzie

Mega, mandragora, inessa, Bliska 77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka u nas ze ślubem zmieniło się wiele rzeczy i myślę że to nie kwestia papierka a tego co się wydarzyło obok. Mąż pracował wcześniej za granicą. Po ślubie dopiero wrócił do Polski i przestalismy być związkiem weekendowym. Cztery miesiące po ślubie zmarła Hania. Myśmy strasznie po doopie dostali . ja mam wrażenie staram się podnieść a mój maz- przywalilo go to wszystko.

Mega, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Dorka u nas ze ślubem zmieniło się wiele rzeczy i myślę że to nie kwestia papierka a tego co się wydarzyło obok. Mąż pracował wcześniej za granicą. Po ślubie dopiero wrócił do Polski i przestalismy być związkiem weekendowym. Cztery miesiące po ślubie zmarła Hania. Myśmy strasznie po doopie dostali . ja mam wrażenie staram się podnieść a mój maz- przywalilo go to wszystko.
    wiele przeszliscie, i wiele pracy Was jeszcze czeka, ale jesli oboje bedzecie chcieli- dacie rade. Tego Wam z calego serca zycze.

Bliska 77, samira, Muszelka75, peppapig lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczynki u was to jak na jakiejś terapii grupowej ;)

inessa, Bliska 77, Simba, Mega, Sabina, iwcia77, Reni, peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    dobrze że dał się przekonać
    Mój maz nie ma szczęścia do pracy i do kasy za to organizacyjnie i psychicznie jest mocny, potrafi mnie wyciągnąć z każdego dołka dlatego na pewne rzeczy pprzymykam oczy ;) poza tym nigdy sie jakos mocno nie kłócimy i nie uciekamy od rozmowy, jak emocje opadaja to potrafimy na spokojnie rozważać wszystkie argumenty
    Nie ma ludzi idealnych i tak naprawde nie ma takiej mozliwosci zeby caly czas bylo rozowo, zycie jest zycie i najwazniejsze zeby nad soba pracowac i wykazywac sie dobra wola wobec innych

Simba, Bursztyn, inessa, Mega, Sabina, iwcia77, samira, peppapig, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Nie ma ludzi idealnych i tak naprawde nie ma takiej mozliwosci zeby caly czas bylo rozowo, zycie jest zycie i najwazniejsze zeby nad soba pracowac i wykazywac sie dobra wola wobec innych
    Zapomniałam ci napisać, ze ostatnio cały czas podpisuje sie pod tym co piszesz :) Bije od Ciebie mądrość życiowa.

To samo sobie ostatnio myślałam.
    Nade mna chyba wisi jakies fatum. Moi faceci zawsze mieli prace PRZED i PO związku ze mna. Jak ze mna byli, to zawsze cos sie psuło i urywalo w ich życiu zawodowym. Jednym słowem - nastawala chujnia finansowa.
    Mój M, odkąd pamietam był pracoholikiem, pracował po 18 godzin dziennie, wykładał na 5 uczelniach w rożnych zakątkach Polski, dlatego jak sie pobieraliśmy to byłam szczęśliwa, ze wreszcie będę mogła odetchnąć, ze wreszcie nie będę pracować jako jedyna w związku. I dupa. Okoliczności zmusiły nas do wyjazdu i ja byłam przekonana, ze on pierwszy znajdzie prace, a stało sie kompletnie odwrotnie. I czasem jest mi z tym cholernie cieżko. Bo z jednej strony widzę, jak bardzo on sie stara, a z drugiej mam czasem dosyć bycia właśnie tym koniem pociągowym. W dodatku tutaj naprawdę niezle żyje sie nam nawet z tej jednej pensji i czasem myśle, ze moze właśnie ten brak ciśnienia, presji go trochę rozleniwia. Choć tak jak mowię - każda wolna chwile poświęca na szukanie pracy. Ale naprawdę brak mi pomysłu co oprócz czekania na lepsza passe mogłabym zmienić. I czasem kiedy naprawdę mnie taki stan rzeczy wkurwia, uspokajam sie myślą, ze przecież to jest tylko jedna plama na naszym małżeństwie. We wszystkim innym jest idealnie. Wiec moze trzeba to po prostu zaakceptować i wspierać go zeby mu sie udało. Bo tak jak piszesz - nigdy nie jest idealnie. Ta plama mogłaby przecież byc dużo większa, poważniejsza i przykra.

samira, Bursztyn, mandragora, inessa, Sabina, Bliska 77, Mega, iwcia77, Pusurek, caffe, peppapig, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 3737 3738 3739 3740 3741 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ