35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
bravissima !
jestes wice kronikarzem forum
Sabina wrote:Z innych wieści -
Dorka ma 2 krechy,
Simba twierdzi, że zaczyna tyć i powiedziała w pracy, że jest w ciąży.
Samuela ma doła i odkłada starania do grudnia.
Bursztyn zmieniła avatar. Zadzwoniła, żeby umówić się na hsg, ale na razie brak terminu
Bliska odmawia porodu w tym tygodniu
Pusur jest w Gdańsku czy Gdyni i miała usg. Okazało się, że Adam to wielki chłop i w dodatku owinięty pępowiną
Reni miała paskudną pogodę na wypadzie na Mazury
Pepa spotkała się z koleżankami z Lo i poszalały do 3 rano
eeeee
więcej chyba nie spamiętałam
Mam nadzieję, że dobrze naśladowałam RenisławęSabina, Bliska 77, Dorka1979, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:Mogę przejść na zasłużony odpoczynek ..mam godnego następcę..
A propos - czy uważasz, że Twój wykres chce się zazielenić czy to jakaś anomalia? Będziesz testować jak jutro nie bedzie czerwonej powodzi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 21:20
moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:no rewelka Sabina!
tak zle ze mna nie bylo i czesc wiesci podczas pobytu w Estonii zalapalam..
Gratuluje kolejnych sukcesów w usypianiu dzieci. Brawo, jesteś wielkaiwcia77, Mega, paszczakin, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:A ja tak się chciałam pochwalić, że czytam ze zrozumieniem... co zrobić, przedobrzyłam.
Gratuluje kolejnych sukcesów w usypianiu dzieci. Brawo, jesteś wielka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Z innych wieści -
Dorka ma 2 krechy,
Simba twierdzi, że zaczyna tyć i powiedziała w pracy, że jest w ciąży.
Samuela ma doła i odkłada starania do grudnia.
Bursztyn zmieniła avatar. Zadzwoniła, żeby umówić się na hsg, ale na razie brak terminu
Bliska odmawia porodu w tym tygodniu
Pusur jest w Gdańsku czy Gdyni i miała usg. Okazało się, że Adam to wielki chłop i w dodatku owinięty pępowiną
Reni miała paskudną pogodę na wypadzie na Mazury
Pepa spotkała się z koleżankami z Lo i poszalały do 3 rano
eeeee
więcej chyba nie spamiętałam
Mam nadzieję, że dobrze naśladowałam Renisławę
eee nieprawda ja wcale nie jestem załamana i nie mam doła nie nie nie ja
mam wyjebane i wylane itp.....napisałam z resztą w dwóch postach dlaczego
peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:
I tez nie widze sensu w naciskaniu o studia, kazdy powinien sie odnalezc sam tam, gdzie mu dobrze.. Natomiast nie znioslabym "piotrusiopana", albo braku szacunku..
Miło Cię widzieć paszcza
I życzę wszystkim dobrej nocywkurzona, naszprycowana nospa, podążam w stronę sypialni
inessa, iwcia77, Mega, Dorka1979, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ano jutro o 12 trzymajcie kciuki aby wszystko poszlo dobrze i nie bylo bardzo bolesne...paszczakin wrote:iwcia, bedziemy trzymac za Ciebie.. nie wiedzialam, ze to juz jutro!
samira, Mega, Bliska 77, Dorka1979, Simba, moremi, Pusurek, Viv78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
Chciałabym dołączyć do Waszego grona. Mam 39 lat, trójkę dzieci, w maju straciłam 4 ciążę, w 8 tyg mój Mały Aniołek poleciał do Nieba.
To mój pierwszy cykl starań po zabiegu.
iwcia77, samira, Mega, ania.g, Bliska 77, peppapig, inessa, mandragora, Dorka1979, moremi, malgos741, gosia7122 lubią tę wiadomość
Mój Wielki Cud!!!
Oliś, 06/2016 - 3710g, 56 cm - CC 38+4 tc