X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj Dorisss, przykro mi bardzo...

• Dorisss Przyjaciółka

Wysłany: 22 czerwca 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam wielką nadzieję, że tym razem się uda i wszystko będzie dobrze. Ta strata to był taki niewyobrażalny szok dla mnie, bardzo ciężko było mi się pozbierać. Właściwie tylko myśl o kolejnych starankach mnie trzymała. Pierwsze trzy ciąże prawie bezproblemowe a tu nagle w czwartej ciąży, brak akcji serduszka (kilka dni wcześniej biło)

iwcia77, Bliska 77, mandragora, Sabina lubią tę wiadomość

Mój Wielki Cud!!!
    Oliś, 06/2016 - 3710g, 56 cm - CC 38+4 tc
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia będę mocno trzymać kciuki jutro <3
    Witaj Dorisss :D

iwcia77, Dorisss lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no cóż nie ma chętnych za mnie na jutro, w takim razie idę wymoczyc moje 4 literki potem zalicze meza albo on mnie i spać ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 22:11

samira, iwcia77, Sabina, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia, trzymam mocno <3
    Doris, witaj w naszym gronie :)

Dorisss, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    no cóż nie ma chętnych za mnie na jutro, w takim razie idę wymoczyc moje 4 literki potem zalicze meza albo on mnie i spać ;)
    Jak to nie ma? Trzymam i czekam na wieści <3

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doris witaj w naszym Wesoły Miasteczku vel ZOO :D

tak, tak tu czasami wesoło u nas :P

Dorisss, ania.g, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Dorisss Przyjaciółka

Wysłany: 22 czerwca 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cieszę się, że nie jestem sama, że są tutaj przyszłe Mamy w mniej więcej moim wieku :-)

samira, Mega, iwcia77, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość

Mój Wielki Cud!!!
    Oliś, 06/2016 - 3710g, 56 cm - CC 38+4 tc
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś

Iwcia, oczywiście, że trzymamy :-)
    Doris,
    witaj wśród nas, z nami nie będziesz się nudzić, powodzenia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 22:41

samira, Dorisss, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andżej gdzie jesteśśśśśśś ?? bez jaj

iwcia77, paszczakin, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadłam zerknąć co u Was a tu tyle do zczytania :-D
    U mnie @ na całego, cały dzień z moim chłopem spędziłam w łóżku,na gadaniu jak było pięknie na naszym weselu( 15 lat temu) jaką byłam cudną laseczką, obgadalismy wszystkie dla nas ważne wydarzenia...uwielbiam takie dni...kiedy möja druga połowa po 20 latach,patrzy mi w oczy ze łzami, przytula i nie chce puścić,heh...mam naładowane baterie na następny tydzień
    Teraz lecę czytać, <3

iwcia77, Mango, paszczakin, megan8, samira, ania.g, Dorka1979, Simba, moremi, Pusurek, Mega, Sabina, Viv78, Bliska 77, polarmiś, malgos741, gosia7122, mysza1975 lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczaku kochany ale raczej z tego lezingu na kanapie domu nie utrzymujesz? Jeśli zaś tak, to powiedz na Boga kto ci za to płaci? ! Przekażę mężowi i będzie problem z bani ;)
    No i jeszcze spać nie mogę :(

iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2014, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Jak to nie ma? Trzymam i czekam na wieści <3
    albo relacje ;)

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Andzia, co u Ciebie? Lucky też gdzieś przepadła :(

Witajcie kobietki!

U mnie nic ciekawego praca -dom;
    ciągle Was gonię,jestem już w kwietniu,ale w sobote jedziemy na wakacje i znów bez neta.
    Więc pewnie zostanę z tyłu ,ale mam nadzieję ,że jeszcze tu będzie ktoś znajomy,bo taki wysyp ciąż ,że niedługo wszystkie znikniecie.
    Ja jeszcze się nie staram ,może teraz po wakacjach.
    Dookoła też wszystkie koleżanki w ciązy ,więc bardzo kusi,ale .....

Pozdrawiam!

Mega, malgos741, samira, Reni, caffe, Simba, peppapig, Bursztyn, inessa, Dorka1979, iwcia77, megan8, mysza1975 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DAGI wrote:
    Dawno mnie nie było, ale tylko dlatego,że wyprowadziłam sie z domu.
    Zle sie działo od grudnia, ale jakoś wierzyłam,że wyjdziemy na prostą...niestety. Miesiac mieszkam tymczasowo w bolku u mamy , bo zostawiłam puste mieszkanie do konca lipca. M został w 200 m a ja z dziećmi w 34. Jest coraz gorzej, nie wiem, czy nie skonczy się rozwodem...wiec nie chciałam tutaj pisać, skoro nie staram się o dziecko.
    Zycie samo zdecydowało za mnie....

Ale trzymam za wszystkie mamy kciuki.
    ah- dalej ćwiczę, jeśli ktos pamieta,że ćwiczyłam z Chodakowską. Po 2,5 miesiacach mam - 17 cm, waga ok -2 kg, ale widać duuuużą różnicę.

Dagi trzymaj się ,mam nadzieje ,że wszystko dobrze sie ułożyło.Czasami ciężkożyćrazem ,ale osobno jeszcze gorzej.Rób co Ci serce dyktuje.Pozdrawiam i odezwij się .To że się nie starasz nie znaczy ,że masz już nie pisać ,ja też mam przerwę ,ale zamęczam dziewczyny moimi cytowaniami przeszłości ,bo uparłam się ,że przeczytam wszystkoi je dogonie .A mój m też nie jest aniołem .

samira, Reni, peppapig, inessa, iwcia77, megan8, mysza1975 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Mega Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w poniedziałek, ja juz w pracy, będę was podglądać z partyzanta dzisiaj ;) miłego, słonecznego dnia wszystkim :D

Sabina, Bliska 77, mandragora, inessa lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no ale piszesz, ze on zaczyna jakiegos biznesa, no to moze to pojdzie? nie to, ze ja Cie probuje przekonac do odpuszczenia z ambicjami, ale moze to nie ten czas? na sile nie da sie, wiekszosc zmuszonych ludzi nawet jak pojdzie, to odpusci..
    Ale tu ruch od samego rana;)
    Witam wszystkie ranne i nie ranne ptaszyny ;)
    Paszcza ja broń zawiesiłam. Niech robi co chce, ale obawiam się ze z biznesem będzie to samo. Nie pójdzie mu to będzie szukał innej piaskownicy skoro tak łatwo rezygnuje. Ja juz mu nie wierzę i tyle. Cóż najwyżej zostane z kredytem na 300 tys, ale z pięknym kawałkiem ziemi na wsi ;) trzeba znaleźć jakieś plusy ;) przez najbliższe 7 miesięcy się nie wtracam- dziecko najważniejsze ;) a później się zobaczy.

Mega, polarmiś, Bliska 77, malgos741, Reni, Pusurek, Sabina, inessa, Dorka1979, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Ale tu ruch od samego rana;)
    Witam wszystkie ranne i nie ranne ptaszyny ;)
    Paszcza ja broń zawiesiłam. Niech robi co chce, ale obawiam się ze z biznesem będzie to samo. Nie pójdzie mu to będzie szukał innej piaskownicy skoro tak łatwo rezygnuje. Ja juz mu nie wierzę i tyle. Cóż najwyżej zostane z kredytem na 300 tys, ale z pięknym kawałkiem ziemi na wsi ;) trzeba znaleźć jakieś plusy ;) przez najbliższe 7 miesięcy się nie wtracam- dziecko najważniejsze ;) a później się zobaczy.
    trzymam kciuki kochana

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,
    Ja dzis do mojej gon na 10.15 ale siedze juz teraz i kwitne pod jej gabinetem, to na drugim koncu lodzi i balam se troszke sama samochdem jechac, bo brzuch mi szaleje strasznie, z corka jezdzilam sama praktycznie do konca teraz od jakiegos tygodnia odwoze corke tylko do przedszkola, bo to blisko. Dzis maz mnie przywiozl i pojechal do pracy, po wizycie po mnie przyjedzie. Wzielam ksiazke, biore sie za czytanie, co jakis czas bede zagladac
    Ewka odezwij sie cholera, chociaz jedno slowo

Simba, malgos741, samira, Sabina, ania.g, Bursztyn, peppapig, inessa, Dorka1979, gosia7122, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• mandragora Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To trzymamy kciuki za wizytę ;) Bliska mam sentyment do Łodzi. 5 lat tam spędziłam. W zasadzie to dopiero niedawno przeprowadziłem się do Białegostoku ;) ale na imprezy dalej śmiga do Łodzi do znajomych ;)

Sabina, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 3740 3741 3742 3743 3744 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ