35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo dziś to jestem w szoku zwykle jak o tej godzinie tu wchodze to jest mnóstwo napisane a tu dziś pustki !!!
Hej w nowym dniu
u nas ciepło ale pochmurno coprawda słońce próbuje sie przebić ale jakoś słabo mu to wychodzi.
Aga mam nadzieje,ze jest z Malutką wszystko dobrze no i z Tobą również
Mandragora wspieram
Iwcia pamietam
Simba kiedy masz podgladanie nastepne - przepraszam ale nie pamietam?!
Ewka strasznie sie już teraz denerwujemy co u Was!!! daj prosze znać.
Buziaki dla każdejBursztyn, Sabina, Mega, Bliska 77, peppapig, iwcia77, samira, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRowniez pozdrawia i trzymam kciuki za wszystkie kolezanki i te co usg i te co mezami maja problemy, i te z energia i te bez.
Ja bez energii ale zmusilam sie do pomalowania balustrad na drugim balkonie - ot takie kobiece zajecie:-)
Pusur tez mam takie kolatanie serca wraz z migrena ( tak to nazwalam bo nigdy nie miewalam). Moze cholera to pogoda tak dziala?
Mialam ambicje pojsc na basen ale to az 500 metrow i tak mi sie nie chce, wkoncu sie narobilam ....Bursztyn, inessa, Sabina, Mega, peppapig, Dorka1979, iwcia77, mysza1975, malgos741, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny za kciuki, sprawy troszke sie skomplikowaly, lekarka dopatrzyla sie ze z pepowina znow moze byc cos nie tak no i cos ze spojeniem lonowym ale dokladnie nie wiem co, we wtorek 1go ide na konsultacje do ordynatora porodowki i jesli potwierdzi obawy mojej gin to niestety bedzie cc, poza tym corcia wazy juz 2910 a 36cm (od glowki do posladkow) to tyle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 11:59
polarmiś, ania.g, Bursztyn, caffe, mandragora, Simba, Sabina, peppapig, inessa, paszczakin, samira, gosia7122, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/30d3a45ef027.jpg
Z obrazkiem sie powtorzę ale to dzisiaj cala ja. Nie pojde na basen bo jeszcze cos tam z okresu zostalo a tamponow nie uzywam - widzisz jak sobie pieknie wytlumaczylam.Bliska 77, Mega, Sabina, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:A może mały Ewy ma żółtaczkę, wtedy zatrzymują dłużej w szpitalu. Nic mi innego do głowy nie przychodzi.
ania.g, Bursztyn, Mega, Dorka1979, Mango, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Nie odezwali sie nadal ze szpitala w sprawie hsg, wiec bede musiala jutro zadzwonic, poniewaz pani w zeszlym tyg. powiedziala mi zeby sie nie bzykac i ze zadzwonia. Wiec bede musiala wykonac telefon zeby dostac pozwolenie na uprawianie seksu...nie to zebym miala z kim, bo meza jak nie bylo tak nie ma (chcoaiz teoretycznie rozwazajac - wcale nie musi to byc maz
tylko ze grzech...
) wiec teoretycznie na jedno wychodzi....
Bliska 77, polarmiś, Sabina, Mega, peppapig, Dorka1979, inessa, iwcia77, samira, megan8, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Dzieki dziewczyny za kciuki, sprawy troszke sie skomplikowaly, lekarka dopatrzyla sie ze z pepowina znow moze byc cos nie tak no i cos ze spojeniem lonowym ale dokladnie nie wiem co, we wtorek 1go ide na konsultacje do ordynatora porodowki i jesli potwierdzi obawy mojej gin to niestety bedzie cc, poza tym corcia wazy juz 2910 a 36cm (od glowki do posladkow) to tyle
mysza1975 lubi tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Dzieki dziewczyny za kciuki, sprawy troszke sie skomplikowaly, lekarka dopatrzyla sie ze z pepowina znow moze byc cos nie tak no i cos ze spojeniem lonowym ale dokladnie nie wiem co, we wtorek 1go ide na konsultacje do ordynatora porodowki i jesli potwierdzi obawy mojej gin to niestety bedzie cc, poza tym corcia wazy juz 2910 a 36cm (od glowki do posladkow) to tyle
Teraz siedź grzecznie na tyłeczku i będzie dobrze
iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Dzieki dziewczyny za kciuki, sprawy troszke sie skomplikowaly, lekarka dopatrzyla sie ze z pepowina znow moze byc cos nie tak no i cos ze spojeniem lonowym ale dokladnie nie wiem co, we wtorek 1go ide na konsultacje do ordynatora porodowki i jesli potwierdzi obawy mojej gin to niestety bedzie cc, poza tym corcia wazy juz 2910 a 36cm (od glowki do posladkow) to tyleMatka fantastycznej 4
-
Bliska 77 wrote:A i zapomnialam, rozwarcie na prawie 2 cm
U mnie nie było rozwarcia i pewnie jeszcze bym w tej ciąży pochodziła trochę, natomiast życie zdecydowało inaczej.
Teraz Aga zero wysiłku żeby nie wywołac sobie naturalnego porodu, skoro sytuacja jest niejasna. Nie ma żartów.Bliska 77, Bursztyn, peppapig, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny