WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dziś to jestem w szoku zwykle jak o tej godzinie tu wchodze to jest mnóstwo napisane a tu dziś pustki !!! :D
    Hej w nowym dniu :)
    u nas ciepło ale pochmurno coprawda słońce próbuje sie przebić ale jakoś słabo mu to wychodzi.
    Aga mam nadzieje,ze jest z Malutką wszystko dobrze no i z Tobą również :)
    Mandragora wspieram <3
    Iwcia pamietam <3
    Simba kiedy masz podgladanie nastepne - przepraszam ale nie pamietam?!
    Ewka strasznie sie już teraz denerwujemy co u Was!!! daj prosze znać.
    Buziaki dla każdej <3 :)

Bursztyn, Sabina, Mega, Bliska 77, peppapig, iwcia77, samira, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rowniez pozdrawia i trzymam kciuki za wszystkie kolezanki i te co usg i te co mezami maja problemy, i te z energia i te bez.

Ja bez energii ale zmusilam sie do pomalowania balustrad na drugim balkonie - ot takie kobiece zajecie:-)

Pusur tez mam takie kolatanie serca wraz z migrena ( tak to nazwalam bo nigdy nie miewalam). Moze cholera to pogoda tak dziala?

Mialam ambicje pojsc na basen ale to az 500 metrow i tak mi sie nie chce, wkoncu sie narobilam ....

Bursztyn, inessa, Sabina, Mega, peppapig, Dorka1979, iwcia77, mysza1975, malgos741, Pusurek lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może mały Ewy ma żółtaczkę, wtedy zatrzymują dłużej w szpitalu. Nic mi innego do głowy nie przychodzi.

Mega, Bursztyn, Bliska 77, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmis niech ci energia wróci i zasuwaj na basen. Poplywaj za tych co nie mogą ;) To tylko 500 metrów ;)
    Paszcza ja też chcę do Portugalii! :)

Mega, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny za kciuki, sprawy troszke sie skomplikowaly, lekarka dopatrzyla sie ze z pepowina znow moze byc cos nie tak no i cos ze spojeniem lonowym ale dokladnie nie wiem co, we wtorek 1go ide na konsultacje do ordynatora porodowki i jesli potwierdzi obawy mojej gin to niestety bedzie cc, poza tym corcia wazy juz 2910 a 36cm (od glowki do posladkow) to tyle

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 11:59

polarmiś, ania.g, Bursztyn, caffe, mandragora, Simba, Sabina, peppapig, inessa, paszczakin, samira, gosia7122, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/30d3a45ef027.jpg

Z obrazkiem sie powtorzę ale to dzisiaj cala ja. Nie pojde na basen bo jeszcze cos tam z okresu zostalo a tamponow nie uzywam - widzisz jak sobie pieknie wytlumaczylam.

Bliska 77, Mega, Sabina, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    A może mały Ewy ma żółtaczkę, wtedy zatrzymują dłużej w szpitalu. Nic mi innego do głowy nie przychodzi.
    Nie wiem ale powinna nas poinformowac w jednym zdaniu. Tu sa ciezarne, starajace sie i karmiace, zadnej stres nie jest potrzebny!

ania.g, Bursztyn, Mega, Dorka1979, Mango, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie odezwali sie nadal ze szpitala w sprawie hsg, wiec bede musiala jutro zadzwonic, poniewaz pani w zeszlym tyg. powiedziala mi zeby sie nie bzykac i ze zadzwonia. Wiec bede musiala wykonac telefon zeby dostac pozwolenie na uprawianie seksu...nie to zebym miala z kim, bo meza jak nie bylo tak nie ma (chcoaiz teoretycznie rozwazajac - wcale nie musi to byc maz ;) tylko ze grzech... ;) ) wiec teoretycznie na jedno wychodzi....

Bliska 77, polarmiś, Sabina, Mega, peppapig, Dorka1979, inessa, iwcia77, samira, megan8, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Dzieki dziewczyny za kciuki, sprawy troszke sie skomplikowaly, lekarka dopatrzyla sie ze z pepowina znow moze byc cos nie tak no i cos ze spojeniem lonowym ale dokladnie nie wiem co, we wtorek 1go ide na konsultacje do ordynatora porodowki i jesli potwierdzi obawy mojej gin to niestety bedzie cc, poza tym corcia wazy juz 2910 a 36cm (od glowki do posladkow) to tyle
    Agus, dobrze ze gienka to wylapala, mam nadzieje ze do nastepnej wizyty sytuacja ulegnie poprawie, jesli byloby inaczej to trzeba robic tak zeby bylo najlepiej dla malej. Trzymam kciuki nieustajaco <3

mysza1975 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    To znaczy, że do "wszystkiego" jest bliżej niż dalej ;) Teraz siedź grzecznie na tyłeczku i będzie dobrze :)

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Aga, a co jak się wcześniej zacznie. Mówiła coś gin na ten temat?

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i zapomnialam, rozwarcie na prawie 2 cm

caffe, Bursztyn, iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    To znak, ze coś się dzieje... ;)

U mnie nie było rozwarcia i pewnie jeszcze bym w tej ciąży pochodziła trochę, natomiast życie zdecydowało inaczej.

Teraz Aga zero wysiłku żeby nie wywołac sobie naturalnego porodu, skoro sytuacja jest niejasna. Nie ma żartów.

Bliska 77, Bursztyn, peppapig, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    ooo! to zaczyna sie robic na powaznie :)

polarmiś lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny

peppapig lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    To juz znak. Masz lezec, przywiaz do lozka swoje adhd i inkubuj .

iwcia77, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus ale nam emocje przynioslas :-) mam nadzieję że spokojnie w dwupaku doczekasz wizyty za tydzień :-) ściskał mocno <3

iwcia77, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska tez bardzo trzymam kciuki żebyś dotrwała w dwupaku do wizyty. Rośnijcie zdrowo ;)

iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga <3

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Kobieto trzymam za Was kciuki <3 żeby wszystko dobrze poszło. Uważaj na Was ;-) niedługo Cię rozpakują,tylko pamiętaj daj znać,bo się tu wszystkie ciotki martwią
    <3 <3

mysza1975 lubi tę wiadomość

‹‹ 3742 3743 3744 3745 3746 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ