35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale tak swoją drogą to szlag mnie trafia jak pomyślę na jakich konowalow trafiłam
dlaczego jedni lekarze mówią o pepowinie a mi ten głąb nic nie powiedzial. I to w dodatku w prywatnej klinice z mega dobrymi opiniami... i co mam zrobić żeby się teraz przed tym ustrzec.
Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Aga dbaj o siebie i nie przekopuj ogródka teraz, nie maluj ścian itp. ;)Wytrzymasz teraz to juz z górki
Bursztyn ale do seksu mąż nie jest potrzebny, wspominalas coś ostatnio o 2 sąsiadach...Bursztyn, Simba, iwcia77, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Aga dbaj o siebie i nie przekopuj ogródka teraz, nie maluj ścian itp. ;)Wytrzymasz teraz to juz z górki
Bursztyn ale do seksu mąż nie jest potrzebny, wspominalas coś ostatnio o 2 sąsiadach...kkisia, Mega, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
eh jak te nasze dzieci szybko dorastają .. jeszcze niedawno seks zaczynały robić a tu proszę Caffe już urodziła zaraz Aga i reszta..
Simba, caffe, Bursztyn, polarmiś, Mega, inessa, iwcia77, Bliska 77, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymandragora wrote:Ale tak swoją drogą to szlag mnie trafia jak pomyślę na jakich konowalow trafiłam
dlaczego jedni lekarze mówią o pepowinie a mi ten głąb nic nie powiedzial. I to w dodatku w prywatnej klinice z mega dobrymi opiniami... i co mam zrobić żeby się teraz przed tym ustrzec.
-
weź sie.. worek na głowę możesz jakąś grafikę na to walnąć, żeby nie było ponuro i jużBursztyn wrote:no wlasnie, tylko ze oni sa nieatrakcyjni....
Simba, Bursztyn, Dorka1979, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Caffe jaka Ty wyciszona po tym porodzie
Ty nawet piszesz szeptem..
caffe wrote:To znaczy, że do "wszystkiego" jest bliżej niż dalejTeraz siedź grzecznie na tyłeczku i będzie dobrze
caffe, polarmiś, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Caffe jaka Ty wyciszona po tym porodzie
Ty nawet piszesz szeptem..
Staram się nie wkurzać, bo potem mały jest niespokojnyAle nie idzie mi to dobrze
Reni, Simba, Mega, Bliska 77, mysza1975, daynerys lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mam podobnie.. jestem zmęczona i zmarźnięta po tym wyjeździe
i jakaś podkurwiona tyle się czekało na ten weekend i wszystko psu w dupe
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/144ad8321501.jpg
polarmiś wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/30d3a45ef027.jpg
Z obrazkiem sie powtorzę ale to dzisiaj cala ja. Nie pojde na basen bo jeszcze cos tam z okresu zostalo a tamponow nie uzywam - widzisz jak sobie pieknie wytlumaczylam.polarmiś, caffe, Bursztyn, Simba, Mega, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:weź sie.. worek na głowę możesz jakąś grafikę na to walnąć, żeby nie było ponuro i już
musialabym upolowac jakiegos przystojnego i zdrowego samca, a ja energii nie mam...az jestem przerazona tym stanem moim beznadziejnymSimba, Mega, inessa, iwcia77, Sabina, Bliska 77, megan8, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:eee....nie mam workow, do malowania tez nie mam weny
musialabym upolowac jakiegos przystojnego i zdrowego samca, a ja energii nie mam...az jestem przerazona tym stanem moim beznadziejnymBursztyn, Simba, Mega, iwcia77, Sabina, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:eee....nie mam workow, do malowania tez nie mam weny
musialabym upolowac jakiegos przystojnego i zdrowego samca, a ja energii nie mam...az jestem przerazona tym stanem moim beznadziejnymBursztyn, Reni, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość