35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam dziewczynki.
Mandragora mam nadzieję że się wszystko ułoży.
Bliska ty już na finiszu, trzymam kciuki za wizytę.
Sabina, peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
z zasady nie testuję
a wykres jest normalny wręcz książkowy .. nie widzę anomalii??.. dlaczemu?
dzień dobrySabina wrote:Cza się szykować, bo jak zajdziesz i urodzisz to pewnie tyle Cię z nami bedzie co innych świeżych mamusiek, ot
A propos - czy uważasz, że Twój wykres chce się zazielenić czy to jakaś anomalia? Będziesz testować jak jutro nie bedzie czerwonej powodzi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 09:11
Mega, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEllo,
kolejny nudny wakacyjny dzien.Powoli zaczynam psychicznie wymiekac, ciaza mi jednak zrobila budyn z mozgu. Dzis sie obudzilam o 3.30 z jakimis kolataniem serca, strachem, dzizas, poczulam sie jak wariatka jakas.
Zadzwonilam do chlopa, ze wrocimy tydzien wczesniej, to sie troche zmarszczyl, bo dom bedzie w glownej fazie remontu ( szpachlowanie i szlifowanie gipsow w salonie po wymianie okien ), juz pewnie widzial, jak sie snuje wsrod tego wrzeszczac ma wszystkich, marudzac i przeszkadzajac.
Iwka, trzymam kciuki.
Mandragora - jest lepiej?
Milego dnia kobity!peppapig, Mega, inessa, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Czesc Babki,
Paszczak - dziekiJa jak zwykle niewiele na tych USG widze. No chyba ze na takich jak u Bozi czy u Pusura. Ale fasole sa
Iwcia, tez trzymam kciuki za dzisiaj.
Mandragora - tylko spokoj moze nas uratowac
Ewka - no comments...
Wszystkim milego dnia
Tutaj dzis pieknie. Juz drugi dzien mam troche wiecej energii - wczoraj nawet nie ucielam tradycyjnej drzemki przed snem
To korzystam. Na poczatek skarga do operatora telefonii. I juz wiem, ze Paszczak laczy sie ze mna w bolu
Piszcie dzisiaj piszcie. Bedzie weselejSabina, Bursztyn, peppapig, Mega, inessa, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Witajcie,
Ja dzis do mojej gon na 10.15 ale siedze juz teraz i kwitne pod jej gabinetem, to na drugim koncu lodzi i balam se troszke sama samochdem jechac, bo brzuch mi szaleje strasznie, z corka jezdzilam sama praktycznie do konca teraz od jakiegos tygodnia odwoze corke tylko do przedszkola, bo to blisko. Dzis maz mnie przywiozl i pojechal do pracy, po wizycie po mnie przyjedzie. Wzielam ksiazke, biore sie za czytanie, co jakis czas bede zagladac
Ewka odezwij sie cholera, chociaz jedno slowoBliska 77 lubi tę wiadomość
-
Pusurku pewnie ze lepiej
przynajmniej u mnie, a u męża to nie wiem bo się zamknął w pokoju i chyba się uczy
groźba zakręconego kurka zadziałała ?
zobaczymy ja się w każdym razie przestaje spinac. Co będzie to będzie.
Pusurek, ania.g, Reni, Sabina, peppapig, Mega, inessa, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:witam sie i ja! zasypana robota i sprawami administracyjnymi. Simba, jedna z nich JEST zadzwonienie do operatora
moja @ jednak sie zreflektowala, ze moze to jednak nie czas jeszcze i czai sie za rogiem.. mam nadzieje, ze sie rozkreci jak sie juz czai, bo w niedziele wyjezdzam do Portugalii i zdecydowanie lepiej byloby mi jechac am bez niej.
Aga, kciuki sa..samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny