35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
witam...no kurwa sie zesralo! jestem bardzo wsciekla !!!!!!!!!!!
nie zrobili mi tej biopsji tylko lekcje teoretyczna i zapoznanie z tematem... i jak ktos sie po tym wykladzie zdecyduje to sie moze zapisac na termin ...no ja jestem zdecydowana, choc sram ogniem i wpisali mnie na 7 lipca...plany wyjazdowe do polandii schowalam sobie do szuflady i wyciagne je po 22 lipca...wiec z Pusurem sie nie bede mogla spotkac- kurwa!
jeden fakt byl fajny- pielegniarka mila i do tego Polka( nie dziwiloby mnie to gdybym zyla w Londynie, ale w Padwie jest malo polakow, a nawet czasami sie wcale do tego nie przyznaja jak widza polakow a ta od razu byla mile nastawiona )
Simba, Bursztyn, Sabina, Bliska 77, inessa, samira, mysza1975, malgos741, Pusurek lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:witam...no kurwa sie zesralo! jestem bardzo wsciekla !!!!!!!!!!!
nie zrobili mi tej biopsji tylko lekcje teoretyczna i zapoznanie z tematem... i jak ktos sie po tym wykladzie zdecyduje to sie moze zapisac na termin ...no ja jestem zdecydowana, choc sram ogniem i wpisali mnie na 7 lipca...plany wyjazdowe do polandii schowalam sobie do szuflady i wyciagne je po 22 lipca...wiec z Pusurem sie nie bede mogla spotkac- kurwa!
jeden fakt byl fajny- pielegniarka mila i do tego Polka( nie dziwiloby mnie to gdybym zyla w Londynie, ale w Padwie jest malo polakow, a nawet czasami sie wcale do tego nie przyznaja jak widza polakow a ta od razu byla mile nastawiona )
No coz, Polska nie zajac. Pusur - a nie - Pusur zajacZrobi sie kiedys zlot czarownic w Krakowie i sie spotkacie
iwcia77, Sabina, Bursztyn, Mega, mysza1975, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no ale curva ( kurwa) po wlosku to zakret, wiec przeklenstwa po polsku sie nie licza, bo moje dziecko ich nie bedzie znalo
poza tym tego slowa na glos nie wypowiedzialam tylko napisalam wiec sie nie liczy
Simba wrote:Nie klnij przy dziecku, okeeeeeej?
No coz, Polska nie zajac. Pusur - a nie - Pusur zajacZrobi sie kiedys zlot czarownic w Krakowie i sie spotkacie
Simba, Bliska 77, inessa, Mega, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:no ale curva ( kurwa) po wlosku to zakret, wiec przeklenstwa po polsku sie nie licza, bo moje dziecko ich nie bedzie znalo
poza tym tego slowa na glos nie wypowiedzialam tylko napisalam wiec sie nie liczy
Bursztyn, iwcia77, Mega, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
coooooo i bez chuja...
nie nie.. tak nie może być.. i jeszcze Iwcia powiedz, że nie zaczęłaś dla niego beretu robić na drutach..
Simba wrote:Przestan sciemniac. I jak ty chcesz dziecko na prawdziwego Polaka wychowac bez nauczenia go slowa "kurwa"?Bursztyn, Simba, iwcia77, Bliska 77, inessa, Dorka1979, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:witam...no kurwa sie zesralo! jestem bardzo wsciekla !!!!!!!!!!!
Ja nie jestem przekonana dotego badania (wiem, ze Ty inaczej myslisz)samira lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:
coooooo i bez chuja...
nie nie.. tak nie może być.. i jeszcze Iwcia powiedz, że nie zaczęłaś dla niego beretu robić na drutach..Reni, Bliska 77, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
no na pewno nie ma tego zlego...ale ja chce do polandiii!!!!!!!!Bursztyn wrote:Iwcia, moze nie ma tego zlego....z jakiegos powodu byc moze tak bedzie lepiej dla dziecka?
Ja nie jestem przekonana dotego badania (wiem, ze Ty inaczej myslisz)inessa, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:Krwawi...
To juz prawie: "To be, kurwa!, or not to be!"
Mam wkurw na Andzeja. Normalnie jak tu wroci, to mu takiego focha szczele, ze nawet lewatywa ze zlota nie pomoze!Bursztyn, Reni, Bliska 77, samira, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość