35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
hahaha dobre dobre Prędko, prędko baśń się łaje,
Lecz nieprędko rzecz się staje.iwcia77 wrote:ojtam, ojtam, nie dramatyzowac mi tu! jak bedzie czas to i Fredre pozna " o krolewnie pizdolonie..."
iwcia77, nick nieaktualny, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
pisalam kiedys na forum , ze nie wyobrazam sobie aby moje dziecko nie znalo jez polskiego, ja bede z nim rozmawiala po polsku, ze zakupilam elementarz , brzechwe, tuwima, legendy polskie i bajki andersena i grimmow po polsku , wiec nie wiem skad tutaj ten skandal ? bedzie znalo hymn pl , wierszyk " kto ty jestes?" itp i mam w padwie polska szkole weekendowa do ktorej pojdzie na 100 procent, wiec nie mam sie czego wstydzic.Sabina wrote:Iwcia nie będziesz dzieciątka na Polaka wychowywac? Nawet podstawę nie chcesz go nauczyć? Wstydź się
Reni, Bliska 77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, megan8, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
no i git majonez, kurwa!iwcia77 wrote:pisalam kiedys na forum , ze nie wyobrazam sobie aby moje dziecko nie znalo jez polskiego, ja bede z nim rozmawiala po polsku, ze zakupilam elementarz , brzechwe, tuwima, legendy polskie i bajki andersena i grimmow po polsku , wiec nie wiem skad tutaj ten skandal ? bedzie znalo hymn pl , wierszyk " kto ty jestes?" itp i mam w padwie polska szkole weekendowa do ktorej pojdzie na 100 procent, wiec nie mam sie czego wstydzic.
iwcia77, Reni, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
już jestem, powoli dochodzę do siebie....
Tomaszek, sie urodził chory, ma zespół Downa i nadciśnienie płucne, walczy o to żeby oddychać samodzielnie, jest na oddziale intensywnej terapii noworodków w Zabrzu, jeszcze nie miałam okazji go przytulić, nie moge go równiez karmić , jest karmiony sondą..
caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
jasna cholera! Ewa!EwaT wrote:już jestem, powoli dochodzę do siebie....
Tomaszek, sie urodził chory, ma zespół Downa i nadciśnienie płucne, walczy o to żeby oddychać samodzielnie, jest na oddziale intensywnej terapii noworodków w Zabrzu, jeszcze nie miałam okazji go przytulić, nie moge go równiez karmić , jest karmiony sondą..
caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
jezu Ewa , badz dzielna ...EwaT wrote:już jestem, powoli dochodzę do siebie....
caffe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no tak...chcociaz wyniki byly na tyle dobre, ze nie bylo wskazan do inwazyjnych, o ile dobrze pamietamEwaT wrote:widać badania prenatalne nie są wiarygodne te nieinwazyjne
Najwazniejsze teraz zeby zaczal sam oddychac
caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość