35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
hahaha dobre dobre Prędko, prędko baśń się łaje,
Lecz nieprędko rzecz się staje.iwcia77 wrote:ojtam, ojtam, nie dramatyzowac mi tu! jak bedzie czas to i Fredre pozna " o krolewnie pizdolonie..."iwcia77, inessa, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
pisalam kiedys na forum , ze nie wyobrazam sobie aby moje dziecko nie znalo jez polskiego, ja bede z nim rozmawiala po polsku, ze zakupilam elementarz , brzechwe, tuwima, legendy polskie i bajki andersena i grimmow po polsku , wiec nie wiem skad tutaj ten skandal ? bedzie znalo hymn pl , wierszyk " kto ty jestes?" itp i mam w padwie polska szkole weekendowa do ktorej pojdzie na 100 procent, wiec nie mam sie czego wstydzic.Sabina wrote:Iwcia nie będziesz dzieciątka na Polaka wychowywac? Nawet podstawę nie chcesz go nauczyć? Wstydź się
Reni, Bliska 77, inessa, samira, moremi, Sabina, megan8, mysza1975, Pusurek lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:pisalam kiedys na forum , ze nie wyobrazam sobie aby moje dziecko nie znalo jez polskiego, ja bede z nim rozmawiala po polsku, ze zakupilam elementarz , brzechwe, tuwima, legendy polskie i bajki andersena i grimmow po polsku , wiec nie wiem skad tutaj ten skandal ? bedzie znalo hymn pl , wierszyk " kto ty jestes?" itp i mam w padwie polska szkole weekendowa do ktorej pojdzie na 100 procent, wiec nie mam sie czego wstydzic.
iwcia77, Reni, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
już jestem, powoli dochodzę do siebie....
Tomaszek, sie urodził chory, ma zespół Downa i nadciśnienie płucne, walczy o to żeby oddychać samodzielnie, jest na oddziale intensywnej terapii noworodków w Zabrzu, jeszcze nie miałam okazji go przytulić, nie moge go równiez karmić , jest karmiony sondą..caffe, samira, Sabina lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:już jestem, powoli dochodzę do siebie....
Tomaszek, sie urodził chory, ma zespół Downa i nadciśnienie płucne, walczy o to żeby oddychać samodzielnie, jest na oddziale intensywnej terapii noworodków w Zabrzu, jeszcze nie miałam okazji go przytulić, nie moge go równiez karmić , jest karmiony sondą..caffe, samira lubią tę wiadomość
-
jezu Ewa , badz dzielna ...EwaT wrote:już jestem, powoli dochodzę do siebie....
Tomaszek, sie urodził chory, ma zespół Downa i nadciśnienie płucne, walczy o to żeby oddychać samodzielnie, jest na oddziale intensywnej terapii noworodków w Zabrzu, jeszcze nie miałam okazji go przytulić, nie moge go równiez karmić , jest karmiony sondą..caffe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:widać badania prenatalne nie są wiarygodne te nieinwazyjne
Najwazniejsze teraz zeby zaczal sam oddychaccaffe, samira lubią tę wiadomość