35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dorka1979 wrote:sorki , że tak wyskoczyłam ale jeszcze nie doszłam z czytaniem na bieżąco, nie wcinałabym się w takim momencie z takimi błahymi informacjami , Ewa tulę i wspieram
inessa, peppapig, polarmiś, caffe, Dorka1979, Mega, samira, iwcia77, ania.g, Żanet, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:tak, to najwazniejsze, dzis ma miec badanie serduszka , podpisalam równiez zgode na badania genetyczne, najwazniejsze żeby wrócił do domu i wiedział że ma rodziców którzy go kochają, że nie jest sam
Ewa przytulam i nie wiem co więcej napisać,bo łzy lecą jak grochy nie mogę tego opanować,zdrówka dla synkai dla ciebie
Dużo siły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 16:35
caffe, Mega, EwaT, inessa, ania.g, Bliska 77, peppapig, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:Ewa kochana.... czułam,że co się dzieje....
Przytulam i życzę sił a dla małego
Trudno cokolwiek napisać... jesteśmy z Tobąiwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:sorki , że tak wyskoczyłam ale jeszcze nie doszłam z czytaniem na bieżąco, nie wcinałabym się w takim momencie z takimi błahymi informacjami , Ewa tulę i wspieram
Życzę Ci, żeby ciąża przebiegała książkowo
iwcia77, Bliska 77, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Ewa kochana.... czułam,że co się dzieje....
Przytulam i życzę sił a dla małego
Trudno cokolwiek napisać... jesteśmy z Tobą
Ewa jestem przy tobie całym sercem... Wszystko mi opadło... Najważniejsze zeby zaczął sam oddychać i zeby wrócił do was do domu...caffe, EwaT, iwcia77, Bliska 77, peppapig, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Witajcie wszystkie! Dorka gratuluje jeszcze raz!
nie mogę czasowo z Wami byc na bieżąco ale nadrabiam i czytam bo jakoś mi na sercu lżej tu z Wami chociaż jestem tu króciutko.....
Ewa nie ma takich słów które mogłyby byc właściwe ....jestem rownież z Tobą myślami i sercem......
Wszystkie Was pozdrawiam i wspieraminessa, Mega, iwcia77, Bliska 77, peppapig, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
Aprilka -
kkisia wrote:Wlasnie jak cos potrzebujesz to pisz
A nie myslalas zeby Tomaszka przebadali w Katowicach ?
odesłali go z Ligoty do Zabrza bo nie znalezli wad serca jako takich, ma jakis mały przeciek podobno ale to może mu sie samo zagoić, jutro zresztą bede wiedziec dokładnieiwcia77, Bliska 77, mysza1975, kkisia lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Qrwa, nie mogę przeboleć tego, że nikt nawet na usg nie rozpoznał zespołu Downa u Tomaszka. Po co robią tę przezierność karkową?
nawet gdyby rozpoznali to co wtedy? niewiem czy byłabym w stanie go zabić
to jest moje kochane dziecko
te wszystkie badania sa jak wizyta u wrózki z tego wynikaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 17:04
moremi, caffe, samira, Mega, iwcia77, Aprilka, ania.g, Bursztyn, gosia7122, Bliska 77, mysza1975, sjoanka, malgos741, Viv78 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:już jestem, powoli dochodzę do siebie....
Tomaszek, sie urodził chory, ma zespół Downa i nadciśnienie płucne, walczy o to żeby oddychać samodzielnie, jest na oddziale intensywnej terapii noworodków w Zabrzu, jeszcze nie miałam okazji go przytulić, nie moge go równiez karmić , jest karmiony sondą..EwaT, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
EwaT wrote:odesłali go z Ligoty do Zabrza bo nie znalezli wad serca jako takich, ma jakis mały przeciek podobno ale to może mu sie samo zagoić, jutro zresztą bede wiedziec dokładnie
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:nawet gdyby rozpoznali to co wtedy? niewiem czy byłabym w stanie go zabić
to jest moje kochane dzieckoanna maria, iwcia77, Bursztyn, moremi, Bliska 77, peppapig lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Qrwa, nie mogę przeboleć tego, że nikt nawet na usg nie rozpoznał zespołu Downa u Tomaszka. Po co robią tę przezierność karkową?
Reni lubi tę wiadomość
-
caffe wrote:A powiedzieli ile czasu może trwać to żeby zaczął sam oddychać?
wczoraj oddychał sam ale tylko kiedy spał, pierwszy raz po urodzeniu, wtedy potrzebuje mniej tlenu, kiedy jest aktywny jest jeszcze wspomagany, lekarz nie chce sie wypowiadac kiedy, podobno przy takich małych dzieciach sytuacja może sie radykalnie zmieniać w krótkim czasie dlatego oni sa bardzo ostrozni w słowachsamira, caffe, iwcia77, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny